Çok güzel, elinize sağlık. Hangi ayarlarda çektiğinizi de yazdığınız, fotoğrafın ham ve sonraki düzenlenmiş halini gösterir yeni bir videonuzu bekliyoruz. Öğretici oluyor.
Aksiyon kameram çok yetersiz kaldığı için, açıkcası deneme amaçlı bir videoydu. Dediğiniz gibi ayarları yazsaydım keşke artık sonrakiler de diyelim. Kameranın menüsünde özel bir ayarlama yapılmadı sonrasında lightroom ile düzenlendi. ☺
📸 👏🏻
Çok güzel, elinize sağlık. Hangi ayarlarda çektiğinizi de yazdığınız, fotoğrafın ham ve sonraki düzenlenmiş halini gösterir yeni bir videonuzu bekliyoruz. Öğretici oluyor.
Yakında renk tonlarımı nasıl yaptığımla ilgili videolar gelicek. Çok teşekkürler ☺
hangi ayarlarda çektiğinizide yazsaydınız keşke, fotoğraflar çok güzel. kameranın Q menüsünde özel bi ayar yaptınız mı acaba renkler çok hoşta
Aksiyon kameram çok yetersiz kaldığı için, açıkcası deneme amaçlı bir videoydu. Dediğiniz gibi ayarları yazsaydım keşke artık sonrakiler de diyelim. Kameranın menüsünde özel bir ayarlama yapılmadı sonrasında lightroom ile düzenlendi. ☺
peki rawda mı çekip düzenlediniz. lightroomda hazır renk kullandıysanız adını öğrenebilir miyim rica etsem?
@@barsmek4881 Raw'da çekmedim Lightroom'da kendi hazırlamış olduğum tonlardır