Kad labiau išsijausti i kelione noretusi , paprasto zemelapio kuriame matytusi nuvaziuotas kelias kur esate apsistoja ir pan. Nes dabar trumpas sneak peak i google maps neijungia musu i vietove.
Blamba tu labai juokauji vis o as pats irgi juokauju daug tai galvokiu ka juokingo pasakyti bet tada ateina vizija o tu buk pirmas kuris nejuokauja tai va geras video ir tavo kelia seku jau senai tad pavarai ir vis dar idomu tave ziureti nuo pirmu video :) Labai dziaugiuosi kad taip augi
Galetu brolis upscalinti pats video rezoliucija is 1080p i 1440p kai renderina. Nes tada bit-rate isliktu aukstas, nors ir pats video teoriskai 1080p, vistiek daug geriau atroditu. Kai daug detalumo ar ''greitai'' kas vyksta, nebutu tokiu blurru / artifaktu ir t.t. Just a tip. Laukiam Part 2 !!! :)
Čia yra kitokia problema. Buvo nustatyta ant sony “AVCHD” formatas. Ir montuojant garsas atsilikinėjo t.t tai teko visus atskirai file išrenderint mp4 format. Taip buvo prarasta kokybė. Kitam video yra bus pradžioje šudinai. Poto jau normaliai ir garsas ir kokybe.
Mikrafas geras, kameros setingai buvo blogai nustatyti. O pacheckint galimybe buvo tik montuojant video. Montavimas vyksta lietuvoje. Tai neturejau galimynes iškart viska sužiūrėti.
@WhyDotas kai sakai negalim iseit nes išsikraus kompas , tai i ta korteles vieta idėk betkokia kita kortele , maximos ar dar kokia ir elektra bus😊 bent jau taip veikia kur bandžiau 😂
Nu blemba aš tikrai neheitinu, žmogus turbūt tiesiog tokio pasaulio suvokimo, bet įdomu ar merginai patinka, kad reikia skylėse gyvent, sumuštinius valgyt, bet vat tepalui tai €€€ negaila :)
Šiek tiek buvo prireguliuoti garso nustatymai, tai garsas vietomis clip'ina. Kitame epizode turėtų būti gerai. :)
paziurek kaip tu vairuoji uzsirises akys nieko nesigirdi
Ne atleidžiu vistiek
Vaidai galėjai izoliuoti garsą bet nelabai paejo 😅 lyg Audi B2 80 lygiai taip garsas .
23 minutes išpašteto gyvenimo
@@eimalithuania gerai pasakyta paštetas ir sūris love
ne nu visu galu zinovas:ukininkas,mokslininkas,vairuotojas,jureivis.Greit sulauksim lakuno video :D
su kanceliariniu peiliu sumusteka tepas :Ddddd 14:38
svarbu peilis😂
Mmm tepalai su sumustiniu
@@wasdplayer tyliai buk kaimieti
@@dedepanda7493 pasake kaimietis ketvirtokas
Ilgai lauktas video💪🏾🔥
Labai idomus video :D
Nu jau žinau, kad bus įdomus video😄😄
Kad labiau išsijausti i kelione noretusi , paprasto zemelapio kuriame matytusi nuvaziuotas kelias kur esate apsistoja ir pan. Nes dabar trumpas sneak peak i google maps neijungia musu i vietove.
Liux video,tik galetu vis ilgesni but,jei galimybes leidzia :)
Labai , gerai susiziurejo. Lauksim daugiau. SEKMES 🤗
Nesiparink vyskas gerai Whydotai❤❤❤
Geras video!
Blamba tu labai juokauji vis o as pats irgi juokauju daug tai galvokiu ka juokingo pasakyti bet tada ateina vizija o tu buk pirmas kuris nejuokauja tai va geras video ir tavo kelia seku jau senai tad pavarai ir vis dar idomu tave ziureti nuo pirmu video :)
Labai dziaugiuosi kad taip augi
Ačiū Greta ir Vaidotai 😉😊
Ir Manto reikia nepamiršti :)
@@YourManInLithuania Ačiū ir Mantui :)
21:59 bet kokia kortele tinka tokios formos :)
Ble lifehack
@@WhyDotas kitam kartui jau zinosi
Ačiū!!🎉
Super
cekijoi ir austrijoi pirkai vinviete?
10.10min respect ,aš irgi taip galvoju. Sėkmės.
Galetu brolis upscalinti pats video rezoliucija is 1080p i 1440p kai renderina. Nes tada bit-rate isliktu aukstas, nors ir pats video teoriskai 1080p, vistiek daug geriau atroditu.
Kai daug detalumo ar ''greitai'' kas vyksta, nebutu tokiu blurru / artifaktu ir t.t. Just a tip.
Laukiam Part 2 !!! :)
Čia yra kitokia problema. Buvo nustatyta ant sony “AVCHD” formatas. Ir montuojant garsas atsilikinėjo t.t tai teko visus atskirai file išrenderint mp4 format. Taip buvo prarasta kokybė. Kitam video yra bus pradžioje šudinai. Poto jau normaliai ir garsas ir kokybe.
❤
Geras video 😎😎 ir geras sviestinis peilis 😃😀
Respect👊👍
Kas per programa kurui skaiciuot?;))
Veidelio?
Vaidotai esi vienas iš geriausių contento kūrėjas Lietuvoje sekmės laimės ir video nuostabu
Super video. 👌👍
Pasirodo kaip Whykdotas ta pačia disleksija turem 😆 suprasi gal aukstaiti 😋
Ble kedes salonas tai bomba ❤❤❤
Cia man vienam nuskambejo kaip maybach'as 7:15 :D
o kokia sistema naudota , kad priekines sedynes sukinetusi?
