Fynboerne har maksimumpoint efter de første seks kampe i sæsonen.
    I går kl. 17.42
    Mathias Leerberg Svedborg
    GOG fortsætter holdets fremragende sæsonstart.
    På hjemmebanen i Gudme vandt fynboerne sikkert over rivalerne fra Aalborg i topkampen og sikrede sig den sjette sejr af lige så mange mulige.
    GOG 33-27 Aalborg
    Pausestilling: 17-13
    Topscorer: Aleks Vlah (9 mål)
    Herreligaens nummer et mod nummer to tørnede sammen, men GOG viste sig at være det stærkeste mandskab med en storspillende Tobias Grøndahl, der især førte an i første halvleg.
    Gæsterne fra Aalborg lavede et hav af tekniske fejl og fandt aldrig holdets vanlige spil frem, hvilket konsekvent blev straffet af de lynhurtige fynboer. Nederlaget er det andet for Aalborg i denne sæson.
    Omvendt har GOG 12 point efter seks kampe og har et forspring på fire point efter seks kampe.
    Sådan forløb kampen
    Af Ritzau:
    Uden flere skadede profiler har nordjyderne svært ved at få spillet til at flyde, og holdet lavede igen for mange tekniske fejl.
    Før pausen havde gæsterne også svært ved at få fat i defensiven. Letbenede GOG-folk som Hjalte Lykke og Tobias Grøndahl skabte problemer for store Henrik Møllgaard og Simon Hald i det nordjyske forsvar.
    Det stod 17-13 til hjemmeholdet efter 30 minutter, som Aalborg-spillerne formentlig gerne vil glemme i en fart.
    GOG inviterede rivalerne indenfor med nogle fejl i starten af anden halvleg, men Aalborg udnyttede ikke gaverne.
    De gange, mestrene var ved at få kontakt, blev chancen misbrugt eller bolden smidt væk. Normalt farlige Mads Hoxer blev kun sjældent sat i scene og fik lidt usædvanligt slet ikke scoret.
    Med knap to minutter tilbage misbrugte Sebastian Barthold en sidste chance for at få kontakt. Helt fri foran mål måtte han se Salah Boutaf levere en stor redning i GOG-målet og fastholde et forspring på fire mål.
    Derfra var det ren klappefest for publikum i det sydfynske håndboldmekka. Alexander Blonz og Kasper Kildelund sørgede med to afsluttende scoringer for en komfortabel hjemmesejr.