Acel moment al bebelușului se numește în literatura de specialitate germana ca are, sau nu "Objektpermanenz", traducerea fiind evidentă și se referă la stadiul cognitiv la care acesta se află. Adică bebeul uită total de existența zdranganelii odata ce ea a dispărut din câmpul vizual. Btw, sunt unul dintre cei care urmăresc acest canal pentru video-urile mai puțin relevante tehnic și mai bogate în constatări legate de generalitatile vieții. ❤Keep it going!
Sunt inginer in calculatoare si confirm si completez ce ai zis pe la inceputul video-ului. Toata industria tech se afla intr-un cerc vicios. Ca sa scoti un produs nou de la zero, cu tot ce exista pe piata nou, si sa fie optimizat cum trebuie, iti ia 2-3 ani de productie. Insa clientii vor ce e mai nou pe piata. Producatorii fie se conformeaza si scot cat mai repede pe piata, ori scot tarziu si sunt scosi de pe piata de cei care au facut mai repede. Din cauza ca produsele sunt scoase repede pe piata, de multe ori risca sa fie niste mizerii, indiferent de brand. E o problema de oul sau gaina. Firmele de cele mai multe ori aleg timp de 10-15 ani sa pastreze acelasi hardware si codebase, si sa mai adauge la el 2-3 feature-uri intr-o cutie exterioara noua. Mai incearca sa mearga in paralel cu un produs facut de la 0, dar tot timpul mai apare situatia in care clientii vor un feature complex vechi care era pe platforma veche, asa ca produsul vechi este iar scos de la naftalina si i se fac feature-uri noi. Si tot asa un produs vechi incepe sa fie greu de scos din uz, desi incepe sa fie greoi si plin de bug-uri. In ziua de azi nu mai are nici o noima sa te uiti dupa brandul unui sector de produse. Eu ce fac? Ma uit ce specificatii vreau de la produs, si apoi ma duc pe o platforma populara, gen emag sau amazon, si vad ce review-uri are produsul cu specificatiile dorite. Daca are review-uri bune il cumpar de pe site-ul care il vinde cel mai ieftin, ca oricum majoritatea au garantia la producator. Intr-adevar, un gigant ca Apple isi permite sa stea ani multi pana cand abordeaza subiectul cu cap si coada. Cand Apple scoate ceva pe piata, au fanaticii lor la usa. Mai au si alte strategii de lucru: echipamentele lor sunt facute stupid proof prin limitarea flexibilitatii de utilizare. Abea recent am folosit un Mac cu cap si coada la munca, si imi venea sa-mi dau palme. Da, cat il folosesti in limitele lui, totul e roz. E de ajuns sa incerci sa folosesti un monitor extern si deja dai de tot felul de buguri tampite.
referitor la timpul de producție pentru o tehnologie noua, sunt în plus de părere ca ar trebui sa avem produse noi într-o categorie la 2 ani în loc de un an. Asa am avea mai multe inovații și o diferență mai mare în performanțe la telefoane mobile
Review-urie nu mai sunt relevante in 2023, din pacate. Cunosc personal o persoana care lucreaza intr o firmulita, nu mare , 10 - 15 angajati, care asta fac toata ziua , review-uri fake. Sunt platiti binisor si treaba merge ca unsa. :|
@@georgegeon7147 De aceea exista revieweuri verificate, adica bifa aceea de la cumparator sau sa nu poti lasa un review fara sa cumperi acel produs inainte.
1 + 1 este o operație matematică de adunare, care se referă la adunarea a două numere întregi sau două numere fracționare. Rezultatul acestei operații este întotdeauna egal cu 2. Adunarea este una dintre cele patru operații fundamentale ale matematicii, alături de scădere, înmulțire și împărțire. Aceste patru operații sunt esențiale pentru a efectua calcule matematice de bază. Deci, în concluzie, 1 + 1 = 2. Sper că această explicație te-a ajutat!
Cu clipul despre crypto de data trecută, am marcat bottom-ul pe BTC (noiembrie 2022). De data asta pare ca funcționează pe Altcoin. Facem un indicator? 😅
Uimitor că un set de acuzații nedovedite într-un proces poate forța efectiv un schimb să elimine jetoanele ca și cum s-ar fi dovedit că sunt valori mobiliare. Autoritățile de reglementare nu ar trebui să aibă această putere.
Cred că este destul de evident în acest moment că își vor trage picioarele până când dolarul digital va fi lansat. Apoi, vor lua doar rampele de acces și de coborâre. Doar că se va înrăutăți de aici
Desi mult mai reglementata decat zona cripto, si bursa clasica depinde foarte mult de emotiile investitorilor, mai ales in pietele legate de tehnologii si produse noi, dar si in piete consacrate unde se invart multi bani, gen imobiliare (vezi criza din 2008 care a avut o cauza pur emotionala), sectorul energetic sau sectorul metalelor pretioase si a produselor de arta si de lux. Evident ca exista si exceptii, piete mai stabile, dar asta se datoreaza maturitatii investitorilor (deci tot de investitori depind), dar sunt piete cu un return mic si lent. De-aia n-am investit niciodata nici la bursa, pentru ca nu vreau sa-mi pierd banii datorita talibanilor emotionali care, in lipsa totala a unei educatii financiare, nu stiu sa interpreteze o stire si actioneaza de parca vine apocalipsa.
Mintea mea este năucită, dacă companiile cripto/liderii criptografici și Audierile pe care le vedem la Washington DC interacționează cu SEC și solicită clarificări, de ce aceste jocuri sunt jucate în instanță, mai degrabă decât de oameni care stau în jurul unei mese și publică o foaie de parcurs cu repere cheie?
Salutare. De ce ochelari VR, de la măr? Se v-a ajunge că în demolatorul, să facem dragoste cu ochelari? Unde v-a fi plăcerea sau mai bine zis, cu senzațiile?¿?
In ceea ce priveste Generative Pre-trained Transformers, cudos pentru datasets de calitate, chiar ajuta cand e vorba de a rezolva o problema obscura ... prevad multe joburi in care e un avantaj sa faci prompt engineering
Pentru a folosi blockchain trebuie sa il intelegi, macar asa putin. Asta ca sa nu faci greseala de a trimite "banii" sau monedele virtuale altcuiva. Cand vine vorba de AI, e mai usor si mai acceptabil sa gresesti. Probabil asta e motivul usurintei in folosirea tehnologiei. Cand lucrezi cu bani sau cu valoare, cred ca e in primul rand important sa intrebi "cum" si "de ce". Blockchainul e o stiinta fixa, nu prea e loc de greseala asa ca eu consider ca nu pot fi comparate foarte mult. AI-ul va fi adoptat mai usor pt simplul motiv ca poate fi aplicat cu utilitate reala in mai multe domenii. Blockchain-ul e limitat, e o nisa.
Romanul da este lacom. dar acum piata este in bear market. Ai zis ca blockchain este o tehnologie greu accesibila pt oameni, mai degraba as zice ca e greu de folosit. AI nevoie de multi pasi pt a intelege cum sa trimiti o moneda dintr-un wallet in altul. De CBDC nu ai zis nimic, tine de blockchain, CBDC ar fi ceva si mai naspa decata crypto, practic guvernul te poate controla mai usor, de asta crypto ar fi mai bun. Dar pe tema crypto si CBDC este o discutie lunga....merita un video pe CBDC sa vad ce intelegi tu Dan
Cbdc va ajunge probabil să fie o versiune digitală a unui carnet de rații. Va fi benefic pentru cei care nu pot avea grijă de ei înșiși și au nevoie de îndrumare. Majoritatea dintre noi putem avea grijă de noi înșine
Eu sunt cam baututa in cap...nu m-am bagat sa pun in cripto sau sa ma ating de cripto deloc si nici nu vreau sa incerc un AI, vre-un chat care sa imi zica niste cacaturi pe care le gasesc si eu pe net cu un minim de efort :))
Sincer, sunt curios dacă Binance și Coinbase așteaptă sau nu procesele, astfel încât să poată depune o ordonanță la DOJ sau la Curtea Supremă care suspendă orice proces viitoare până când SEC publică criteriile lor reale, transmite acesta către instanță și acordă fiecărei entități un termen pentru a remedia situația; oprind astfel capacitatea SEC de a aplica prin litigiu, nu prin lege sau regulament.
