BARDZO, więcej Felcika i proszę o rozszerzenie jego kompetencji. A chodzi mi o recenzje ciuchów pod MTB, kasków ,butów jakieś nowości, opony(które gdzie się najlepiej sprawujo) czyli wszystko co dotyczy "górali" a nie wiecznie gravel i gravel (ulało mi sie :P). Pozdro i z fartem
Zawsze miła odmiana - punkt widzenia doświadczonego w tej kategorii Pana Felcika cenny wkład. Ciut więcej technicznego aspektu jeszcze można by dołożyć i ewentualnie wskazanie konkurencji do danego modelu np. z Waszego sklepu czy z rynku. Dzięki za materiał.
Merytorycznie i obsadowo dla mnie podoba się najbardziej 🤪Dwóch niewymądrzalskich wraz ze swoimi zaletami i wadami prowadzących robi robotę 👍WIĘCEJ TAKICH TREŚCI W TEJ OBSADZIE!!! Myślę, że Kamil jest zdecydowanie lepszym menagerem niż prowadzącym 😜
Bez przesady, każdy jest mega gościem. Bez Kamila nie byłoby nieKamila i odwrotnie, to jest duet jakich mało w polskim internecie. Szanuję jednak, że w końcu Felcik się pokazał i wreszcie MTB! Bo na słowo na G zacząłem już mieć jakieś tiki nerwowe.
Felcik jednak umie się wypowiedzieć sensownie i rzeczowo. Zuch chłopak.😂 A zawsze tak trochę z boku był, właściwie nikt nie wiedział czym naprawdę żył. Fajny odcinek. Podoba się nie tylko dla mnie.
Dałoby radę tą listę rowerów na końcu również w opisie umieścić? Fotki za wiele nie mówią dla widza i potem żeby zrobić szybkie porównanie to trzeba dużo szukać :(
Panowie jeżeli można - test i porównanie dwóch podobnych, takich samych a może całkowicie różnych rowerów MTB - Unibike Shadow z tego roku oparty na systemie Shimano Cues i także tego roczny model Kross level 2.0 także oparty o Shimano Cues. Fajnie byłoby je ze sobą skonfrontować ;-)
Dla mnie się podoba. Jako kilkunastetni szosowiec próbuje górala i coraz bardziej mnie to wciąga 😁 I jestem ciekaw, czy obsługa hotelu wysłała moja kartkę jak obiecała. Bo ni ma i to się dla mnie nie podoba 😜
Panowie Proszę serdecznie o poradę, zamierzam się z zakupem u was tego modelu Polygon Siskiu T8 Tylko zastanawiam się nad rozmiarem ramy ponieważ Mka jest od 162-175 A Lka jest od 172-185 Ja mam wzrostu 175 i nie wiem który rozmiar ramy wybrać proszę o pomoc, z góry dziękuję
o kurde Niekamil na nowym treku slash+ kuzka jak to smiga pany moze Felicjan test by zrobil ? szkoda ze nie jest tam bosch full power bo bym chyba wkoncu raila zamienil bo na tym tq to pod szyndzielnie ten podjazd to bym chyba umarl
Ja tam amortyzowanego, bezprzewodowego myk myka od rokszoka zamontowałem ukochanej w jej elektrycznym mieszczuchu i jest w niebo wzięta. Dodatkowo fabryczne opony i dętki wywaliłem i jeździ na genialnych cinturato na mleku i tu też tyłek i kręgosłup są oszczędzane. Bo fantazji to mi nie brakuje, a żonie komfortu 😊
@@sprint-rowery_pl a goowno prowda! Mi się kiedyś udało wyrwać Panią, potem Ją wciągnąłem w świat zawodów, oczywiście MTB XC. Sam przeniosłem się do enduro 🤘💨💥☠️
dobra, panowie, bo kurde w końcu ktoś oblatany w tematach fajnych fulli się pojawił, czyli Felicjan, ale na boga, to dłuższy mostek daje na kierownicy większą dźwignię i wtedy rower jest bardziej nerwowy, krótki mostek to stabilność i spokój ducha na zjazdach - co za foie gras w wykonaniu Felicjana. Niekamil natomiast klasycznie ze swoim tonem wszechwiedzącego wpieprzał się w słowo tego... no jednak bardziej kompetentnego. Kamil jest mniej w gorącej wodzie company, więc poproszę następny "test" z jego udziałem, niech coś poszarżuje z Felcikiem i będzie top.
