Multumim pentru testul facut. Interesant ar fi daca invertorele de la Victron face la fel sau daca au ceva protecti in plus. Multumin pentru test si multa bafta in continuare
O mare rugaminte, daca timpul va permite. Puteti face testul si cu un Victron? M-am hotarat pana la urma sa montez un Victron si chiar sunt curios daca e mai sigur decat rudele lui din China. Macar sa stiu daca dorm linistit sau las generalul jos inainte sa ma culc. Multumim pentru test inca o data!
Este f tare invertorul. Atzi demonstrat ca Invertorul este de calitate si poate sa sustina loadul asa cum este facut. Multumim pt teste si sigur imi cumpar si eu unul. Poate refaceti testele cu fire mai groase sa vedem daca intradevar protectia de 80A (max overcurrent protection) intra in functiune asacum scrie in spec-uri. Asta ar fi un caz practic cind in casa ai fire graose cum trebuie si ai consumatori instantanei de 12-15Kw cum ar fi aparate de sudura mai puternice.
In sfarsit ati demonstrat singuri ca masuratorile de impedanta a invertoarelor high frequency sunt irelevante si incorecte cu astfel de testere. Pai voi ati masurat o impedanta de 5 Ohm si 45A Isc corect? La Isc-ul ala invertorul trebuia sa produca 10kW in caz de scurtcircuit dar dupa cum mentionati si voi pe filmare a produs maxim 6300 kW, adica un Isc de 27A (cam cat scrie si in fisa tehnica a invertorului - maximul este 28 si ceva). De la 45A la 27A este cale lunga.
Cumva tu nu faci diferenta (probabil nu esti electrician) dintre curent prezumat si curent real/masurat. Nu ai habar de notiuni elemementare de electrica.
Multumim pentru test. Chiar ma intrebam daca or fi chiar asa de proaste protectiile invertorului... se pare ca da. De fiecare data ma fascineaza reactiile vehemente ale unora. Te uiti la clip, vezi cum arde si tot zici ca nu e relevant. Mi-aduce aminte de bancul cu țăranul Ion care se duce la gradina zoologica si vede girafa. Se uita se scarpina in cap si zice: asa ceva nu exista!
La mine s-a oprit invertorul la scurt. Desi am 2 randuri de diferentiale si aucm sar alea inaintea invertorului dar se oprea. De fapt vorbesc de invertorul vechi ca pe asta nou nu am mai testat.
@@electricteamro Effetka e cel care sta ca back-up acum si a sarit de cateva ori - nu mai stiu ce prostii faceam eu, una din prostii a fost sa tai un cablu fara sa fi oprit siguranta. Cel nou e Easun dar cred ca pe asta nu am apucat sa-l testez ca am pus intre timp diferntiale si sar alea :D
Invertoarele slabe caliatiiv "sar", deoarece nu pot "sa-si tina puterea". Cele mai ok fie ele din china, germania, etc duc puterea maxima din specificatii si abia dupa depasirea curentului maxim admis intra in eroare. Oricum sunt cazuri si cazuri, deoarece conteaza instalatia electrica si protectiile din casa.
Aici nu este vorba neaparat de o solutie, ideea clipului a fost sa demonstrez ca invertoarele nu au habar de ce se intampla in instalatie, ele neavand in componenta "protectii speciale".
i@@electricteamroSunteți "pasionați" să demonstrați ceva dar cu meseria mai ușor, când se intră în amănunte deja apare stresul, ar fi bine să vă abțineți, o părere.
Am descoperit uitandu-ma la niste clipuri de la Sunsynk (fratele lui Deye din UK) ca modelele monofazate in modul offgrid trebuie legate la impamantare cu ajutorul unui contactor extern (un contactor NO, cu bobina conectata la contactele ATS si 'signal island mode' bifat). Sunt curios, puteti verifica daca impedanta ramane la fel de mare si cu neutrul legat la pamant si daca protectia interna decupleaza in acest caz? Va multumesc in avans daca veti face testul si dau o bere :)
@@electricteamro Multumesc pentru raspuns, raman dator cu berea🍻 Pare ca nu e dracul asa negru daca pui pe LOAD un B10 si lasi in off-grid doar frigiderul, lumina si o priza ca sa-ti incarci telefonul.
