ניסיתי לתת שני לייקים אבל אחרי שלחצתי פעם שניה על אייקון הלייק זה ביטל את הלייק הראשון אז הסתפקתי בלייק אחד. נ.ב מאוד נשמח אם תעלה הרצאות באורך מלא על מרכיבי הטנק, לדוג' בנושא מיגון, תחמושת, מערכות בקרת ירי וכו'. הרצאה שלמה על כל השתלשלות והתפתחות הנושא בטנקים השונים ממלחמת העולם הראשונה ועד היום תודה!
תודה רבה, מאד מעריך. בנוגע למרכיבי הטנק- העליתי סרטון על ניידות, סרטון על כח אש וסרטון על מיגון. שלושתם נמצאים בערוץ. אם תרצו לקרוא עוד- יש לי המלצה לספר😉: yosephakerman.wixsite.com/-site
המערכת של הטעינה האוטומטי לכך כך טוב בגלל שברגע שפוגעים כמעט בכך מקום בטנק והפגז חודר התחמושת מתפוצצת ומעלה את הצריח באוויר מאוד גבוה ואין כמעט סיכוי לצוות לשרוד דוגמא: th-cam.com/video/QiybJ8UuHXA/w-d-xo.html
אתה צודק במידה והטנק נפגע בגג הצריח או בגחון, אך אם נפגע בחזית הרי שמיקום התחמושת במרכז הטנק זה יתרון. כמו כל דבר בטנק- מדובר על פשרות וניסיון להבין את מפת האיומים הרלוונטיים
העברת חומר מעניין ומקצועי. כל הכבוד
ניסיתי לתת שני לייקים אבל אחרי שלחצתי פעם שניה על אייקון הלייק זה ביטל את הלייק הראשון אז הסתפקתי בלייק אחד.
נ.ב
מאוד נשמח אם תעלה הרצאות באורך מלא על מרכיבי הטנק, לדוג' בנושא מיגון, תחמושת, מערכות בקרת ירי וכו'. הרצאה שלמה על כל השתלשלות והתפתחות הנושא בטנקים השונים ממלחמת העולם הראשונה ועד היום תודה!
תודה רבה, מאד מעריך.
בנוגע למרכיבי הטנק- העליתי סרטון על ניידות, סרטון על כח אש וסרטון על מיגון. שלושתם נמצאים בערוץ.
אם תרצו לקרוא עוד- יש לי המלצה לספר😉:
yosephakerman.wixsite.com/-site
מעולה תודה רבה לך
תודה על התוכן המקורי ומעניין ❤
תודה
מעולה כרגיל, מחכה לסרטון על ה T-64
לצערי אין T64 בלטרון
מעולה!!
תודה
@@ChariotsofIron
אין בעבייה 8)))))).
אם תרצה,אנסה לעזור עם הטנקים הסובייטים.
מתוך נקודת מבט של אוהב היסטוריה של החיל משוריין.
הטנק הרוסי הכי אייקוני בעיניי לאחר ה T-34
יצויין כי התותח בעל שרוול טרמי
❤❤❤
אחלה ערוץ!
תודה!
Great channel to learn Hebrew terms for the tanks and armour. Also lol @ loader making sandwiches.
Thanks!
אני הבנתי שיש לחיזבאלה כמה טנקים מהסוג הזה האם זה נכון
לא מכיר כזה דבר
יש לך קשר למשחק war thunder ?
לא
כמה שאנחנו פחדנו מהטנק הזה. אימה ממש ( לא הייתי בשריון, משהו אחר )
ברור לגמרי, יש לו תותח אימתני
אבא משני הבת שלח
תמיד תירו על LFP 😸
לא הבנתי יש צבאות שעדיין משתמשים בתנקים סובייטים?? ובינתיים אנחנו מוציאים דגמים חדשים של המרכבה יותר מהר משאפל מוציאים אייפונים😂😂 זה לא כוחות ככה!!
שיישאר לא כוחות
המערכת של הטעינה האוטומטי לכך כך טוב בגלל שברגע שפוגעים כמעט בכך מקום בטנק והפגז חודר התחמושת מתפוצצת ומעלה את הצריח באוויר מאוד גבוה ואין כמעט סיכוי לצוות לשרוד
דוגמא: th-cam.com/video/QiybJ8UuHXA/w-d-xo.html
אתה צודק במידה והטנק נפגע בגג הצריח או בגחון, אך אם נפגע בחזית הרי שמיקום התחמושת במרכז הטנק זה יתרון.
כמו כל דבר בטנק- מדובר על פשרות וניסיון להבין את מפת האיומים הרלוונטיים
@@ChariotsofIronאם פוגעים בצריח התחמושת לא תפגע אבל אם פוגעים בחזית עם חודר קינטי הוא יכול להגיע עד לתחמושת ואפילו עד המנוע
It was an excellent tank for his ERA
But technology speaking it’s 🗑️
הטנק הרוסי הכי פחות מגניב בעיניי
הגרסא הכי מחדשהמשפחת הt72 היא ה t90m
@@daatleshem אני יודע אחינו :)
@@minus7621 היי מינוס
תודה