Ske kujt i tregon apo e sheh cfar komenton ky hajdari qe sja rrok per tmir tkosoves ky i ka pa ata tjert qe e kan fundos vendin... e miljonat i kan bo prej popullit
@@mehej9971 jan msu me vjedh, hajnia Eshte si droga, ja u ka ndal Pa terapi, Eshte shtir mu ndal e smuren njerzit ashtu 😂 sindikati a Po vjedhin ka 100 mij diten si ktyne here a ja u ka ndal Edhe atyne ? Apo se Din albin kurti sa kan vjedh ? Nese se din i kisha shku albin kurtit une me list e krejt… kogja ni list e madhe e kam ba gati…
Qka me ju kallxu ktyre horave kta jan llavazana,kta jan per mu asgje vetem qe i kan dy kamd,por ma te mir ka qe i kan 4kamb per kta qe i permende te lumt zotri
Ne ate kohe se kan dite shkijet qe albini del aq i menqur e i zoti se kurr nuk kish dale I gjall… Po krejt kemi mendu qe albini Eshte ni hipik me flok te gjata e kurgju ma shume… na ka befasu … Kurse ukshin hoti u Pa sa I zoti u kan se I ka pas do vjet e shkijet njerzit e mequn te kosoves I kam zhduk si gjeth…
Zoti tbekoft vlla ti dhe familjn tande.
🇦🇱❤️🇦🇱❤️💋💋 Rroft Albin Kurti sa malet e sharritë❤️🇦🇱❤️🇦🇱
Lum na qe t.kem o ALBIN 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🤗🤗🤗
Albin Kurti esht dhe do te jet trim atdhetar i kombit, ♥️👍♥️👍🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱
Mi rrofsh topat ti me albin kudren
I pa ftyr vuqiqi esht imir per ty
Ske kujt i tregon apo e sheh cfar komenton ky hajdari qe sja rrok per tmir tkosoves ky i ka pa ata tjert qe e kan fundos vendin... e miljonat i kan bo prej popullit
Po po jav ka blloku tenderat, ALBINI, ekemi dit qe shkau se do kosoven, sekemi besu kurr qe ka edhe shqipfolsa qe sedojn kosoven me ren e ligj
@@mehej9971 jan msu me vjedh, hajnia Eshte si droga, ja u ka ndal Pa terapi, Eshte shtir mu ndal e smuren njerzit ashtu 😂
sindikati a Po vjedhin ka 100 mij diten si ktyne here a ja u ka ndal Edhe atyne ? Apo se
Din albin kurti sa kan vjedh ? Nese se din i kisha shku albin kurtit une me list e krejt… kogja ni list e madhe e kam ba gati…
Tregoni Berat Buzhales, Leonard Kerqukut, Valon Syles, Vehbi Kajtazit, Dardan Gashit e shum e shum tjerve !
Edhe Ramovicit vellait te vuciqit
Qka me ju kallxu ktyre horave kta jan llavazana,kta jan per mu asgje vetem qe i kan dy kamd,por ma te mir ka qe i kan 4kamb per kta qe i permende te lumt zotri
Interesant T7 me bo nje dokumentacion te tille qe shkon ne favor te Albinit. Sa ta merr vesh Bossi se dikush paska me humb punen.
b,k,ja hangsh bothen albinit
Kete e mendova edhe une
Hanja ju te dy bythen se aç ika mbet ati idioti
😂😂😂😂😂
Albin Kurti 💕
Nuk paska folë siq i konvenon B.Buzhalës që pastaj ta etiketon Albinin siq don vet ai.Rrespekt për të gjithë të burgosurit
Respekt per bacin Gani
Rrnof Albin !❤
Hallall baci gani per kto fjal te mira per kurtin se do kan mar lek veq mefol keq
Vetum lidhja ish kan aq e fort une nuk e dita 🦅🙋🏻♂️
Rrnoft albin Kurti
🦁🇦🇱Albin Kurti krenaria kombetare o Hasan Prishtina i2te Zoti te rujt ty e familjen tane Kryeminister Kurti 👑Shqipetarisé
😮ZOTI TFALT SHENDET😢 E ZOTI TI RUJT FMIN
Ah burg i Nishit e ashtequajtur shtepija bardhe e flaka te dalte.
E ku ka kodrali ne komun te gjakoves
Albini u lirua!!! por ukshin Hoti jo as nuk dihet ku eshte?
Ne ate kohe se kan dite shkijet qe albini del aq i menqur e i zoti se kurr nuk kish dale I gjall… Po krejt kemi mendu qe albini Eshte ni hipik me flok te gjata e kurgju ma shume… na ka befasu …
Kurse ukshin hoti u Pa sa I zoti u kan se I ka pas do vjet e shkijet njerzit e mequn te kosoves I kam zhduk si gjeth…
Cka ka faj Albini ketu?
ok
😅😅
Mir paske kalu me mister binin.po muhabeti sju pasak shku.
Baki njerzit kan hjek prej qetnikve mos tka met marak per muhabet ty
@@lule2788qysh je aje mir. a ki fjet hiq. Mos e pave naj anderr.
@Musliu ikee more ti rriqni i malisheves . Kur nuk ja din kuptimin e fjales . Trus ma mir
Baki Baki
@@besdini5860 baki i 5 kat taman
AGJË ZOTI TE RUAJT TE TREGON REALITETIN SHUMË RESPEKT