Oarecum interesant si promovare de produs. Dar titlul induce un pic (mai mult) in eroare. Mesh-ul a rezolvat problema in cazul acesta individual (sa presupun ca e casa cu etaj), dar sunt foarte multe variabile pentru care Wi-Fi nu poate functiona. Setarea veche nu a fost explicata, ce standard 802.11 este ? Este un prim punct important de mentionat, intrucat tehnologiile diferite vor oferi conditii diferite. Observam ca mesh-ul functioneaza pe 802.11 k/v/r care se refera la cum manevreaza mesh-ul schimbul intre AP-uri (precum roaming) al dispozitivelor, dar standardul Wi-fi care este ? Ar fi fost interesant sa vedem mai multe date pe diverse protocoale, pe diverse frecvente si dispozitive de diverite capacitati. De asemenea, pentru setarea veche, prin cati pereti si ce material au pentru a ne da seama daca semnalul este absorbit sau este o problema cu emitatorul de semna (presupunem automat 2.4 Ghz, intrucat 5 stim ca este absorbit puternic). Un etalon neutru ar fi putut fi folosit pentru a face privitorul sa inteleaga de ce un mesh este mai potrivit decat un AP mai capabil care sa functioneaze pe standarde si frecvente optime pentru set-up-ul in care se afla. Nu stim capacitatea placii de retea de pe care s-a efectuat testul, cat si procesorul PC-ului. Acestea doua jucand un rol crucial in viteza obtinuta. Mai sunt multe de mentionat, dar ideea este ca ce s-a potrivit aici , nu se va potri la majoritatea privitorilor. O abordare mai neutra si diversa ar fi fost mult mai utila si ar induce mai putin in eroare un potential privitor, care ar crede ca un mesh este un panaceu pentru problemele cu reteaua wireless din locuita. Ca incheiere, in loc de "mega pe secunda" sau "giga pe secunda" ar fi bine de mentionat ca este vorba de Mbps/Gbps. Majoritatea oamenilor cand au "mega" se gandesc la MB (megabytes sau megaocteti), ceea ce este in alta liga decat Mbps (megabiti pe secunda). P.S.: Critica e menita pentru imbunatatire. Tine-o tot asa in imbunatatiri
Foarte util! Thx!
Oarecum interesant si promovare de produs. Dar titlul induce un pic (mai mult) in eroare. Mesh-ul a rezolvat problema in cazul acesta individual (sa presupun ca e casa cu etaj), dar sunt foarte multe variabile pentru care Wi-Fi nu poate functiona.
Setarea veche nu a fost explicata, ce standard 802.11 este ? Este un prim punct important de mentionat, intrucat tehnologiile diferite vor oferi conditii diferite.
Observam ca mesh-ul functioneaza pe 802.11 k/v/r care se refera la cum manevreaza mesh-ul schimbul intre AP-uri (precum roaming) al dispozitivelor, dar standardul Wi-fi care este ?
Ar fi fost interesant sa vedem mai multe date pe diverse protocoale, pe diverse frecvente si dispozitive de diverite capacitati.
De asemenea, pentru setarea veche, prin cati pereti si ce material au pentru a ne da seama daca semnalul este absorbit sau este o problema cu emitatorul de semna (presupunem automat 2.4 Ghz, intrucat 5 stim ca este absorbit puternic).
Un etalon neutru ar fi putut fi folosit pentru a face privitorul sa inteleaga de ce un mesh este mai potrivit decat un AP mai capabil care sa functioneaze pe standarde si frecvente optime pentru set-up-ul in care se afla.
Nu stim capacitatea placii de retea de pe care s-a efectuat testul, cat si procesorul PC-ului. Acestea doua jucand un rol crucial in viteza obtinuta.
Mai sunt multe de mentionat, dar ideea este ca ce s-a potrivit aici , nu se va potri la majoritatea privitorilor. O abordare mai neutra si diversa ar fi fost mult mai utila si ar induce mai putin in eroare un potential privitor, care ar crede ca un mesh este un panaceu pentru problemele cu reteaua wireless din locuita.
Ca incheiere, in loc de "mega pe secunda" sau "giga pe secunda" ar fi bine de mentionat ca este vorba de Mbps/Gbps. Majoritatea oamenilor cand au "mega" se gandesc la MB (megabytes sau megaocteti), ceea ce este in alta liga decat Mbps (megabiti pe secunda).
P.S.: Critica e menita pentru imbunatatire. Tine-o tot asa in imbunatatiri
Multumesc