Lucrarea mea de diploma pentru Licenta a fost: lnfluenta climatica asupra calitatii vinului din podgoria Copou -STUDIES OF SOME WINES OBTAINED IN THE AMPELOGRAPHICAL COLLECTION OF USAMV IASI DURING 2013-2015 La master am facut bere - Practic moldovean betiv cu acte doveditoare. ( nu mai beau alcool de 5 ani) Foarte faina discutia.
"Cristale fotonice" este titlul lucrării mele de diploma. De fiecare dată când mă întreba cineva despre asta eu începeam să povestesc și ei se plictiseau după 5 secunde. Când am prezent-o m-am bucurat pentru că profesorii de acolo erau plătiți să mă asculte :)
In ' 84 am absolvit si eu .Pedagogicul .Dupa 22 de ani de saracie 😂/😢",m -am mai luptat inca 17 ani cu limba olandeza .Azi lucrez intr -un afther -scool ,e ffff bine .Vin la anul inapoi fiindca mi -s gata bateriile si mi s-a urat sa fiu proasta satului .Vreau sa lucrez in tara ,cu copii romani exact ca aici : prietena copiilor ... .Construim o casa in Oradea ,imi iau romanul meu recuperat de aici si ..gata sa ne fie casa ,ca venim.De la o vreme parintii devin neputinciosi ,nepotii,mari ..!Dupa nopti de ascultat podcaturi ,dimineata nu stiu cine sunt 😊. Emisiunile dvs . ma trag si mai mult acasa .❤Va salut cu drag ❤
"Ridicarea și interpretarea diagramei indicate a motoarelor cu aprindere prin scânteie" este titlul lucrarii mele de diploma. Va ascult cu drag, la mai multe episoade!
Ascultati-l pe M. Calin ca narator al cartii lui Jon Fosse. Este atat de natural, de cald, te indragostesti de carte. Poti sa o asculti la nesfarsit. ❤😊 . Bravo👏👏👏
Eu am absolvit anul acesta. Tema mea de licență a fost Fake news ca media event Studiu de caz: Petrecererea lui Elon Musk la Castelul Bran. A fost... ceva.
Felicitări pentru încă un episod cu invitat deosebit! Eu am terminat Finanțe-Credit și am avut la lucrarea de diploma Bugetul orașului meu natal. Au trecut ani multi de atunci!
Despre licenta mea,nu pot comenta,deoarece am facut doar liceul,si ăla la f.f.:)) Sa fiti sănătoși,domnilor,toata stima pentru invitatul dumneavoastră!Am fost la film,mi-a plăcut foarte mult!❤
Am vazut filmul! Fenomenal "Anul nou care n-a fost". Vazusem scurtmetrajul " Cadoul de Craciun" acum cativa ani si mi-a placut teribil cum a fost inserat. Superb!!!
Foarte bună povestea lui Mihai Călin,cu studenții la academia militară.Cum stăteau ei și jucau fazan din cultura generala și câștigau Ști și câștigi...Iar noi l-am câștigat pe analfabetul Ciucă...
Bravo, Mihai Călin! Cred că ești cel mai șarmant/valoros/echilibrat/constant al generației tale, ca artist și ca voce publică! Aferim, să fii sănătos!🎉
"Analiza componentelor principale folosind rețele neuronale" sub îndrumarea încântătoarei și regretatei profesoare Luminița State de la Universitatea București Felicitări pentru încă o ediție superbă!
Sunt de acord cu domnul jurnalist Cătălin Striblea în majoritatea statisticilor europene majoritatea cetățenilor români consuma puțină pasta de dinți, săpun și șampon cea ce înseamnă că la capitolul igiena personala majoritatea concetățenilor noștri nu prea excelează pa dimpotrivă suntem potrivit statisticilor europene la sfârșitul clasamentului din punct de vedere al igienii personale .
