ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
Extra filmik, ciekawa produkcja, dobre ujęcia!! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!Pozdrawiamy.
Dzięki. Pozdrawiam
Elegancko, fajne sprzęty no i mokro, ciekawe czy sprawdzi się zasiej w błoto zbieraj złoto 😁 Pozdro
Dzięki ❤Zobaczymy 😃 pozdro również 💪💪💪
Czasem się sprawdza raz w błoto zasiałem owies był zajebisty
Opóóór!Zajebiście 😎
Dzięki ❤❤
Na ilu hektarach pracują maszyny ?
Duży obszar siew co siejecie traktor Fendt super i siewnik zbożowy super się prezentuje wiosna tuż tuż dobrego siewu
Cześć 😊Jako kamerzysta nie pytałem się co siane było lecz jęczmień lub pszenica za pewne. Dziękujemy i pozdrawiamy 🥰
Co siane było pozdro 😊
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP raczej pszenice
Zajebisty film!🔥😉
Dzięki ❤😅
Jaki areał tego pola ? Co siejecie ?
Areał to ponad 160 hektarów.Siany jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP dzięki za info!
Co siane
😉👍
co teraz siejecie? sprzet konretny
Pszenica
Ty nam pokaz to jak bedzie roslo. To jest niemozliwe zeby tam sie koszty wrocily. Tam jest bloto.
Błoto jest na 1/60 pola
Mam propozycję - kto nie może uczestniczyć czynnie w Strajku Rolników niech zaczepi na znak solidarności naszą biało-czerwoną flagę na ciągniku lub maszynie gdy wykonuje jakieś prace w polu, co Wy na to ? Pozdrawiam
Extra filmik, ciekawa produkcja, dobre ujęcia!! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!
Pozdrawiamy.
Dzięki. Pozdrawiam
Elegancko, fajne sprzęty no i mokro, ciekawe czy sprawdzi się zasiej w błoto zbieraj złoto 😁 Pozdro
Dzięki ❤
Zobaczymy 😃 pozdro również 💪💪💪
Czasem się sprawdza raz w błoto zasiałem owies był zajebisty
Opóóór!
Zajebiście 😎
Dzięki ❤❤
Na ilu hektarach pracują maszyny ?
Duży obszar siew co siejecie traktor Fendt super i siewnik zbożowy super się prezentuje wiosna tuż tuż dobrego siewu
Cześć 😊
Jako kamerzysta nie pytałem się co siane było lecz jęczmień lub pszenica za pewne. Dziękujemy i pozdrawiamy 🥰
Co siane było pozdro 😊
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP raczej pszenice
Zajebisty film!🔥😉
Dzięki ❤😅
Jaki areał tego pola ?
Co siejecie ?
Areał to ponad 160 hektarów.
Siany jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP dzięki za info!
Co siane
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
😉👍
co teraz siejecie? sprzet konretny
Pszenica
Ty nam pokaz to jak bedzie roslo. To jest niemozliwe zeby tam sie koszty wrocily. Tam jest bloto.
Błoto jest na 1/60 pola
Mam propozycję - kto nie może uczestniczyć czynnie w Strajku Rolników niech zaczepi na znak solidarności naszą biało-czerwoną flagę na ciągniku lub maszynie gdy wykonuje jakieś prace w polu, co Wy na to ? Pozdrawiam