Unboxing paczki od
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 28 ต.ค. 2024
- Sklep MIZAR👇
sklep.mizar.co...
Kod rabatowy 3%:👇
-agrodave93.
Jeżeli moja twórczość Wam się
podoba to zostawcie subika i łapkę w górę 👍
Zapraszam na Mój Fanpage 👇
www.facebook.c...
Oraz mój Tiktok👇
www.tiktok.com...
Współpraca i kontakt bezpośredni 👇
czesioos@wp.pl
WhatsApp(661 052 136)
Podejrzewam że frezy pokrzywiło ponieważ ktoś zakopał się władkiem w lesie i założył linę lub pas na koło i użył go jako wyciągarki
Super pomysł z tą 3 wajchą we władku, co do niespodzianki z 60-tką to domyślam się o co chodzi ale dam znać czy trafiłem jak zdradzisz tajemnice
Siema, właśnie dziś zamówiłem wspomaganie do swojego władka, czekam na filmy z montażu wspomagania. Zastanawiam się nad odświeżeniem ale wstrzymam się chyba do jesieni. Pozdrawiam :)
Cześć! Pomysł z trzecią dźwignią szybkie-wolne genialny! Następnej zimy wdrożę u siebie. Myślałeś o rewersie pod kierownicą? Na gotowe instalacje uważaj - zależy jaką kupiłeś, ale spotkałem się z krótkimi przewodami o żenującym przekroju. Lepiej zrobić samemu, wymieniając przy okazji skrzynkę bezpieczników na coś samochodowego, albo przynajmniej z Ursusa . Trzymaj się :)
Jesteśmy w Polsce więc otwieramy paczkę
Jedź w tym kierunku! Naprawdę dobry film🙂
Ale fajnie wygląda
Moc w tej maszynie,skoro frezy gnie.T25 maszyna lux,mam 83 r,wal nominał. Lux robota.
Sprzęt będzie super wyglądał wprowadzasz udoskonalenia radziecki konstruktorów
Parę lat temu na kanale ursus&ursus montował wspomaganie do C330 i też różne kwiatki wychodziły do tego stopnia, że grozili mu sądem. Trzymaj się i zdrówka.
No normalnie genialne odkrycie , ale jak to się mówi zawsze szydło z wora wyjdzie przy robocie , jak zawsze super się słucha ciebie Dawidzie 😊 . Pozdrowienia dla Ciebie i żony 😁💪
A dziękuję serdecznie🙂🙂 również pozdrawiamy 🙂
Kolego ja mam wladka 76r 2dzwignie uklad podobny ja w c385 po tacie od nowosci w gospodarscwie. Maszyna nie do zdarcia Od3lat w nowej odsłonie. Pozdrawiam
standard we Władku prawe koło idzie w bruzdzie pod czas orki ciągnie zawsze bo ma dobra trakcje nasz tak miał urwało wałek raczej ukręciło. pozdro
Witam Dawid dobrze cię widzieć super rozwiązanie z tymi wajcha do biegów chyba sobie dołożę u swojego też tą trzecią dzięki za pomysł nie odbierz tego źle bo na pewno o tym wiesz ale chciałem ci powiedzieć że musisz wyregulować zabezpieczenie wodzików żeby nie wybić biega bez wciśniętego sprzęgła bo będą biegi wyskakiwać to zabezpieczenie jest przy cięgle sprzęgła ale na pewno o tym wiesz Pozdrawiam serdecznie ciebie i całą rodzinę w szczególności twojego pomagiera czyli tatę
U mnie juz drugi wal koła i zawsze ten sam mysle podobnie jak ty tylko u mnie wladek robi wszystko a ta strona w orce idzie w bruździe jak sie grzebie to blokada i po latach efekt jest
Fajnie Dawidzie że dalej nagrywasz zdrówka dla ciebie i Rodzinki.👍👍👍👍👍👍👍👍
Bardzo fajny pomysł z tymi dźwigniami- jest talent do mechaniki.