Am impresia ca nu prea ai sanse de castig in fata instituțiilor astora, ca nici ele nu ies la atac din prima, te lasa intai sa iti faci de cap, ca sa stranga dovezi. Si daca ai castig temporar, te reguleaza ulterior cu alte restrictii. Cred ca sunt rare cazurile in care au castigat cei "inculpati".
@@pauldumitru8002 Eu nu vad ca "din pacate". Este absurd sa se poata trimite sume fabuloase de bani fara niciun fel de reglementare. Nu degeaba hackerii si pietele negre digitale cer crypto. Ca sa nu ajungem sa ne dam in cap unul altuia, nu vad alta solutie decat reglementarea.
Aprobarea de către SEC a unei companii pentru a fi listată public nu înseamnă că a investigat afacerea în detaliu. Ar trebui să aibă și nu au făcut este o cerere reconvențională similară cu eșecul notificării corecte. Descrierea afacerii ar fi putut fi transmisă cu ușurință unei alte persoane de la SEC. „Știai sau ar fi trebuit să știi”, și au încercat să se înregistreze, dar nu au primit nimic de ajutor. Acesta este un caz de urmărire penală rău intenționată împotriva SEC. Sper că Congresul aprobă CFTC ca autoritate. :)
Am pus mai sus criteriile sec, cine a facut ico/ipo la lansare sunt clar 100% security fara dubii ca au avut promisiunea de profit din start, deci... 😢
Te urmaresc de multa vreme. Imi pare rau sa spun dar aici vis-a-vis de apple in majoritatea reviews “apple a ramas in urma” Huawei Samsung fierti pe ce e nou. Iar acum pare ca e buna strategia Apple 😃.
Bună ziua, ce laptop mi-ați recomanda intr-un buget de 2500-3000 lei? Laptopul sa se miște bine, sa ma pot juca jocuri si sa vizionez filme într-o rezoluție înaltă, sa fie si rapid si sa aiba i stocare decentă, ❤❤❤
felicitari pt tipul asta de content ! bine documentat, impartial cu o glumita caracteristica ! daca faci de-astea mai des o sa incep sa ma uit si la "reclamele" tale :)) suma respectelor !
Ai omis sa spui ca SEC reglementează tot ce este de la Ethereum in jos. Nu pe Bitcoin, pentru ca Bitcoin este descentralizat și este o comoditate sau proprietate digitala, din punctul american de vedere.
fain clipul azi exista 25795 proiecte crypto cu un marketcap de aprox $1T din care Bitcoin are 48%, eth 19% restul vin si trec, in mare parte rugpulluri ca o comparatie, Apple are marketcap aprox $2.9T deci piata crypto e un pui, e la inceput si oricum Bitcoin nu e crypto... exista Bitcoin si restul Bitcoin deja e pornit si nu mai poate fi oprit sunt un maxi Bitcoin, prin urmare parerea mea nu e cea mai avizata #btc
Au existat câteva proiecte bazate pe tehnologia blockchain destul de interesante. Un producător auto (nu îmi amintesc exact care) a dorit ca, în momentul în care cumperi o mașină, primul proprietar să fie înregistrat, astfel încât să fie mult mai ușor să vezi câți proprietari a avut mașina in timp. Un alt proiect cu potential s-a referit la casele de licitații, pentru a putea verifica mai ușor istoricul obiectelor vândute, cum ar fi obiecte de artă, antichități și bijuterii. Chiar și în agricultură, tehnologia blockchain a fost propusă, astfel încât să poți urmări exact lanțul de la producător, distribuitor și magazin (aici cred că ar fi fost util să poți identifica exact de la ce fermier provine leguma/fructul. Cu ocazia asta scapam de toti asa zisi pepeni din Dabuleni si de toata branza din Marginimea Sibiului, de parca toti pepenii si toata branza numai de acolo vin). Autoritatile nu doresc un canal de plata nereglementat pentru ca nu pot fi verificate si stopate tranzactiile (precum pe SEPA sau SWIFT), vedem inca sanctiunile pentru Rusia si Belarus cat de mult le afecteaza comertul, asta pe langa riscul ridicat de spalare a banilor.
Lista sec se mareste si cam au dreptate, toate cele care au facut ico/ipo la lansare asta inseamna promisiune de prifit ulterior fara dubii. Apoi toate cele care sunt controlate de dezvoltatori sunt 100% security clar. Si toate astea in culpa trb sa mearga la sec se se reglementeze 😢
Ceea ce este „amuzant” este modul în care SEC ar trebui să reglementeze instituțiile financiare, dar pare să își flexibilizeze puterile de reglementare doar atunci când apare ceva care amenință status quo-ul (cum ar fi cripto-depășirea fiat-ului SAU pisicii grase de pe Wall Street care sunt strânse scurt) hmmmm ..
Pentru noi, care "noi" inseamna europeni si implicit neafectati de ce se intampla la americani acasa, este amuzant la propriu, nicidecum la figurat. Iar americanii au luat pozitie doar cand acea situatie ameninta sistemul lor. Asa ca nu ma mira. Ce m-ar mira ar fi ca ce vor ei sa faca sa si aiba un efect real in piata. Sincer sa fiu, nu prea cred. Si asta din mai multe motive, din care cele mai importante ar fi ca piata cripto nu este americana si nu se subordoneaza sistemului de reglementare a activitatilor financiare americane si al doilea fiind natura criptomonedelor, care sunt ceva total diferit de sistemul financiar clasic, indiferent de tara. Cu alte cuvinte, nu au dreptul sa faca asta sau sa-si impuna deciziile (valide, la ei acasa) in piata internationala. Si vor ramane cu doua variante la fel de falimentare: or vor adopta politica chineza interzicand tranzactionarea criptomonedelor pe piata americana, ori vor pierde timp si resurse incercand sa aduca piata internationala la nivelul lor prin diferite actiuni, de la tratate interstatale la amenintari mai mult sau mai putin fatise la adresa aliatilor proprii. In celalalt plan, creearea unui sistem reglementat si organizat pentru tranzactionare, utilizare de facto (ceea ce nu se intampla inca) si definirea lor din punct de vedere legal, are mai multe sanse de succes.
Poti vedea si din punct de vedere al cetateanului. Monedele astea crypto sunt tot un fel de bani, dar spre deosebire de banii reali, fizici, nu sunt supuse niciunei reglementari deocamdata si asta nu cred ca e in interesul cetateanului. Ia un caz concret: ai bani la banca, daca banca da faliment, in limita unei sume, sunt garantati de stat si ii primesti inapoi, fiindca la randul ei si banca este obligata sa tina o parte din banii aia in rezervele bancii centrale (la noi parca e asa, dar e similar si la altii); ei bine, la crypto, cine ti-i tine sau vinde aparent nu are nicio obligatie. In final, trebuie sa intervina niste institutii care sa zica "hopaa, voi ce faceti aici?" si sa impună niste reguli asemanatoare celorlalte piete.