@@electricteamro problema nu ar fi asta, ci faplul ca lumea e indusa in eroare de ineptia (sau rea intentia) unora si altora care nu cunosc nici cele mai elementare formule din fizica, electricitate si raspindesc informatii gresite doar din bucuria de a face spectacol pe youtube. si pentru ca astazi am ocazia am sa dezvolt, ceea ce ati reprodus dumneavoastra e ca si cum ai fi suparat pe centrala de la Portile de Fier ca s-au ars cablurile in casa, si dai vina pe operatorii centralei. Acum intr-o lume normala a electricienilor am avea circuitul configurat astfel: o SURSA te tensiune, un sistem de "TRANSPORT" si un CONSUMATOR, este evident ca la sursa ar fi instalat un sistem de protectie dimensionat pe "capacitatea de transport" a cablului iar la consumator va fi instalat un alt sistem de protectie dimensionat pentru protectia consumatorului. Iar daca dumneavoastra ati fi dorit sa ne prezentati ceva real ati fi filmat aparatul de masura al puterii debitate de sursa pe perioada de scurt circuit si ati fi aratat atuunci ca de fapt invertorul nu a depasit nici o clipa puterea nominala, deci nu avea de ce sa declanseze protectia lui. Eu zic ca ar fi fost mai spectaculos experimentul daca foloseati cabluri de retea de 0.22 sau 0.28 in loc de cablurile audio pe care le-ati folosit.
Este fir și mai subțire ...De telefon sau de rețea..Legile fizicii nu trebuiesc confirmare - experimente stil India - pentru invertor gunoaiele de după sunt consumatori - nu are cum să le trateze altfel ...
Da - cablu de la casetofon - sau de calculator chinezesc cu 3 fire de aluminiu subnutrite - DA NU ATÂȚIA METRI ! Și nu e ironie - mai găsești DESCURCĂREȚI pe UTP &CO SĂ ALIMENTEZE DIN PRIZĂ SAU CHIAR PÂNĂ LA PRIZĂ în viața reală ! Psza si Protecția sunt campioni + interfonarii - ALTĂ SPECIE . !
Poate ….asa o fi dar nici mcb uri nu pot fi folsite, din pacate. Oricum, pt aplicatii casnice eu le folosesc de cca 2 ani si desi sunt mult mai sensibile decat mcb urile (sau poate tocmai de aceea) nu sar aiurea daca sunt corect dimensionate …..
Nu avea cum sa reactioneze invertorul atata timp cat dumneavoastra ati reusit sa-l aduceti la puterea maxima. Eu am testat un Deye de 5kw care era in mod offgrid si s-a decuplat.
Testul n are relevanță! Puneți 2,5 in loc de 0,5 și o să vedeți rezultate ! Iar până atunci nu mai folosiți MCB urî (orice curba) ci numai fuzibile fast, evident și diferențial !
daaa.. testul.. are multa relevantaaa.. !!! (pt ca .. la noi.. chiar si astazi prea putini sunt cei care au curaj.. sa isi asume responsabilitatea.. domeniului.. in care lucrreaza... !!)
daa... sunt foarte de acord cuu.. toate situatiile de fuzibile.. fuzibile fast .. pt ca ele raman cele mai sigure !! dar din nefericire la noi.. sa ajuns intr-o perioada in care fuzibilele.. nu prea sunt folosite acolo unde trebuie de multe ori.. (mie personal mi -a fost dat o situatia cand am dat la cineva un aparat de sudura..ca vecin fiind.. si sa sudeze si el la gard.. ca a voit sa schimbe gardul .. si intamplator.. ducand sa vad cum merge treaaba pe acolo.. dupa cateva ore mai tarziu... sa constat ca pe cablu de prelungitor in care: 1 nu spun ce lungime avea.. si in care era conectat aparatul MEU de sudura.. 2 ERAA.. UN CABLU DE TELEFON FIX.. DE LA FOSTUL " ROMTELECOM " .. SI EL MESERIASU.. AVEA PRELUNGOTOR DRAGA SI AVEA GARD DE SUDAT !!!!!!!!! sTII.. asta ca sa nu spun cat de ferbinte era cablu SI multe altele ..!!! dECI IMAGINATIA LA MULTE DINTRE PERSOANE .... ESTE MARE CHIAR SI IN ZIUA DE ASTAZI !!!