Jeigu statai kaip Romą tai svarbiausia visko per vieną dieną nepadaryt ir bus gerai 👍
Zjb vidosas 🍻 bet pečių namuke tai keisk 😢
Greiciu deze parduodu jeigu kam reikia
Čia aš vienas laukiau jobano žaizdro?
Grynai kaip gidas w❤
Nice🎉
Austrijoj niekada nepilkit kuro prie autobahn, ten visada kaina daug didesnė. Geriau kokiam miestelį, bus daug pigiau.
O vėl T3💪
Viesbucio kortele galima pakeist bet kokia kita kortele 😀😀
👍
🎉🎉
Kada vaidoto ukis laukiu visa men😢
Parduotum busiko numerius?
Kur video remonto?
🎉
Visa serija kaip ir nieko susiziurejo bet ant galo tai suda malt pradejai net nebeziurejau🙃
Jei norit iseit is viesbucio ir kad veiktu elektra ikiskit bet kokia nuolaidu kortele
Gali dežę alaus parvešt?
- Astru?
- Jo, ipjove.
:DDDDDDDDD
Koks transleito pavadinimas kuri naudoji ?
Google translate
16:05 Ballas vazyneja po los santos
Ar man vaidenos ar visa video su tuo pačiu megstiniu vienu prabuvai? :D
Oj patikek, as tik triusikus ir kojines keičiu. O su megstiniu 15 dienu su tuo pačiu vaikštau
taigi ne boba yra
Cia giedrius?
Opa ilgai laukta kelione
Man vienam atrode, kad su spakliuote sumuštinius tepė? :D
1080p uztenka at 4k 65 inch galima gyvent :)
Samoškos golfas ten ?😁
Kiek kartu i diena atkapoji gretute ant galines sedynes?
Dažniau nei tavo pana, nepavydėk dunduk
Man trūko pačios kelionės vaizdu.. na nieko gražaus nemačiau iš kelionės.
Antras 😂
nusukinek nuo pagrindinio kelio apie 10 daug pigiau pilsies...yra appsu kur rodo kainas aplinkiniu degaliniu
Apie 10 km nuo pagrindinio kelio kuras visad pigesnis
Galima programėlę Park4night naudot nakvynių spotų paieškai- matysit ir ar tūlikai ten yra, o ir kempingus galima rast, ir kainas matyt
viešbuty gali naudoti bet kokią kortelę dėl elektros, maximos, iki nuolaidų korteles ir pan. pabandyk, visur veikia :)
Aairbegų nėr 😳🤪, nesaugi mąšina 😁
👍
Pirmas 🎉🎉
Labai prastai moki vezi reklamavai matyt, jei net ant normalaus mikrafo ner euru...
Mikrafas geras, kameros setingai buvo blogai nustatyti. O pacheckint galimybe buvo tik montuojant video. Montavimas vyksta lietuvoje. Tai neturejau galimynes iškart viska sužiūrėti.
Pagaleu
Viešbutyje vietoje apartamentų kortelės gali įkišti bet kokią kitą kortelę, pvz nuolaidų ar kokią popierinę iš metro ar panašiai, elektra veiks tada 🎉
5:00 truks pinigų manau bus proga padaryti kaimiecio dirbtuves manau jau nemažai metu prabėgę
Durniau, Romoj nėra sniego, įšalo, tavo gryčia subyrės :)
@WhyDotas kai sakai negalim iseit nes išsikraus kompas , tai i ta korteles vieta idėk betkokia kita kortele , maximos ar dar kokia ir elektra bus😊 bent jau taip veikia kur bandžiau 😂
T3 paty axujena mašina!!!😊😊
14:24 ledinukas pravažiava...
🚗🚗
Geros keliones👍👍👍👍👍🫡🫡🫡🫡
Kortele idek ACIU i viezbuti, veikia
Venecia - Assassins Creed..😅
Whydotas toks issigandes.
Peilis , kai pas manę fūroj. Ir stroikes panaudot gali ir maistui😂
😅😅😅
Pagaliau kazkas naujo, bet ne zaizdras jobanas :D
Kaip mes taip nesusitikom vinecijoj ;/ irgi nesenai buvau :D pries savaite
O Geras. tema ...
Rodyk vadeli ka ten gero galima pamatyti ar nuveikti. Kita menesi man ir nusimato kelione i italija
senei matytas PAGALIAU
Zalūpa
Su gipsiniu peiliu pats tas darytis sumustinius :D
😅😅😅
Nice! mes irgi išvykom į Eurotrip’ą su t3 gal pamatysim jus kur kely! 😃
5W-30 netink tokiam senam varikliui.
Mano varikliukas yra naujesnis nei tu galvoji ir tau yra rodoma ;)
Tai kokį įsidėjęs ?
@@remigijusjozenas398 1.9 tdi
Paaiškink dėl ko netinka.....
@@WhyDotas - tada gerai.
Sėdynės lb gražios 👌🤍
Beveik 400k subcribers
dar pilnai neperziurejau pilnai bet koks eurotripas be bratislavos :D
Iskart kai pamaciau venicija pagalvojau apie assassins creed 😄
Tu valandą video daryk , o ne 23 minutes
Pirmas❤
Aš irgi geras kaimietis, nu bet sumuštinius tept su statybiniu peiliu neteko.
O Vaidotėlis eteryje ir dar su Gretulka 😅😂
Nu blemba aš tikrai neheitinu, žmogus turbūt tiesiog tokio pasaulio suvokimo, bet įdomu ar merginai patinka, kad reikia skylėse gyvent, sumuštinius valgyt, bet vat tepalui tai €€€ negaila :)
1.6 tdi nebuvo mesa tu
Kita kart prašyk antro rakto ir viena palik su kitu išeik.
ka Vaidas gero
🆗️