عقاب سنگ عقیق میره پیدا میکنه و تو لونه میذاره پیش بچه هاش برا خوشگلی نمیبره که .. برای نیروی خاصی که اون سنگ داره و و و . اما از گفتن تا دیدن تا خودت با پوست و گوشت و خون درک کنی زمین تا زیرزمین فرق داره
سلام عليكم ..درباره ..اين آيه كه خداي اجل عالى در سوره جن ميفرمايند..أن لو ستقاموا على الطريقة لاسقيناهم ماء غدقا.......لطف بفرمائید توضيح دهيد اين استقامت چطور باید باشد و الطريقة چیست...و ماء غدقا...چی هست...
با سلام جناب یعقوبی تشکر از توضیحات ، بنده احادیث حول را فرستادم و انتظار توضیح داشتم در این ویدئوی جدید پیشاپیش تشکر میکنم و مجدد ارسال میکنم : در حدیثی از رسول اکرم(ص) آمده است: لا حَولَ عَن مَعصِیةِ الله ِ إلّا بِقُوَّةِ الله ِ، ولا قُوَّةَ عَلی طاعَةِ الله ِ إلّا بِعَونِ الله در حديثى از امام صادق(عليه السلام) نيز در تفسير جمله «لا حول ولا قوّةَ إلاّ بالله» مى خوانيم كه فرمود: «لا يَحولُ بَينَنا وبينَ المَعاصِى إلاّ اللهُ ولا يُقَوّينا على أداءِ الطّاعةِ والفرائضِ إلاّ الله بحارالانوار، ج 90، ص 189، ح 24. عبارت تحف العقول چنين است كه امام(عليه السلام) در تفسير «لا حَولَ وَلا قوّةَ إلاّ بِالله» فرمود: «لا حَولَ عَن مَعاصِى الله إلاّ بِعِصمَةِ الله و لا قوّة لنا على طاعةِ الله إلاّ بعَونِ الله قال: فَوَثَب عَباية فقبّل يدَيه و رِجليه». (تحف العقول، در كلمات امام هادى(عليه السلام) از اميرمؤمنان على(عليه السلام) فرق بين حول و قُوّه ، طبق قولى ، در اين است كه حول ، توان تصرّف (تغيير) است ، در حالى كه قوّه ، منشأ افعال دشوار است و از مولايمان امير مؤمنان در تفسير «لا حولَ و لا قوّة إلّا باللّه » روايت شده است كه يعنى : «هيچ مانعى از معاصى و هيچ توانى بر عبادت نيست ، مگر به خدا» يعنى : به يارى خدا و توفيق او (معجم الفروق اللغويّة : ص ۲۰۴)
با سلام تازه الان پیام شما را دیدم. این احادیث، سخن شما را بیان نکردهاند و کلام معصومین واضح است. در ادبیات عربی همهی کلمات اشتراک لفظی هستند، با توجه به همین مطلب «حول» در یک جا به معنای حائل معنا میشود و در جای به معنای کالبد. در این روایاتی که حضرت عالی فرستادید معصوم نفرموده است حول یعنی نیروی معصیت نکردن و قوه یعنی نیروی اطاعت کردند. (سخن شما این بود)
تشکر جناب یعقوبی ، حدس بنده هم اشتراک لفظی ست ولی اگر امکان دارد مبنای حول طبق تفسیر شما (کالبد) را بفرمایید چیست چون من استنباط کالبد را نکردم موفق باشید
جناب محترم برادر عزیز! تعصب مذهبی چی شیعه و چی سنی ٫ نه تنها به دیگران بلکه به خود شما نیز آسیب میرساند. دین و ایمان واقعی در در مهربانی، احترام به دیگران و پذیرش تفاوتها تجلی پیدا میکند، نه در قضاوت و خصومت. به جای تمرکز بر تفاوتها، بر اشتراکات انسانی تمرکز کنید و به یاد داشته باشید که هیچ انسانی کامل نیست و قضاوت تنها به خداوند تعلق دارد. با گسترش دانش و گفتگو با افراد مختلف، دیدگاهتان را وسیعتر کنید و درک کنید که تنوع اعتقادات میتواند منبع غنا و آگاهی باشد، نه تفرقه. به یاد داشته باشید که رفتارهای شما نه تنها نشاندهنده شخصیتتان است، بلکه بر دیگران نیز تأثیر میگذارد، پس با محبت و احترام عمل کنید.