Am Deye tot de 6 kW ,sunt si abonat la canal !!! Ce fac arunc invertorul? E un videoclip slab ... nu le am vazut pe toate dar cred ca e cel mai slab ! De unde sa stie invertorul ca ajunge cablul la 100 de grade... in manual nu zice ca are si senzor de fum ! Eram curios sa vad permanent energia consumata ! Faceti scurt la bornele unei impedante reactive(BOBINA)... asta schimba un pic legile ! Refaceti experimentul cu acelasi cablu dar defasurat fara sa faceti bucle si lasti contorul sa se vada !!! O sa fie alt rezultat ... ce credeti !?!
Rezultatul este acelasi oricum l-as face. Cu bucla fara bucla sau imprastiat. Asta este si ideea clipului, faptul ca invertorul "nu stie" sa protejeze la scurt circuit sau la un supracurent mai mic decat puterea lui.
@@electricteamro Chiar are... fa un test cu camera pe un cablu de 25m strans colac si un consumator 3-4 kW, apoi acelasi test cu cablul strans colac dar sub forma de 8( opt) spira peste spira !
N-are nici o valoare experimentul pe care l-ai făcut.Induci lumea în eroare..Pe prize nu se pune firicel de 0.5 care rezistă la maxim 6 A,deci o să poți alimenta un consumator de maxim 230V×6A =1380W. Pai dacă invertorul ți-ar limita curentul la 6 A cum ai mai alimenta o casă întreagă?
@@electricteamro Vad că n-ai înțeles nimic.Firele se protejează cu MCB.De exemplu la prize se pune conductor de 2.5 care rezista la 16 A și de protejează cu M CB de 16 A curba B.Din priza sau prizele respective care sint pe acel traseu poți alimenta atît o aeroterma cît și o veiaza de exemplu,dar dacă pui fir de 0,5( nici măcar pe circuitul de lumina nu se pune fir de 0.5, se pune 1.5) atunci trebuie să-l protejezi cu MCB de 6 A și nu mai poți alimenta decât consumatori f mici. Invertorul trebuie să-ți alimenteze toată casa și nu are cum să-ți protejeze firicelele tale(apropo ce ai tu acolo e cablu de boxa).Dacă pui asemenea firicele trebuie să le protejezi cu MCB de maxim 6 A.Poti să pui și firicele mai mici că există MCB și de 1A dar în cazul acesta alimentezi doar consumatori de maxim 230 V ×1A=230W.
@@valentin333 ideea clipului era alta: multi spun ca invertorul are protectie si se opreste in caz de scurt circuit. Demonstratia era ca nu se opreste invertorul.
@@electricteamro Pai daca ideea era alta fa video așa cum trebuie.Citeste in primul rand specificațiile invertorului și vezi la ce curent intra in limitare,etc,nu vorbi așa doar sa te afli in treabă.
Respect dumneavoastră!!!
Sunteți minunați
Mulțumesc pt informație și tot respectul !!!
Superb. Mulțumesc.
Multumim pentru testul facut. Interesant ar fi daca invertorele de la Victron face la fel sau daca au ceva protecti in plus. Multumin pentru test si multa bafta in continuare
O sa testam si cu Victron.
O mare rugaminte, daca timpul va permite. Puteti face testul si cu un Victron? M-am hotarat pana la urma sa montez un Victron si chiar sunt curios daca e mai sigur decat rudele lui din China.
Macar sa stiu daca dorm linistit sau las generalul jos inainte sa ma culc.
Multumim pentru test inca o data!
Și Victronul tot în China e făcut.
Este f tare invertorul. Atzi demonstrat ca Invertorul este de calitate si poate sa sustina loadul asa cum este facut. Multumim pt teste si sigur imi cumpar si eu unul. Poate refaceti testele cu fire mai groase sa vedem daca intradevar protectia de 80A (max overcurrent protection) intra in functiune asacum scrie in spec-uri. Asta ar fi un caz practic cind in casa ai fire graose cum trebuie si ai consumatori instantanei de 12-15Kw cum ar fi aparate de sudura mai puternice.
