Şöförü indirip pulluk ayarını öğretmek lazım. Sadece traktör değil hangi araç olursa olsun sürmek kabiliyet işi ve bazı insanlarda zerre şöförlük kabiliyeti yok.
Hocam pulluk traktöre biraz büyük gelmiş koll.gergilerinden sola doğru çim vedirin veya pulluk gramajının üzerinden sola kaydiritin pulluğu.ayarli pulluk olduğundan cimi azaltın pulluk.uzerinden .bilmem analsilabildimi😊👍
Bi new holland sahibi olarak söylüyorum bu traktörler iyi motor ancak kötü yanlarida var,birincisi hararet sorunu var sıkıya gelmiyor,ikincisi yerliye gore bacak gibi yakıyor mazotu,üçüncüsü eski tdlerde olan kronik iki takviye sorunu bunlardada var
@@mehmetalikaraatl9327 takviye 2 yada 4 le tarlada iş yaparken ,yada 2 nin 2si yada 2nin 4 ylegiderken takviye zorlaninca kendini küt diye boşa atiyo,dişli kirmiyo ancak boşa attırıyor ve iş yaptırmıyor, burda herkes de var bu sorun
@@mehmetalikaraatl9327 takviye 2 yada 4 le tarlada iş yaparken ,yada 2 nin 2si yada 2nin 4 ylegiderken takviye zorlaninca kendini küt diye boşa atiyo,dişli kirmiyo ancak boşa attırıyor ve iş yaptırmıyor, burda herkes de var bu sorun
Motor reklami yapmak icin on kulagi bosa cikarmislar 4 lu olmus o halde bu hizda yerli td 110 de ceker hem bundan daha iti ceker cunku td cerli bunlar govde icinden planet cerli tekerlek dibindeki cer her zaman daha iyidir daha fazla tutunma saglar camurda filan
Şöförü indirip pulluk ayarını öğretmek lazım. Sadece traktör değil hangi araç olursa olsun sürmek kabiliyet işi ve bazı insanlarda zerre şöförlük kabiliyeti yok.
Pullugun sorunu ne yanlış anlama bende pek beceremiyorum öğreniyorum
@@kazimyetgin9748 en ön bicak acik olan kariktan gidiyor
Traktör iyi de pulluk ayarı lazım söför boşa gaz veriyo hem mazot kaybı hemde traktörü yoruyo yine emeye sağlık diyelim
Bizde t5050 var 96 beygir. Case 115c var 114 beygir aralarında pek fark yok
En öndeki bıçak boştamı gidiyo bana mı öyle geldi ama motor süper
pulluk ayarlı aslında ize hiç girmeyecek düzde gidecek
iş genişliği minimumda ön bıçak da boşta tabi iyi gider
Eyüp abi nhnin bunlar çok sağlam makinalar ama casse maxxum daha bi başka 😁
Pistonlardan çok kapalı olduğu için ön pulluk boşta gidiyor gibi . Traktörün izini bile kapatmıyor
Hocam pulluk traktöre biraz büyük gelmiş koll.gergilerinden sola doğru çim vedirin veya pulluk gramajının üzerinden sola kaydiritin pulluğu.ayarli pulluk olduğundan cimi azaltın pulluk.uzerinden .bilmem analsilabildimi😊👍
Arka kolları ayarlayaydınız iyiymiş
Bi new holland sahibi olarak söylüyorum bu traktörler iyi motor ancak kötü yanlarida var,birincisi hararet sorunu var sıkıya gelmiyor,ikincisi yerliye gore bacak gibi yakıyor mazotu,üçüncüsü eski tdlerde olan kronik iki takviye sorunu bunlardada var
Nedir abi o 2 takviye sorunu
@@erkankomit4556 doğrudur abi bizde hic olmadi ama yalan da diyemem oluyodur belki
Hararet sorunu bendede var çözüm bulamadım
Güzel şanzıman dağıtır
Öndeki bıçakla işleseydi keşke
راقيه
Pulluğa bakın bi
Birinci bıçak boşa duruyor orda
Maşallah
4lü çekiyor la bu
5 li la
Bacağın biri boşta baksana şu pulluğa10 yaşındaki çocuk mu yaptı pulluğun ayarını
Motor reklami yapmak icin on kulagi bosa cikarmislar 4 lu olmus o halde bu hizda yerli td 110 de ceker hem bundan daha iti ceker cunku td cerli bunlar govde icinden planet cerli tekerlek dibindeki cer her zaman daha iyidir daha fazla tutunma saglar camurda filan
İthaller efsane
şunu da video diye atıyorsunuzya önce bi pulluk ayarı yapmasını ö ğrenin
Bizde 5050 vardı herktte çok yavaştı
Pulluk ayarı eror
Bıcagin biri boşta gidiyor
મારે ટ્રેકટર લેવું છે કેટલી કિંમત થાય