30:00 Njeri i veqant ne gjdo pikpamje....Armendi,Violeta dhe Aida ma kujtojne Kulturen e Prishtines ku kam linde e jam rrite.....Te duam ne Skene 😎🌹....je mrekullia dhe gjelberimi i syve tane 😊❤
Bisede e mrekullueshme e dy "gjenive" te artit shqiptar, Armend Rexhepagic dhe Shpend Lipa. O ZotI yne, faleminderit qe i ke dhurar kombit tone personalitete te ketij niveli!
Televizioni T7 ka shume fate qe e ka kete Moderator te shkelqyer Profesionist 👏👏.Armendi gjithashtu eshte Artist i pa zavendsushem 👋.Respekt per te dyte.
İ can ' t speak albanian, however the way he sang and acted during his Corona concert evoked the same impression in me: Most positive person in the world!!! He saved me during the COVID time!!! Thank you and Armend!!!!!
Sa shumé ju mungojné televizioneve tona njeréz té tillé... Artist shembullor kulturé e mendje t'ndritur ...aq shumé i duhen shoqérisé soné ,sa vetém Kur i sheh e i dégjon kupton sa té réndésishém e té nevojshém jané né shoqéri !! Falemnderit Ju Shpend Lipa qé na e zbukuruat mbrémjen me Artistin e hiteve té médha !
Shumë Respekt oer Armendin . Ikona e te gjatë kohërave. Nostalgji. Mi kujtonë ato kohë kur ke qenë idol i jonë. Shëndet dhe Shumë suksese, vetëm vazhdo se je nje njeri i përkryer me të gjitha te miratë.
Vleat e verteta sidomos ne art , jane absolute ,dhe Aida dhe Armendi kane krijyar vler te larta ne art ,cdo kenge eshte e paharruar ,si per nga teksti,nga komponimi dhe vokali i veqant
Mrekulli te degjosh Armendin. Intervistuesi ndoshta s'ia ndjek dot hapin, por me pelqen te kjo interviste dhe te tjera. I percjell mendimet me qartesi.
Pengu për të dëgjuar për jetën tënde personale dhe profesionale u mbush pas kaq shumë vitesh, peng me frikë që nuk do të ndodhte. Tani e ka radhën Aida Baraku! 💙❤️
Armend e gjej shume veten tek mendimet dhe tek fjalet e tua! Te pergezoj shume per njeriun e dlire dhe te mire qe perfaqeson! Uroj te takohemi nje dite LIVE. 😇🎙😍🎉🤍
Sa keq me vjen qe pergjigjet e Armendit intervistuesi, nuk merr as 1 sekond kohe per ti gelltitur e shijuar. Armendi eshte peshe e rende, qe te menyra sesi i gjen fjalet, si i rendit, e pastaj te mesazhi qe transmeton.
Sa fat që live e shohim, e dëgjojmë dhe ndjejmë çdo fjali tē këtij artisti shumēdimenzional. Madhështor e i pazëvendësueshēm Armend Rexhepagiqi, ylli ynë të cilit DUHET t'ia dimë vlerën sepse e MERITON.
Shum prita me bo naj emision shum ma kritik ose ma kerkus qe me dit Cka mendon per shum sene, gjynah qe perfundoj si ato emisionet e tjera t’armendit. Ps kritik kur folet per traditen nuk mu dok shum e jeshme se tradita jon osht me respektu femren, po qe ka hup prej gjeneratave tjera osht tjeter sen.
hajde ne shkup e sheh qfra tradita jan qe femeen si wc e llograitin grujan e huj sa qe vjerri kunatat qika apo bija mundojet mi dhunue e qaa ju bajn ik more ankurtha ju bejn me i nda prej burrave a more ju brezi i 500 vjet dhe pleqt mos egzistofshin kurr uzhdkshin per jet tradita shqiptare asht dhun masaker pa te shkolluar idjote ma te flloqur qw wgzsiton ktu armendi e kantjan te verteten Ju qw hani mut pa dit pa tru rrini aty e mos hani mut
Oo sa me paska marr malli me degju nje njeri qe flet me plot kultur me njohuri te bollshme per lemine ne te cilen thiret si profesionisti. Kenaqesi me e pa me e degju, fatkeqsisht çdo dite e me pak po kemi kesi kuadro
Armend e gjej shume veten tek mendimet dhe tek fjalet e tua! Te pergezoj shume per njeriun e dlire dhe te mire qe perfaqeson! Uroj te takohemi nje dite LIVE. 😇🎙😍🎉🤍
30:00 Njeri i veqant ne gjdo pikpamje....Armendi,Violeta dhe Aida ma kujtojne Kulturen e Prishtines ku kam linde e jam rrite.....Te duam ne Skene 😎🌹....je mrekullia dhe gjelberimi i syve tane 😊❤
Armend Rexhepagiqi legjenda e gjalle e hiteve me te medha te te gjitha koherave. Te duam Armend♥️
Ende i dëgjoj hitet e Armendit dhe Aides, qifti i hiteve ❤❤
Bisede e mrekullueshme e dy "gjenive" te artit shqiptar, Armend Rexhepagic dhe Shpend Lipa. O ZotI yne, faleminderit qe i ke dhurar kombit tone personalitete te ketij niveli!
