No muszę powiedzieć że jest kawał dobrej roboty odjebane duuuuużaaa łapa się należy oby jak najwięcej filmów z tym bykiem pozdrawiam 😉 PS. Można nutki bo kozak 💪😉
Radzi sobie wyśmienicie. Ja robię płytko bo nie ma sensu głęboko aby zerwać i przerzucić glebę. Jeżdżę 14-15km/h przy obrotach 1300-1500 mniej więcej na prostym terenie. Obciążenie silnika też nieduże ok 50-60% z tego co pamiętam. Myślałem że sobie nie poradzi bo miałem brać 4m ale jestem zadowolony ze 4.5 wziąłem bo wydajność duża spalanie małe a samosiewy i chwasty wschodza super przy płytkiej uprawie
@@AgroFarmerMazowsze poradzić może by poradził ale wtedy już jest inna rama cięższy agregat no i wózek trzeba by było do niej mieć a u mnie na poletkach niektórych to się mija z celem. Teraz ten agregat waży 2400kg talerz 560 i wal rurowy i już trochę czuć że coś z tylu jest. Pojedzie i 17-18 na godzinę z nim ale to już za szybko według mnie przy dłuższej eksploatacji jednak to nie ta jakość łożysk jak w horsch np
Widzę nowy talet na TH-cam;) świetny film:)
Nie przesadzajmy. Dzięki :)
No muszę powiedzieć że jest kawał dobrej roboty odjebane duuuuużaaa łapa się należy oby jak najwięcej filmów z tym bykiem pozdrawiam 😉
PS. Można nutki bo kozak 💪😉
Dzięki, muzyka podana pod opisem 😉
ledy na słupkach przy kabinie to standard czy sam montowałeś ?
Jaki tytuł nutki w 2:27?
Świetnie się oglądało!
Na ilu hektarach pracuje New Holland?
Autocommandzik wygoda :D
Zajebiste dopiero teraz powiadomienie przyszło
Super film
Leci łapka
pozdro
this is so nice!
Thanks!
Unia Ibis ale jaka? L, S ?? Xl, XXL ?
I czy zadowolony z pługa ?
Jakie on ma zabezpieczenia? Pozdrawiam
Niestety nie mogę dużo powiedzieć o tym pługu ponieważ nie jest mój. Pozdrawiam!
XXLS widać przecież że resor ma i tak zadowolony w 95%
Jak sobie radzi z grano? Jakie obciążenie silnika? I jaka prędkość pracy?
Pozdrawiam
Radzi sobie wyśmienicie. Ja robię płytko bo nie ma sensu głęboko aby zerwać i przerzucić glebę. Jeżdżę 14-15km/h przy obrotach 1300-1500 mniej więcej na prostym terenie. Obciążenie silnika też nieduże ok 50-60% z tego co pamiętam. Myślałem że sobie nie poradzi bo miałem brać 4m ale jestem zadowolony ze 4.5 wziąłem bo wydajność duża spalanie małe a samosiewy i chwasty wschodza super przy płytkiej uprawie
@@pablo7245 A spalanie jakie ci wychodzi? Większych prędkości nie próbowałeś osiągać? Tak myślę że pewnie w 5m ciąganej też by sobie dobrze poradził.
@@AgroFarmerMazowsze poradzić może by poradził ale wtedy już jest inna rama cięższy agregat no i wózek trzeba by było do niej mieć a u mnie na poletkach niektórych to się mija z celem. Teraz ten agregat waży 2400kg talerz 560 i wal rurowy i już trochę czuć że coś z tylu jest. Pojedzie i 17-18 na godzinę z nim ale to już za szybko według mnie przy dłuższej eksploatacji jednak to nie ta jakość łożysk jak w horsch np
Moge do top 3 film ?
Niestety nie ;)
Sub I łapka dla ciebie ;)
Fajne
Mozna pv?
facebook.com/SiwyPhotography
Film bomba łapka i sub poleciały zapraszam do mnie
Zajebisty Film Wpadnij do mnie
Sub i like zapraszam do mnie 😎 👍 :)
Sub i like :) zapraszam do mnie :)