In sfarsit ati demonstrat singuri ca masuratorile de impedanta a invertoarelor high frequency sunt irelevante si incorecte cu astfel de testere. Pai voi ati masurat o impedanta de 5 Ohm si 45A Isc corect? La Isc-ul ala invertorul trebuia sa produca 10kW in caz de scurtcircuit dar dupa cum mentionati si voi pe filmare a produs maxim 6300 kW, adica un Isc de 27A (cam cat scrie si in fisa tehnica a invertorului - maximul este 28 si ceva). De la 45A la 27A este cale lunga.
Era si mai corect daca ati fi masurat curentul maxim de scurtcircuit cu un clampmetru ca sa fie si mai clara eroarea.
Cumva tu nu faci diferenta (probabil nu esti electrician) dintre curent prezumat si curent real/masurat. Nu ai habar de notiuni elemementare de electrica.
@lolmotoboy83 nu are relevanta in cazul de fata felul in care "este infasurat".
Buna ziua puteți sa faceți un video in care arătați cum se face un sistem aar cu generator și rețea sau toate cele 3 ???
Multumim pentru test. Chiar ma intrebam daca or fi chiar asa de proaste protectiile invertorului... se pare ca da.
De fiecare data ma fascineaza reactiile vehemente ale unora. Te uiti la clip, vezi cum arde si tot zici ca nu e relevant. Mi-aduce aminte de bancul cu țăranul Ion care se duce la gradina zoologica si vede girafa. Se uita se scarpina in cap si zice: asa ceva nu exista!
Asta a fost buna...
La mine s-a oprit invertorul la scurt. Desi am 2 randuri de diferentiale si aucm sar alea inaintea invertorului dar se oprea. De fapt vorbesc de invertorul vechi ca pe asta nou nu am mai testat.
Cum se numeste cel vechi si cel nou?
@@electricteamro Effetka e cel care sta ca back-up acum si a sarit de cateva ori - nu mai stiu ce prostii faceam eu, una din prostii a fost sa tai un cablu fara sa fi oprit siguranta. Cel nou e Easun dar cred ca pe asta nu am apucat sa-l testez ca am pus intre timp diferntiale si sar alea :D
Invertoarele slabe caliatiiv "sar", deoarece nu pot "sa-si tina puterea". Cele mai ok fie ele din china, germania, etc duc puterea maxima din specificatii si abia dupa depasirea curentului maxim admis intra in eroare. Oricum sunt cazuri si cazuri, deoarece conteaza instalatia electrica si protectiile din casa.
respect
Si care este solutia?
Aici nu este vorba neaparat de o solutie, ideea clipului a fost sa demonstrez ca invertoarele nu au habar de ce se intampla in instalatie, ele neavand in componenta "protectii speciale".
@@electricteamro Eu am inteles ideea ta dar fara o solutie in spate care este scopul? Demonstram doar de dragul demonstratiei?
Demonstram sa nu traim in noaptea mintii...
@@electricteamro Bravo!
i@@electricteamroSunteți "pasionați" să demonstrați ceva dar cu meseria mai ușor, când se intră în amănunte deja apare stresul, ar fi bine să vă abțineți, o părere.
👍👍👍
Am descoperit uitandu-ma la niste clipuri de la Sunsynk (fratele lui Deye din UK) ca modelele monofazate in modul offgrid trebuie legate la impamantare cu ajutorul unui contactor extern (un contactor NO, cu bobina conectata la contactele ATS si 'signal island mode' bifat).
Sunt curios, puteti verifica daca impedanta ramane la fel de mare si cu neutrul legat la pamant si daca protectia interna decupleaza in acest caz? Va multumesc in avans daca veti face testul si dau o bere :)
Fara releu de punere la pamant - 2000 ohmi, cu punere la pamant - 2.2-2.5 ohmi
@@electricteamro Multumesc pentru raspuns, raman dator cu berea🍻 Pare ca nu e dracul asa negru daca pui pe LOAD un B10 si lasi in off-grid doar frigiderul, lumina si o priza ca sa-ti incarci telefonul.
@alexandru12341000 corect, asa este.
@@alexandru12341000 Al draq load(Backup) toti leaga toata casa pe el....
Eu la cum arata acele circuite pe care faceti "teste" as sugera ca scurtcircuitul sa nu il faceti cu surubelnita ci cu limba.
Corect ...si noi iti dorim sa testeti curentul electric dezbracat intr-un jacuzzi, fara diferential.
