Hahhahha parameno qa jan. Ato more kta ku dijn syzat eej qysh mi jek syzat une per 1 fmij qy qy betha etij keto jan pergjigjjet qe i marrmi ne ks voilà
Hotela ka boll kur doni hejdi se ju po na knaqni shum as nuk na kqyrni me sy e na kemi me punu skemi koh mu mer me badihavgji ju badihavgji ktu e ba edhe ktu kurt vim e presim veten na😅
Valla kurr si kam prit per kulet ama kurr se shyqyr Allah kushtet i kam ama dy qokollada mi kan pru ni taft ni muj ka nej kunet kunata ma mir si ne restorant ishalla tek i lumi zot me kthehen edhe ne dhom te fjetjes ju kam shtru kur jemi ba shum vet vet kam flejt dyshek😮
Hahhahahahhaha po garant te kan nimu 30 vjet e ti. 2ger ne vit flzn ne dyshek . E ata tan jeten ne ven te huj flejn e ne ligji te huj e tu kamt iki ne tok tane edhe sigurt 30 vjet ju kan majt etj etj hajt les u ankohi se. Bile jeni e merri frym e kani e keshni kur doni e si doni
Ky djaloshi i vogël simpatik folë gjuhen shqipe si ndonjë plak 80 vjeqar ( veqanerisht me aksent te fshatrave ) bravo qe nuk e harroni gjuhen shqipe .
Hall i koft qati bukuroshit me ka kënaqur bravo i koft
Ky
Pe e miton dikon loqka sa i bukur 👍👍👍👍
♥️
Boni paret na ju presum ktu 💧
Pse kon e ke prit ti
Qysh pona pritni ju qashtu edhe na kena muju prit po kan e kini prit ju po i kini prit paret
Jo tybe sosht jasht
Dhemet po te tregojn qe nuk ka qen kurr jasht
ju lutemi hekni syset kur folni respekt eshte shum paldhije
Atje e ka gjokerin ne dor e ktu zyzat
@@bashkim.maxhuni9625 hahaha
Hahhahha parameno qa jan. Ato more kta ku dijn syzat eej qysh mi jek syzat une per 1 fmij qy qy betha etij keto jan pergjigjjet qe i marrmi ne ks voilà
Ju pona pritni veq per kulet. E na kena meju prit (STUPC)
😂😂😂😂
Hotela ka boll kur doni hejdi se ju po na knaqni shum as nuk na kqyrni me sy e na kemi me punu skemi koh mu mer me badihavgji ju badihavgji ktu e ba edhe ktu kurt vim e presim veten na😅
Imaginons qfar pyetje gazetare ithot vetit pifaaa tmerr more ku jemi ku qfar shkolle ré gazetaris paoaopao oh medet
Ev Hallall t koft djal i menqur
Janar 2027 nashta ?
Sju perqafojn se jav kemi nal tagjin
Valla kurr si kam prit per kulet ama kurr se shyqyr Allah kushtet i kam ama dy qokollada mi kan pru ni taft ni muj ka nej kunet kunata ma mir si ne restorant ishalla tek i lumi zot me kthehen edhe ne dhom te fjetjes ju kam shtru kur jemi ba shum vet vet kam flejt dyshek😮
Hahhahahahhaha po garant te kan nimu 30 vjet e ti. 2ger ne vit flzn ne dyshek .
E ata tan jeten ne ven te huj flejn e ne ligji te huj e tu kamt iki ne tok tane edhe sigurt 30 vjet ju kan majt etj etj hajt les u ankohi se. Bile jeni e merri frym e kani e keshni kur doni e si doni
A veq qeto 2 qokollata pi kujton à. A para 5 vjete e 10 ate kan pru najsen tjeter
Tybe bbgjyshi jem ska dit me fol si ky pordha i vogel 😂😂😂