@@sprint-rowery_pl internety rzeczywiście tak twierdzą, więc zwracam honor. Jestem jakimś odstępstwem od tej reguły, bo w moim przypadku skrócenie mostka z 60mm na 35mm dało lepszą pewność prowadzenia i stabilność. Wcześniej właśnie rower określałem jako nerwowy. Myślę że to kombinacja wielu czynników jednak decyduje ostatecznie o jakości prowadzenia. Drugi rower jaki mam z ultra krótkim mostkiem prowadzi się bardzo stabilnie i pewnie. Oba to trailówki, z czego jeden na kole 27,5”, drugi na 29”.
A to są różne szkoły. Kamil i NieKamil lubią blokady. W rowerach 130mm+ typowa blokada z kierownicy to nie jest must have. W tym Foxie można skręcić tłumik na prawej goleni. Sięganie tam za każdym razem jest średnio ergonomiczne a ten rower pod górkę na czas to nie bardzo 😁
No nie wierzę, że słyszę takie generalizowanie, że "fOX bĘdziE lEpiEj dziAłaŁ oD SunTouRa". Powiedzcie to np. Kyle'owi Warnerowi, bo biedaczyna jeździ na jakichś tam suntourach, jak mógłby se foxa 34 wrzucić xD
nie Kamil to ładny leszcz. jezdzi tyle lat na rowerze a taki podjazdzik to dla niego kłopot. chlopie zacznij wiecej po górkach jezdzic, po płaskim widzisz jaka forma, tzn nijaka :D
Rower do zjazdu!!! Tu najpierw trzeba mieć cojones i skill, potem forma. Podjazd to forma, potem skill, cojones się nie przydadzą, chyba że... boisz sie jeździć. Minimum 160 mm skoku, kiera 800 mm, no i myk-myk. I oczywiście żadnych jajogniotów, niech żyją luźne gacie 😋
Oj tak! Obejrzałem już tyle ich odcinków i nadal nie wiem o co w tym chodzi. Przecież tam nic nie widać, kto niby poznaje te rowery po tym małym zdjęciu? Komu to potrzebne, a na co to komu.
Wasze prośby zostały wysłuchane 🥳
Przed Wami: więcej MTB i Felicjan 🫶 - dajcie znać czy taka forma filmu podoba się dla Was?
BARDZO, więcej Felcika i proszę o rozszerzenie jego kompetencji. A chodzi mi o recenzje ciuchów pod MTB, kasków ,butów jakieś nowości, opony(które gdzie się najlepiej sprawujo) czyli wszystko co dotyczy "górali" a nie wiecznie gravel i gravel (ulało mi sie :P). Pozdro i z fartem
Będzie musiał nadgodziny robić. 😁
Zawsze miła odmiana - punkt widzenia doświadczonego w tej kategorii Pana Felcika cenny wkład. Ciut więcej technicznego aspektu jeszcze można by dołożyć i ewentualnie wskazanie konkurencji do danego modelu np. z Waszego sklepu czy z rynku. Dzięki za materiał.
wiecej Felcika!! niech zrobi kacik mtb, akcesoria, opony. Dawac Felcika!!!
TAK, wiecej Feliciana i MTB!
WRESZCIE MTB!!! WINCYJ takich maszyn!
W końcu MTB i Felcik, który potrafi się wypowiedzieć naprawdę fachowo
No wreszcie odcinek z fullem!
Więcej takich! Masa tego jeździ po lasach obecnie i na pewno będzie więcej.
"Daj strzele ci komara" haha Felicjan ten tekst i ten strzał na długo zostanie w pamięci 🤣🤣🤣
Wreszcie rower dla mężczyzn a nie jakieś gravele😜
Merytorycznie i obsadowo dla mnie podoba się najbardziej 🤪Dwóch niewymądrzalskich wraz ze swoimi zaletami i wadami prowadzących robi robotę 👍WIĘCEJ TAKICH TREŚCI W TEJ OBSADZIE!!! Myślę, że Kamil jest zdecydowanie lepszym menagerem niż prowadzącym 😜
Felcik + Filigranowy to najlepszy team❤ Nie ma pierd****** i mowia jak jest 😊
Dokładnie, mały prezes niech zarządza firmą, a ta dwójka niech prowadzi dalej kanał i wszyscy będziemy zadowoleni😊
Nie.
Bez przesady, każdy jest mega gościem. Bez Kamila nie byłoby nieKamila i odwrotnie, to jest duet jakich mało w polskim internecie.
Szanuję jednak, że w końcu Felcik się pokazał i wreszcie MTB! Bo na słowo na G zacząłem już mieć jakieś tiki nerwowe.