10:35 nu neapărat. Am făcut ceva referat despre self driving cars (+ este o serie de videoclipuri de la Welch Labs pe subiect). În anii 70 80 s-a descris că AI-ul va fi viitorul în ceea ce privește self driving cars, dar rezultatele de atunci erau mediocre. Asta a dus la o scădere în interes și în studiu pe acest domeniu
Apropo de asta nu avea Toyota miste AI-uri bazate pe deep learning instalate pe niste masini inca de acu' 20 de ani? Ce naiba s-o fi intamplat cu ele? Asa greu invata?
Tot respectul pentru video Dan. Dar eu cred sincer cred că înafară de partea de Blockchain (bună pt. chesti precum cargo shipping), Cryptomonede n-au fost, nu sunt și nu vor fi prea curând o revoluție în sistemul monetar. Mi-e greu să cred că BTC ar fi un "Next Big Thing" după toată specula, mai ales din ultimii 2 ani. Mulțumesc totuși pentru video. O gură de aer proaspăt în mulțimea de aplaudaci, prea aplaudaci ai acestei tehnologii. 👍🙂
Criza financiară a scos la lumină slăbiciunile sistemului financiar stabilit și riscurile dependenței de instituțiile financiare centralizate. Ca răspuns la criza financiară globală din 2007-2008 dar dehh soldatei uit repede :)
Boss, omenirea trăiește într-un imens paradox. Se zice cică, că democrația este cea mai corectă formă de conducere. Asta înseamnă că ceeace dorește majoritatea, trebuie să se înfăptuiască. Dar ce ne facem bro ? Oamenii cu adevărat inteligenți, adicătelea ăia, ”vârfurile” cu IQ peste 160, reprezintă aproximativ 2% din populație (dureros de puțini). Grosul este format însă din cei cu IQ ”subunitar” (adică din cei care au coeficientul de inteligență sub 100) și VAI, ăștia sunt peste 80% din populime. Deci ei sunt cei care votează nu doar ”trendul” ci din păcate și conducătorii ☹. Acuma cum o fi bine ? Să o dăm dreaq de democrație și să trecem la o formă meritocratică sau să lăsăm în continuare democrația și în același timp lumea să se rostogolească în prăpastie ? Pentru că vezi matale... două ideologii au fost profund meritocratice : cea nazistă și cea comunistă (brrrr... 🥶🥶🥶). Să fiți iubiți ❤
De ce spui casca VR, nu a spus nimeni ca e casca VR, apple nu a prezentat produsul ca fiind VR si sunt aproape 100% ca nu au folosit aceste cuvinte deloc in prezentarea lor
eu nu pot sa integeg de ce sa platesc taxe in cryptomonede de exemplu daca as vrea sa scot 10000 de euro lasama sa scot 10000 de euro de exemplu nu pot sa inteleg acest lucru ce de moneda de cryplto modene se cere taxe pe ea cand alti joasa asa ceva pe aplicatii don magazn play din android pe bune acest lucru nu pot sa il inteleg eu
Off off, de 14 ani tot dispare crypto și nu a mai dispărut 😊 Au fost ceva bearmarket și dacă te uiți în istorie, piata crypto a picat la fel (nu a fost ceva nou în pandemie și nici acum). Clasica piața bursieră a fost la fel de volatilă când avea și ea 14 anișori, ceea ce îmi spune ca și piața crypto va deveni la maturitate la fel. Ideea e ca tu vorbești doar despre o perioadă recentă, mult prea recentă..... Îmi aduc aminte de ultimul video despre crypto și tare mai ziceai ca e scam și schemă ponzi dar acum ai început sa adaugi o tentă de gri... 😊😊, ceea ce ma face sa cred ca intri și tu în piață 😅(apropo momentul, probabil e bun..... Tu știi mai bine)
Evident ca piata nu dispare si evident ca merita sa bagi niste banuti in bear market. Dar singurul motiv pentru care o faci, este ca sa produci si mai multi bani (FIAT currency, btw, ca atat de descentralizat e crypto ca ii masuram valoarea tot in monede centralizate, gen USD:)) ). Deci motivul este pura specula si ideea de a produce mai mult decat ai investit. Ceea ce deranjeaza e vrajeala aia apocaliptica despre disparitia sistemului centralizat, bancilor, monedelor FIAT si asa mai departe. Nu baga nici dreacu bani in piata crypto pentru a pune umarul la "descentralizarea pietei si prabusirea FIAT". Toti baga x USD si vor 10xUSD, despre asta vorbim. Este clar ca cele doua piete (Crypto si FIAT) vor merge mana in mana mult timp de acum incolo, fiecare cu avantajele si dezavantajele specifice, fara ca una sa duca la disparitia celeilalte. Cred ca ideea este sa nu picam in extreme si sa o dam in fanatism, nici de o parte nici de cealalta! :)
@@tanasoiumihaialin658 Momentan, eu personal pot să mă văd bine mersi și fără cryptomonede în viața mea. Că e inflație, că e criză, că nu e criză, culmea tot nu murim de foame și ne putem bucura de viață dacă știm cum să o trăim și să ne adaptăm în societate. Deoarece motivul pentru care nu murim de foame și avem servicii și bunuri în lume este acela că oamenii muncesc și contribuie la economia globală... imaginează-ți dacă absolut fiecare om al plaetei ar sta doar să cumpere aceste monede digitale că vrea să devină bogat rapid, moende cu valoare nesusținută de guvern și autorități renunțând la afacerile sau joburile lor... am fii toți screwed for life. Și apropo de faptul că lumea tot valorifică crypto în FIAT, foarte bine spusă asta 😂 nu de puține ori am auzit de la influenceri care pupă crypto în fund "acum poți plăti cu crypto la restaurante, să-ți plătești taxele și impozitele în Lugano, în El Salvador, etc." Dar când colo atunci când efectuezi plata se face conversia în moneda națională respectivă... adică bă, nu e ca și cum plătim cu crypto și păstrăm tot crypto, plătim cu crypto că a crescut în valoare de la X știre, au venit investitori influențabili cu bani, au ridicat prețul și acum mi s-a mărit mie puterea de cumpărare pe moment... însă mâine sau poimâine iar scade 😂 plata cu acea cryptomoendă nu diferă cu nimic de momentul în care merg eu cu o bucată de aur sau argint la un amanet și scot contravaloarea în bani fiat pe ele iar ei își iau doar comisionul sau valoarea cursului valutar între prețul de vânzare și cel de cumpărare tot în FIAT. Tare aș vrea să aud dacă acei influenceri ar vrea să fie plătiți la salariile din joburile lor sau să aibă veniturile și profiturile din ce afaceri au ei strict în Btc, eth sau egld și să nu le poată schimba înapoi în FIAT... pe cuvântul meu, presimt că nu le-ar plăcea.
