Лайк видео ) Приятно наблюдать за процессом ,когда у самого реник) Как по мне фары лучше галоген,но оригинал )и магнитола тоже лучше оригинал смотрелось ) вот вроде прикольно ,но все равно как-то не вписывается ) Плюс на старой магнитоле есть настройки автомобиля ,типа центр замок,свет настройка и еще много чего ) плюс кнопки на руле все работают с андроидом? Бачек кстати сразу замени,там видно стоит пожелтевший оригинал еще ,у них болячка ,текут по шву )
У менеджера на сайті запитайте про вашу марку. Але там є і джип і ренегад по першому посиланню на оф сайті якщо обирати фільтр. Там 2 види, дорожче і дешевше.
Задні європейські стопи не будуть працювати адекватно. Потрібно протягувати окремо провід, в бампер виводитизадній хід. Якщо не хочете мороситись, шукайте стопи америку. По гугліть, вже багато хто повівся на таку аферу)))
За ці гроші як вона вийде я собі її залишу з таким пробігом. Бо аналогів навіть в круг фарбованих не купиш за такі кошти і близько. Ну і по друге всі бачать що тут з нею було і ніхто того не скриває.
@@Nashh_garage головне продати . В мене знайомі цим займались зараз продати неможуть перейшли на бізнес мають свій евакуватор і почали ремонтувати машини кліентам то кажуть вигідніше
Загугли ціну, додай доставку. PHILIPS 12174NAHTRC1 HiPerVision 12V 24W WP3,3x14,5/4 + вона мені треба була терміново, щоб зранку забрати і встановити. А там де ціна 600+-, там чекати 2-3 дні доставки.
Передня оптика гарна, лайк 👍
Лайк видео )
Приятно наблюдать за процессом ,когда у самого реник)
Как по мне фары лучше галоген,но оригинал )и магнитола тоже лучше оригинал смотрелось ) вот вроде прикольно ,но все равно как-то не вписывается )
Плюс на старой магнитоле есть настройки автомобиля ,типа центр замок,свет настройка и еще много чего ) плюс кнопки на руле все работают с андроидом?
Бачек кстати сразу замени,там видно стоит пожелтевший оригинал еще ,у них болячка ,текут по шву )
Вийшло супер! Дякую за відос!
Успіху в проектах !))
Так тримати🇺🇦💪
Прикольно получилось .
Блін,бувають же такі люди .Золоті руки.Просто клас!!!
Підписався,лайк жмакнув.Хотів брати ще до війни такий же,але взяв Рога 2017го,не жаліюся але дуже цікаво що вийде і подивитись як він у ходу…
За передні фари і задні ліхтарі жирнючий лайк,не всі кажуть правильно!!
Коли буде відео з готовою машиною? І чи буде взагалі? Чекаємо!
Коли пофарбують) не швидка справа.
Зазвичай підготовка до фарбування та саме фарбування займає тиждень часу. Хіба що черги в малярку
Лайк як завжди.
Вітаю. Можна посилання на фари і фонарі? Дякую
Лайк за видосс молодец нравится твой проект 😊😊😊
Красота
Супер
Плюс, плюс, плюс, плюс, плюс.
Чи підтримує нова штатка підігрів руля і сидіння?Брав на компас не підтримує підігріви
димон ты лучший
димон эта торпчик
Скільки коштує стара магнітола
оце так, класна мультимедія потрібно подумати може замовити на dodge journey собі
Від Gazer залишилися ну дууже погані спогади. Може в тебе буде норм. Удачі!
на сайті магнітоли, немає для марки джип(зліва в колонці де фільтр), як ти знайшов там?
У менеджера на сайті запитайте про вашу марку. Але там є і джип і ренегад по першому посиланню на оф сайті якщо обирати фільтр. Там 2 види, дорожче і дешевше.
Багато жере 2.4 з автоматом? Хочу Фіат 500Х, але лякає двигун з коробкою гідро.
Додж Джоні 2.4 у батька жере 11-12 л. В середньому. На джипі ще не їздив )
Цікаво як камера буде показувати
Доброго дня.
Двигун від Субару можу забрати якщо не потрібен.
Ви по місцю ?
@@Nashh_garageні з Одеси.
эта огонь
💪💪💪💪
😊😊😊
Мазду не продав?
Продав. Реклама знята давно.
Задні європейські стопи не будуть працювати адекватно. Потрібно протягувати окремо провід, в бампер виводитизадній хід. Якщо не хочете мороситись, шукайте стопи америку.
По гугліть, вже багато хто повівся на таку аферу)))
Годится!) когда монтировал передние фары,использовал старую добрую трещетку интертул,еще с давних времен и новую отвертку апро)))лайк👍👍👍
Интертул отвертку потерял 😂😂
Інтертул минулих років - невбиваємий інструмент.
Чому не показав як задні фонарі с помаранчовими поворотниками працюють.Бо червоні це жах
Там наче все зрозуміло. Посередині жовтим, габарити червоні. То і вся різниця)
Можна встановити замість заднього ходу лампу діодну біло-помаранчову і тоді будуть жовті повороти і задній хід збережеться ще й стане яскравішим.
@@garikdez😂 ви якусь маячню пишите!)))
Цікаво бачити професійну работу.
Привит ты сварочный полуавтомат продал который варит без балона
я після газера поставив собі юконект 7 з карплеєм і андроїд авто і іншого нічого не хочу)
Гейзер просто на шару, бачив багато блогерів типу "купили" цю магнітолу. За її вартість є варіанти набагато кращі + камери.
В Ваших руках буде ляля.
Комусь продасть в рідні краці вторинний окрас лиш
За ці гроші як вона вийде я собі її залишу з таким пробігом. Бо аналогів навіть в круг фарбованих не купиш за такі кошти і близько.
Ну і по друге всі бачать що тут з нею було і ніхто того не скриває.
@@Nashh_garage на пару роки вистачить бо малий пробіг .
За такі гроші джипа з таким пробігом некупиш це 100%
На то і розрахунок. А потім по собівартості продам як мінімум нічо не втрачу)
@@Nashh_garage головне продати .
В мене знайомі цим займались зараз продати неможуть перейшли на бізнес мають свій евакуватор і почали ремонтувати машини кліентам то кажуть вигідніше
800грн за лампочки?чувак,тебе трохи наї....,без образ))
Загугли ціну, додай доставку. PHILIPS 12174NAHTRC1 HiPerVision 12V 24W WP3,3x14,5/4 + вона мені треба була терміново, щоб зранку забрати і встановити. А там де ціна 600+-, там чекати 2-3 дні доставки.
@@Nashh_garage Це просто треш,ціни на якісь лампи поворотів,подуріли вони зі своїм філіпсом
Я ж так само офігів , але по іншому ніяк🤷♂️
Еще не смотрел. Тут опять из 20 минут видео, 15 - реклама всякого говна?
Так и не смотри, че утруждаешь себя ? Ах, да, я ж забыл, ты и есть говно, которое ищет себе подобных.