WILLEM II - PEC ZWOLLE 3 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

• เผยแพร่เมื่อ 1 ต.ค. 2024
  • Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!
    PEC Zwolle blijft door een nipte zege op Willem II in het spoor van de toppers in de Eredivisie. De ploeg van trainer Ron Jans moest knokken voor de drie punten.
    Waar Willem II vorige week punten verspeelde in de wedstrijd tegen hekkensluiter De Graafschap, verloor PEC Zwolle voor de tweede keer op rij van Feyenoord. Beide ploegen konden een zege gebruiken en dat kwam de wedstrijd ten goede.
    Nadrukkelijk op zoek
    In de eerste helft gingen de clubs nadrukkelijk op zoek naar drie punten. Willem II, met basisdebutant Nemec aan de aftrap en Erik Falkenburg weer op het middenveld, had in de eerste helft een enorme kans toen Nick van der Velden alleen op het doel af mocht. De aanvaller miste.
    PEC Zwolle kwam via Ouasim Bouy op voorsprong. De middenvelder schoot voor de rust via de muur van Willem II de openingsgoal binnen. Daarmee werd de spanning voor de tweede helft alleen maar vergroot.
    Speldenprikjes
    Na de rust bleef PEC aandringen voor de 0-2, maar telkens stond Willem II-goalie Kostas Lamprou op de goede plek. De kleine doelman ontpopte zich tot een uitblinker aan Tilburgse zijde. Willem II deelde wat speldenprikjes uit, maar verder dan dat kwam het niet.
    PEC staat nu op de derde plek in de Eredivisie, op twee punten van koploper Ajax. De Amsterdammers komen dit weekend nog wel uit in de topper tegen PSV.
    Welkom op het TH-cam Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!
    Like ons op Facebook: / allesovervoetbalinside