Nu blockchainul e problema, sistemul financiar actual nu vor sa dea drumu la vaca de muls. Orice fenomen global care a avut loc, a parut nebunesc in faza incipienta, e posibil sa vrei sa nu fi atit de carcotas pe tema asta. Poate ai nevoie de un sponsor din zona asta ca sa zici ce minunat e blockchainul de fapt 😊
Cred că Bitcoin poate ajunge să fie considerat de mulți ca un „magazin de valoare” în viitor, dar în prezent nu este văzut așa. Piață, acesta este un moment înfricoșător pentru noii investitori, dar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu iei decizii bazate pe emoții. Acesta ar putea fi de fapt un moment bun pentru a cumpăra mai multe criptografii. Bogăția este creată în timpul piețelor urs, nu pe piețele bull. Cumpăr cu binance-ul meu și fac schimb pe termen lung mai mult ca niciodată cu îndrumarea mea profesională Ellon Rosella
Când cineva este direct și bun în ceea ce face, oamenii vorbesc întotdeauna în numele lor. Ellon Rosella facilitează, pompează sau deversează metoda sa citește întotdeauna profit
După ce am urmărit atâtea videoclipuri tutoriale pe TH-cam despre tranzacționare, încă înregistram pierderi până când Ellon Rosella a început să-mi gestioneze investițiile, acum câștig 4.500 de euro săptămânal. Dumnezeu să o binecuvânteze pe Ellon Rosella, a fost o binecuvântare pentru familia mea
Dane, de data asta analiza ta nu prea are sens din start, deoarece vorbesti despre cifre din bearmarket! Ba mai mult le compari pe cele de acum cu cele din bullmarket. As vrea sa vad un video de acest gen si peste 2-3 ani, sa vedem daca o sa compari cifrele de atunci cu cele de acum, cam ce va iesi :)
Ceea ce determina prețul bitcoin este cererea și oferta. În 2024 în mai, va avea loc înjumătățirea recompensei de btc. Deci va fi mai puțin btc pe piața la vânzare. Dacă cererea rămâne constanta atunci automat prețul creste. Odată cu creșterea prețului btc începe un nou ciclu de creștere. Și asa creștere speculația pe celelalte crypto, adică restul de 20000+ de imitații de bitcoin care nu aduc și nu au nimic inovator decât departamente de marketing. Bitcoin e singurul care va supraviețui pentru ca este descentralizat, neutru și necenzurabil. Ne auzim în 2025 când btc va fi din nou peste all time high, și tu ai sa faci iar un video despre specula din crypto.😊
Bitcoin a fost creat parțial ca răspuns la criza financiară globală din 2007-2008 . Criza financiară a scos la lumină slăbiciunile sistemului financiar stabilit și riscurile dependenței de instituțiile financiare centralizate.
Stimati colegi al acestui canal,va rog sa va abtineti sa comentati ca suntei primul,al doliea,etc la comentarii(nu intereseaza pe nimeni acest aspect..(,trebuie doar sa apreciati sau nu(depinde de fiecare in parte)...daca va place continutul,asta este important,mai ales de la un OM care face eforturi pentru noi toti sa ne explice in detaliu cum stau lucrurile.P.S...sunt doar un om simplu,tipograf,dar ma uit cu drag la acest canal si il apreciez,multumesc si o seara buna!
Casca de la apple arata foarte bine. Pentru mine e hype :) astept sa vad cum va evolua. Cat deslre fomo...lumea e proasta si nu se poate abtine, de-aia se duc miliarde pe microtranzactii in "jocuri"
@@DanCadar - eh, si eu care credem ca sunt singurul true seeker :))) cat despre content in sine - si eu am aproximativ aceleasi opinii si cam acelasi discurs cand vine vorba de noile tehnologii - din pacate nu a existat cineva care sa explice in cuvinte simple ce-i acela un blockchain si IMHO in aceeasi situatie este acum MLA sau LLM sau cum naiba ii mai zice, din cauza neintelegerii cu siguranta va exista o reticenta surda la adoptie in domeniile in care cu adevarat poate face diferenta
,A.l. util ,implementat / adoptat .Cripto, in cazul in care e folosit ca monedă este volatil ,neimplementat la scara largă ( dacă vrei să cumperi ceva cu el in majoritatea cazurilor se intamplă o conversie ) si mai toată lumea care a investit in cripto din lăcomie. Dacă gaseşti câteva mii care s- au gândit la binele semenilor săi.Parerea mea umilă. Comentez mai mult pentru algoritm .
SEC - protectia investitorilor, piete corecte, ordonate, eficiente; n-am putut sa nu zambesc ironic la fraza asta. Daca tu crezi ca pietele sunt corecte si libere, esti prea optimist si trebuie sa sapi ceva mai adanc. Stock market e o masinarie de facut bani pentru baietii care stiu cum functioneaza algoritmul din spate si care au inside info. Or fi astia din sistemul financiar corecti, cand o sa ajung eu pe Marte.
Criptomonedele=un Caritas digital dotat cu argou tehnic pentru naivi... Bravo, foarte corect și la obiect! Hai cu alcoolritmul! Da, lăcomia este principalul motor de creștere a tuturor acestor curente financiare!
Acel moment al bebelușului se numește în literatura de specialitate germana ca are, sau nu "Objektpermanenz", traducerea fiind evidentă și se referă la stadiul cognitiv la care acesta se află. Adică bebeul uită total de existența zdranganelii odata ce ea a dispărut din câmpul vizual. Btw, sunt unul dintre cei care urmăresc acest canal pentru video-urile mai puțin relevante tehnic și mai bogate în constatări legate de generalitatile vieții. ❤Keep it going!
Sunt inginer in calculatoare si confirm si completez ce ai zis pe la inceputul video-ului.
Toata industria tech se afla intr-un cerc vicios.
Ca sa scoti un produs nou de la zero, cu tot ce exista pe piata nou, si sa fie optimizat cum trebuie, iti ia 2-3 ani de productie.
Insa clientii vor ce e mai nou pe piata.
Producatorii fie se conformeaza si scot cat mai repede pe piata, ori scot tarziu si sunt scosi de pe piata de cei care au facut mai repede.
Din cauza ca produsele sunt scoase repede pe piata, de multe ori risca sa fie niste mizerii, indiferent de brand.
E o problema de oul sau gaina.
Firmele de cele mai multe ori aleg timp de 10-15 ani sa pastreze acelasi hardware si codebase, si sa mai adauge la el 2-3 feature-uri intr-o cutie exterioara noua.
Mai incearca sa mearga in paralel cu un produs facut de la 0, dar tot timpul mai apare situatia in care clientii vor un feature complex vechi care era pe platforma veche, asa ca produsul vechi este iar scos de la naftalina si i se fac feature-uri noi. Si tot asa un produs vechi incepe sa fie greu de scos din uz, desi incepe sa fie greoi si plin de bug-uri.
In ziua de azi nu mai are nici o noima sa te uiti dupa brandul unui sector de produse. Eu ce fac? Ma uit ce specificatii vreau de la produs, si apoi ma duc pe o platforma populara, gen emag sau amazon, si vad ce review-uri are produsul cu specificatiile dorite. Daca are review-uri bune il cumpar de pe site-ul care il vinde cel mai ieftin, ca oricum majoritatea au garantia la producator.
Intr-adevar, un gigant ca Apple isi permite sa stea ani multi pana cand abordeaza subiectul cu cap si coada. Cand Apple scoate ceva pe piata, au fanaticii lor la usa. Mai au si alte strategii de lucru: echipamentele lor sunt facute stupid proof prin limitarea flexibilitatii de utilizare.
Abea recent am folosit un Mac cu cap si coada la munca, si imi venea sa-mi dau palme. Da, cat il folosesti in limitele lui, totul e roz. E de ajuns sa incerci sa folosesti un monitor extern si deja dai de tot felul de buguri tampite.
Daca un inginer nu stie sa puna virgula corect,ne-am dus naibii toti ca natie.
Ca inginer in Calculatoare asemenea tie, sunt complet de acord cu tot ce ai spus.
referitor la timpul de producție pentru o tehnologie noua, sunt în plus de părere ca ar trebui sa avem produse noi într-o categorie la 2 ani în loc de un an. Asa am avea mai multe inovații și o diferență mai mare în performanțe la telefoane mobile
Review-urie nu mai sunt relevante in 2023, din pacate. Cunosc personal o persoana care lucreaza intr o firmulita, nu mare , 10 - 15 angajati, care asta fac toata ziua , review-uri fake. Sunt platiti binisor si treaba merge ca unsa. :|
@@georgegeon7147 De aceea exista revieweuri verificate, adica bifa aceea de la cumparator sau sa nu poti lasa un review fara sa cumperi acel produs inainte.