دیدگاههای محدود و متعصبانه، مانع از درک عمیق و همدلی با دیگران میشود. قضاوت دربارهٔ صحابهٔ معظّم پیامبر اسلام (ص) بدون دانش کافی، نشاندهندهٔ این است که با خواندن کتاب بزرگان، خود بزرگ نمیشویم؛ بلکه در توهّم خود فرو میرویم. بزرگان و عارفان، فراتر از دیدگاههای جاهلانهٔ شیعه و سنی، به وحدت و انسانیت میاندیشند. آیتالله بهجت (ره) میفرمایند: «ما با سنیها هیچ مخالفتی نداریم، مگر عوامل خارجیه جدا بکنند.»  همچنین، حضرت امام صادق رح به توصیه میکردند که با همه مسلمانان با رفتار پسندیده و همنشینی برخورد کنند تا محبت و احترام متقابل ایجاد شود.  این بیانات نشان میدهد که بزرگان دین، فراتر از تعصبات مذهبی، به وحدت و همدلی میان مسلمانان تأکید داشتهاند.
با سلام نمیدانم در ایران زندگی میکنید یا خیر و اگر در ایران زندگی میکردید و تعصبات را میدید متوجه روند بنده میشدید. آنچه بنده از پیامهایتان دیدم تمامی جلسات را ندیدهاید و به صرف مشاهده یک یا دو ویدیو چنین اظهاراتی داشتید. باید خاطر نشان کنم که در مکتب عرفا دیدهام که گاهی در مسند تدریس و تعلیم هستند به همین جهت با در نظر گرفتن خیلی از مسائل آموزش میدادند. و گاهی در مسند اظهار حقایق هستند که در این مورد هم با روشی مشخص حقیقتی را آشکار میکردند. ومن الله التوفیق.
ممنونم ازتون👑
در پناه الله رحمن همیشه بسلامت باشید انشاءالله.
ممنونم ازتون
ممنون از زحمات شما استاد گرامی.
عشقی ❤
آخ جووووووووووووون علی آقا یعقوبی آمد ❤❤❤
ممنون استاد محترم شما را خدا برای توضیح فتوحات مکیه آفریده است خدا قوت
ای مرد، زنده باشی، چقدر خوب توضیح می دهی. سپاس فراوان
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به
به نظرم سرعت دروس خوب هست ممنون از وقتی که میگذارید و به این شیوایی کتاب مهمی رو توضیح میدهید
جرأت زیادی میخواد اززفتوحات صحبت کردن . مرحبا به همت عالی شما جناب یعقوبی 🎉
❤❤❤❤
Very good 👍❤❤❤🎉
با سلام و تشکر فراوان.
خدای متعال خیر کثیر به شما بدهد انشاالله
Very good
اخوی چه عجله ای و چقدر سریع مطالب را بیان میکنید. اینطوری که نمیشود اموزش!!!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
احسنت یا اخی
ممنون میشم توضیح بدید ۷ دور مربوط به کدام صفات الهی میشه که باید کسب کنیم
یکمی ارام تر و شمرده تر بگین . یک ویدئو چند بار می بینم نکته برداری می کنم و متوجه میشم .
با سلام و احترام
یوتیوب این قابلیت را دارد که سرعت ویدیوها رو کُند یا تند کنید.
کجایی داش علی جانم ❤❤❤❤❤
استادعزیز سلام ودرود برشما. خیر خدمتتان قبول حق. اگرمقداری آهسته ترگفته شود بی نظیر میشه.
سلام پیشنهاد میکنم برنامه رو با سرعت 0.85x تماشا کنید ❤
شما میخوای یک صفحه در یک زمان بگین ممنون . اما .. گویی فیلم روی دور تند گذاشتن
عقاب سنگ عقیق میره پیدا میکنه و تو لونه میذاره پیش بچه هاش برا خوشگلی نمیبره که .. برای نیروی خاصی که اون سنگ داره و و و . اما از گفتن تا دیدن تا خودت با پوست و گوشت و خون درک کنی زمین تا زیرزمین فرق داره
خدا خیرتان بدهد. اما سرعت بیان شما بسیار زیاد است.
سلام عليكم
..درباره ..اين آيه كه خداي اجل عالى در سوره جن ميفرمايند..أن لو ستقاموا على الطريقة لاسقيناهم ماء غدقا.......لطف بفرمائید توضيح دهيد اين استقامت چطور باید باشد و الطريقة چیست...و ماء غدقا...چی هست...
با سلام
جناب یعقوبی تشکر از توضیحات ، بنده احادیث حول را فرستادم و انتظار توضیح داشتم در این ویدئوی جدید
پیشاپیش تشکر میکنم و مجدد ارسال میکنم :
در حدیثی از رسول اکرم(ص) آمده است: لا حَولَ عَن مَعصِیةِ الله ِ إلّا بِقُوَّةِ الله ِ، ولا قُوَّةَ عَلی طاعَةِ الله ِ إلّا بِعَونِ الله
در حديثى از امام صادق(عليه السلام) نيز در تفسير جمله «لا حول ولا قوّةَ إلاّ بالله» مى خوانيم كه فرمود: «لا يَحولُ بَينَنا وبينَ المَعاصِى إلاّ اللهُ ولا يُقَوّينا على أداءِ الطّاعةِ والفرائضِ إلاّ الله
بحارالانوار، ج 90، ص 189، ح 24.