Eu am tratat Evoluția impozitelor indirecte (în mod special TVA) după 90 din România, Ungaria și Polonia (facultatea de finanțe de la "îndrăgitul" ASE, in 2016). La varsta aceea, deși urmăream politica romaneasca din adolescenta, credeam ca voi putea "revolutiona" instituții precum anaf, sa ajung sa aplic 100% legea, fără presiuni politice (pe care le cunoșteam de la tatăl meu - lucrase în domeniu). Evident ca am mai crescut, tara a mai crescut (sau nu, depinde) și am realizat ca asa ceva este în continuare imposibil asa ca m-am îndepărtat de idee cu pași repezi. 😂 mult succes în continuare cu acest podcast!
Ziua bună. Ascult podcasturile acestea duminica după amiază( nu chiar pe toate, dar anul acesta am reușit sa ascult mai multe). Va ascult din provincie, oraș mic, așa cum a menționat și Mihai Călin, unde nu are continuitate viața culturală, din păcate. Am 55 de ani și nu am reușit să fac facultatea ( deși am încercat 4 ani la rând să intru la ASE București) așa că nu pot mentiona titlul unei diplome. Mulțumesc mult pentru tot, ma bucur de invitați și de toate noutățile pe care ni le dezvăluiți. Chiar am comandat o parte din cărțile recomandate de domniile voastre.De la domnul Radu Paraschivescu am 3 romane.Atit
Vă rog să ajustați volumul jinglului de la rubrica de sport. Am ascultat acest episod în mașină, pe autostradă, și m-a speriat. E mult prea tare în comparație cu volumul discuției.
Eu cred că stilul colocvial poate să aibă privilegii de folosire a unor clișee mai puțin corecte gramatical care sunt organice în orice limbă pentru că limba este un organism viu cu mai multe tentacule decât ne place să admitem și indiferent că e vorba de regionalisme sau pur și simplu expresii clișeu, ticuri verbale sau neologisme preluate și mai prost adaptate la un moment istoric sau altul, ori de declinări regionale mai restrânse, mai putin răspândite și alte asemenea, care intră și ies din limba noastră cea de toate zilele cu o regularitate de cadență, câtă vreme se păstrează în discurs oarecare igienă formală, respectabilă și nu se exagerează cu ele, mi se par absolut acceptabile și nu văd rostul de a te agăța de ele. E ca și când l-ai corecta pe un scoțian și i-ai spune să vorbească neapărat 100% englezește stil neaparat Oxford. Dacă putem să fim toleranți cu cei de peste Prut când vorbesc cu noi, înseamnă că putem să fim toleranți cu toți ceilalți gen Striblea care oricum nu este nici Ciucă, nici Ciolacu si nici Dancilă.
Eu am absolvit facultatea de Geografie și Geologie specialitatea lngrijirea și Protecția Mediului înconjurător tot la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și lucrarea de licență a fost despre Poluarea apei râului Bahlui ( care trece prin municipiul Iași cu probe de apă luate în recipiente și analizate la un laborator al facultății de Chimie unde avea mama mea o cunoștință)
Și eu la Facultatea de Geografie și Geologie aveam împreună cu ai mei colegi și ale noastre cadre didactice o foaie care circula prin amfiteatru și prin sălile de curs pe care ne scriam numele și prenumele , specializarea anul de studiu. Eu am fost mereu la a facutate și la liceu nu prea am chiulit în general m-am achitat de îndatoririle de elev și student spre deosebire de alți colegi de-ai mei din liceu și facutate.
Licenta am facut-o pe postere de film - o analiza dpdv al mesajului, elementelor folosite pt a arata anumite standarde folosite (ca marketing, ca eram la relatii publice si comunicare) La Master am facut o analiza pe word of mouth online in ceea ce priveste utilizarea platformelor de streaming si a mersului la cinema
Cred că nu ați găsit nici un fel de statistici pentru lucrarea asta, de care să vă puteți folosi… Dar sună totul foarte interesant, mi-ar fi plăcut să trebuiască să fac așa ceva…🙂
Va rog sa o chemați pe Ana Birchall la o emisiune. Mi se pare foarte capabila si e mare pacat ca lumea nu o prea cunoaste. Ati face un mare bine acestei tari, dand sansa poporului sa cunoasca o femeie atat de inteligenta!
