💈Feather Popular💈Kapo Shaving Cream & Cologne💈Simpson Trafalgar T3

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 11 พ.ย. 2024

ความคิดเห็น • 49

• @mikekouroumichalis9877
    @mikekouroumichalis9877 11 หลายเดือนก่อน +2

Ευχαριστούμε Κώστα για άλλο ένα ωραίο βίντεο.

• @dimitrisvars9867
    @dimitrisvars9867 11 หลายเดือนก่อน +2

Καλησπέρα Κώστα με τις υγείες σου💈🪒💙πολύ ωραίο Σετ ευχαριστούμε για την παρουσιασή του.

• @KrisShaves
    @KrisShaves 11 หลายเดือนก่อน +3

Με τις υγείες σου φιλαράκι μου!! Μια χαρά πράγματα και σήμερα!! ❤️ ❤️

• @stefanozonnino2090
    @stefanozonnino2090 11 หลายเดือนก่อน +2

Καλή σπερα από Βέροια
    Έχω την Kapò πλε κρέμα ξυρίσματος ....Καλή👍👍

• @georgepavlidis430
    @georgepavlidis430 11 หลายเดือนก่อน +4

Πολύ καλή η Feather. Για καθημερινό ξύρισμα, αλλά και για γένια 2-3 ημερών.

• @lamprosmellis5634
      @lamprosmellis5634 11 หลายเดือนก่อน +3

Πραγματικά είναι μια πολύ καλή μηχανή Γιώργο.
      Είναι από τις πολύ λίγες που δεν θες να αφήσεις από τα χέρια σου .
      Χωρίς κίνδυνο κοψίματος και ερεθισμού κάνει την δουλειά της το ίδιο καλά αν όχι πολύ καλύτερα από πολλές ντουντούκες που φυτρώνουν τελευταία σαν τα μανιτάρια εκεί έξω.
      Με μια καλή λεπίδα και στοιχειώδη αντίληψη/ τεχνική κανείς πολύ ευχάριστα και υγιέστατα ξυρίσματα,,,,,,και άσε να λένε!,,,,

• @panagiotisstavrakis6274
    @panagiotisstavrakis6274 11 หลายเดือนก่อน

η πρωτη μου μηχανουλα ηταν αυτη στισ αρχεσ την ειχα παρεξηγησει με τον καιρο καταλαβα οτι ειναι καλη μηχανη και αποδοτικη εγω ειχα θεμα.. πλεον την εχω για διακοπες και ταξιδια και παντα μου δινει καλο ξυρισμα χωρις κοψιματα και ερεθισμους

• @nikolaoskalisperis8885
    @nikolaoskalisperis8885 11 หลายเดือนก่อน +1

Πολύ ωραίο βίντεο Κώστα. Η Feather είναι μηχανούλα που πλέον χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου , αλλά που κ που την βάζω στο rotation . Μου άρεσε το σχόλιο σου στο τέλος: " ξυρισμένος είμαι! " . Έτσι είναι. Καλή συνέχεια με πολλά βιντεάκια !!!

• @Dennis-oy2zi
    @Dennis-oy2zi 11 หลายเดือนก่อน

Καλησπέρα Κώστα με τις υγείες σου!!!

• @johnntagounakis2486
    @johnntagounakis2486 11 หลายเดือนก่อน +2

Η συγκεκριμενη μηχανη με μια κοφτερη λεπιδα,μου δινει ενα απο τα πιο ευχαριστα και απροβληματιστα ξυρισματα.Την αγορασα πριν δυο μηνες απο περιεργεια και ομολογω οτι βαζει κατω πολυ πιο ακριβες μηχανες που εχω στην κατοχη μου.

• @Argy_V
    @Argy_V 11 หลายเดือนก่อน +1

Με γειές Κώστα. Χαίρομαι που στο κανάλι σου βλέπουμε και οικονομικές λύσεις για την καθημερινή αγαπημένη μας συνήθεια!
    Επίσης, σαν λάτρης των κρεμών προσθέτω ένα 👍 ακόμα !