Esti cel mai bun din romania pe ce faci , prezentare etc
domnul Dan,tot respectul...ca deobicei,esti o raza de ratiune in toata aceasta nebunie depre orice,iti multumesc pentru tot,pur si simplu!!!
Interesant clip. E clar ca e părerea voastră, dar e o părere destul de pertinenta. Bravo.
Foarte realist, eu personal cred ca aceste 2 tehnologii vor face o simbioză in viitorul apropiat 🤝
Hahaha, nu, nu e nevoie sa-ti arati tîtele 😂. Continutul si analiza materialelor tale sunt excelente 👍🌿
Cel mai educativ canal❤❤❤ buna treabă
Bravo Dane! Sincer la toata FOaM(O)ea de tehnologie noua mai trebuie câte unul, așa ca tine, sa ne limpezească creierul. Baftă vouă, Zona!
Inteligenta formulare
Ma bucur sa te ascult mereu inainte de somn, imi place cum explici. Nu e ca si cum ma ia somnul de la videoclipurile tale :)) dar ma linistesc.
1 + 1 este o operație matematică de adunare, care se referă la adunarea a două numere întregi sau două numere fracționare. Rezultatul acestei operații este întotdeauna egal cu 2. Adunarea este una dintre cele patru operații fundamentale ale matematicii, alături de scădere, înmulțire și împărțire. Aceste patru operații sunt esențiale pentru a efectua calcule matematice de bază. Deci, în concluzie, 1 + 1 = 2. Sper că această explicație te-a ajutat!
Cu clipul despre crypto de data trecută, am marcat bottom-ul pe BTC (noiembrie 2022). De data asta pare ca funcționează pe Altcoin. Facem un indicator? 😅
Îl facem cu ajutorul AI 🤣
Ai mare dreptate. Pandemia FOMO e aici și la cum evoluează lumea probabil nu o sa dispar ci o sa se accentueze în următoarea perioada.
Fain video ! Multă informație ! Da, din astea să tot faci !
mulțumesc! Spor in toate!
Uimitor că un set de acuzații nedovedite într-un proces poate forța efectiv un schimb să elimine jetoanele ca și cum s-ar fi dovedit că sunt valori mobiliare. Autoritățile de reglementare nu ar trebui să aibă această putere.
Cred că este destul de evident în acest moment că își vor trage picioarele până când dolarul digital va fi lansat. Apoi, vor lua doar rampele de acces și de coborâre. Doar că se va înrăutăți de aici
Desi mult mai reglementata decat zona cripto, si bursa clasica depinde foarte mult de emotiile investitorilor, mai ales in pietele legate de tehnologii si produse noi, dar si in piete consacrate unde se invart multi bani, gen imobiliare (vezi criza din 2008 care a avut o cauza pur emotionala), sectorul energetic sau sectorul metalelor pretioase si a produselor de arta si de lux. Evident ca exista si exceptii, piete mai stabile, dar asta se datoreaza maturitatii investitorilor (deci tot de investitori depind), dar sunt piete cu un return mic si lent. De-aia n-am investit niciodata nici la bursa, pentru ca nu vreau sa-mi pierd banii datorita talibanilor emotionali care, in lipsa totala a unei educatii financiare, nu stiu sa interpreteze o stire si actioneaza de parca vine apocalipsa.
Mintea mea este năucită, dacă companiile cripto/liderii criptografici și Audierile pe care le vedem la Washington DC interacționează cu SEC și solicită clarificări, de ce aceste jocuri sunt jucate în instanță, mai degrabă decât de oameni care stau în jurul unei mese și publică o foaie de parcurs cu repere cheie?
Iertare, dar tu ne oferi cursuri de facultate și pregătirea pe subiect, e remarcabilă. Jos pălăria!
Salutare. De ce ochelari VR, de la măr? Se v-a ajunge că în demolatorul, să facem dragoste cu ochelari? Unde v-a fi plăcerea sau mai bine zis, cu senzațiile?¿?
In ceea ce priveste Generative Pre-trained Transformers, cudos pentru datasets de calitate, chiar ajuta cand e vorba de a rezolva o problema obscura ... prevad multe joburi in care e un avantaj sa faci prompt engineering
io doar pot sa -ti multumesc pentru expunerea ta:)
Zice SEC : Te protejăm : De ce ai mâna ta în buzunarul meu SEC : Pentru protecția ta, desigur :)
Vezi criteriile mai sus puse de mine
Pentru a folosi blockchain trebuie sa il intelegi, macar asa putin. Asta ca sa nu faci greseala de a trimite "banii" sau monedele virtuale altcuiva. Cand vine vorba de AI, e mai usor si mai acceptabil sa gresesti. Probabil asta e motivul usurintei in folosirea tehnologiei. Cand lucrezi cu bani sau cu valoare, cred ca e in primul rand important sa intrebi "cum" si "de ce". Blockchainul e o stiinta fixa, nu prea e loc de greseala asa ca eu consider ca nu pot fi comparate foarte mult. AI-ul va fi adoptat mai usor pt simplul motiv ca poate fi aplicat cu utilitate reala in mai multe domenii. Blockchain-ul e limitat, e o nisa.
Romanul da este lacom. dar acum piata este in bear market. Ai zis ca blockchain este o tehnologie greu accesibila pt oameni, mai degraba as zice ca e greu de folosit. AI nevoie de multi pasi pt a intelege cum sa trimiti o moneda dintr-un wallet in altul. De CBDC nu ai zis nimic, tine de blockchain, CBDC ar fi ceva si mai naspa decata crypto, practic guvernul te poate controla mai usor, de asta crypto ar fi mai bun. Dar pe tema crypto si CBDC este o discutie lunga....merita un video pe CBDC sa vad ce intelegi tu Dan
Cbdc va ajunge probabil să fie o versiune digitală a unui carnet de rații. Va fi benefic pentru cei care nu pot avea grijă de ei înșiși și au nevoie de îndrumare. Majoritatea dintre noi putem avea grijă de noi înșine
Doar exchangeul face mai mult decat PIB-ul Romaniei intr-o saptamana? Si va disparea? De noi ce sa mai zic :))
Eu sunt cam baututa in cap...nu m-am bagat sa pun in cripto sau sa ma ating de cripto deloc si nici nu vreau sa incerc un AI, vre-un chat care sa imi zica niste cacaturi pe care le gasesc si eu pe net cu un minim de efort :))
Marfă șobolanul! 😎
Sobolan for president! 😎
multumim 🙏
Sincer, sunt curios dacă Binance și Coinbase așteaptă sau nu procesele, astfel încât să poată depune o ordonanță la DOJ sau la Curtea Supremă care suspendă orice proces viitoare până când SEC publică criteriile lor reale, transmite acesta către instanță și acordă fiecărei entități un termen pentru a remedia situația; oprind astfel capacitatea SEC de a aplica prin litigiu, nu prin lege sau regulament.
Am impresia ca nu prea ai sanse de castig in fata instituțiilor astora, ca nici ele nu ies la atac din prima, te lasa intai sa iti faci de cap, ca sa stranga dovezi. Si daca ai castig temporar, te reguleaza ulterior cu alte restrictii. Cred ca sunt rare cazurile in care au castigat cei "inculpati".