عبارت تحف العقول چنين است كه امام(عليه السلام) در تفسير «لا حَولَ وَلا قوّةَ إلاّ بِالله» فرمود: «لا حَولَ عَن مَعاصِى الله إلاّ بِعِصمَةِ الله و لا قوّة لنا على طاعةِ الله إلاّ بعَونِ الله قال: فَوَثَب عَباية فقبّل يدَيه و رِجليه». (تحف العقول، در كلمات امام هادى(عليه السلام) از اميرمؤمنان على(عليه السلام)
فرق بين حول و قُوّه ، طبق قولى ، در اين است كه حول ، توان تصرّف (تغيير) است ، در حالى كه قوّه ، منشأ افعال دشوار است و از مولايمان امير مؤمنان در تفسير «لا حولَ و لا قوّة إلّا باللّه » روايت شده است كه يعنى : «هيچ مانعى از معاصى و هيچ توانى بر عبادت نيست ، مگر به خدا» يعنى : به يارى خدا و توفيق او (معجم الفروق اللغويّة : ص ۲۰۴)
با سلام
تازه الان پیام شما را دیدم.
این احادیث، سخن شما را بیان نکردهاند و کلام معصومین واضح است.
در ادبیات عربی همهی کلمات اشتراک لفظی هستند، با توجه به همین مطلب «حول» در یک جا به معنای حائل معنا میشود و در جای به معنای کالبد.
در این روایاتی که حضرت عالی فرستادید معصوم نفرموده است حول یعنی نیروی معصیت نکردن و قوه یعنی نیروی اطاعت کردند. (سخن شما این بود)
تشکر جناب یعقوبی ، حدس بنده هم اشتراک لفظی ست ولی اگر امکان دارد مبنای حول طبق تفسیر شما (کالبد) را بفرمایید چیست چون من استنباط کالبد را نکردم
موفق باشید
جناب محترم برادر عزیز!
تعصب مذهبی چی شیعه و چی سنی ٫ نه تنها به دیگران بلکه به خود شما نیز آسیب میرساند. دین و ایمان واقعی در در مهربانی، احترام به دیگران و پذیرش تفاوتها تجلی پیدا میکند، نه در قضاوت و خصومت. به جای تمرکز بر تفاوتها، بر اشتراکات انسانی تمرکز کنید و به یاد داشته باشید که هیچ انسانی کامل نیست و قضاوت تنها به خداوند تعلق دارد. با گسترش دانش و گفتگو با افراد مختلف، دیدگاهتان را وسیعتر کنید و درک کنید که تنوع اعتقادات میتواند منبع غنا و آگاهی باشد، نه تفرقه. به یاد داشته باشید که رفتارهای شما نه تنها نشاندهنده شخصیتتان است، بلکه بر دیگران نیز تأثیر میگذارد، پس با محبت و احترام عمل کنید.
دیدگاههای محدود و متعصبانه، مانع از درک عمیق و همدلی با دیگران میشود. قضاوت دربارهٔ صحابهٔ معظّم پیامبر اسلام (ص) بدون دانش کافی، نشاندهندهٔ این است که با خواندن کتاب بزرگان، خود بزرگ نمیشویم؛ بلکه در توهّم خود فرو میرویم. بزرگان و عارفان، فراتر از دیدگاههای جاهلانهٔ شیعه و سنی، به وحدت و انسانیت میاندیشند.
آیتالله بهجت (ره) میفرمایند: «ما با سنیها هیچ مخالفتی نداریم، مگر عوامل خارجیه جدا بکنند.» 
همچنین، حضرت امام صادق رح به توصیه میکردند که با همه مسلمانان با رفتار پسندیده و همنشینی برخورد کنند تا محبت و احترام متقابل ایجاد شود. 
این بیانات نشان میدهد که بزرگان دین، فراتر از تعصبات مذهبی، به وحدت و همدلی میان مسلمانان تأکید داشتهاند.
با سلام
نمیدانم در ایران زندگی میکنید یا خیر و اگر در ایران زندگی میکردید و تعصبات را میدید متوجه روند بنده میشدید.
آنچه بنده از پیامهایتان دیدم تمامی جلسات را ندیدهاید و به صرف مشاهده یک یا دو ویدیو چنین اظهاراتی داشتید.
باید خاطر نشان کنم که در مکتب عرفا دیدهام که گاهی در مسند تدریس و تعلیم هستند به همین جهت با در نظر گرفتن خیلی از مسائل آموزش میدادند. و گاهی در مسند اظهار حقایق هستند که در این مورد هم با روشی مشخص حقیقتی را آشکار میکردند.
ومن الله التوفیق.
ممنون استاد محترم شما را خدا برای توضیح فتوحات مکیه آفریده است خدا قوت