• @T-R.e.x
      @T-R.e.x 11 หลายเดือนก่อน +1

Πολύ καλή οικονομική κρέμα, χωρίς όμως ιδιαίτερο άρωμα, οι Bond από την Πολωνία. Φοβερός αφρός.

• @dr.andreasandreou
    @dr.andreasandreou 11 หลายเดือนก่อน +2

Καλησπέρα φίλε Κώστα από Κύπρο
    Το λογότυπο είναι όντως στά Κυριλικά καί στή βουλγαρική προφορά ακούγεται
    Κάρο(Karo)
    Δεν σημαίνει διαμάντι αλλά τό χαρτί καρό στή τράπουλα,εξού καί τό κόκκινο σύμβολο
    Πολλές βουλγαρικές λέξεις είναι παρμένες από τήν ελληνική γλώσσα.
    Ωραίο ξύρισμα μπορούμε νά κάνουμε καί με ταπεινά προϊόντα
    Καλή συνέχεια

• @vasileiospetropoulos2046
    @vasileiospetropoulos2046 11 หลายเดือนก่อน +2

Φιλία από peacehaven England man East Sussex near Brighton φιλία απ αγγλιας

• @ΘωμάςΝικολινας
    @ΘωμάςΝικολινας 11 หลายเดือนก่อน

Καλησπέρα Κώστα... καλή sezon μεγάλε να έχεις να μαθαίνουμε καί εμείς.Καλα Χριστούγεννα να έχετε όλοι.

• @SmoothRadiostation
    @SmoothRadiostation 11 หลายเดือนก่อน

Με τις υγείες σου Κώστα και καλή εβδομάδα

• @tasosk6427
    @tasosk6427 11 หลายเดือนก่อน +2

Καλησπέρα Κώστα και σε όλους τους φίλους! Με αυτή την μηχανή πριν ένα χρόνο έκανα το πρώτο μου παραδοσιακό ξύρισμα, και έβαλα λεπίδα feather , είχα κοπεί σε πολλά σημεία θυμάμαι και ήταν γενικά άσχημη η πρώτη μου φορά . Αλλά με υπομονή κει βλέποντας εσένα βελτιώθηκα αρκετά πιστεύω, αν και πάλι κόβομαι 😂 😂😂 πάντως ήταν πολύ ωραίο και αυτό το βίντεο , καλή εβδομάδα ε όλους εύχομαι με υγεία

• @kostasintzes9958
    @kostasintzes9958 11 หลายเดือนก่อน

Είσαι σκετη απόλαυση αδερφέ μου❤ Το Τ3 ειναι το νουμερο 2 αγαπημένο μου πινελο μετά το γιακι τερας 30αρι με την barberpole λαβη. Κοντοχοντρος μπουλουκος δεν μασάει πουθενα😂 Με τις υγείες σου και καλή εβδομάδα 💈💈💈🏆🏆🏆🪒🪒🪒❤❤❤

• @xrysaetos1
    @xrysaetos1 11 หลายเดือนก่อน

Με γειές Κώστα.

• @G_Papahatzakis
    @G_Papahatzakis 11 หลายเดือนก่อน

Γεια σου φίλε μου Κώστα.... Τα Βουλγαρικά προϊόντα μου έχουν κινήσει κι εμένα την περιέργεια... Εύχομαι να βρεις αυτήν με το τριαντάφυλλο και να μας κάνεις βίντεο.... Σου εύχομαι επίσης τα καλύτερα με τις υγιείς σου.... Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

• @rhglpk2800
    @rhglpk2800 11 หลายเดือนก่อน

👍👍👍👍👍

• @pipesshavingandotherthings4613
    @pipesshavingandotherthings4613 11 หลายเดือนก่อน

