Antalya Gezimiz ve İzmir'e Dönüş

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 23 ส.ค. 2024
  • Bizi
    İnstagram dan Takip Etmek İçin: gocmen.aile
    Facebook tan Takip Etmek İçin: gocmenaile.de
    TikTok tan Takip Etmek İçin:Tiktok : @gocmenaile

ความคิดเห็น • 9

  • @ersin.altintac
    @ersin.altintac 2 ปีที่แล้ว +2

    4 yıl öğrencilik hayatımın kalbinde dolaşmışsınız. İyi ki de video çekmişsiniz. Zira mezun olduğumdan beri (2003) Antalya'ya gitme şansım olmadı. Işıklar Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, yat limanı, direkt geçmişe götürdü beni. Elinize sağlık..

  • @kevserozkan3311
    @kevserozkan3311 2 ปีที่แล้ว +1

    Bu tarz yerlerin kaderi suya para karşılığı atlamak Türkiye de pek çok yerde var. Mostar köprüsü üstünde de yurt dışında da aynı olay var..

  • @rustumutlu1460
    @rustumutlu1460 2 ปีที่แล้ว +2

    Merhaba Selin hanım ve Mehmet bey, verdiğiniz bilgilere öncelikle teşekkür etmek isterim, elinize sağlık. AB vatandaşı kişilerin Almanya ya gittiğinde yapması gereken işlemleri sormak isterim. AB vatandaşlarının oturma izni alması gerekmiyor, fakat Almanya da ikamet etmesi ve çalışabilmesi adres kaydı, vergi no, banka hesabı ve sigorta işlemlerini yapması gerekiyor. AB vatandaşı bir şahsın Almanya ya geldikten sonra sırasıyla yapması gereken işlemler ile ilgili bir video yapabilirseniz çok sevinirim.
    Ayrıca AB vatandaşı kimselerin 6 ay süre ile Almanya da ikamet edip çalışma hakları var diye biliyorum (yabancılar şubesine kayıt yaptırmadan ve izin almadan). Peki 6 ay sonrasında yabancılar şubesine kayıt olma veya bunun gibi işlemleri yapmaları gerekiyor mu? AB vatandaşı kişiler nasıl süresiz oturum alabiliyorlar veya AB vatandaşı oldukları için zaten süresiz oturum hakları var mı? İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    •  2 ปีที่แล้ว

      Merhabalar Rustu Bey,
      Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Sizin de dediğiniz gibi AB üyesi birisinin Almanya ya ilk geldiğinde yapması gereken şey İkametkah, sigorta işlemleri, vergi numarası alımı ve banka hesabı almasıdır. Daha sonrasında kendine bir iş ayarlayıp çalışması gerekir. Bunun dışında birşeye ihtiyacı yoktur. Daha doğrusu en azından bizim bulunduğumuz eyalette bu böyle. Ama diğer eyaletlerde de farklı olduğunu düşünmüyorum. Ben 2,5 senedir Almanyadayım. Hiç yabancılar şubesine gitmedim kayıt için falan. Kimsede bana sen burada kalamazsın 6 ayı geçti demedi. İkamet olduğu sürece kayıt var demektir. Her kuruma tek tek bilgi vermek çok mantıklı gelmiyor bana 😃 bununla ilgili tek bir videomuz yok ama videoların en başından beri bu süreci anlatıyoruz aslında. Sıra ile izlenirse bizim yaptığımız herşeyi görebilir gelmek isteyen arkadaşlarda. Ama söylediğinizi dikkate alıp sadece bu konuları birleştiren tek bir video da yaparız ileride.

    • @rustumutlu1460
      @rustumutlu1460 2 ปีที่แล้ว +1

      @ Mehmet bey özellikle bu yoğun dönemde zaman ayırdığınız için ilginize çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    •  2 ปีที่แล้ว

      Ne demek. Aklınıza ne takılırsa her zaman sorabilirsiniz. 3-5 gün geçte olsa bildiğimiz kadarı ile mutlaka cevap veririz.

    • @rustumutlu1460
      @rustumutlu1460 2 ปีที่แล้ว

      @ Eksik olmayın, ilginize tekrar teşekkürler, kendinize iyi bakın.

  • @uguroget1032
    @uguroget1032 2 ปีที่แล้ว +1

    Abi merhaba ben is bulmak icin kibrisa giriş yaptim is bulmamda yardimci olabilirmisin bi çok yere basvuru yaptim ama hic bi yerden geri donus alamadim

    •  2 ปีที่แล้ว

      Ne tür bir iş arıyorsun? Meslek nedir? Yaş nedir? Instagram dan yaz bana yardımcı olmaya çalışayım.