A jesli chodzi o wspomaganie to mam zainstalowany serwonat od lublina efekt bajka jak na orbitrolu jesli chcesz moge podeslac zdj
Bardzo fachowo zrobione fachura jak nic szacunek
Dobra robota tylko jedna rzecz biegów w t25 nie wrzuci bez sprzęgła. Zatrzask trzyma
No ja o tym doskonale wiem i mówię na filmie 🙂 t25 to specyficzny ciągnik i trzeba go poznać🙂
Mam to cięgło Waryńskiego dedykowane do c360 tyle że użytkuje przy ruskim,4 sezon i sprawuje się elegancko a nie jak ten tani badziew który się pod pierwszym lepszym obciążeniem gnie albo pęka
Witam ja bym prosił jeśli jest możliwość, nagrania osobnego odcinka o montażu instalacji elektrycznej, powiem panu że też planuje zmienić instalacje ale czarna magia to jest. Pozdrawiam i zdrowia życzę
Nie ma problemu zrobimy i o instalacji od podstaw 😁 pozdrowiam🙂
Hej , jeżeli chodzi o władka to staraj się kupować orginalne części ,tu używane ale dobre , jest twardsza stal, te piastę co kupiłeś na zwolnice szkoda że starej oryginalnej nie założyłeś myślę że dłużej wytrzyma, te zamienili często nie pasują albo zbyt słabe są , jeżeli chodzi o sworzeń przedniej osi to zanim nabijesz te dwie tuleje i włożysz boleć to wywierc dziurę na dole na środku w ramię i na gwituj i wkrec kalamitke , wyczyscisz zabijesz tuleje i git , będzie wieczne , tak samo można stylu na podnośniku zrobić jak masz ramiona bo tam
Też się wyrabia kalamitki z jednej i drugiej strony ,a ciśnienie jest oleju smarowania jest
Za wysokie być może pompa jest słaba która jest w rozrządzie ,i ktoś podkręcił zawór ciśnienia oleju , albo jest sprężyna i kulka zużyta w tym zawrem regulujesz ciśnienie oleju w silniku z prawej strony pod alternatorem, , też mam Władka kupiłem za 6tys i włożyłem drugie tyle ale nie a jeździ jak brzytwa, za dychę warto bo ja to musiałem silnik cały robić, pozdrawiam i służę pomocą.
Jak się mylę to mnie poprawcie ale jeśli chodzi o Agricola to podobne problemy występują jeśli chodzi o wspomaganie do C-330/360...
Fajnie się ogląda, powiedz mi jak to jest z przegladem jezeli zalozony przedni napęd.? Bez problemu przechodzi? Pozdrawiam
Bez problemu dziś byłem 3pekiem i przeszedł bez zająknięcia 😁
@@agrodave93 to dobrze.
fajne to już wygląda a i te żę do lasu to terz tak sądze
Mam tak samo po dołożeniu turbo kopci na zimnym silniku po rozgrzaniu jest ok i też silnik zdrowy nowe wtryski
Ja wymienię końcówki na nowe i tym razem inaczej je ustawie🙂
Czekam na efekt
Z tymi dzwigniami do biegow to troche przekombinowales. Rozumie zamysl ale przy t25 zarowno w polu jak i w transporcie nie ma takiej potrzeby redukcji/zmiany biegow. Jak bedziesz mial orac to wbijasz jeden bieg i tyle.
Nie ja jeden to zrobiłem każdy na grupie t25 tak robi bo to ułatwia pracę tym ciągnikiem
Witam mam do Pana pytanie Kupiłem sobie koparek Ostrowek z silnikiem C 360 I ten silnik jest klejnoy za pompą i chciałbym wiedzieć czy jak będę nią pracował pod obciążeniem to czy to ma jakiś wpływ na ten klejnoy blok bo jak kupowałem to tego nie widziałem i boję się że to może się rozwalić Może Pan mi coś podpowie bo jest to mój pierwszy sprzęt Pozdrawiam pozdrawiam dużo zdrówka fajnie się Ciebie ogląda
Jeżeli nie ma za tym wycieków płynu to powinien żyć ,tam zbyt obciążeń nie ma a koparko ładowarka ma rme także bez strachu 🙂jak dobrze zrobione to będzie lata 🙂
Jak jest dobrze tam pospawane lub zaklejone to niema sie co bac paczec co jakis czas czy sie niepoci i tyle
Dzięki za odpowiedź Dobrze jest jeździć kupować z kimś kto się zna Trzymaj się pozdrawiam Piotr
@@marekkomenda5229 dzięki pozdrawiam Piotr
U mnie tatusiek ma t25 oznaczenie chyba A2 91rok i ma przerzucanie biegow szosowo terenowe na tym glownym lewarku srodkowym
Dokładnie tak jest orginalnie 🙂 a ja sobie dorobiłem zarówno i rewers i biegi ,bo ja mam t25a1 🙂
@@agrodave93 nawet ruskim wyszła ta maszyna ojciec ma go od nowości i niech mówią co chcą tam nie ma się co psuć jak się z głowa użytkuje. Trochę nim pojeździłem i jest naprawdę ok
Najlepsze rozwiązanie było na dwie dźwignie
Genialne rozwiązanie skrzyni biegów aż żałuj że już nie mam Władka też bym tak przerobił 😅
Ja mam z 2 dźwigniami Ori. Główna jest od drogowych i polowych oraz przełożeń. Mniejsza rewers. Twoje rozwiązanie jest zajebiste z 3 dźwignią. Nie trzeba wybijać, w górę zmiana drogowe szosowe i z powrotem. Chociaż to w miarę szybko idzie. :) nie ukrywam że skorzystam być może z rozwiązania.
