Thank you very much for this episode... I really enjoyed this movie and the emotional revolutions we see each and every minute... Yet how Assad explained made this movie even more appealing to me. However, I totally understand why some people dislike it.
برای من این شکل از گفت و گو خیلی لذت بخشه و لذت دیدن فیلمها رو دو چندان میکنه و طبق تجربههای قبلی حتی گاهی فیلمهایی که دوست نداشتم و یا ارتباطی باهاشون برقرار نکردم رو جزو فیلمهای مورد علاقهم میکنه. من این فیلم رو دقیقا بخاطر نظرات دوستان که جالب نبود ندیده بودم و برای استفاده از این گفت و گو فیلم رو دیدم. چیزی که در مورد فیلم منتظر بودم تو بحث وارد بشه یا حداقل به چشم من اومده بود شباهت شخصیت مادر و دختر بود. یک جور یکی بودن دردها در عین متفاوت بودنشون. شلوغی فیلم هم برای من، البته بعد از شنیدن صحبتهای دکتر امیدی خیلی روی فیلم و ایده روانشناسیش نشسته بود و حقیقت شلوغی و بهم ریختگی و بیسر وته بودن یک ذهن گرفتار و در رنج رو نشون میداد. من نظرم اینه این شکل محتوی ادامه داشته باشه.
We can see that the actor in the leading role is changing because of her daughter and the evolution which is taking place is very similar to the pattern of accepting and letting everything go as it is and then watching how love grows in us... Very inspiring in this movie... And it's very much like how meditation impacts people... Also these are gloriously on the scene exactly as gorgeous as they truly are and deserved to be felt...
با تشکر و احترام، بنظرم این محتوا همونطوری که خودتونم اشاره کردید در نیومده یا حداقل از دید من مخاطب برای کانال شما خارج از حوزه و کاتکست بنظر میاد. با توجه به محوریت فلسفی که محتوای کانال شما داشته بنظرم میاد ورود به هنر اون هم به این شکل کمی به قول خارجی ها اوت آو کانتکست بنظر میرسه. به عنوان یک پیشنهاد نظرم رو میگم، من مخاطب محتوای آناکاویک انتظار داشتم مثلا این قسمت در مورد اما و اگر اسکار گرفتن این فیلم صحبت کنه از این نظر که چرا رویکرد اسکار تغییر کرده (اگر کرده) یا مسائلی که امروز مورد پسند هنر پروگرسیو هستن مثل دایورسیتی، طیف های جنسیتی و آیا باید باشن یا خیر؟ و احیانا اتخاذ این تصمیمات از سمت یک مرجع هنری مثل اسکار حکایت از چه رویکرد های فکری، فلسفی داره. به طور خلاصه پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه محوریت محتوای کانال مرور فلسفه و اندیشه تحلیلی هست در مکاتب فکری مختلف در این محتوا بجای نقد هنری نقد فلسفی ببینم که یه جورای از مرور و تئوری به مصداق و مثال برسید که در یک مسئله واقعی و بیرونی چطور میشه ابزارهای فکری و فلسفی رو به کار بست تا مسئله رو تحلیل کرد. مثلا بنظرم قسمت هایی که در مورد جنبش می تو و مصدق و پهلوی داشتید خیلی بیشتر با محوریت محتوای کانال انطباق داشت.
سلام بر علیرضای عزیز و همیشه همراه حقیقت این هست که از روز نخست ما سعی داشتیم با افزایش زمینه های فعالیت آناکاویک مخاطب بیشتری را درگیر کنیم و یک حرکت خلاف مسیر کلی محتوا های عام ایجاد کنیم و الزاما دز تمام انها خوب نیستیم ولی نقد فیلم ها به کمک دکتر امیدی از منظر روانشاختی انجام میشه. رول مدل ما بی بی سی و پرگاری هست که بتونه در ایران فعالیت کنه که کلی اندیشمند درست و حسابی هنوزم داخلش هست. ما مسائل سیاسی اجتماعی فلسفی هنری روانشاسی جامعه شناسی حقوقی را سعی میکنیم بررسی کنیم و البته ترجیحا با متخصص های خودش طبیعتا تمام این محتوا ها برای همه جالب نیست.🙏🏻پیش از این هم در مورد این رویکرد از مخاطبین سوال شد و موافق بودند.ممنونیم که به بهتر شدن ما کمک میکنید و تمام کامنت ها را میخونم و اگر گاهی پاسخ نمیدم چون مخاطب علی هست و اون با اکانت شخصیش پاسخ میده.
@@anakavikphilosophy بنظرم رمز موفقیت در مشخص کردن جامعه مخاطب و تلاش برای جذبش هست اگه مخاطب عام میخواین، استفاده از زبان سخت و اصطلاحات بدون توضیح رو باید کنار بذارین اگه مخاطب خاص و متخصص در موضوع میخواین، باید موضوعات تخصصی تری انتخاب کنید و در بحث ها عمیق بشین
بسیار عالی
Thank you very much for this episode... I really enjoyed this movie and the emotional revolutions we see each and every minute... Yet how Assad explained made this movie even more appealing to me. However, I totally understand why some people dislike it.