Da, cel mai greu era să urci dealul Copoului, dar... aţi uitat să spuneţi, domnule Striblea, că admiterea la Drept era pe bază de concurs. În '93 au fost 23 pe loc.
Diploma prima : istorie; plante de leac , componente antropologice în nord vestul Transilvaniei, diploma 2 :drept: comparație drept administrativ România-Austria 1860-1945
Univ. AL. I. Cuza, Iasi, "Influenta climatului psihosocial in procesul de invatamant" Teatrul National Buc., "Stii si castigi" - conducator Mihai Calin, am participat si am castigat ceva bani...
Rolul filmului istoric în propaganda regimului comunist din România. (UBB - Facultatea de Istorie 2017-2020) Am scris mai exact despre cum filmul istoric realizat în comunist poate fi utilizat ca sursă istorică pentru înțelegerea unor momente din epoca comunistă și (deși foatte rar) înțelegerea unor momente din istorie. Sper să o public în colectie despre film la polirom cândva.
Lucrarea mea de diploma, in cadrul facultatii de constructii de la University College London, s-a numit “Efectul inegal al cutremurelor in zone urbane in curs de dezvoltare”
Foarte interesant. Și care a fost concluzia dvs, că rolul comunității românești este vizibil …? Eu așa mai de la distanță nu văd că s-ar materializa de nicio culoare…
Tovarășul Olariu Stelian a fost cel mai longeviv 🦖🔴 care a stat 54 de ani pe postul ala de "maestru de cor", îl auzeai ca spectator permanent în culise în timpul spectacolului, dând "indicații pretioase". A plecat cu picioarele înainte din acea institutie, unde i-au ridicat majoritatea subordonaților un adevărat cult(odios de-a dreptul) pentru merite mult umflate, asimilate unui om care era mediocru in cariera lui de decenii. Aducea și ocrotea nulitati, la un loc cu oameni dedicați, valorosi. A folosit tehnici de manipulare comuniste, se pare ca absolvise Ștefan Gheorghiu tovarășul care inainte de 90 pregatea corul (cor prezidențial pe vremea aceea) sa cante la deschideri de stații de metrou și inaugurări diverse etc.
"Valorificarea bunurilor materiale existente in centrele militarea de depozitare" regulament semnat de dl Ciucă ... și absolut neclar în condițiile de aplicare.... In timp ... am înțeles de ce !!!!
Titlul lucrării mele de licență a fost “Domenii de olomorfie in C^n”. Am susținut-o in 2008. Din acest motiv v-am tot rugat să invitați un matematician în cadrul podcast-ului😅
Bună dimineața! Un coleg cu deficiențe de auz ar vrea să vă urmărească și regretă că, din cauza acestei probleme a lui, nu poate. Ați putea, vă rog, să subtitrați podcastul? Vă mulțumesc!
Lucrarea mea de diploma pentru Licenta a fost: lnfluenta climatica asupra calitatii vinului din podgoria Copou -STUDIES OF SOME WINES OBTAINED IN THE
AMPELOGRAPHICAL COLLECTION OF USAMV IASI DURING 2013-2015
La master am facut bere - Practic moldovean betiv cu acte doveditoare. ( nu mai beau alcool de 5 ani) Foarte faina discutia.
"Cristale fotonice" este titlul lucrării mele de diploma. De fiecare dată când mă întreba cineva despre asta eu începeam să povestesc și ei se plictiseau după 5 secunde. Când am prezent-o m-am bucurat pentru că profesorii de acolo erau plătiți să mă asculte :)
Hai ca te întreb eu . Sunt cristale ce emit fotoni la acțiunea unui curent electric ?
Minunati prezentatori , subiecte super interesante toate , si mult umor de calitate ! Multumim domnilor ! ❤🎉❤🎉❤🎉
@@elenaiancu5126 Multumim virgula domnilor! Vezi ca te faulteaza Paraschivescu! Scrie corect!😉
Mihai Calin , un om al libertatii , de partea buna a lucrurilor .
