Cześć. U ciebie tez tak jest ze dźwignia od ustawiana ilości ziarna nie da rady jej cofnąć do samego początku tylko odbija i żeby ustawiać np 10 na skli to trzeba uzyc siły i dopiero przykręcić pokrętło? Druga sprawa zdaza się u mnie ze co któryś przejazd nie sieje dwa lejki i później normalnie sieje nie wiem co to może byc gdzie leży wina 😁
Great video and sound!
Hello thank you very much and have a nice day Jan !
Witam. Super sprzet, od niedawna też mam taki tylko troszke lżejszy.
Ciekawe czy też masz braki jak inni czy twoj kompletny ?
Widać robota idzie 👍
Cześć dinx . Dzięki wielkie . Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru !
Cześć. U ciebie tez tak jest ze dźwignia od ustawiana ilości ziarna nie da rady jej cofnąć do samego początku tylko odbija i żeby ustawiać np 10 na skli to trzeba uzyc siły i dopiero przykręcić pokrętło?
Druga sprawa zdaza się u mnie ze co któryś przejazd nie sieje dwa lejki i później normalnie sieje nie wiem co to może byc gdzie leży wina 😁
Mało kto już nagrywa tak o filmy bez gadania i muzyki, ale ja lubię takie filmy 😁
Witam dzięki wielkie ! Pozdrawiam serdecznie
Na tiktoku jest dużo
Fajny zestaw, ciekawi mnie ile waży? I jaką moc i masę ma new holland?
Czy jak mu ustawisz 180kg na ha to tyle wysieje?
Nh ladnie gada👍
A siewnik ladnie sie prezentuje💪
A jak wypada w pracy???
Witam bardzo dziękuję . Sprzęt bardzo dobrze się sprawuję i robi dobra robotę . Pozdrawiam serdecznie
polecam idzie bardzo dobrze jak za tą cenę to polecam nie ma sensu wydawać dwa razy tyle za zachodni
Co wzieliście w zestawie tego Agro-Masza?
Maksymalny wypas nie ma tylko ścieżek przed wschodoych
@@dawidnh2833
Napewno dostałeś wszystkie części do niego? Mam sn301 i były braki, z tego co wiem to chyba każda maszyna bez kilku części wysłana. 🤭
Dobrze zlicza Ci hektary???
Witam . Znajomi są zadowoleni ze sprzętu . Wszystko działa bardzo dobrze . Pozdrawiam
@@grzegorzhanik1229a możesz podesłać jak mają ustawione parametry zeby dobrze zlicza hektary??? Chodzi mi o wartości jakie wpisać zeby dobrze zliczal
Ustawiałem sam ale nie umiałem idealnie zadzwoń do dilera podeślą gościa co ogarnie idealnie.
@@sjebek musisz dobrze wpisać wielkość koła wysiewającego i będzie git