De beste fotball kampene jeg har vært på

• เผยแพร่เมื่อ 25 ต.ค. 2024

ความคิดเห็น • 76

• @henrikgranhaug4201
    @henrikgranhaug4201 4 ปีที่แล้ว +3

Liverpool vs Leicester. Straffescoring på overtid som sørget for at Liverpool vant!⚽️

@jonasas7576 4 ปีที่แล้ว +1

Sjukeste fotballkampen jeg har vært på var Eintracht Frankfurt mot Werder Bremen 6.10.2019 på Commerzbank Arena. Var i Tyskland for å trene med Frankfurts akademi U16 ;)

• @oliverrvik5784
    @oliverrvik5784 4 ปีที่แล้ว

Nydelig video! Fortsett sånn!👌⚽️⚽️ jeg ønsker ikke å delta på Giveawayen denne gangen men jeg kan fortsatt fortelle om den kuleste fotballkampen jeg har vært på og det var når det var Liverpool vs Chelsea på Anfield og jeg møtte nesten hele laget til Liverpool utafor et hotel noen timer før kampen, jeg fikk signatur på dekselet mitt av Jurgen Klopp da.👌⚽️⚽️

• @emmanuel_rk1910
    @emmanuel_rk1910 4 ปีที่แล้ว

Bra video!

• @e1330
    @e1330 4 ปีที่แล้ว +3

Den kulest fotballkampen jeg har vert på er på lerkendal stadio altså stadioen til Rosenborg. Og Rosenborg vant 5-2 og de spilte mot TIL

@TheLazyEdition 4 ปีที่แล้ว

@@e1330 Jeg Husker ikke, men jeg var ett år når jeg så den.

• @e1330

Du var sikkert på Arsenalkamp😂

• @sebastiana.7051
      @sebastiana.7051 4 ปีที่แล้ว

Jeg møte en fotball spiller på åfk han heter Jørgen hatlehol jeg fikk autograf de var skikkelig kult elsker deg Sigurd

Hahah de sang på trikken

• @danielflobjrkavag3584
    @danielflobjrkavag3584 4 ปีที่แล้ว +1

Den beste kampen jeg har vært på var Barcelona vs Real Madrid i 2017. Jeg heiet på Barcelona og det beste av alt var at jeg fikk se Cristiano Ronaldo og Lionel Messi! Messi er min favoritt fotballspiller!

• @Erik.kyvik09
    @Erik.kyvik09 4 ปีที่แล้ว +1

En gang jeg hvar på fotball kamp. Det er godset spilte da vannt godset 4 -0 men når kororåna er ferdig

@haakon6786 4 ปีที่แล้ว +1

Den beste kampen jeg har vært på var når Liverpool vant 4-0 mot Barcelona i Champions League!

• @knudsenkicker
      @knudsenkicker  4 ปีที่แล้ว

MarIver! Hyggelig at du kommenterer på kanalen min🤩 Jeg følger med på din kanal😃👍🏻

• @emilsrengen7606
    @emilsrengen7606 4 ปีที่แล้ว

Er nok United-Liverpool da martial scorte i debuten og Benteke med brassespark, møtte også De Gea utrnfor stadion etter kampen

• @teamdivisionvt7011
    @teamdivisionvt7011 4 ปีที่แล้ว

Det var i Florø det var Florø-Førde florø vant 3-1 og favoritt spilleren min skåret det var Peter Aase

• @MrPaulerling
    @MrPaulerling 4 ปีที่แล้ว

Jeg har sett på mk mot start2 men ikke sånn populær lag og mk vant 4-2 håper jeg vinner har aldri vunnet før

• @ivarhaugsvr9101
    @ivarhaugsvr9101 4 ปีที่แล้ว

Den beste jeg har vært på var på Camp Nou Barca vs sevilla da Messi scorte🔥🔥🔥

• @mariusleikvangen7390
    @mariusleikvangen7390 4 ปีที่แล้ว

Jeg har hvert på Man United vs Bournemouth møtte en United legende og noen spillere.
    Har også hvert på noen start kamper