برای من این شکل از گفت و گو خیلی لذت بخشه و لذت دیدن فیلمها رو دو چندان میکنه و طبق تجربههای قبلی حتی گاهی فیلمهایی که دوست نداشتم و یا ارتباطی باهاشون برقرار نکردم رو جزو فیلمهای مورد علاقهم میکنه. من این فیلم رو دقیقا بخاطر نظرات دوستان که جالب نبود ندیده بودم و برای استفاده از این گفت و گو فیلم رو دیدم. چیزی که در مورد فیلم منتظر بودم تو بحث وارد بشه یا حداقل به چشم من اومده بود شباهت شخصیت مادر و دختر بود. یک جور یکی بودن دردها در عین متفاوت بودنشون. شلوغی فیلم هم برای من، البته بعد از شنیدن صحبتهای دکتر امیدی خیلی روی فیلم و ایده روانشناسیش نشسته بود و حقیقت شلوغی و بهم ریختگی و بیسر وته بودن یک ذهن گرفتار و در رنج رو نشون میداد.
من نظرم اینه این شکل محتوی ادامه داشته باشه.
We can see that the actor in the leading role is changing because of her daughter and the evolution which is taking place is very similar to the pattern of accepting and letting everything go as it is and then watching how love grows in us... Very inspiring in this movie... And it's very much like how meditation impacts people... Also these are gloriously on the scene exactly as gorgeous as they truly are and deserved to be felt...
مررسی
سایت Gmax را دیدم.. پسندیدم👍
لطف و محبت شماست🙏🏻✌🏻
با تشکر و احترام، بنظرم این محتوا همونطوری که خودتونم اشاره کردید در نیومده یا حداقل از دید من مخاطب برای کانال شما خارج از حوزه و کاتکست بنظر میاد.
با توجه به محوریت فلسفی که محتوای کانال شما داشته بنظرم میاد ورود به هنر اون هم به این شکل کمی به قول خارجی ها اوت آو کانتکست بنظر میرسه. به عنوان یک پیشنهاد نظرم رو میگم، من مخاطب محتوای آناکاویک انتظار داشتم مثلا این قسمت در مورد اما و اگر اسکار گرفتن این فیلم صحبت کنه از این نظر که چرا رویکرد اسکار تغییر کرده (اگر کرده) یا مسائلی که امروز مورد پسند هنر پروگرسیو هستن مثل دایورسیتی، طیف های جنسیتی و آیا باید باشن یا خیر؟ و احیانا اتخاذ این تصمیمات از سمت یک مرجع هنری مثل اسکار حکایت از چه رویکرد های فکری، فلسفی داره.
به طور خلاصه پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه محوریت محتوای کانال مرور فلسفه و اندیشه تحلیلی هست در مکاتب فکری مختلف در این محتوا بجای نقد هنری نقد فلسفی ببینم که یه جورای از مرور و تئوری به مصداق و مثال برسید که در یک مسئله واقعی و بیرونی چطور میشه ابزارهای فکری و فلسفی رو به کار بست تا مسئله رو تحلیل کرد. مثلا بنظرم قسمت هایی که در مورد جنبش می تو و مصدق و پهلوی داشتید خیلی بیشتر با محوریت محتوای کانال انطباق داشت.
سلام بر علیرضای عزیز و همیشه همراه
حقیقت این هست که از روز نخست ما سعی داشتیم با افزایش زمینه های فعالیت آناکاویک مخاطب بیشتری را درگیر کنیم و یک حرکت خلاف مسیر کلی محتوا های عام ایجاد کنیم و الزاما دز تمام انها خوب نیستیم ولی نقد فیلم ها به کمک دکتر امیدی از منظر روانشاختی انجام میشه.
رول مدل ما بی بی سی و پرگاری هست که بتونه در ایران فعالیت کنه که کلی اندیشمند درست و حسابی هنوزم داخلش هست.
ما مسائل سیاسی اجتماعی فلسفی هنری روانشاسی جامعه شناسی حقوقی را سعی میکنیم بررسی کنیم و البته ترجیحا با متخصص های خودش طبیعتا تمام این محتوا ها برای همه جالب نیست.🙏🏻پیش از این هم در مورد این رویکرد از مخاطبین سوال شد و موافق بودند.ممنونیم که به بهتر شدن ما کمک میکنید و تمام کامنت ها را میخونم و اگر گاهی پاسخ نمیدم چون مخاطب علی هست و اون با اکانت شخصیش پاسخ میده.
بسیار عالی و ارزشمنده و صد البته قابل درک.
امیدوارم موفق باشید و محتواهای بیشتری ببینیم ازتون
@@anakavikphilosophy
بنظرم رمز موفقیت در مشخص کردن جامعه مخاطب و تلاش برای جذبش هست
اگه مخاطب عام میخواین، استفاده از زبان سخت و اصطلاحات بدون توضیح رو باید کنار بذارین
اگه مخاطب خاص و متخصص در موضوع میخواین، باید موضوعات تخصصی تری انتخاب کنید و در بحث ها عمیق بشین