Felcik jednak umie się wypowiedzieć sensownie i rzeczowo. Zuch chłopak.😂 A zawsze tak trochę z boku był, właściwie nikt nie wiedział czym naprawdę żył. Fajny odcinek. Podoba się nie tylko dla mnie.
Super, proszę o więcej 😊
Dałoby radę tą listę rowerów na końcu również w opisie umieścić? Fotki za wiele nie mówią dla widza i potem żeby zrobić szybkie porównanie to trzeba dużo szukać :(
Podoba a jakże! :) A Siskiu fajna trailówka, śmigałby po singlach i innych.
Jest i MTB upalane przez Felicjana 💪🏻. Podoba się dla mnie bardzo 🤩 więcej takich maszyn i pozdrower ✌🏻👋🏻✌🏻👋🏻🚲.
W końcu Felcik/Felicjan z nieKamilem!!!🎉
Panowie jeżeli można - test i porównanie dwóch podobnych, takich samych a może całkowicie różnych rowerów MTB - Unibike Shadow z tego roku oparty na systemie Shimano Cues i także tego roczny model Kross level 2.0 także oparty o Shimano Cues. Fajnie byłoby je ze sobą skonfrontować ;-)
ALllle fajny odcinek Pozdro Felcik
Dla mnie się podoba.
Jako kilkunastetni szosowiec próbuje górala i coraz bardziej mnie to wciąga 😁
I jestem ciekaw, czy obsługa hotelu wysłała moja kartkę jak obiecała. Bo ni ma i to się dla mnie nie podoba 😜
Wiadomo, z jednym rowerem ciężko żyć. 🙈
A co myślicie o Cube Stereo Hybrid 140 HPC SLT 750 29" czy warto dopłacić do tej wersji czy lepiej kupić bez SLT?
Wreszcie
Felcik który elektryk lepszy z Trek -a czy Specialized. ... Widełki 20k-28k .... raczej asfalt ale wypady do lasu okazjonalnie .... co byś polecił ??
Zależy od modelu. Napisz na sklep@sprint-rowery.pl - doradzimy coś fajnego 🙂
O proszę i bez Kamila nawet da się odcinek nakręcić 😎😎
jeszcze jedno ode mnie - co to za portasy na Felicjanie?
Nareszcie MTB wleciało bo ciągle gravel gravel tutaj też są oglądający co jeżdżą na MTB
Aż 6 z 24 ostatnich filmów jest o gravelu. 😉
Panowie Proszę serdecznie o poradę, zamierzam się z zakupem u was tego modelu Polygon Siskiu T8
Tylko zastanawiam się nad rozmiarem ramy ponieważ
Mka jest od 162-175
A Lka jest od 172-185
Ja mam wzrostu 175 i nie wiem który rozmiar ramy wybrać proszę o pomoc, z góry dziękuję
M 👌
o kurde Niekamil na nowym treku slash+ kuzka jak to smiga pany moze Felicjan test by zrobil ? szkoda ze nie jest tam bosch full power bo bym chyba wkoncu raila zamienil bo na tym tq to pod szyndzielnie ten podjazd to bym chyba umarl
Zobaczymy zobaczymy, czas pokaże. 👀
Ile w nogach 💪🏼🚴🏼♂️🚴🏼♂️
magnesy się przydadzą na tablicę sprzedam nerkę :)
A jaki tu napęd jest w tym rowerze?? bo kaseta jedyny wymieniony element 🙂
Manetka i zmieniarka i kaseta SLX, korba MT510 😉 link do specki pod filmem
A ten rower nada sie na schody I bikeparki?
Nada:)
A co to za kartony w potworze ...?
Ale miło obejrzeć film bez filozofii i wydziwiania Kamila 😊
Kamila nie ma bo on wie do czego jest myk myk i niekamil już wie żeby się Kamilek więcej nie kompromitował ;)
WPROWADŹCIE NOWĄ KATEGORIĘ . "ILE KOSZTUJE 1 KILOGRAM ROWERU "
Ja tam amortyzowanego, bezprzewodowego myk myka od rokszoka zamontowałem ukochanej w jej elektrycznym mieszczuchu i jest w niebo wzięta.
Dodatkowo fabryczne opony i dętki wywaliłem i jeździ na genialnych cinturato na mleku i tu też tyłek i kręgosłup są oszczędzane.
Bo fantazji to mi nie brakuje, a żonie komfortu 😊
A wkładka antyprzebiciowa?
Panowie. Zjazdy ,podjazdy ,a jaki rower najlepszy na podryw? Może być gravel czy jednak raczej szosa lub ewentualnie MTB?