Vezi criteriile sec mai sus puse de mine
@@ContraVsGigi Din pacate sec are dreptate. Vezi ca am pus mai sus criteriile sec
@@pauldumitru8002 Eu nu vad ca "din pacate". Este absurd sa se poata trimite sume fabuloase de bani fara niciun fel de reglementare. Nu degeaba hackerii si pietele negre digitale cer crypto. Ca sa nu ajungem sa ne dam in cap unul altuia, nu vad alta solutie decat reglementarea.
Does not compute pentru țăranii hipsteriști corporatiști. Doar romglish computes.
In afara faptului că mă deranjează că ridici sau cel puțin asa pare Apple in slăvi și nu e cazul, frumos clip.
Aprobarea de către SEC a unei companii pentru a fi listată public nu înseamnă că a investigat afacerea în detaliu. Ar trebui să aibă și nu au făcut este o cerere reconvențională similară cu eșecul notificării corecte. Descrierea afacerii ar fi putut fi transmisă cu ușurință unei alte persoane de la SEC. „Știai sau ar fi trebuit să știi”, și au încercat să se înregistreze, dar nu au primit nimic de ajutor. Acesta este un caz de urmărire penală rău intenționată împotriva SEC. Sper că Congresul aprobă CFTC ca autoritate. :)
Am pus mai sus criteriile sec, cine a facut ico/ipo la lansare sunt clar 100% security fara dubii ca au avut promisiunea de profit din start, deci... 😢
"Viwes"? Adicatelea creste exponential numarul de sotii? M-as baga si eu la combinatie atunci.
Partea a doua a acestiu episod necesita subtitrare, nu de alta dar Cadar a inceput sa vorbeasca in chineza. Hai pa si la ne vedem la gara.
Toate-au fost la timpul lor
Ceva exagerat
Anii au trecut în zbor
Și lumea le-a uitat
Da, da!
Bine!
Te urmaresc de multa vreme. Imi pare rau sa spun dar aici vis-a-vis de apple in majoritatea reviews “apple a ramas in urma” Huawei Samsung fierti pe ce e nou. Iar acum pare ca e buna strategia Apple 😃.
Bună ziua, ce laptop mi-ați recomanda intr-un buget de 2500-3000 lei?
Laptopul sa se miște bine, sa ma pot juca jocuri si sa vizionez filme într-o rezoluție înaltă, sa fie si rapid si sa aiba i stocare decentă, ❤❤❤
N-am apucat să dau like, scuze, am dat acum 🫡. Am început intru în panică, când văd că nu postezi. 🤗
felicitari pt tipul asta de content ! bine documentat, impartial cu o glumita caracteristica ! daca faci de-astea mai des o sa incep sa ma uit si la "reclamele" tale :)) suma respectelor !
Ai omis sa spui ca SEC reglementează tot ce este de la Ethereum in jos. Nu pe Bitcoin, pentru ca Bitcoin este descentralizat și este o comoditate sau proprietate digitala, din punctul american de vedere.
Bitcoin spaima bancilor
Pai nu e :)
draga domnule Dan, sa vezi cryptomonede de AI :))
CCAIT ..
fain clipul
azi exista 25795 proiecte crypto cu un marketcap de aprox $1T din care Bitcoin are 48%, eth 19%
restul vin si trec, in mare parte rugpulluri
ca o comparatie, Apple are marketcap aprox $2.9T
deci piata crypto e un pui, e la inceput
si oricum Bitcoin nu e crypto... exista Bitcoin si restul
Bitcoin deja e pornit si nu mai poate fi oprit
sunt un maxi Bitcoin, prin urmare parerea mea nu e cea mai avizata
#btc
Au existat câteva proiecte bazate pe tehnologia blockchain destul de interesante. Un producător auto (nu îmi amintesc exact care) a dorit ca, în momentul în care cumperi o mașină, primul proprietar să fie înregistrat, astfel încât să fie mult mai ușor să vezi câți proprietari a avut mașina in timp. Un alt proiect cu potential s-a referit la casele de licitații, pentru a putea verifica mai ușor istoricul obiectelor vândute, cum ar fi obiecte de artă, antichități și bijuterii. Chiar și în agricultură, tehnologia blockchain a fost propusă, astfel încât să poți urmări exact lanțul de la producător, distribuitor și magazin (aici cred că ar fi fost util să poți identifica exact de la ce fermier provine leguma/fructul. Cu ocazia asta scapam de toti asa zisi pepeni din Dabuleni si de toata branza din Marginimea Sibiului, de parca toti pepenii si toata branza numai de acolo vin). Autoritatile nu doresc un canal de plata nereglementat pentru ca nu pot fi verificate si stopate tranzactiile (precum pe SEPA sau SWIFT), vedem inca sanctiunile pentru Rusia si Belarus cat de mult le afecteaza comertul, asta pe langa riscul ridicat de spalare a banilor.
ce facem de fapt...transferam niste cifre dintr-un cont in altul si ne credem smecheri...nu-i de mirare ca suntem in asa cum suntem ca specie
'''Da' Sony Xperia V cand mai testezi?'' :D
Salut Dane !
Ești o enciclopedie totală. .. As usual
2 introuri? 😮
Lista sec se mareste si cam au dreptate, toate cele care au facut ico/ipo la lansare asta inseamna promisiune de prifit ulterior fara dubii.
Apoi toate cele care sunt controlate de dezvoltatori sunt 100% security clar.
Si toate astea in culpa trb sa mearga la sec se se reglementeze 😢
E de bine, nu de rau. Altfel maine mai apar 100 de tepari fara niciun fel de responsabilitate.
@@ContraVsGigi Bingo 👍
Domnu' Dan, cine a zic ca cei care tranzactioneaza crypto nu vor reglementare?
si aici ma refer la segmentul de retail
SEC nu emite clar o regula reala pt reglementare in privinta Coinbase sau Binance : ) o partida de poker care mirose .
Bonne chance
Ceea ce este „amuzant” este modul în care SEC ar trebui să reglementeze instituțiile financiare, dar pare să își flexibilizeze puterile de reglementare doar atunci când apare ceva care amenință status quo-ul (cum ar fi cripto-depășirea fiat-ului SAU pisicii grase de pe Wall Street care sunt strânse scurt) hmmmm ..
Pentru noi, care "noi" inseamna europeni si implicit neafectati de ce se intampla la americani acasa, este amuzant la propriu, nicidecum la figurat. Iar americanii au luat pozitie doar cand acea situatie ameninta sistemul lor. Asa ca nu ma mira.
Ce m-ar mira ar fi ca ce vor ei sa faca sa si aiba un efect real in piata. Sincer sa fiu, nu prea cred. Si asta din mai multe motive, din care cele mai importante ar fi ca piata cripto nu este americana si nu se subordoneaza sistemului de reglementare a activitatilor financiare americane si al doilea fiind natura criptomonedelor, care sunt ceva total diferit de sistemul financiar clasic, indiferent de tara. Cu alte cuvinte, nu au dreptul sa faca asta sau sa-si impuna deciziile (valide, la ei acasa) in piata internationala.
Si vor ramane cu doua variante la fel de falimentare: or vor adopta politica chineza interzicand tranzactionarea criptomonedelor pe piata americana, ori vor pierde timp si resurse incercand sa aduca piata internationala la nivelul lor prin diferite actiuni, de la tratate interstatale la amenintari mai mult sau mai putin fatise la adresa aliatilor proprii.
In celalalt plan, creearea unui sistem reglementat si organizat pentru tranzactionare, utilizare de facto (ceea ce nu se intampla inca) si definirea lor din punct de vedere legal, are mai multe sanse de succes.