Γειά σου Κώστα. Με έκανες και πήγα στο ντουλάπι με τις κρέμες να ψάξω 😄. Σε kapo έχω την classic, την sensitive και την fresh. Τις είχα πάρει από ένα μαγαζί με Βουλγάρικα - Ρώσικα προϊόντα πριν καμία 10αρια χρόνια κοντά στην Πατησίων. Επίσης σε αντίστοιχο μαγαζί στην Κυψέλη είχα πάρει τότε τις Пика (το αντίστοιχο "μπαστούνι" στα χαρτιά) και την спатия (το αντίστοιχο "σπαθί" στα χαρτιά). Η kapo νομίζω ότι είναι το αντίστοιχο "καρό" στα χαρτιά γι' αυτό έχει και τον ρόμβο σαν σύμβολο. Και οι Пика και спатия είχαν το αντίστοιχο σύμβολο μπροστά. Άλλες Βουλγαρικες κρέμες που έχω είναι η Top Ten, η rose of Bulgaria και η αντίστοιχη λεβάντα herbs of Bulgaria. Οι 2 τελευταίες, πολύ καλές με τα αντίστοιχα aftershave. Πρόσφατη προσθήκη από Βουλγαρία η Argo Neo Gold (υπάρχει και σε classic). Από όλες έχω μείνει ικανοποιημένος, υπολογίζοντας και το ποσό λίγο κοστίζουν. Πολλά έγραψα. Καλή συνέχεια και καλά ξυρίσματα!

• @GeorgeKanatas
      @GeorgeKanatas 11 หลายเดือนก่อน

Γνωρίζεις κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει την herbs of Bulgaria, γιατί είναι η αγαπημένη μου λεβάντα σε aftershave και κοντεύει να μου τελειώσει.

• @pipesshavingandotherthings4613
      @pipesshavingandotherthings4613 11 หลายเดือนก่อน

@@GeorgeKanatas Φίλε μου έχω φύγει απο την Αθήνα από το 2016. Δυστυχώς δεν ξέρω τώρα τι υπάρχει και τι όχι.

• @chronischristou6766
    @chronischristou6766 11 หลายเดือนก่อน +3

Τι μου θύμησες τώρα; Η πρώτη μου μηχανή ήταν αυτή, την έδωσα στον γιο μου που είναι 16 για να μπει στο τρυπακι του παραδοσιακού ξυρίσματος αλλά κατέληξε στη μαχ 3 τούρμπο.

• @T-R.e.x
      @T-R.e.x 11 หลายเดือนก่อน +2

Ευτυχώς γλίτωσε 😂

• @chronischristou6766
      @chronischristou6766 11 หลายเดือนก่อน +1

Καλά λες, δε ξυρίζει αυτή η μηχανή.

• @T-R.e.x
      @T-R.e.x 11 หลายเดือนก่อน +3

@@chronischristou6766 μήπως ξυριζει η Mach3 πες του? 😆☺️🤣

• @chronischristou6766
      @chronischristou6766 11 หลายเดือนก่อน +1

Εντάξει η mach 3 ξυρίζει, μην είμαστε υπερβολικοί, με αυτήν μεγαλωσαμε😊

• @T-R.e.x
      @T-R.e.x 11 หลายเดือนก่อน +3

@@chronischristou6766 γένια 7 ημερών δοκίμασες να πάρεις?😅

• @lamprosmellis5634
    @lamprosmellis5634 11 หลายเดือนก่อน +3

Πως τα κατάφερες και ξυρίστηκες Κώστα με αυτήν την μηχανή?
    Αυτή ξυρίζει μόνο αρχάριους και αυτούς που δεν έχουν γένια!
    Πέσαν έξω οι Ιάπωνες που την φτιάχνουν καμμιά δεκαριά χρόνια σερί και την πουλάνε παντού εκεί έξω!
    Εμάς που έχουμε πλούσια και σκληρά γένια λόγω μπόλικης τεστοστερόνης αυτή δεν μας τα κόβει και περνάει από πάνω,,,ειρήσθω εν παρόδω πολύ καλά θα κάνουμε να δώσουμε τα γονίδια μας σε μια τράπεζα DNA για να μην χαθεί το είδος!😁😁😁
    Χαίρε φίλε μου απέραντε,,,πολλές ευχές ώστε να σε έχουμε επί σκηνής και να δίνεις νοήματα με τον πολύ καλά υπολογισμένο λόγο σου!

