Cum curăţăm corect acvariul cu peşti, cât de des şi ce apă turnăm în interior

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 27 ก.ย. 2022
  • Discuţie cu Dumitru Tricolici, proprietarul unui magazin Zoo din Chişinău.
    ABONEAZĂ-TE LA CANAL:th-cam.com/users/Telemagazin...
    FACEBOOK: / telemagazin-1034851878...
    © Toate drepturile sunt rezervate GMG Production. Orice alt upload neautorizat reprezintă o încălcare a legilor aplicabile şi va fi raportat la TH-cam, Facebook etc.
    Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să nu încărcați acest videoclip pe canalul dvs.
    © All rights reserved GMG Production. Any other unauthorized upload is a violation of applicable law and will be reported to TH-cam, Facebook etc.
    In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.
  • บันเทิง

ความคิดเห็น • 12

  • @Adi_Simiganovschi
    @Adi_Simiganovschi 8 หลายเดือนก่อน +2

    Eu pun apa de la robinet ,picaturi in jur de 15 la 60 L si nu am avut decese pana acum , mancare odata pe zi ,apa schimbata odata la 7 zile -40% iar curatenie totala la 2 luni si pun doar 10 % din apa lor ,90 % de la robinet.(scalari,zebre,neoni ,jandarmi ,gupy, sanitari si melci) traiesc foarte bine si curat:D

  • @bratueduard3741
    @bratueduard3741 ปีที่แล้ว +3

    Nu sunt surprins ca nu exista (inca) comentarii. (chiar nu este nimic de comentat)

  • @roxanneroxy2615
    @roxanneroxy2615 ปีที่แล้ว +7

    Dragi oameni, copii care vizionati acest videoclip si credeti ca ce face omul asta in videoclip e corect.
    1. In primul rand înainte sa luam pesti, acvariul trebuie sa stea o luna, minim, la ciclat cu filtru si incalzitor non-stop pornite. In această perioadă in buretele filtrului se formeaza colonii de bacterii care vor îmbunătăți calitatea apei si vor descompune substanțele care pot intoxica pestii.
    2. NICIODATĂ NU PUNEȚI DECORAȚIUNI DE PLASTIC.
    O punga de pietris, natural, niciodată vopsit, costa 10 lei. O planta naturala, 15-30 de lei. Pe cand un plastic care nu numai ca arata groaznic dar si polueaza apa, costa 70-80-100 de lei.
    Mai bine cumpărati 3 plante naturale, pe care dati 60 de lei, si vor crea un mediu prietenos pentru pesti.
    3. Pestii din videoclip, sunt Carași aurii. Pesti care vor minim 40 - 50 de litri pt un singur exemplar si poate cea mai buna si puternica aerare.
    De ce nu e bine sa aruncam plastice in ape, mari, oceane? Pentru ca polueaza, asadar, de ce sa le punem intenționat in acvariu?

    • @eduard5987
      @eduard5987 5 หลายเดือนก่อน +1

      Cel mai bun coment.De mentionat faptul ca pestisorii nu se tin niciodata in boluri rotunde pentru ca mor.In Germania si in alte tari este interzisa vanzarea lor,dar na' pana la urma omu de mai sus are magazin de profil si trebuie sa isi vanda marfa si daca mor pestii te intorc inapoi sa i ei altii...

    • @roxanneroxy2615
      @roxanneroxy2615 5 หลายเดือนก่อน

      @@eduard5987 corect. Si mai e si "zvonul" ala ca betta nu are nevoie de filtru. Si vad o groaza de oameni care din cauza surselor nesigure de informare, cum e si domnul din videoclip, aleg betta ca e usor de ingrijit si l tin intr-un bol de 2 litri, cu apa rece direct de la robinet, pe care o schimba zilnic pt ca se "murdareste". 🤦🏼‍♀️

  • @sorinculea8260
    @sorinculea8260 ปีที่แล้ว +3

    Heiiii..despre ciclare ai auzit?

  • @danielgamingpc4090
    @danielgamingpc4090 9 หลายเดือนก่อน

    👍👍👍

  • @sorinculea8260
    @sorinculea8260 ปีที่แล้ว +2

    Decoratiuni din plastic care modifica parametri apei si pesti se pot taia in ele

  • @cipriantimofte7919
    @cipriantimofte7919 4 หลายเดือนก่อน

    Bună..o întrebare..dacă așezi filtrul..în acvariu..să nu facă bule..ci face valuri spre deasupra acvariului,,au pești oxigen..eu spun..că da. ?

  • @costel7777
    @costel7777 5 หลายเดือนก่อน

    Se da drumul direct din punga in acvariu nu ii stresezi cu plasa

  • @claudiaenache6208
    @claudiaenache6208 ปีที่แล้ว +2

    Păcat! Dar nu spune nimeni bine! Dar acvariile bol sau dacă nu intelegeti, acvariile circulare nu sunt bune pt pești! Nici plantele sau orice alte decoratiuni de plastic nu sunt deloc bune pt pești, arată bine dar dacă nu vreti sa chinuiți peștii, folosiți chestii reale, ma refer chiar și la nisip-ul pe care îl folosiți, puneti un nisip moale si nu colorat, după un timp se poate decolora și intoxica peștii! Folosiți tot nisip natural! Nu mai zic de filtru și Incalzitor! Filtru este pentru a rezista peștii și a curata acvariul, iar Incalzitor pentru a încălzi apă! Iar în plus, vorbind de acest video, pune carasi și alte specii de pești mai mari! Serios? Pentru acvariul acela mic atâția pești, plus ca sunt și mari! Dacă sunt înghesuiți mor! Pentru peștii aia trebuie cel puțin un acvariu de 50 litri !!! Nu va mai luați după acest video!