Poti vedea si din punct de vedere al cetateanului. Monedele astea crypto sunt tot un fel de bani, dar spre deosebire de banii reali, fizici, nu sunt supuse niciunei reglementari deocamdata si asta nu cred ca e in interesul cetateanului. Ia un caz concret: ai bani la banca, daca banca da faliment, in limita unei sume, sunt garantati de stat si ii primesti inapoi, fiindca la randul ei si banca este obligata sa tina o parte din banii aia in rezervele bancii centrale (la noi parca e asa, dar e similar si la altii); ei bine, la crypto, cine ti-i tine sau vinde aparent nu are nicio obligatie. In final, trebuie sa intervina niste institutii care sa zica "hopaa, voi ce faceti aici?" si sa impună niste reguli asemanatoare celorlalte piete.
am uitat sa pun un"t" la sunteti,dar este de la bere,imi cer scuze:)))
O carte in aparitie:
Ben McKenzie and Jacob Silverman
Easy Money: Cryptocurrency, Casino Capitalism, and the Golden Age of Fraud.
10:35 nu neapărat.
Am făcut ceva referat despre self driving cars (+ este o serie de videoclipuri de la Welch Labs pe subiect).
În anii 70 80 s-a descris că AI-ul va fi viitorul în ceea ce privește self driving cars, dar rezultatele de atunci erau mediocre. Asta a dus la o scădere în interes și în studiu pe acest domeniu
Apropo de asta nu avea Toyota miste AI-uri bazate pe deep learning instalate pe niste masini inca de acu' 20 de ani? Ce naiba s-o fi intamplat cu ele? Asa greu invata?
Începutul clipului o dă pe tonu vechi, din vechiu studio =). Nostalgic
Tot respectul pentru video Dan.
Dar eu cred sincer cred că înafară de partea de Blockchain (bună pt. chesti precum cargo shipping), Cryptomonede n-au fost, nu sunt și nu vor fi prea curând o revoluție în sistemul monetar. Mi-e greu să cred că BTC ar fi un "Next Big Thing" după toată specula, mai ales din ultimii 2 ani.
Mulțumesc totuși pentru video. O gură de aer proaspăt în mulțimea de aplaudaci, prea aplaudaci ai acestei tehnologii. 👍🙂
Criza financiară a scos la lumină slăbiciunile sistemului financiar stabilit și riscurile dependenței de instituțiile financiare centralizate. Ca răspuns la criza financiară globală din 2007-2008 dar dehh soldatei uit repede :)
Boss, omenirea trăiește într-un imens paradox. Se zice cică, că democrația este cea mai corectă formă de conducere. Asta înseamnă că ceeace dorește majoritatea, trebuie să se înfăptuiască. Dar ce ne facem bro ? Oamenii cu adevărat inteligenți, adicătelea ăia, ”vârfurile” cu IQ peste 160, reprezintă aproximativ 2% din populație (dureros de puțini). Grosul este format însă din cei cu IQ ”subunitar” (adică din cei care au coeficientul de inteligență sub 100) și VAI, ăștia sunt peste 80% din populime. Deci ei sunt cei care votează nu doar ”trendul” ci din păcate și conducătorii ☹. Acuma cum o fi bine ? Să o dăm dreaq de democrație și să trecem la o formă meritocratică sau să lăsăm în continuare democrația și în același timp lumea să se rostogolească în prăpastie ? Pentru că vezi matale... două ideologii au fost profund meritocratice : cea nazistă și cea comunistă (brrrr... 🥶🥶🥶).
Să fiți iubiți ❤
PIB-ul Romaniei a fost de 284 miliarde de dolari in 2021, referitor la comparatia din clip
...so what's the next bubble? :)
De ce spui casca VR, nu a spus nimeni ca e casca VR, apple nu a prezentat produsul ca fiind VR si sunt aproape 100% ca nu au folosit aceste cuvinte deloc in prezentarea lor
Here take some❤❤❤
Pai si SECul asta nu are nici un cuvant de spus in cazul bancilor? Sau acolo e alta gradina care SECul nu se uita pt ca nu trebuie sa se uite?
Aia ie băieți de-a lor, ii lasă să se joace cum vor.
eu nu pot sa integeg de ce sa platesc taxe in cryptomonede de exemplu daca as vrea sa scot 10000 de euro lasama sa scot 10000 de euro de exemplu nu pot sa inteleg acest lucru ce de moneda de cryplto modene se cere taxe pe ea cand alti joasa asa ceva pe aplicatii don magazn play din android pe bune acest lucru nu pot sa il inteleg eu
Ce bine le zici .
Ma bro tu cu cine toatw alea ale mele vb,ca nu mai aveam semnul intrebarii😄😅🤣
Foarte frumos video. Nu am înțeles nimic. Țâțele ar fi ajutat.
Off off, de 14 ani tot dispare crypto și nu a mai dispărut 😊
Au fost ceva bearmarket și dacă te uiți în istorie, piata crypto a picat la fel (nu a fost ceva nou în pandemie și nici acum).
Clasica piața bursieră a fost la fel de volatilă când avea și ea 14 anișori, ceea ce îmi spune ca și piața crypto va deveni la maturitate la fel. Ideea e ca tu vorbești doar despre o perioadă recentă, mult prea recentă.....
Îmi aduc aminte de ultimul video despre crypto și tare mai ziceai ca e scam și schemă ponzi dar acum ai început sa adaugi o tentă de gri... 😊😊, ceea ce ma face sa cred ca intri și tu în piață 😅(apropo momentul, probabil e bun..... Tu știi mai bine)
Evident ca piata nu dispare si evident ca merita sa bagi niste banuti in bear market.
Dar singurul motiv pentru care o faci, este ca sa produci si mai multi bani (FIAT currency, btw, ca atat de descentralizat e crypto ca ii masuram valoarea tot in monede centralizate, gen USD:)) ). Deci motivul este pura specula si ideea de a produce mai mult decat ai investit.
Ceea ce deranjeaza e vrajeala aia apocaliptica despre disparitia sistemului centralizat, bancilor, monedelor FIAT si asa mai departe. Nu baga nici dreacu bani in piata crypto pentru a pune umarul la "descentralizarea pietei si prabusirea FIAT".
Toti baga x USD si vor 10xUSD, despre asta vorbim.
Este clar ca cele doua piete (Crypto si FIAT) vor merge mana in mana mult timp de acum incolo, fiecare cu avantajele si dezavantajele specifice, fara ca una sa duca la disparitia celeilalte.
Cred ca ideea este sa nu picam in extreme si sa o dam in fanatism, nici de o parte nici de cealalta! :)
@@tanasoiumihaialin658 foarte bine zis !
@@tanasoiumihaialin658 Momentan, eu personal pot să mă văd bine mersi și fără cryptomonede în viața mea. Că e inflație, că e criză, că nu e criză, culmea tot nu murim de foame și ne putem bucura de viață dacă știm cum să o trăim și să ne adaptăm în societate. Deoarece motivul pentru care nu murim de foame și avem servicii și bunuri în lume este acela că oamenii muncesc și contribuie la economia globală... imaginează-ți dacă absolut fiecare om al plaetei ar sta doar să cumpere aceste monede digitale că vrea să devină bogat rapid, moende cu valoare nesusținută de guvern și autorități renunțând la afacerile sau joburile lor... am fii toți screwed for life. Și apropo de faptul că lumea tot valorifică crypto în FIAT, foarte bine spusă asta 😂 nu de puține ori am auzit de la influenceri care pupă crypto în fund "acum poți plăti cu crypto la restaurante, să-ți plătești taxele și impozitele în Lugano, în El Salvador, etc." Dar când colo atunci când efectuezi plata se face conversia în moneda națională respectivă... adică bă, nu e ca și cum plătim cu crypto și păstrăm tot crypto, plătim cu crypto că a crescut în valoare de la X știre, au venit investitori influențabili cu bani, au ridicat prețul și acum mi s-a mărit mie puterea de cumpărare pe moment... însă mâine sau poimâine iar scade 😂 plata cu acea cryptomoendă nu diferă cu nimic de momentul în care merg eu cu o bucată de aur sau argint la un amanet și scot contravaloarea în bani fiat pe ele iar ei își iau doar comisionul sau valoarea cursului valutar între prețul de vânzare și cel de cumpărare tot în FIAT. Tare aș vrea să aud dacă acei influenceri ar vrea să fie plătiți la salariile din joburile lor sau să aibă veniturile și profiturile din ce afaceri au ei strict în Btc, eth sau egld și să nu le poată schimba înapoi în FIAT... pe cuvântul meu, presimt că nu le-ar plăcea.