• @OdiRithy
      @OdiRithy 11 หลายเดือนก่อน

Για τους Ιάπωνες μια χαρά θα είναι λογικά λίγο μουστάκι βγάζουν και λίγο μούσι στο πηγούνι 😂.

• @imransuhaimi3522
    @imransuhaimi3522 11 หลายเดือนก่อน

That T3 looks very small on ur hand, how tall are u?!

• @jiimkar
    @jiimkar 11 หลายเดือนก่อน

Με της υγιές σου Κωστή μου.

• @panagiotismavroudis7363
    @panagiotismavroudis7363 11 หลายเดือนก่อน

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ξυριστω με τη Feather , με feather λεπίδες. Πάρα πολύ ήπια

• @tzinas73bouzouki
    @tzinas73bouzouki 11 หลายเดือนก่อน

Τετάρτη θα πάω Κώστα...ξέρω αν θα βρω κάτι θα φέρω και εσένα... Αρκεί να έχω χρόνο.

• @kostasshaves
      @kostasshaves  11 หลายเดือนก่อน

🙏🏻🙏🏻

• @liviuficior9215
    @liviuficior9215 11 หลายเดือนก่อน +2

Hello & good evening, Kostas! I'm a big fan of Your's shave videos & I folowed all of them because I like very much Your style of shaving. I really inspire from these. Your videos are very cleaver, precise & delightful made. If You don't mind, I'd like to know what is Your opinion on this DE Safety Razor Feather Popular! I have one too but I didn't use it still now. And because I'm a fan and big user of the cartridge razors (I shave almost exclusively with them), I'd also want Your position on these. For me, cartridge razor works very good. No cuts, no pain, iritations or redness. I hope I didn't disturb You and please accept my very best wishes from Romania 🗿💟🇬🇷🍀🔝🥇👍❗ Finally, I'm really sorry I don't speak greek, which is a very noble & old language - Homer, Aristotel, Aristarh & so many others great men which made the world much, much wise & civilised. Once more, Thank You very much and wish You a great sunday night! And please, when You'll have time (and if You want) answer my questions! By the way, when a cartridge razor shave video from You? OK, my complete respect for You & the all people of Your such beautiful country: GREECE 💯❇️🌹✔️❗

• @kostasshaves
      @kostasshaves  11 หลายเดือนก่อน +1

Hello my friend Liviu! thank you for your kind comment! feather is a very gentle safety razor. it's perfect to start with this DE! I don't exclude cartridges from my shaving, maybe at some point I'll make a video! I have many friends who use brush, soap or cream and cartridges! it is not bad! thanks again for your kind comment about Greece! 🙏🏻🙏🏻 Greetings to Romania! 🇬🇷 🇷🇴

• @lamprosmellis5634
      @lamprosmellis5634 11 หลายเดือนก่อน +1

Τhis is a comment!!!
      A real sapiens comment.
      Thank you very much gentleman and wish our best for you.

• @orcus8169
    @orcus8169 11 หลายเดือนก่อน

Καλή μηχανούλα ως προς το αποτέλεσμα αλλά έχω διαβάσει από χρήστες και έχω δει φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει αυτοί που δείχνει πως τα μεταλλικά μέρη και τα πορτάκια αρχίζουν να βγάζουν σκουριά ένα μήνα κιόλας μετά την αρχή της χρήσης της οπότε δεν αξίζει γιατί με 15 ευρώ αγοράζεις άλλες εξαιρετικές μηχανές ολοκληρωτικά από μέταλλο και πολύ καλής ποιότητας όπως πχ η Fatip Picolo.