Radku moc hezké naladění na nedělní dopoledne. Ty stromy na 16 min jsou parádní a od tebe jsem se naučil dívat se na srtomoví jinak a hledat to co děláš Ty. Děkuji senior Avi
Ráďo moc hezkè video👍 Jako vždy,ty prostě víš,jak zaujmout😉 Sozhlasím,že snímky,které hledáš,mnohem víc potěší🤗 A takè je pravda,že pouhým okem to člověk vidí jinak,než když to pak vidí přes sklo📷 Jo bahýnko a mokré cesty jsou hooodně zrádné🤣 Měj se krásně,ať se daří🍀 Jo jinak jsem včera byla v Hejnici,vzpomněla si na tebe,ale nefotila.Byl takový slejvák,že to prostě nešlo.Tak snad příště🙄
Děkuju moc Jani. Tak to je škoda, že vám to počasí nevyšlo :-( Už to tady na severu není tak strašné, ale dřív to býval fakt nočník republiky. Tak snad příště... Ale určitě to ještě zkuste, je toho tady fakt strašně moc na vidění!
Pohoda..., jo Skála U skoku..., trosky kaple v Mařenicích, Jeskyně Víl, nebo třeba Poustevnická skála u Doubice...a stovky dalších šmakózních míst je na severu...nebo spíš takhle - jsem objevovával před dvaceti a víc lety...😉😅 Ahoj a díkes za tvoji tvorbu. Dav 🍀👍🤠
Díky Dave! Je fakt, že třeba na rozdíl od Nymburku toho tady je hodně :) Ale stejně ti víc závidím ten jihozápad, pro mě to je exotika :) Víš, že jsem třeba ještě nikdy nebyl v Českém lese? No snad se tam tento rok podívam :-)
Pěkný Pěkný Pěkný 🙂🙂🙂
Ta tvoje verze pověsti se Švédy a hvízdnutejma holkama je nejvíc nejlepší😅, i já sázím na ni😁. Díky za krásně pošmourné video Radku🙂.
Díky Jíro! Ony ty zdánlivě romantické pověsti mají často dost drastický původ :-)
Radku moc hezké naladění na nedělní dopoledne. Ty stromy na 16 min jsou parádní a od tebe jsem se naučil dívat se na srtomoví jinak a hledat to co děláš Ty. Děkuji senior Avi
Děkuju ti moc Pepo! Doufám, že zdraví se lepší!
Ráďo moc hezkè video👍
Jako vždy,ty prostě víš,jak zaujmout😉
Sozhlasím,že snímky,které hledáš,mnohem víc potěší🤗
A takè je pravda,že pouhým okem to člověk vidí jinak,než když to pak vidí přes sklo📷
Jo bahýnko a mokré cesty jsou hooodně zrádné🤣
Měj se krásně,ať se daří🍀
Jo jinak jsem včera byla v Hejnici,vzpomněla si na tebe,ale nefotila.Byl takový slejvák,že to prostě nešlo.Tak snad příště🙄
Děkuju moc Jani. Tak to je škoda, že vám to počasí nevyšlo :-( Už to tady na severu není tak strašné, ale dřív to býval fakt nočník republiky. Tak snad příště... Ale určitě to ještě zkuste, je toho tady fakt strašně moc na vidění!
Tohle místo si dokážu představit v podzimních barvách. Ten strom, břízy a ta skála. Vidím v tom potenciál
Pohoda..., jo Skála U skoku..., trosky kaple v Mařenicích, Jeskyně Víl, nebo třeba Poustevnická skála u Doubice...a stovky dalších šmakózních míst je na severu...nebo spíš takhle - jsem objevovával před dvaceti a víc lety...😉😅 Ahoj a díkes za tvoji tvorbu. Dav 🍀👍🤠
Díky Dave! Je fakt, že třeba na rozdíl od Nymburku toho tady je hodně :) Ale stejně ti víc závidím ten jihozápad, pro mě to je exotika :) Víš, že jsem třeba ještě nikdy nebyl v Českém lese? No snad se tam tento rok podívam :-)
@@RadekNovakPhoto Český les je srdcovka - minimum člověka, maximum lesa...🍀
👍📸🏞🍀