ADU SCHIMBAREA in casa ta!

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 9 ต.ค. 2022
  • PRODUSE DIN VIDEO:
    Baterii de lavoar CASA VIE
    casavie.ro/collections/bateri...
    Social Media:
    Magazin Online: casavie.ro/
    Instagram: casavie.ro...
    Facebook: / casaviero-100435638181744
    Tel. 0759.499.828
    Din cand in cand, cu totii simtim nevoia de o schimbare in casa. Pe de o parte, mobilierul si decoratiunile se uzeaza si se demodeaza. Pe de alta parte, atunci cand nu facem modificari la aspectul spatiului in care traim, acesta poate deveni plictisitor. Renovarile pot deveni rapid incomode si scumpe. Poate fi insa mai eficient sa faci mici modernizari periodice. Iata cateva masuri simple si de efect pentru modernizarea locuintei tale:
    1. Inlocuieste bateriile si robineti
    Robinetii pot schimba aspectul unei bai mai mult decat crezi. In functie de amenajare, de obicei intr-o baie privirea iti este atrasa initial de zona chiuvetei sau a cazii. Bateriile pot oferi un plus de stil sau, din contra, pot da senzatia de vechi si demodat. De aceea, ca sa iti modernizezi baia, nu e nevoie sa inlocuiesti o cada veche, daca aceasta este bine intretinuta. Poate fi suficient sa montezi noi baterii de cada pentru o schimbare de aspect in baie si, de ce nu, in bucatarie.
    Atunci cand alegi noi baterii, ia in considerare trei factori: stilul, functionalitatea si potrivirea cu cada sau chiuveta existenta. Acest ultim aspect iti va restrange optiunile. Spre exemplu, daca chiuveta are deja trei gauri, nu poti monta o baterie dintr-o singura bucata.
    2. Refateteaza mobilierul din bucatarie
    Mobilierul din bucatarie poate fi foarte costisitor, insa semnele de uzura nu trebuie sa te sperie. Exista solutii mai simple decat inlocuirea acestuia, astfel incat bucataria sa capete din nou un aspect modern. Refatetarea poate presupune schimbarea usilor de la dulapuri, a culorii mobilierului si a unor accesorii care se pot uza rapid, cum ar fi balamalele si sinele pentru sertare. Aceasta poate fi o idee buna daca iti place cum este dispusa mobila in bucatarie (de la numarul de dulapuri, la dimensiunea si amplasarea lor), dar stilul acesteia a devenit demodat.
    3. Inlocuieste manerele si clantele
    Uneori, mobila poate parea mai putin moderna din cauza accesoriilor sale. Manerele au un potential mai mare decat realizezi, iar schimbarea acestora te poate convinge sa pastrezi mai mult timp mobila pe care o ai deja. Poti opta pentru manere discrete, in culori neutre sau de o nuanta apropiata de cea a mobilei. Ai, de asemenea, optiunea unor manere care sa accentueze designul interior. Spre exemplu, daca in baie ai dulapuri albe si faianta albastra, poti asorta mobila cu peretii alegand manere de o nuanta asemanatoare cu albastrul lor.
    In plus, poti face acelasi lucru cand vine vorba de usi: daca nu doresti sa schimbi usile, insa acestea nu par in pas cu tendintele in design interior, o solutie simpla e inlocuirea clantelor.
    4. Infrumuseteaza ferestrele
    Analizeaza ferestrele din casa ta si decoratiunile acestora. Intr-o casa in stil minimalist, ele pot fi lipsite de accesorii, in special daca peisajul este atractiv. In general, insa, decorarea si redecorarea ferestrelor e o ocazie buna ca sa iti faci locuinta mai moderna, potrivit Freshome. Atunci cand imbraci ferestrele din casa ta, unul dintre cele mai importante aspecte este sa te asiguri ca produsele alese se potrivesc ca stil, culoare si textura cu restul camerei.
    Din fericire, exista suficiente solutii ca sa poti să fii creativ. Spre exemplu, poti opta pentru rolete, jaluzele (orizontale sau verticale), storuri, perdele, draperii, jaluzele romane si nu numai. Incearca sa folosesti produsele alese ca sa echilibrezi camera. Intr-o camera aglomerata, orienteaza-te catre modele simple. Daca ai insa o camera cu design simplu, il poti accentua folosind un imprimeu in zona ferestrelor. Poti opta pentru modele geometrice, florale, abstracte si nu numai.
    5. Închide balconul
    Într-un complex rezidențial nou construit, închiderea balconului poate fi o misiune imposibilă: ai nevoie de aprobări de la asociație, de la constructorul blocului și de la arhitect. Într-un imobil vechi, lucrurile sunt mai simple, mai ales dacă ai vecini care și-au închis deja balcoanele, așadar precedentul este deja creat. Cu toate astea, tot va trebui să iei legătura cu un arhitect, pentru a obține un proiect de calitate.
    Dacă ai reușit să închizi balconul - sau dacă ai avut norocul să cumperi un apartament cu el deja închis -, trebuie să știi că ai la dispoziție un spațiu în plus de care poți beneficia din plin. Oferă-i un scop și amenajează-l în așa fel încât să tragi cât mai multe foloase de pe urma lui. Poți instala aici o canapea și o măsuță - va deveni un loc ideal pentru citit. Totul depinde de cât spațiu ai la dispoziție.
    O altă idee bună este să elimini din peisaj ușa și fereastra spre balcon. Dacă este bine izolat, iar geamurile sunt din termopan de calitate, poți uni balconul cu cealaltă încăpere, bucătărie sau living.

ความคิดเห็น • 3