In ' 84 am absolvit si eu .Pedagogicul .Dupa 22 de ani de saracie 😂/😢",m -am mai luptat inca 17 ani cu limba olandeza .Azi lucrez intr -un afther -scool ,e ffff bine .Vin la anul inapoi fiindca mi -s gata bateriile si mi s-a urat sa fiu proasta satului .Vreau sa lucrez in tara ,cu copii romani exact ca aici : prietena copiilor ... .Construim o casa in Oradea ,imi iau romanul meu recuperat de aici si ..gata sa ne fie casa ,ca venim.De la o vreme parintii devin neputinciosi ,nepotii,mari ..!Dupa nopti de ascultat podcaturi ,dimineata nu stiu cine sunt 😊. Emisiunile dvs . ma trag si mai mult acasa .❤Va salut cu drag ❤
Erata : podcasturi😊
Miroiu - ca in Steaua fara nume! Ce frumos nume ! Ador amintirile dlui Radu Paraschivescu ..
!
Sunteți adorabili când vorbiți despre mâncare!
În 1997 am propus tema lucrării mele de licență „Literatura universului concentraționar“. Scrierea ei a fost o provocare pentru mine.
Îl așteptăm ca invitat și pe Vlad Zografi.
DAAAAA!
"Ridicarea și interpretarea diagramei indicate a motoarelor cu aprindere prin scânteie" este titlul lucrarii mele de diploma. Va ascult cu drag, la mai multe episoade!
Ascultati-l pe M. Calin ca narator al cartii lui Jon Fosse. Este atat de natural, de cald, te indragostesti de carte. Poti sa o asculti la nesfarsit.
❤😊 . Bravo👏👏👏
Eu am absolvit anul acesta. Tema mea de licență a fost Fake news ca media event Studiu de caz: Petrecererea lui Elon Musk la Castelul Bran. A fost... ceva.
Felicitări pentru încă un episod cu invitat deosebit! Eu am terminat Finanțe-Credit și am avut la lucrarea de diploma Bugetul orașului meu natal. Au trecut ani multi de atunci!
Un podcast de mare clasă!!! Aștept întotdeauna cu nerăbdare acest podcast.
Despre licenta mea,nu pot comenta,deoarece am facut doar liceul,si ăla la f.f.:))
Sa fiti sănătoși,domnilor,toata stima pentru invitatul dumneavoastră!Am fost la film,mi-a plăcut foarte mult!❤
Ce întâlnire plăcută! M-a bucurat mult întâlnirea cu Mihai Călin. Mulțumesc.
Bun podcast ul!!
Am vazut filmul! Fenomenal "Anul nou care n-a fost". Vazusem scurtmetrajul " Cadoul de Craciun" acum cativa ani si mi-a placut teribil cum a fost inserat. Superb!!!
@@irim1220 auzi mami, l-ai pus pe moșu la cheltuieli. Trebuie să-ți cumpere geantă nouă !
O incantare. Superb!!! Multumesc frumos!
Foarte bună povestea lui Mihai Călin,cu studenții la academia militară.Cum stăteau ei și jucau fazan din cultura generala și câștigau Ști și câștigi...Iar noi l-am câștigat pe analfabetul Ciucă...
Bravo, Mihai Călin! Cred că ești cel mai șarmant/valoros/echilibrat/constant al generației tale, ca artist și ca voce publică! Aferim, să fii sănătos!🎉
"Analiza componentelor principale folosind rețele neuronale" sub îndrumarea încântătoarei și regretatei profesoare Luminița State de la Universitatea București
Felicitări pentru încă o ediție superbă!
Sunt de acord cu domnul jurnalist Cătălin Striblea în majoritatea statisticilor europene majoritatea cetățenilor români consuma puțină pasta de dinți, săpun și șampon cea ce înseamnă că la capitolul igiena personala majoritatea concetățenilor noștri nu prea excelează pa dimpotrivă suntem potrivit statisticilor europene la sfârșitul clasamentului din punct de vedere al igienii personale .
