بانو نسترن رستمی زاده اشکوری که بعضی به وی لقب رعنای اشکورات داده اند | بانو نسترن رستم زاده اشکوری حدودا در سال ۱۳۲۳ در روستای مازگاه از توابع اشکور مرکزی دهستان شوئیل بخش رحيم آباد رودسر در استان گیلان متولد پدرش کشاورز، دامدار و نام وی ابرار بود. ایشان علاوه بر همراهی در کار خانه مانند همه دختران و بانوان اشکوری در کارهای کشاورزی و دامداری به پدر و مادر کمک می کرد. او با زیر بار نرفتن به یک ازدواج اجباری از خانه فرار کرد و به رشت رفت. در سال حدود ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۲ در دنیای ناشناخته آن زمان بناچار و علیرغم میل باطنی فرار را بر قرار ترجیح داد و از کوهستان های مازگاه در اشکور همراه با پسر عموی خود و با پای پیاده راهی بخش جلگه ای گیلان شد.بانو نسترن سواد خواندن و نوشتن را نداشت، لیکن بدلیل استعداد سرشار ذاتی و صدای جذابی که داشت و آواها و ترانه ها گلیکی و محلی را می خواند و نتیجه آن با استاد فریدون پوررضا آشنا شد.استاد بزرگ فولیکلور گیلان آقای پوررضا، ایشان را حمایت و به صدا و سیمای گیلان معرفی کرد. در این راستا در اواخر دهه ۴۰ و اوایل دهه ۵۰ ترانه ی زیبای گلیکی دختر کدخدا را با استاد پوررضا و ترانه ی جذاب گلیکی دختر کوه نشین را با استاد سید علی زیباکناری اجرا و در آن زمان بارها از صدا و سیما بویژه مرکز گیلان پخش شد.بانو نسترن مجددا در سال حدود ۱۳۵۳ برای دیدار با خانواده به زادگاهش مازگاه اشکور مسافرت کرد.
سلام آقا از اون خانم نسترن میشه اطلاعاتی بدین زندس یا نه و اگه زندس الان کجاست و چیکار میکنه ؟؟
بله زنده است میتونی در گوگل سرچ کنی ببینی
بانو نسترن رستمی زاده اشکوری که بعضی به وی لقب رعنای اشکورات داده اند |
بانو نسترن رستم زاده اشکوری حدودا در سال ۱۳۲۳ در روستای مازگاه از توابع اشکور مرکزی دهستان شوئیل بخش رحيم آباد رودسر در استان گیلان متولد پدرش کشاورز، دامدار و نام وی ابرار بود.
ایشان علاوه بر همراهی در کار خانه مانند همه دختران و بانوان اشکوری در کارهای کشاورزی و دامداری به پدر و مادر کمک می کرد.
او با زیر بار نرفتن به یک ازدواج اجباری از خانه فرار کرد و به رشت رفت. در سال حدود ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۲ در دنیای ناشناخته آن زمان بناچار و علیرغم میل باطنی فرار را بر قرار ترجیح داد و از کوهستان های مازگاه در اشکور همراه با پسر عموی خود و با پای پیاده راهی بخش جلگه ای گیلان شد.بانو نسترن سواد خواندن و نوشتن را نداشت، لیکن بدلیل استعداد سرشار ذاتی و صدای جذابی که داشت و آواها و ترانه ها گلیکی و محلی را می خواند و نتیجه آن با استاد فریدون پوررضا آشنا شد.استاد بزرگ فولیکلور گیلان آقای پوررضا، ایشان را حمایت و به صدا و سیمای گیلان معرفی کرد.
در این راستا در اواخر دهه ۴۰ و اوایل دهه ۵۰ ترانه ی زیبای گلیکی دختر کدخدا را با استاد پوررضا و ترانه ی جذاب گلیکی دختر کوه نشین را با استاد سید علی زیباکناری اجرا و در آن زمان بارها از صدا و سیما بویژه مرکز گیلان پخش شد.بانو نسترن مجددا در سال حدود ۱۳۵۳ برای دیدار با خانواده به زادگاهش مازگاه اشکور مسافرت کرد.
ببخشید میتونین خودتون رو معرفی کنید و اینکه اهل کجا هستید؟
چه اطلاعات کاملی از ایشون دارید.@@samgolestaneh9344
عجب ترانه قشنگی اولین بارشنیدم دستتان مریزاد استادان موسیقی❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