• @magnusrefstie5872
    @magnusrefstie5872 4 ปีที่แล้ว

Den beste kampen jeg var på var lsk viking i 2017 fordi da scoret lsk i det siste sekund, håper jeg vinner

• @magnusakinfenwa2412
    @magnusakinfenwa2412 4 ปีที่แล้ว

Den kuleste kampen jeg har vært på Arsenal Sheffield und 1-1 på emirets. Det var første fangen jeg var i england

• @matstrygsland6707
    @matstrygsland6707 4 ปีที่แล้ว

Den kuleste kampen jeg har vert på var på Wembley å så ligacup finalen mellom Manchester City og Aston Villa. Manchester city vant 2-1. Favoritt laget mitt er Manchester City

• @somebody3237
    @somebody3237 4 ปีที่แล้ว

Jeg har ikke vert pånoen store fotballkamper men jeg har sett Hallingdal Fotballklubb mot Mjøndalen. Jeg husker ikke resultatet

• @waldis3294
    @waldis3294 4 ปีที่แล้ว

Jeg har ikke vært på noen kamper i England men når korona er over skal jeg til London å se tottenham kamp, men jeg har sett mange kåffa kamper her i Norge. PS: Jeg spiller for kåffa.

@melkegudensaltvedt2845 4 ปีที่แล้ว

Var på liverpool vs Barca liverpool vant 4-0 og jeg fekk selfie med Salah mane og messi

@kristoffersta5813 4 ปีที่แล้ว +1

Den beste kampen jeg har vært på var når jeg så Manchester United mot new Castle da United vant 4-1 på hjemmebane💯💯💯🔥🔥

• @kurtbuvik589
    @kurtbuvik589 4 ปีที่แล้ว

Det beste kampen jeg var på var rosen borg mot viking dem vant med 5 mål over viking jeg håper at jeg vinner kortene🙂🙂

• @tobiasbakken6276
    @tobiasbakken6276 4 ปีที่แล้ว

Det må nok ha vært Norge mot Spania, meste fra den kampen var når king scoret på straffe på slutten av kampen. Jeg har også sett Barcelona på Eibar der jeg satt på fjerde rad, men også så jeg man city mot Sheffield utd på etihad

• @sylviaf.4519
    @sylviaf.4519 4 ปีที่แล้ว

Rosenborg-TIL 5-2

• @alexanderskyrud7882
    @alexanderskyrud7882 4 ปีที่แล้ว

Beste kampen jeg har vært på er på camp nou. Barcelona mot athletico madrid. Barca vant 2-0. Messi og suarez scorte. Messi er min favorittspiller

@ulrikholstrm4808 4 ปีที่แล้ว +1

Den beste kampen jeg har vært på var når jeg så Liverpool mot city da Liverpool vant 3-1 👌🔥🔥🔥

• @not_marconh4738
    @not_marconh4738 4 ปีที่แล้ว

Liverpool vs Arsenal og jeg måte salha

Dem vant 3´0

• @lucasgjemdal6920
    @lucasgjemdal6920 4 ปีที่แล้ว

Når Rosenborg slo Lillestrøm i en cup finale da møtte jeg fav spilleren min Pål andre Helland vi vant 1-0

First

• @Oscar_Tabrizi
    @Oscar_Tabrizi 4 ปีที่แล้ว

Liverpool Newcastle samme sesong som de vant nydelig kamp helt overlegene mitt første møte med Anfield

• @TheLisbethtollefsrud
    @TheLisbethtollefsrud 4 ปีที่แล้ว

VIF VS VIKING

• @andreashansen4039
    @andreashansen4039 4 ปีที่แล้ว

Den beste kampen jeg har vært på er Utd mot watford, det var den første kampen Solskjær var parmanent manager for utd. å utd vant 2-1, Martial og Rashford skåret.

• @sebbeeu3366
    @sebbeeu3366 4 ปีที่แล้ว

Den kuleste kampen jeg har vært på er barca mot Liverpool da Liverpool vant 4-0 og den andre er da Liverpool vant Cl finalen mot tottenham

@sindreandersen194 4 ปีที่แล้ว

Den beste kampen jeg har sett er PSG mot Manchester United i Paris når det ble 3-1 til United