Nu am studiat dar va urmaresc cu drag!
Felicitări pentru podcast!
mihai călin - un invitat foarte-foarte binevenit!
Mulțumim!
Eu am tratat Evoluția impozitelor indirecte (în mod special TVA) după 90 din România, Ungaria și Polonia (facultatea de finanțe de la "îndrăgitul" ASE, in 2016). La varsta aceea, deși urmăream politica romaneasca din adolescenta, credeam ca voi putea "revolutiona" instituții precum anaf, sa ajung sa aplic 100% legea, fără presiuni politice (pe care le cunoșteam de la tatăl meu - lucrase în domeniu). Evident ca am mai crescut, tara a mai crescut (sau nu, depinde) și am realizat ca asa ceva este în continuare imposibil asa ca m-am îndepărtat de idee cu pași repezi. 😂 mult succes în continuare cu acest podcast!
Ziua bună. Ascult podcasturile acestea duminica după amiază( nu chiar pe toate, dar anul acesta am reușit sa ascult mai multe). Va ascult din provincie, oraș mic, așa cum a menționat și Mihai Călin, unde nu are continuitate viața culturală, din păcate. Am 55 de ani și nu am reușit să fac facultatea ( deși am încercat 4 ani la rând să intru la ASE București) așa că nu pot mentiona titlul unei diplome. Mulțumesc mult pentru tot, ma bucur de invitați și de toate noutățile pe care ni le dezvăluiți. Chiar am comandat o parte din cărțile recomandate de domniile voastre.De la domnul Radu Paraschivescu am 3 romane.Atit
Am un deja-vu la aceasta emisiune
Sunteți minunați!
O oaza de normalitate....multumesc din Montreal.
Vă rog să ajustați volumul jinglului de la rubrica de sport. Am ascultat acest episod în mașină, pe autostradă, și m-a speriat. E mult prea tare în comparație cu volumul discuției.
excelent episod.
Misto. Da' sa invete si Striblea sa formeze mai mult ca perfectul de la Mihai Calin, ca nu prea inteleg de ce nu-l trage tare de maneca Radu, totusi.
Eu cred că stilul colocvial poate să aibă privilegii de folosire a unor clișee mai puțin corecte gramatical care sunt organice în orice limbă pentru că limba este un organism viu cu mai multe tentacule decât ne place să admitem și indiferent că e vorba de regionalisme sau pur și simplu expresii clișeu, ticuri verbale sau neologisme preluate și mai prost adaptate la un moment istoric sau altul, ori de declinări regionale mai restrânse, mai putin răspândite și alte asemenea, care intră și ies din limba noastră cea de toate zilele cu o regularitate de cadență, câtă vreme se păstrează în discurs oarecare igienă formală, respectabilă și nu se exagerează cu ele, mi se par absolut acceptabile și nu văd rostul de a te agăța de ele.
E ca și când l-ai corecta pe un scoțian și i-ai spune să vorbească neapărat 100% englezește stil neaparat Oxford.
Dacă putem să fim toleranți cu cei de peste Prut când vorbesc cu noi, înseamnă că putem să fim toleranți cu toți ceilalți gen Striblea care oricum nu este nici Ciucă, nici Ciolacu si nici Dancilă.
@@DeannaStei, lasati, că are mult mai multe de învățat. Dar merge și-așa, nu?
Eu am absolvit facultatea de Geografie și Geologie specialitatea lngrijirea și Protecția Mediului înconjurător tot la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și lucrarea de licență a fost despre Poluarea apei râului Bahlui ( care trece prin municipiul Iași cu probe de apă luate în recipiente și analizate la un laborator al facultății de Chimie unde avea mama mea o cunoștință)
Și eu la Facultatea de Geografie și Geologie aveam împreună cu ai mei colegi și ale noastre cadre didactice o foaie care circula prin amfiteatru și prin sălile de curs pe care ne scriam numele și prenumele , specializarea anul de studiu. Eu am fost mereu la a facutate și la liceu nu prea am chiulit în general m-am achitat de îndatoririle de elev și student spre deosebire de alți colegi de-ai mei din liceu și facutate.