@@electricteamro problema nu ar fi asta, ci faplul ca lumea e indusa in eroare de ineptia (sau rea intentia) unora si altora care nu cunosc nici cele mai elementare formule din fizica, electricitate si raspindesc informatii gresite doar din bucuria de a face spectacol pe youtube. si pentru ca astazi am ocazia am sa dezvolt, ceea ce ati reprodus dumneavoastra e ca si cum ai fi suparat pe centrala de la Portile de Fier ca s-au ars cablurile in casa, si dai vina pe operatorii centralei. Acum intr-o lume normala a electricienilor am avea circuitul configurat astfel: o SURSA te tensiune, un sistem de "TRANSPORT" si un CONSUMATOR, este evident ca la sursa ar fi instalat un sistem de protectie dimensionat pe "capacitatea de transport" a cablului iar la consumator va fi instalat un alt sistem de protectie dimensionat pentru protectia consumatorului. Iar daca dumneavoastra ati fi dorit sa ne prezentati ceva real ati fi filmat aparatul de masura al puterii debitate de sursa pe perioada de scurt circuit si ati fi aratat atuunci ca de fapt invertorul nu a depasit nici o clipa puterea nominala, deci nu avea de ce sa declanseze protectia lui. Eu zic ca ar fi fost mai spectaculos experimentul daca foloseati cabluri de retea de 0.22 sau 0.28 in loc de cablurile audio pe care le-ati folosit.
Salutare!👍🏻
Ce pericol, miroase și prin telefon
Este fir și mai subțire ...De telefon sau de rețea..Legile fizicii nu trebuiesc confirmare - experimente stil India - pentru invertor gunoaiele de după sunt consumatori - nu are cum să le trateze altfel ...
Corect , ironia iti sta bine atunci cand gandesti superficial. Aparatura din casa foloseste conductori de la 0.5 mm2 la 2.5 mm2...
Da - cablu de la casetofon - sau de calculator chinezesc cu 3 fire de aluminiu subnutrite - DA NU ATÂȚIA METRI !
Și nu e ironie - mai găsești DESCURCĂREȚI pe UTP &CO SĂ ALIMENTEZE DIN PRIZĂ SAU CHIAR PÂNĂ LA PRIZĂ în viața reală ! Psza si Protecția sunt campioni + interfonarii - ALTĂ SPECIE . !
Poate ….asa o fi dar nici mcb uri nu pot fi folsite, din pacate. Oricum, pt aplicatii casnice eu le folosesc de cca 2 ani si desi sunt mult mai sensibile decat mcb urile (sau poate tocmai de aceea) nu sar aiurea daca sunt corect dimensionate …..
Nu avea cum sa reactioneze invertorul atata timp cat dumneavoastra ati reusit sa-l aduceti la puterea maxima. Eu am testat un Deye de 5kw care era in mod offgrid si s-a decuplat.
Si in filmulet este in OFFGRID.
Testul n are relevanță! Puneți 2,5 in loc de 0,5 și o să vedeți rezultate ! Iar până atunci nu mai folosiți MCB urî (orice curba) ci numai fuzibile fast, evident și diferențial !
Pai in casa ai si cabluri de 2 sau 3 x 0.5, 0.75, 1mm2, etc. Cum nu este relevant testul?
daaa.. testul.. are multa relevantaaa.. !!! (pt ca .. la noi.. chiar si astazi prea putini sunt cei care au curaj.. sa isi asume responsabilitatea.. domeniului.. in care lucrreaza... !!)
Doar de curiozitate, cum treci consumatorii prin fuzibile fast? Intreb pentru un prieten.
daa... sunt foarte de acord cuu.. toate situatiile de fuzibile.. fuzibile fast .. pt ca ele raman cele mai sigure !! dar din nefericire la noi.. sa ajuns intr-o perioada in care fuzibilele.. nu prea sunt folosite acolo unde trebuie de multe ori.. (mie personal mi -a fost dat o situatia cand am dat la cineva un aparat de sudura..ca vecin fiind.. si sa sudeze si el la gard.. ca a voit sa schimbe gardul .. si intamplator.. ducand sa vad cum merge treaaba pe acolo.. dupa cateva ore mai tarziu... sa constat ca pe cablu de prelungitor in care: 1 nu spun ce lungime avea.. si in care era conectat aparatul MEU de sudura.. 2 ERAA.. UN CABLU DE TELEFON FIX.. DE LA FOSTUL " ROMTELECOM " .. SI EL MESERIASU.. AVEA PRELUNGOTOR DRAGA SI AVEA GARD DE SUDAT !!!!!!!!! sTII.. asta ca sa nu spun cat de ferbinte era cablu SI multe altele ..!!! dECI IMAGINATIA LA MULTE DINTRE PERSOANE .... ESTE MARE CHIAR SI IN ZIUA DE ASTAZI !!!
