Megvettem a T28-at ünnepi kedvezményből és azt kell mondjam, kissé csalódás.. SU-130PM és Ho-Ri 2 sima lőszerrel szemből löveg mellett/alatt (ahol 254 milinél ad 30-38% esélyt átütésre a tanks.gg) úgy lőtt be ahogy akart..
Szeva Elit! nagyon jó lett ez a videód is. Mondtad hogy a ts-5 kicsivel jobb mint a t28, de a ts-5 hogy jóval nagyobb az alváza az szerinted mennyire hátrány ?
Szeva Fateros :) Szerintem sokkal pontosabb, mint a Skorpion G. 2900 csatám van ezzel a járgánnyal. Kedvencem:)
Szep volt tankelit...foleg az utolso kor😊
A tankhistorián mindig azon pattognak, hogy a wot elnevezte t95nek a t28at, amire raktak még egy sor lánctalpat és egy kis +páncélt. :)
A lövés a VK-ra azért nem sebzett, meg track-elt, mert full alá ment...mondjuk ennyire beszűkülve azt hogyan misselt azt nem tudom...
Az egyik legjobb statom van ezzel a tankkal. 2-3 skilles legénységgel 89% van a gunmark.
Megvettem a T28-at ünnepi kedvezményből és azt kell mondjam, kissé csalódás.. SU-130PM és Ho-Ri 2 sima lőszerrel szemből löveg mellett/alatt (ahol 254 milinél ad 30-38% esélyt átütésre a tanks.gg) úgy lőtt be ahogy akart..
Az a baj a tier 7 es alatta a jatekkal hogy brutal rosszakk az agyuk beszukulve meg ugy ahogy de menet kozben szornyu az osszes
Szeva Elit! nagyon jó lett ez a videód is. Mondtad hogy a ts-5 kicsivel jobb mint a t28, de a ts-5 hogy jóval nagyobb az alváza az szerinted mennyire hátrány ?
Nagyobb de effektiven ugyan akkor a rész ami át is lőhető tehát nem hátrány
@@Tankelit jaa értem köszi
Üdv !
AT 15-ről lehetne videó.
Köszi.
Szuper videó lett ez is-kedvet kaptam a T28-hoz : 9
Mennyit változtatott volna a címen ha beleraksz egy😏-t. xd
Jók a videók.
Pont itt tartok csak még nincs meg a nagy ágyú csak az alap és úgy elég gyenge