Eu am avut lucrarea "Fluctuația cursurilor valuatare". M-am documentat la Institutul de Economie Mondiala, condus la acea vreme de veșnicul "Manole".
" Hipertensiunea arteriala secundara la copii" coordonator Prof Aurel Bizo, mininat om, UMF Cluj Napoca
Felicitări pentru podcast!
Am și eu o propunere pentru invitat: Igor Bergler.
Licenta am facut-o pe postere de film - o analiza dpdv al mesajului, elementelor folosite pt a arata anumite standarde folosite (ca marketing, ca eram la relatii publice si comunicare)
La Master am facut o analiza pe word of mouth online in ceea ce priveste utilizarea platformelor de streaming si a mersului la cinema
Cred că nu ați găsit nici un fel de statistici pentru lucrarea asta, de care să vă puteți folosi…
Dar sună totul foarte interesant, mi-ar fi plăcut să trebuiască să fac așa ceva…🙂
,,Valențe ale cuvântului în Floarea Darurilor" - tema lucrării de licență, 2004
Mostenirea sotului supravietuitor in raport cu celelalte clase de mostenitori. Facultatea de drept Bucuresti
Drept consular -Activitatea diplomatică exercitată de organele interne ale statelor
Măsuri și operații în verde aplicate la vita de vie pentru reducerea acumulării se zahar în struguri în anii secetoși - USAMV București
❤
"Contactele judiciare, specie a contractelor civile" a fost lucrarea mea de licență la facultatea de drept
Va rog sa o chemați pe Ana Birchall la o emisiune. Mi se pare foarte capabila si e mare pacat ca lumea nu o prea cunoaste. Ati face un mare bine acestei tari, dand sansa poporului sa cunoasca o femeie atat de inteligenta!
Reducerea consumului tehnologic în rețelele de energie electrică
" Rolul literaturii pt copii in educatia morala "
Pt algoritm si diploma... "Cazuistica autonomiei pe criterii etnice in UE: Tara Bascilor; Flandra; Tirolul de Sud si Tinutul Secuiesc"
Da, cel mai greu era să urci dealul Copoului, dar... aţi uitat să spuneţi, domnule Striblea, că admiterea la Drept era pe bază de concurs. În '93 au fost 23 pe loc.
Diploma prima : istorie; plante de leac , componente antropologice în nord vestul Transilvaniei, diploma 2 :drept: comparație drept administrativ România-Austria 1860-1945
La lucrarea de licență in psihologie am studiat Relația dintre experiențele adverse din copilărie și satisfacția în relația de cuplu în viața adultă.
Univ. AL. I. Cuza, Iasi, "Influenta climatului psihosocial in procesul de invatamant"
Teatrul National Buc., "Stii si castigi" - conducator Mihai Calin, am participat si am castigat ceva bani...
Algoritm cu ritm
Mihai Călin pare Fiorello al Italiei.😊
Lucrarea mea de licenta la muzicologie a fost: Simbolul muntelui in creatia muzicala simfonica
Sună cam ca simbolul piramidei în artele vizuale 🙂👍
Rolul filmului istoric în propaganda regimului comunist din România. (UBB - Facultatea de Istorie 2017-2020) Am scris mai exact despre cum filmul istoric realizat în comunist poate fi utilizat ca sursă istorică pentru înțelegerea unor momente din epoca comunistă și (deși foatte rar) înțelegerea unor momente din istorie. Sper să o public în colectie despre film la polirom cândva.
Lucrarea mea de diploma, in cadrul facultatii de constructii de la University College London, s-a numit “Efectul inegal al cutremurelor in zone urbane in curs de dezvoltare”
Plictisitor si mereu aceleasi povesti
😂Aoleu ce trist e acolo la d-ta, sună ca o mare plictiseală…😤🥱
"Opera lui Mihail Sebastian în contextul perioadei interbelice" - specializarea teatrologie, în 2011. 😊
😮 Vai ,ce interesant ! Va felicit ! Va aplaud ! Ati putea publica o carte ,sa ne desfatam si noi , ceilalti !
