ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
Extra filmik, ciekawa produkcja, dobre ujęcia!! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!Pozdrawiamy.
Dzięki. Pozdrawiam
Elegancko, fajne sprzęty no i mokro, ciekawe czy sprawdzi się zasiej w błoto zbieraj złoto 😁 Pozdro
Dzięki ❤Zobaczymy 😃 pozdro również 💪💪💪
Czasem się sprawdza raz w błoto zasiałem owies był zajebisty
Opóóór!Zajebiście 😎
Dzięki ❤❤
Duży obszar siew co siejecie traktor Fendt super i siewnik zbożowy super się prezentuje wiosna tuż tuż dobrego siewu
Cześć 😊Jako kamerzysta nie pytałem się co siane było lecz jęczmień lub pszenica za pewne. Dziękujemy i pozdrawiamy 🥰
Zajebisty film!🔥😉
Dzięki ❤😅
😉👍
Na ilu hektarach pracują maszyny ?
Mam propozycję - kto nie może uczestniczyć czynnie w Strajku Rolników niech zaczepi na znak solidarności naszą biało-czerwoną flagę na ciągniku lub maszynie gdy wykonuje jakieś prace w polu, co Wy na to ? Pozdrawiam
Co siane było pozdro 😊
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP raczej pszenice
Jaki areał tego pola ? Co siejecie ?
Areał to ponad 160 hektarów.Siany jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP dzięki za info!
co teraz siejecie? sprzet konretny
Pszenica
Co siane
Ty nam pokaz to jak bedzie roslo. To jest niemozliwe zeby tam sie koszty wrocily. Tam jest bloto.
Błoto jest na 1/60 pola
Extra filmik, ciekawa produkcja, dobre ujęcia!! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!
Pozdrawiamy.
Dzięki. Pozdrawiam
Elegancko, fajne sprzęty no i mokro, ciekawe czy sprawdzi się zasiej w błoto zbieraj złoto 😁 Pozdro
Dzięki ❤
Zobaczymy 😃 pozdro również 💪💪💪
Czasem się sprawdza raz w błoto zasiałem owies był zajebisty
Opóóór!
Zajebiście 😎
Dzięki ❤❤
Duży obszar siew co siejecie traktor Fendt super i siewnik zbożowy super się prezentuje wiosna tuż tuż dobrego siewu
Cześć 😊
Jako kamerzysta nie pytałem się co siane było lecz jęczmień lub pszenica za pewne. Dziękujemy i pozdrawiamy 🥰
Zajebisty film!🔥😉
Dzięki ❤😅
😉👍
Na ilu hektarach pracują maszyny ?
Mam propozycję - kto nie może uczestniczyć czynnie w Strajku Rolników niech zaczepi na znak solidarności naszą biało-czerwoną flagę na ciągniku lub maszynie gdy wykonuje jakieś prace w polu, co Wy na to ? Pozdrawiam
Co siane było pozdro 😊
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP raczej pszenice
Jaki areał tego pola ?
Co siejecie ?
Areał to ponad 160 hektarów.
Siany jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
@@AK-WLKP dzięki za info!
co teraz siejecie? sprzet konretny
Pszenica
Co siane
Jęczmień lub pszenica. Niestety nie wiem🫠
Pozdrawiam 😁
Ty nam pokaz to jak bedzie roslo. To jest niemozliwe zeby tam sie koszty wrocily. Tam jest bloto.
Błoto jest na 1/60 pola