Лайк и подписка само собой. Очень хорошая работа как культиватор так и видео, все про всë рассказано,всë понятно. А то что дорого или нет говорить нечего, если руки зачесались то тут не в деньгах дело
Бороны лучше оправдывают,и если сорняк не срезала лапка культиватора, то борона сорвёт или повредит растение. В целом работа хорошая но слишком тяжелый
Добрий вечір дивився ваше відео і хочу спитати а ви той вал що токар виточив на подшипник ви просто засунули подшипник в вал з варили кріплення де кріпиться сам подшипник і все чи як ви його за фіксували скажі будь ласка бо хочу робити собі
це називається "робота на себе", людина могла купити культиватор допустим за 12 тисяч а обійшовся він в 6 тисяч, то виходить що він своїми риками заробив 6 тисяч
Да, за 200$, точно що такого НЕ КУПИШ, хіба що для мотоблока))) час то Ваш потрачений, але з користю і гроші для Сім'ї залишились) що то за мужик, що робити не хоче, особливо такі роботи))
Навчальне відео на 10балів, повагу і довіру таким людям,все просто супер.🎉
Дякую
Привет. Отличная работа. Стойки с лапками только сзади сделаю. А так молодец...все по делу. Дякую...
Золоті руки дуже приємно подивитися .Відео дуже толкове.
Дякую
Гарна робота, видно що старався. 👍👍👍👍😁
Дякую
Лайк и подписка само собой. Очень хорошая работа как культиватор так и видео, все про всë рассказано,всë понятно.
А то что дорого или нет говорить нечего, если руки зачесались то тут не в деньгах дело
Спасибо!
Дякую за видео
Бороны лучше оправдывают,и если сорняк не срезала лапка культиватора, то борона сорвёт или повредит растение. В целом работа хорошая но слишком тяжелый
Пан має золоті руки, хай служить!
Дякую
Молодець справжній майстер.
Дякую
Молодець, зроблена велика робота, хай гарно служить
Дякую
Молодець, гарна робота.
Я тоже все сам конструюю.
Дякую
За роботу лайк.Будем чекати як себе покаже в роботі культиватор.
Дякую
Супер
Дякую
Суперській агрегат вийшов точно краще чім заводській з металом як пластелін 👍👍👍 за таку ціну гарного точно не купити
Привіт))
Яке перекриття на лапах якщо воно є)))
Дякую
Красота !!! Собі такий теж зроблю !
Дякую
Добрий вечір культиватор ваш гарний роблю собі такий самий. Скажіть будь ласка чи потрібні колеса до культиватора дякую
Дякую,якщо трактор задньопривідний тоді так бо буде закопуватися як трактор так і культиватор на повнопривідному жодних проблем.
культиватор гарний Мені сподобалось. Я теж буду робити культиватор.
Дякую
Класно зроблено буде працювати👍
Хороша робота, заводській віддихає проти твого. Хай служить.
Дякую
З
Я з волині
Сьогодні теж купив собі Т 25
@@ВОЛИНЯКА-ю6ц Вітаю! З кабіною?
Ні без
Скажи будласка, як без опорних колес, нормально працює?
Гарний культиватор вийшов, за тікі гроші дісно заводський купити невдасця
Добрий вечір дивився ваше відео і хочу спитати а ви той вал що токар виточив на подшипник ви просто засунули подшипник в вал з варили кріплення де кріпиться сам подшипник і все чи як ви його за фіксували скажі будь ласка бо хочу робити собі
Так він нікуди не дінеться
👍👍👍
Привіт зроби обзор культиватора у роботі
Обов'язково думаю через місяць якась робота для нього буде.
А свій час,робота?Треба тоже цінувати!!!
це називається "робота на себе", людина могла купити культиватор допустим за 12 тисяч а обійшовся він в 6 тисяч, то виходить що він своїми риками заробив 6 тисяч
How many HP. 🚜, Recom.??
26нр
👍
Як ваша думка чи можна зробити каток на втулках
Хіба якщо не такий масивний мій буде важити десь 100кг
Как доставить такитрактор в беларусь и цена его
Ціна в Україні на такий хороший 3800-4200$
Доброго дня а якщо таких полос по 6мм немає на катка то можна замість їх арматуру чи нє
Бо друг хоче робити собі культиватор а я його помічник
@@Олег-ш9п2с можна але 10мм треба або більше прольотів давати і рекомендую більш густіше давати
В мого друга є сінтай 244 а якщо зробити раму меншу то він з катком потягне культиватор чи нє
@@Олег-ш9п2с звичайно но робіть 1.8м та каток 2м і стрілки 23см не більше
А ви як зафіксували підшипник просто в сунули вал і всьо чи як
Давно такий планував зробити. Часу бракує. Як в роботі?
Добре робить роботу на каналі є відео можете глянути тільки трошки важкувато тракторцю.
Привіт
Чи вистачить проф трубу 6:4 стінка4мм
Чи можна ваш номер телефону
Катка в діаметрі меншого потрібно робити щоб швидше обертався, і думаю що каток цей буде землю кидати
Покаже в роботі.
Регулировок не мало???
Думаю вистарчить
この動画を見て私も カルチベーターを作ってみました。ありがとうございました。 (^^)
Да, за 200$, точно що такого НЕ КУПИШ, хіба що для мотоблока))) час то Ваш потрачений, але з користю і гроші для Сім'ї залишились) що то за мужик, що робити не хоче, особливо такі роботи))
Дякую,так ваша правда.
Коли тест -драйв?
Цього тижня в суботу.
За ел. Енергию забув....Ще тисячі півтори добавь...
ja vies invientar na triuglnik priciepliaju ,nikokogo truda kogda mieniat nado
нема питань, я б так само поступив.
60 *60 вполне хватает.
Не затяжкий буде
Ні легко підіймає,а як буде тягнути це вже покаже випробування.
Варто
Всі недоліки виявиш на першому городі, удачі...
Дякую
Парень я за 650 грн сделал себе . Напиши номер вайбера я скину фото.
👍👍👍