Rolul comunitatii in revitalizarea monumentelor istorice (disertatie la facultatea de arhitectura)
Foarte interesant.
Și care a fost concluzia dvs, că rolul comunității românești este vizibil …? Eu așa mai de la distanță nu văd că s-ar materializa de nicio culoare…
Tovarășul Olariu Stelian a fost cel mai longeviv 🦖🔴 care a stat 54 de ani pe postul ala de "maestru de cor", îl auzeai ca spectator permanent în culise în timpul spectacolului, dând "indicații pretioase". A plecat cu picioarele înainte din acea institutie, unde i-au ridicat majoritatea subordonaților un adevărat cult(odios de-a dreptul) pentru merite mult umflate, asimilate unui om care era mediocru in cariera lui de decenii. Aducea și ocrotea nulitati, la un loc cu oameni dedicați, valorosi. A folosit tehnici de manipulare comuniste, se pare ca absolvise Ștefan Gheorghiu tovarășul care inainte de 90 pregatea corul (cor prezidențial pe vremea aceea) sa cante la deschideri de stații de metrou și inaugurări diverse etc.
"Valorificarea bunurilor materiale existente in centrele militarea de depozitare" regulament semnat de dl Ciucă ... și absolut neclar în condițiile de aplicare.... In timp ... am înțeles de ce !!!!
🤣🤣🤣
Titlul lucrării mele de licență a fost “Domenii de olomorfie in C^n”. Am susținut-o in 2008.
Din acest motiv v-am tot rugat să invitați un matematician în cadrul podcast-ului😅
Lucrarea de diploma, Psihologie Judiciara: Rolul motivatiei in delimitarea infractiunii de omor calificat de infractiunea de pruncucidere! 1999!
Oare de ce nu se mai face teatru radiofonic?
@@radoo2341 poate nu sunt ascultători
Analiza veniturilor si cheltuielilor la compania x
🎉
"Platforma online pentru introducere in Criptografie". Am terminat Universitatea Tehnica Cluj-Napoca in 2015.
Bună dimineața! Un coleg cu deficiențe de auz ar vrea să vă urmărească și regretă că, din cauza acestei probleme a lui, nu poate. Ați putea, vă rog, să subtitrați podcastul? Vă mulțumesc!
E subtitrat, trebuie doar activata opțiunea "CC" din coltul dreapta-sus
ca sa va distrati, merita sa vedeti ce inseamna Jebiga ( cum se numeste rachiul din serbia :)))
Asa un ras aveti, D-le Striblea...molipsitooor ! :))))
😮
Operațiuni pe piața valutară!
E clar că sunteți o persoană tânără că nu cred că înainte de 89 v-ar fi lăsat cineva sa alegeți un asemenea titlu 😃
Metastaze ale cancerelor abdominale la nivelul glandelor suprarenale. Tema de chirurgie generală și am ajuns sa fac ginecologie 😂.
Nenică, dacă se face vreun film despre Dragnea, Mihai Călin o să-l joace, clar! 😁
Diabetul zaharat insulinodependent s-a numit lucrarea mea de diploma 😂😂😂
Planul de afaceri in Romania. Fara legatura cu specializarea din facultate care nu avea legătură cu ce se intampla in mediul real, oricum
O propunere de invitati: Alexandru Andrieș , Ada Milea
www.bilete.ro/intalnirile-vorbitorincii-filarmonica-pitesti/intalnirile-vorbitorincii-filarmonica-pitesti-19-oct-2024/
Bulov eate si in România...si oriunde a devenit inutil votul...
Pe mine nu m-a convins acest calin niciodata. Cu atât mai putin când apărea june pe la national. Doar in rolul" căcatului pe el" din Umbre.
"fictionalized non fiction" se numește categoria Dl Striblea .