@@costelmantea7137Chiar intreb serios, nu glumesc. Pui portfuzibil cu siguranta rapida pe fiecare circuit?
Victron fiind LF s-ar putea să se oprească
" Independenta" energetica versus proprietatea privată....
Am Deye tot de 6 kW ,sunt si abonat la canal !!! Ce fac arunc invertorul?
E un videoclip slab ... nu le am vazut pe toate dar cred ca e cel mai slab !
De unde sa stie invertorul ca ajunge cablul la 100 de grade... in manual nu zice ca are si senzor de fum !
Eram curios sa vad permanent energia consumata !
Faceti scurt la bornele unei impedante reactive(BOBINA)... asta schimba un pic legile !
Refaceti experimentul cu acelasi cablu dar defasurat fara sa faceti bucle si lasti contorul sa se vada !!! O sa fie alt rezultat ... ce credeti !?!
Rezultatul este acelasi oricum l-as face. Cu bucla fara bucla sau imprastiat. Asta este si ideea clipului, faptul ca invertorul "nu stie" sa protejeze la scurt circuit sau la un supracurent mai mic decat puterea lui.
Cred că era mai okay să nu fie cablu colac la primul test
Nu are relevanta cablu colac in cazul de fata
@@electricteamro pentru temperatura?!
?!?!
@@electricteamro Chiar are... fa un test cu camera pe un cablu de 25m strans colac si un consumator 3-4 kW, apoi acelasi test cu cablul strans colac dar sub forma de 8( opt) spira peste spira !
N-are nici o valoare experimentul pe care l-ai făcut.Induci lumea în eroare..Pe prize nu se pune firicel de 0.5 care rezistă la maxim 6 A,deci o să poți alimenta un consumator de maxim 230V×6A =1380W.
Pai dacă invertorul ți-ar limita curentul la 6 A cum ai mai alimenta o casă întreagă?
Tu nu ai in casa o veioza, charger laptop, driver led, etc ce sunt alimentate cu un conductor/firicel de 0.5mm? De ce este irelevant experimentul?
@@electricteamro Vad că n-ai înțeles nimic.Firele se protejează cu MCB.De exemplu la prize se pune conductor de 2.5 care rezista la 16 A și de protejează cu M CB de 16 A curba B.Din priza sau prizele respective care sint pe acel traseu
poți alimenta atît o aeroterma cît și o veiaza de exemplu,dar dacă pui fir de 0,5( nici măcar pe circuitul de lumina nu se pune fir de 0.5, se pune 1.5) atunci trebuie să-l protejezi cu MCB de 6 A și nu mai poți alimenta decât consumatori f mici.
Invertorul trebuie să-ți alimenteze toată casa și nu are cum să-ți protejeze firicelele tale(apropo ce ai tu acolo e cablu de boxa).Dacă pui asemenea firicele trebuie să le protejezi cu MCB de maxim 6 A.Poti să pui și firicele mai mici că există MCB și de 1A dar în cazul acesta alimentezi doar consumatori de maxim 230 V ×1A=230W.
@@valentin333 ideea clipului era alta: multi spun ca invertorul are protectie si se opreste in caz de scurt circuit. Demonstratia era ca nu se opreste invertorul.
@@electricteamro Pai daca ideea era alta fa video așa cum trebuie.Citeste in primul rand specificațiile invertorului și vezi
la ce curent intra in limitare,etc,nu vorbi așa doar sa te afli in treabă.
@valentin333 pare ca sunt prea inteligent pentru tine.Poate ar trebui sa-ti traduc din romana in romana.
victron e victron. sau mai bine zis exista victron si restul
3kw pe conductor de 05 si colac.fiind .bravo.meserie .nu ?
Ga
Ce tot aveti cu cablul colac? Experimentul este despre lungimea si grosimea conductorului. Cablul ia foc indiferent cum este aranjat.
👍👍👍👍
👍👍👍👍👍👍👍