Siemka. Słuchaj oglądając filmik zauważyłem, że biegi jak i rewers wchodzą Ci bez sprzęgła i otóż to jest błąd! Będą wypadać pod obciążeniem. We władku blokada wodzików musi być tak wyregulowana, aby bez sprzęgła NIE można było zmienić biegu😉 Polecam to zrobić za wczasu, aby potem spowrotem podłogi nie ściągać. Dodam tez, ze prawdopodobnie bedziesz zalowal zalozenia nowych zwrotnic (są tragicznie wykonane i pękaja na głupiej bruździe). Stare zwrotnice zabielic na tokarce na równo, tulejki dorobić pod wymiar i kolejne 40 lat przejezdza. Pozdrawiam
Ale przecież na filmie wyraźnie mówię i nawet pokazuje że nie ma sprężyny sprzęgła i opada dlatego biegi wchodzą a jak dosuwam do ogranicznika to blokada działa i nie wchodzą 😁
@@agrodave93 No dobra, ale bez sprężyny ped*ł sprzęgła opada aż łapki oprą się o łożysko a to jest nadal za mało, dopiero po wciśnięciu sprzęgła na ¾ powinno być. Jako wieloletni uzytkownik i mechanik Władków polecam jednak trochę podciągnąć blokadę wodzików 😉
@@pawlo1155 chyba każdy użytkownik Władka ma tą blokadę w głowie 😅 a tak poza tym to ok jest u Dawida.😅
Jaką farbą malujesz korpusy ?
W przypadku t25 była to farba podkładowa zabezpieczajaca czarny polysk firmy rafill 🙂
dawid to jest tuleja orginalna pozdrawiam
jeżeli nikt tam ne rozbierał t25 zwolnic
Ile masz stopni w garażu
Różnie zależy czy mocniej grzeje nagrzewnicą,ale w filmie to zbyt dużo nie było bo ursusa robiłem przy otwartych drzwiach i wgl nie grzałem🙂
🥰✋
O sklepie, którym mówisz obsługa działu technicznego to porażka zostawilem kupę kasy w tym sklepie a jak miałem problem z montażem wspomaganie które u nich kupilem to żadnego wsparcia, dopiero firma która to produkuje mi pomogla w rozwiązaniu problemu. Kropkę nad i zrobił drobny zakup u nich zespół sprzęgający rozrusznika R11 firmy STEMOT, taki kupilem a dostalem THM zadzwoniłem i usyszalem "jak panu sie nie podoba to może pan odesłać, to jest ten sam producent"
Plus duży dla tego sklepu to szybka wysyłka oraz asortyment, ale obsługa leży.
Pozdrawiam
Będziesz na AgroTech Kielce 👍
Lux robota 😉👍👍👍 Pozdro
Czekam na odpalenie
tuleję po głosie mozna poznać ma głos ja dzwon hrc65
Kiedy kolejny odcinek?? Fajnie się ogląda
Czesc Dawid ,czyżby targi Lublin?.Życzę zdrowia, i pozdrawiam z Lubelskiego.
Witam i pozdrawiam serdecznie całą rodzinę. I będzie mała siątka super.👋👍
Jak zdrówko przepraszam że nie spytałem
Jakoś leci ale czekają mnie dwie operację by wrócić. Do sprawności🙂😔
Dawid co się dzieje jakas nie spdzanki
Dowiecie się już w kolejnych filmach 🙂💪
@@agrodave93 to już czekam na kolejne filmy
Witam
Lucyferem na Kielce
Obstawiam że Lucyfer pojawi się na Kielcach
Kurwa z tym TH-cam musiałem twój kanał znaleźć żeby filmy obejrzeć od chujostwa i subskrybuje i powiadomień nie mam
Mam dokładnie tak samo u siebie i nie tylko ja mimo że subskrybuje kanały dzwoneczki i inne to nie przychodzą mi powiadomienia praktycznie żadne 😞
Dawid super 😊
Agro tech
Tak stalowe miałem takie same
Kurde te wieszaki to chyba bym zamówił z regulacją na dole jak ma c382
Miałem takie samo zdanie jak ty 😅😅
Kielce targi
Podejrzewam ze to beda targi w kielcach 😀🙂
Czyżby Kielce?
Nie leży się 😁pozdrawiam
Oryginalne
Tulejki
Tak też myślałem że jeszcze to oryginały siedzą zarówno na głównych jak i zwrotnicach to samo 🙂dziękuję za odpowiedź🙂
Za długi film, przy montowaniu można było poskracać.
Żaden film Dawida nie jest za długi 😊
Powines remontować i sprzedawac
Druga sprawa jeżeli wybierasz biegi bez sprzęgła to nie jest właściwe tak sądzę
Jest przecież w filmie pokazane że blokada działa normalnie gdy pedał jest u góry przy oporze 🙂
@@agrodave93 aha nie widziałem myślałem że bez sprzęgła tak przebijasz
@@michalkowal8828 nie nie na spokojnie blokada działała i działa🙂
Skoro wygięty frez to znaczy że zmieniane było fabryczne pęka
Noi tu się Pan myli to fabryczny wał koła co już potwierdzone przez wielu użytkowników t25 🙂