Televizioni T7 ka shume fate qe e ka kete Moderator te shkelqyer Profesionist 👏👏.Armendi gjithashtu eshte Artist i pa zavendsushem 👋.Respekt per te dyte.
Shum njeri i mir me nje mendje te shendosh populli yne ka nevoj per me Shum njerz si ty 😊
Ndjeva , etje, ēndje e kersheri per te pare e mbi te gjitha degjuar nje ARTIST dhe njeri kaq te LARTE si
ARMEND REXHEPAGIQ ! Respekt !
Ky njeri ka vler të madhe❤
I pazevendesueshem! 🌟Shqiptarise i duhen me shume artista si Armendi ❤
Interviste ma t mire moti s kisha degju te lumte Armend e nga zemra t urojme shume suksese
E degjova me aq ëndje e kërshëri këtë interviste. Sa thjeshte, sa bukur si melodi me erdhen fjalet. ❤️
Njeri më pozitiv nuk kisha parë e as dëgjuar ndonjëherë!
Zoti ju dhashtë shëndetin e qofshi sa më gjatë mes nesh i nderuar Z. Rexhepagiqi.
İ can ' t speak albanian, however the way he sang and acted during his Corona concert evoked the same impression in me: Most positive person in the world!!! He saved me during the COVID time!!! Thank you and Armend!!!!!
Respekt Armend, në kétë intervistê më ke bindur se vértetê je Njeri i Madh. 👍👍
Artist i madh,i pazevendesueshem.!Bravo edhe Shpendit per intervisten.
Je Artist edhe ti vet e din se je Artist! Persh. Faliminderit per kenget e tua😊
Me i miri i te mireve Armend Rexhepagiqi ....rikthehu sa me shpejt .
Wow amendi jemi rrit me kenget e ti e me aiden urojim te kthehet ❤
Sa shumé ju mungojné televizioneve tona njeréz té tillé... Artist shembullor kulturé e mendje t'ndritur ...aq shumé i duhen shoqérisé soné ,sa vetém Kur i sheh e i dégjon kupton sa té réndésishém e té nevojshém jané né shoqéri !!
Falemnderit Ju Shpend Lipa qé na e zbukuruat mbrémjen me Artistin e hiteve té médha !
👍🏻
Shumë Respekt oer Armendin . Ikona e te gjatë kohërave. Nostalgji. Mi kujtonë ato kohë kur ke qenë idol i jonë. Shëndet dhe Shumë suksese, vetëm vazhdo se je nje njeri i përkryer me të gjitha te miratë.
Vleat e verteta sidomos ne art , jane absolute ,dhe Aida dhe Armendi kane krijyar vler te larta ne art ,cdo kenge eshte e paharruar ,si per nga teksti,nga komponimi dhe vokali i veqant
Ky eshte legjende e muzikes,per muziken e tij gjithmone te merr malli❤
Duam koncerte neper gjdo qytet pse jo dhe ne diaspor.jemi lodh me fallco kengetarë
Na ke munguar
Je i pa zavëndësuar Armend!
Respekt edhe nga udhëheçesi që na ofroj këtë knaqësi ❤❤
I pazëvendësueshëm Armendi këngëtar i mrekullueshëm i dëshiroj kthim të shpejtë të duam shummmm ❤
Mrekulli te degjosh Armendin. Intervistuesi ndoshta s'ia ndjek dot hapin, por me pelqen te kjo interviste dhe te tjera. I percjell mendimet me qartesi.
İ am a huge german fan!!!! Please come to germany!!!!!
Artist fantastic faleminderit qe te kemi🙏te duam❤
Cfar thjeshtesie!
Artist !!!🙌🙌🫶
Pengu për të dëgjuar për jetën tënde personale dhe profesionale u mbush pas kaq shumë vitesh, peng me frikë që nuk do të ndodhte.
