سخنرانی جذاب و پر محتوای استاد نوروز علی حمیدی را حتما ببنید

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 8 ก.ค. 2024
  • نوروزعلی حمیدی فرزند ملا عبدالحميد فرزند ملا محمد اسماعيل و متولد سال ۱۳۳۷ هجری شمسی در قریه کوشه روزی از ولسوالی جاغوری ولایت غزنی می باشد. او در دامن يك خانواده كاملا مذهبي فرهنگي طفوليت اش را سپری نمود و دوره ابتدایی(خواندن و نوشتن) و نيز مقدمات علوم دینی را نزد پدرش ملا عبدالحمید و پدر كلانش ملا محمد اسماعیل (آخوند كلو) آموخت.
    آقاي حميدي كه در همان دوران كودكي داراي استعداد فوق العاده ذهني بود برای تحصیلات بالاتر در سال ۱۳۵۰ هجری شمسی به کابل رفت و سال اول در مدرسه آيت الله تقدسي مستقر و مشغول فراگيري علوم ديني گرديد. براي ادامه تحصيل، دوباره از كابل به جاغوري بازگشته و دو زمستان را در قريه تبقوس نزد مرحوم استاد شيخ محمد امان فصيحي كسب علم نموده و از تحصيل خود در آن مدرسه راضي و از اساتيد شان نيز به نيكي ياد ميكند. در آن مدرسه طلاب زيادي از مناطق مختلف جاغوري تحصيل علم ميكردند اما خاطرات ايشان با شهيد ابوذر غزنوي جالب و شنیدنی است که مجال بيان آن نيست.
    آقاي حميدي براي ادامه تحصيل، دوباره عازم كابل گرديده و اين بار به مدت سه سال در مدرسه مرحوم شیخ محمدامین افشار مشغول به تحصیل علوم دینی ميشود. ايشان اصول فقه و لمعتین را در آن مدرسه و در محضر شخص مرحوم شيخ محمد امين افشار به اتمام ميرساند و از مرحوم شيخ هميشه به نيكي ياد نموده و او را از بهترين اساتيد آن دوران كابل دانسته و سه سال تحصیل خود در آن مدرسه را نیز از بهترين دوران تحصيل خود ياد ميكند و ميگويد هرآنچه آموخته است از بركت آن مدرسه و آن استاد بزرگوار بوده است.
    استاد حميدي در مدت چند سال حضورش در کابل خاطرات سياسي و اجتماعي ناب و ارزشمند بسياري دارد، او چنان زیبا و جذاب بازگو ميكند كه اگر كسي ساعتها هم گوش فرا دهد هرگز احساس خستگي نكرده و عطش شنيدن در شنونده بيشتر نيز ميگردد. اميدوارم كه ايشان سرگذشتهاي خود را بصورت مكتوب در اختيار هموطنان و نسل حال و آينده مردم ما قرار دهد تا نسل جوان و دردمند ما نیز از اين معلومات وخاطرات تلخ و شیرن از وضعیت آن زمان کشور بخصوص وضعیت شیعیان و هزاره ها در کابل آگاه گرديده و بعنوان تجربه هاي ارزشمند مورد استفاده قرار دهند.
    ايشان در سال ۱۳۵۶ به ایران مهاجرت نموده و در شهر قم وارد حوزه علمیه گردیده وتا سطوح عالی کسب علم میکند. ایشان با وجود فعاليتهاي فرهنگي و تدریس طولانی مدت، از تحصیل و دانش اندوزی باز نمانده و با اتمام سطح پنج يعني آخرين سطح آموزشي از حوزه علميه قم فارغ التحصيل می شود. گرچند باتحولات اساسي در نظام آموزشي حوزه علميه قم، ايشان سالها پیش مدرك اكادميك، ليسانس خود را گرفته بود. اما ایشان چنین مدارک را برای شخص خود چندان مهم ندانسته و به آن بهاي آنچنانه اي نميدهد. .....
    گرفته شده از صفحه شاکری روزی

ความคิดเห็น • 10

  • @user-ws6oi9dq8l
    @user-ws6oi9dq8l 14 วันที่ผ่านมา

    استاد حمیدی افتخار کشور ماست

  • @user-kh2uf8dq8b
    @user-kh2uf8dq8b 14 วันที่ผ่านมา

    درود و احترام به مرد سخنور و عالم ربانی کشور حجت الاسلام والمسلمین آقای حمیدی

  • @user-mx4uz8cy4g
    @user-mx4uz8cy4g 13 วันที่ผ่านมา

    Zabar dast

  • @Hazaragi-w7v
    @Hazaragi-w7v 14 วันที่ผ่านมา

    سخنور دانا و‌توانا صحتمند و سر بلند باشید

  • @user-gq6gr2jx2m
    @user-gq6gr2jx2m 12 วันที่ผ่านมา

    استاد عزیز تنت به سلامت و صدای رساتر باد

  • @user-cf4wt1my1l
    @user-cf4wt1my1l 14 วันที่ผ่านมา

    درود بر استاد حمیدی بزرگوار

  • @FaridaNader-y1b
    @FaridaNader-y1b 15 วันที่ผ่านมา

    استاد حمیدی بزرگوار به سلامت باشد

  • @Sultan-t1p
    @Sultan-t1p 14 วันที่ผ่านมา

    استاد حمیدی استاد سخن است. هر جا است سلامت باشد

  • @user-hz8de6qt3h
    @user-hz8de6qt3h 13 วันที่ผ่านมา

    اگرکمیته ای تحت عنوان هرنامی متشکل ازنخبگان ویاران پیرامون جناب دکتر پزشکیان تشکیل شود هم اینکه جبهه خوبی مقابل کارشکنان ومغرضان ایجاد خواهد شد وهم وقت رییس جمهور صرف
    پرداختن به حواشی نمیشود.