Na szprychę to chyba nikt nic nie wyrwał jeszcze. 😁
@@sprint-rowery_pl 🤣🤣🤣
@@sprint-rowery_pl a goowno prowda! Mi się kiedyś udało wyrwać Panią, potem Ją wciągnąłem w świat zawodów, oczywiście MTB XC. Sam przeniosłem się do enduro 🤘💨💥☠️
Kondycja jak u Kononowicza 💪💪💪
Felicjan wyglądał jakby w tych okularach od Google wybrał się na rower.
dobra, panowie, bo kurde w końcu ktoś oblatany w tematach fajnych fulli się pojawił, czyli Felicjan, ale na boga, to dłuższy mostek daje na kierownicy większą dźwignię i wtedy rower jest bardziej nerwowy, krótki mostek to stabilność i spokój ducha na zjazdach - co za foie gras w wykonaniu Felicjana. Niekamil natomiast klasycznie ze swoim tonem wszechwiedzącego wpieprzał się w słowo tego... no jednak bardziej kompetentnego. Kamil jest mniej w gorącej wodzie company, więc poproszę następny "test" z jego udziałem, niech coś poszarżuje z Felcikiem i będzie top.
Zdaje się jest zupełnie odwrotnie z tym mostkiem. 😉 tutaj Felicjan ma rację
@@sprint-rowery_pl internety rzeczywiście tak twierdzą, więc zwracam honor. Jestem jakimś odstępstwem od tej reguły, bo w moim przypadku skrócenie mostka z 60mm na 35mm dało lepszą pewność prowadzenia i stabilność. Wcześniej właśnie rower określałem jako nerwowy. Myślę że to kombinacja wielu czynników jednak decyduje ostatecznie o jakości prowadzenia. Drugi rower jaki mam z ultra krótkim mostkiem prowadzi się bardzo stabilnie i pewnie. Oba to trailówki, z czego jeden na kole 27,5”, drugi na 29”.
A może tak przy pojazdach zblokować amora? 🤪
A to są różne szkoły. Kamil i NieKamil lubią blokady. W rowerach 130mm+ typowa blokada z kierownicy to nie jest must have. W tym Foxie można skręcić tłumik na prawej goleni. Sięganie tam za każdym razem jest średnio ergonomiczne a ten rower pod górkę na czas to nie bardzo 😁
Brakowało takiego filmu, kiedy T8 w fiolecie wraca do oferty?
Napisz do nas na sklep@sprint-rowery.pl sprawdzimy 🙂
Felićjano Italjano 😂😂💪💪🤟🤟
No i tutaj pojawię się pytanie. Czy nie lepiej niemieckiego canyona neurona?
No nie wierzę, że słyszę takie generalizowanie, że "fOX bĘdziE lEpiEj dziAłaŁ oD SunTouRa". Powiedzcie to np. Kyle'owi Warnerowi, bo biedaczyna jeździ na jakichś tam suntourach, jak mógłby se foxa 34 wrzucić xD
Nie może. #sponsor 😉
Waga Marina rift zone 2 też ścieżkowca
podoba sie dla mnie to gdzieś bliksko ukrainy chyba sie mówi co?
nie Kamil to ładny leszcz. jezdzi tyle lat na rowerze a taki podjazdzik to dla niego kłopot. chlopie zacznij wiecej po górkach jezdzic, po płaskim widzisz jaka forma, tzn nijaka :D
Rower do zjazdu!!! Tu najpierw trzeba mieć cojones i skill, potem forma. Podjazd to forma, potem skill, cojones się nie przydadzą, chyba że... boisz sie jeździć. Minimum 160 mm skoku, kiera 800 mm, no i myk-myk. I oczywiście żadnych jajogniotów, niech żyją luźne gacie 😋
precz z MTB, lubelski rower miejski pany!!!!
Grawitacja jest dla mężczyzn, panienki na rowery geriatryczne 🤘
Ludki, Tektro NIE Drion a Orion, to raz, dwa, TRP czyli półka premium Tektro jest w dowolnych zawodach DH i Enduro na świecie.
Lapa w döl nie podoba dla mnie
Ten segment końcowy z tablicą moglibyście już wywalić
Oj tak! Obejrzałem już tyle ich odcinków i nadal nie wiem o co w tym chodzi. Przecież tam nic nie widać, kto niby poznaje te rowery po tym małym zdjęciu? Komu to potrzebne, a na co to komu.
@@herbertkarakanski5415 top gir połland ediszon, jakie gwiazdy taka tablica
Felcik na Polaka nie wygląda ?
E?
W to drugie lewo!