Ah bre flutur ja paske tepru me buzt natyrale je kan me e bukue😢tbome kjo po shifet fol te verteten te lutem hylaron i ke mbush mos te keqkutohet se nese ti ndihesh mir esht puna jote edhe secilit po ky esht mendimi im je aktore shummm e talentuar dhe ju percjell gjith ❤
Une i kam buzet e holla, i ngjaj babait tim , e kam dash shume dhe sa here qe shoh veten ne pasqyre e kujtoj babain tim. Kurr skam me i be buzet , keshtu mi ka fal Zoti 🤲
Une do te beja seks qdo nate e qdo dite po kurva e drenas it pse kam botue roman qe 10 vite seks me mue s pranon se I vellau e meson MOs prani Ai me dhune tento e ti mes grilave nga 5vite e qi i till eshte Nezir Prokshi s lind nena shqiptare njeri me I poshter e me kriminel.gjeniu3.12.2023
Femrat unë i shikoj ma tepër si objekt se sa si Njeri! Buzët e tua mua më duken të gerditshme! Biseda juaj po më duket më tepër për të u ekspozu se sa për të kshillu. Kah po ju shikoj e ndëgjoj juve açë më tepër po i adhuroj Lopët, Delet, Dhitë.......
BRAVO RESPEKT FLUTRA JE E VERTETE JE ARTISTE E FORTE 😂😂
👏👏👏👏👏ja paskeni kalu shqiprise , shume urime . Beni nje emision tjeter dhe edukoni brezin e ri si fryhen buzet, balli , dhe do hecni perpara. Suksese
Për ,,marrina,, krejtë Botës ja kemi kalue. Mos vet për Rininë, se me çka edukohet sotë.
Ah bre flutur ja paske tepru me buzt natyrale je kan me e bukue😢tbome kjo po shifet fol te verteten te lutem hylaron i ke mbush mos te keqkutohet se nese ti ndihesh mir esht puna jote edhe secilit po ky esht mendimi im je aktore shummm e talentuar dhe ju percjell gjith ❤
Çfar talenti ke pa në ktë aktore dhe fare lidhje ska me aktrim
Une i kam buzet e holla, i ngjaj babait tim , e kam dash shume dhe sa here qe shoh veten ne pasqyre e kujtoj babain tim. Kurr skam me i be buzet , keshtu mi ka fal Zoti 🤲
Une do te beja seks qdo nate e qdo dite po kurva e drenas it pse kam botue roman qe 10 vite seks me mue s pranon se I vellau e meson MOs prani Ai me dhune tento e ti mes grilave nga 5vite e qi i till eshte Nezir Prokshi s lind nena shqiptare njeri me I poshter e me kriminel.gjeniu3.12.2023
Hajde rren hajde.....papapapa
Hajdeni pra 😘
Prej silikonit edhe smund të buzqeshin çlirshëm sepse ju pengon mbushja e silikonit në buzqeshje
Kqyry kudrat e mahalles😂😂
😂😂😂😂. T. Mahalls. Eprme 😬😂😂🇽🇰🤷♂️🇦🇱🙋♂️🇬🇧
@@shkelqimgaxha1397 Bile edhe të mahallës së poshtme po. 😂😂
Femrat unë i shikoj ma tepër si objekt se sa si Njeri! Buzët e tua mua më duken të gerditshme! Biseda juaj po më duket më tepër për të u ekspozu se sa për të kshillu. Kah po ju shikoj e ndëgjoj juve açë më tepër po i adhuroj Lopët, Delet, Dhitë.......
Valla shumë mirë e ke, këto plakat e ndyra po na japin këshilla. Na e prishen krejtë Rininë.
😂😂😂😂😂😂👏👏👏👏👏👍
Cfar niveli i intelegjences ruana ZOT
Qysh zvoglohen buzet cka je tu fol..vec nqoft i ki m botox...
Budallakia nuk ka fund.... 😂
6:33
Kalabuqi i kudrave koka mledhë
Burkina e ke Djalosh Shum
Martinin
KESHILLA UNIVERSALE DHUROVE
FLM per kshilla