Tani e ka radhën Aida Baraku! 💙❤️
Uroj shpresoj dhe dèshiroj qè mè shpesh tè keni ksi kategori musafirèsh nè studio. Armendi shkoll nvete ❤
Armend te adhuroj ❤
Kete person mund ta quash VIP
Definitivisht, Model per te gjithe
Kurr skeni pas mysafir me te mire ne studio keshtu duhet ti ftoni mysafiret si armendin qe kan vlera te mdhaja
Kengetari im I preferuar ky nuk harrohet kurr respekt per armendin
Artist⭐️
Kur armendi ka qe kengetar e deri sod saka mundur as nje kengetar si i madhi armend te kendoj respekt edhe prej juve qe se keni harru te ftoni ne tv
Zani ma i bukur prej kengetarve shqiptar ❤
Nese EDUKATA ish kon njerin🥂✌️❤️❤️❤️❤️
The best Armendi👏
Me i miri 👏👏👏👏👏👏👏
Njeriu me vyer i artit Shqiptar⭐
Sa keq me vjen qe pergjigjet e Armendit intervistuesi, nuk merr as 1 sekond kohe per ti gelltitur e shijuar.
Armendi eshte peshe e rende, qe te menyra sesi i gjen fjalet, si i rendit, e pastaj te mesazhi qe transmeton.
Njeri I shkolluar i Dijshem Bravo
Respect ⭐️
Inspirim ❤
Te pershendes shume, njeri i mrekullueshem.
Kthehu ne sken Armend e Aida, tregoni qysh kendohet ktyne kengetarev fallco, kam rrespekt per ju te pershendes
Oooo sa i mir ❤️🫶
The one and only, the superstar
Armend Rexhepagiqi, i papërsëritshëm!
JE I MADH ARMEND
Artist
Gjuhen shqipe kur nuk ka tinglluar kaq bukur.
Armendi eshte mrekulli Ska me tjer pas tij po pse nuk bene keng prap drama te ndegjojm kenget e tua
Ta ha zanin Armend 🥰
Armendi artist i madhe!
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Edhe një herë…. O veç edhe një herë…..
Sa me pelqeu sinqeriteti jote 🙏.
GOAT
⭐️🎤📻
Njeri i artikuluar qe ne ngjizje🙂🤘🏼
Koment epik ✌️
❤️👑ARMEND👑❤️
Armeni💫💫💫💫
Sa fat që live e shohim, e dëgjojmë dhe ndjejmë çdo fjali tē këtij artisti shumēdimenzional. Madhështor e i pazëvendësueshēm Armend Rexhepagiqi, ylli ynë të cilit DUHET t'ia dimë vlerën sepse e MERITON.
Une jam rrit me kenget e Armend Regjepagiiqjt.
Ooo enderr e kom me shku ne koncert te ktij njeriut t madh
Komplimente per Gazetarin i vetmi i Kosoves qe besoj do te arrij shum ne profesionin e tij
❤
Me pelqen teper njeri I mire je
Nuk mundet cdo kush me kuptu mendjen e Armendit !!
Ti e din qe te dua ka thane Hashim Thaqi!!!
NJERIU më inteligjent në Kosovë për muzikën I edukuar dhe njeriu më i qetë
I madhi artist
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌟 qe i rreziston kohës , më vjen mirë që rrikthehesh sepse i përkas gjeneratës tënde dhe na ke munguar me zërin tënd
I paperseritshem Armendi🫶🏻
Këngëtari i paharruar Armen Regjepagiqi
Kenget e tua kurr nuk harohen!
👏👏👏
E bone ni bums,oo hajt hajt.Qysh pe merr si kritike a!?
E vertet kengetar i shkolluar n'a mungon
Shum prita me bo naj emision shum ma kritik ose ma kerkus qe me dit Cka mendon per shum sene, gjynah qe perfundoj si ato emisionet e tjera t’armendit. Ps kritik kur folet per traditen nuk mu dok shum e jeshme se tradita jon osht me respektu femren, po qe ka hup prej gjeneratave tjera osht tjeter sen.
hajde ne shkup e sheh qfra tradita jan qe femeen si wc e llograitin grujan e huj sa qe vjerri kunatat qika apo bija mundojet mi dhunue e qaa ju bajn ik more ankurtha ju bejn me i nda prej burrave a more ju brezi i 500 vjet dhe pleqt mos egzistofshin kurr uzhdkshin per jet tradita shqiptare asht dhun masaker pa te shkolluar idjote ma te flloqur qw wgzsiton ktu armendi e kantjan te verteten Ju qw hani mut pa dit pa tru rrini aty e mos hani mut
Oo sa me paska marr malli me degju nje njeri qe flet me plot kultur me njohuri te bollshme per lemine ne te cilen thiret si profesionisti. Kenaqesi me e pa me e degju, fatkeqsisht çdo dite e me pak po kemi kesi kuadro
Me ket deklarat se skam dashur femij,ky i ka hup vlerat spari si njeri e tjerat me radh
qka keni bre, po kerkushi sosht ky, do kange palidhje edhe sen, wtf..?
Hmmm, muzika e tij ritëm i Pop rokut të ish Jugosllavisë
Krejt analfabet je !
Pleh duhet me jav shtru ne vend te asfaltit 😂
❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤
❤
❤