Cum alegem mobilierul de Baie

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 14 เม.ย. 2021
  • Social Media:
    Magazin Online: casavie.ro/
    Instagram: casavie.ro...
    Facebook: / casaviero-100435638181744
    Tel. 0759.499.828
    Încă te gândești care este cel mai potrivit mobilier pentru baia ta? Nu trebuie să îți mai faci griji. Descoperă aici câteva sfaturi importante care te vor ajuta să iei decizia corectă când vine vorba de mobilier:
    - Înainte de toate, măsoară foarte bine încăperea și notează-ți undeva dimensiunile. Analizează atent fiecare colțișor și imaginează-ți cum vor arăta toate componentele puse laolaltă. Nu te arunca prea repede către a lua decizii.
    - Gândește-te apoi ce funcții va îndeplini baia. Este cumva o baie în care vei fi nevoit să depozitezi foarte multe lucruri sau vrei să optezi pentru un aspect aerisit? Sunt primele lucruri la care ar trebui să te gândești înainte de alegerea mobilierului. Încearcă să
    - În cazul în care ai suficient spațiu, poți alege un mobilier care să fie amplasat pe pardoseală. Are un aspect robust și este perfect pentru a depozita obiectele voluminoase. Ai grijă totuși să alegi prea multe elemente și să aglomerezi prea mult spațiul. Pentru a păstra atmosfera aerisită și aspectul modern poți opta pentru un mobilier suspendat. Nu vei avea senzația că baie este prea plină. Este ideală pentru situația în care baia este destul de mică. În plus, curățenia se va desfășura mult mai ușor. Însă, trebuie să fii foarte atent/ă la rezistența peretelui de a susține mobilierul. În caz contrar, va trebui să investești în achiziționarea unei alte variante.
    - Un alt aspect important este materialul din care este confecționat mobilierul. În cazul în care îți dorești diverse finisaje și culori cel mai indicat este PAL-ul melaminat. Costurile sunt mai reduse în ceea ce privește achiziționarea și montarea. Însă, nu este rezistent î fața umezelii. MDF-ul este una dintre variantele pe care le poți lua în calcul atunci când vine vorba de armonia dintre funcționalitate și design. Poate fi recondiționat imediat în cazul în care prezintă urme de deterioare. Costurile sunt ceva mai ridicate, într-adevăr, dar nu vei regreta alegerea. În cazul în care bugetul îți permite și îți dorești să creezi o atmosferă somptuoasă lemnul masiv este cea mai bună alegere. În plus, este foarte rezistent în fața umezelii. Calitatea este un factor semnificativ pe care ar trebui să îl iei în calcul atunci când este vorba de durabilitatea mobilierului. Nu te raporta doar la preț, ci încearcă să privești în ansamblu toate avantajele de care te vei bucura.
    - Trebuie să iei în calcul și felul în care arată celelalte încăperi din locuința ta. Dacă, spre exemplu, ai optat pentru un design modern cu tente minimaliste recomandat este să păstrezi același ton și în baie. Nu încerca să pierzi din vedere esența și să faci foarte multe lucruri deodată pentru că nu va ieși nimic bine.
    - Încearcă să păstrezi echilibrul între piesele de mobilier și culorile din baie. Cele mai recomandate sunt nuanțele neutre precum gri, maro sau bej.
    - În cazul în care dispui de o baie mare, te poți juca cu formele și dimensiunile mobilierului. Poți face combinații interesante și să adaugi accesorii spectaculoase. Însă, când vine vorba de băile mici, liniile drepte sunt cele mai potrivite. Renunță la variantele rotunjite sau atipice pentru că îți vor îngreuna procesul de amenajare a băii.
    - Încearcă să profiți de spațiul pus la dispoziție de pereți și în același timp să fii atent/ă la aspectul generat. Nu trebuie să te pierzi în detalii. Dulapurile cu oglindă așezate deasupra lavoarului sunt foarte practice. Au un rol atât pentru depozitarea diverselor obiecte personale, dar și pentru desfășurarea cu succes a activităților. Sunt excelente pentru băile mici. În plus, nu trebuie să-ți mai faci griji că cel mic va putea avea acces la medicamente sau alt gen de soluții. Dulapurile în stil blat sunt eficiente pentru băile spațioase. Vei avea spațiu disponibil și pe lateralele lavoarului pentru a-ți amplasa lucrurile. Dulapurile tip coloană se amplasează pe unul dintre pereții care au rămas liberi. Au un aspect ergonomic, motiv pentru care nu va reprezenta o problemă în ceea ce privește spațiul. Sunt ideale pentru obiectele pe care le folosiți rar, dar pe care nu aveți unde să le mai așezați.
    Mobilierul este piesa de rezistență dintr-o baie. Încearcă să găsești armonia dintre aspect și funcționalitate și să nu exagerezi cu formele și dimensiunile. Calibrează-ți alegerile în funcție de locul pe care îl ai la dispoziție. Cine spune că nu îți poți crea propriul paradis într-o baie mică? Poți, dar trebuie să fii foarte atent/ă la sfaturile de mai sus. De asemenea, ai grijă la calitatea mobilierului, dar și a celorlalte elemente din baie.
    Mizează pe variantele care îți oferă atât confort, dar și un design impresionant!
    #baie #amenajare #design interior

ความคิดเห็น • 1

  • @lidialavric6150
    @lidialavric6150 2 ปีที่แล้ว +1

    Esti superba. Ai o voce atat de placuta.