Nu blockchainul e problema, sistemul financiar actual nu vor sa dea drumu la vaca de muls. Orice fenomen global care a avut loc, a parut nebunesc in faza incipienta, e posibil sa vrei sa nu fi atit de carcotas pe tema asta. Poate ai nevoie de un sponsor din zona asta ca sa zici ce minunat e blockchainul de fapt 😊
@Emilian Edward Sava "Nois"
Cred că Bitcoin poate ajunge să fie considerat de mulți ca un „magazin de valoare” în viitor, dar în prezent nu este văzut așa. Piață, acesta este un moment înfricoșător pentru noii investitori, dar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu iei decizii bazate pe emoții. Acesta ar putea fi de fapt un moment bun pentru a cumpăra mai multe criptografii. Bogăția este creată în timpul piețelor urs, nu pe piețele bull. Cumpăr cu binance-ul meu și fac schimb pe termen lung mai mult ca niciodată cu îndrumarea mea profesională Ellon Rosella
Sunt investitor din 2022
Când cineva este direct și bun în ceea ce face, oamenii vorbesc întotdeauna în numele lor. Ellon Rosella facilitează, pompează sau deversează metoda sa citește întotdeauna profit
Acțiunile și bitcoin sunt viitorul, investiția în el acum va fi cel mai înțelept lucru de făcut, mai ales cu creșterea actuală
După ce am urmărit atâtea videoclipuri tutoriale pe TH-cam despre tranzacționare, încă înregistram pierderi până când Ellon Rosella a început să-mi gestioneze investițiile, acum câștig 4.500 de euro săptămânal. Dumnezeu să o binecuvânteze pe Ellon Rosella, a fost o binecuvântare pentru familia mea
Wow, uimitor să-i văd pe alții care fac comerț cu Ellon Rosella. În prezent sunt la a 4-a tranzacție cu ea și portofoliul meu a crescut enorm
Dane, de data asta analiza ta nu prea are sens din start, deoarece vorbesti despre cifre din bearmarket! Ba mai mult le compari pe cele de acum cu cele din bullmarket. As vrea sa vad un video de acest gen si peste 2-3 ani, sa vedem daca o sa compari cifrele de atunci cu cele de acum, cam ce va iesi :)
Material putin pe zi ce trece,pai ce facem bobita?! Azi e luni (serios ce se intampla ?!)
Adevarat outro
Ceea ce determina prețul bitcoin este cererea și oferta. În 2024 în mai, va avea loc înjumătățirea recompensei de btc. Deci va fi mai puțin btc pe piața la vânzare. Dacă cererea rămâne constanta atunci automat prețul creste. Odată cu creșterea prețului btc începe un nou ciclu de creștere. Și asa creștere speculația pe celelalte crypto, adică restul de 20000+ de imitații de bitcoin care nu aduc și nu au nimic inovator decât departamente de marketing. Bitcoin e singurul care va supraviețui pentru ca este descentralizat, neutru și necenzurabil. Ne auzim în 2025 când btc va fi din nou peste all time high, și tu ai sa faci iar un video despre specula din crypto.😊
Ala e moment perfect pentru marii speculanti din piata. Ei vor castiga o gramada de bani, muritorii de rand vor pierde bani.
Bitcoin a fost creat parțial ca răspuns la criza financiară globală din 2007-2008 . Criza financiară a scos la lumină slăbiciunile sistemului financiar stabilit și riscurile dependenței de instituțiile financiare centralizate.
Să vă trăiască familia ❤
V.L.C.!
🎉
Stimati colegi al acestui canal,va rog sa va abtineti sa comentati ca suntei primul,al doliea,etc la comentarii(nu intereseaza pe nimeni acest aspect..(,trebuie doar sa apreciati sau nu(depinde de fiecare in parte)...daca va place continutul,asta este important,mai ales de la un OM care face eforturi pentru noi toti sa ne explice in detaliu cum stau lucrurile.P.S...sunt doar un om simplu,tipograf,dar ma uit cu drag la acest canal si il apreciez,multumesc si o seara buna!
🤘
Casca de la apple arata foarte bine. Pentru mine e hype :) astept sa vad cum va evolua. Cat deslre fomo...lumea e proasta si nu se poate abtine, de-aia se duc miliarde pe microtranzactii in "jocuri"
👍❤
👍
❤
pt. mai multa informatie despre crypto...Catalin Moise-crypto viata
AI-ul tau nu face mare lucru inca. E hype maxim doar 😅
✌️
👍
12:39 bebitza a facut ploitza :)))))))
Bah, da’ ce-i cu voi? E al treilea comentariu pe tema asta :))) Asta e ce ai prins tu din clipul asta?! Atat?!
@@DanCadar - eh, si eu care credem ca sunt singurul true seeker :))) cat despre content in sine - si eu am aproximativ aceleasi opinii si cam acelasi discurs cand vine vorba de noile tehnologii - din pacate nu a existat cineva care sa explice in cuvinte simple ce-i acela un blockchain si IMHO in aceeasi situatie este acum MLA sau LLM sau cum naiba ii mai zice, din cauza neintelegerii cu siguranta va exista o reticenta surda la adoptie in domeniile in care cu adevarat poate face diferenta
,A.l. util ,implementat / adoptat .Cripto, in cazul in care e folosit ca monedă este volatil ,neimplementat la scara largă ( dacă vrei să cumperi ceva cu el in majoritatea cazurilor se intamplă o conversie ) si mai toată lumea care a investit in cripto din lăcomie. Dacă gaseşti câteva mii care s- au gândit la binele semenilor săi.Parerea mea umilă. Comentez mai mult pentru algoritm .
Tehnologiile astea au fost stricate de capitalism
~14 min de intro din 30 min. Aproape jumate. Dane, sigur poti mai bine !
12:40 sar băluțele din gură
Asta e tot ce ai inteles din video?😂Minunat!
@@DanCadar mai degraba asta ai concluzionat tu ca am inteles dragule
algoritm
'fLogisticul' e'n tot s,i'n toate.
SEC - protectia investitorilor, piete corecte, ordonate, eficiente; n-am putut sa nu zambesc ironic la fraza asta.
Daca tu crezi ca pietele sunt corecte si libere, esti prea optimist si trebuie sa sapi ceva mai adanc.
Stock market e o masinarie de facut bani pentru baietii care stiu cum functioneaza algoritmul din spate si care au inside info. Or fi astia din sistemul financiar corecti, cand o sa ajung eu pe Marte.
bottom is in boys
Criptomonedele=un Caritas digital dotat cu argou tehnic pentru naivi... Bravo, foarte corect și la obiect! Hai cu alcoolritmul! Da, lăcomia este principalul motor de creștere a tuturor acestor curente financiare!
Lacomia și prostia,doar împreună succesul e garantat
Primul