Треба замінити втулку в обоймі кардану , скоріш за все зазор великий та встановити фторкаучукові манжети . І замінити зовнішнє кільце на обоймі теж на фторкаучукове , рідні не тримають. Ричаги розподілька переносиш вперед і не треба руку за крісло заводити. Замінив розподільник на ,,гідросилу,, р80 секційний припинило масло грітись і м'яко почали працювати ричаги , припинило рвати троси управління .
«Трахтор»😂. Молодець, золоті руки!!!!
Доброго дня,як удосконалювати головку блока мтз 892
Треба замінити втулку в обоймі кардану , скоріш за все зазор великий та встановити фторкаучукові манжети . І замінити зовнішнє кільце на обоймі теж на фторкаучукове , рідні не тримають. Ричаги розподілька переносиш вперед і не треба руку за крісло заводити. Замінив розподільник на ,,гідросилу,, р80 секційний припинило масло грітись і м'яко почали працювати ричаги , припинило рвати троси управління .
На зеленому треба встановити сухий повітряний фільтр , на масляному ТРК довше робити буде.
0:50 - ХТЗ хуже?
Всі стараются винести розподільних а він запхав назад .😅
Я живу біля цього колгоспу
Порядок 👍
Клас песня👍👍👍👍👍👍👍👍
На скільки я знаю то (не маз бичок) а зіл бичок...... 2:13
Зразу себе і поправив, "може знаєте, є такі зіли"
@@РоманСеменюк-в6ж Маз"Зубрьонок" Зіл"Бичок" У нас на МТЗ 82 двигун д245 із Бичка тільки маховик під тракторну корзину
При 2500 зломить колінвал.
Дуд
Так 1025.2 йдуть з навісною від 1221 так званим моноблоком
Так то походу 892.2 з наклейкою 1025. Там нема добавки під капот, і на 2 баки, у 1025 він один
Трахтор. Калідор.
Мтз чермет