Tap to unmute

RĂZVAN CONSTANTINESCU: CRIZELE ACTUALE PRECED O EPOCĂ DE LUMINĂ ȘI BUNĂSTARE | Pe Drept Cuvânt #33

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 18 เม.ย. 2024
 • Medicul Răzvan Constantinescu a venit la #PeDreptCuvânt.
  Răzvan Constantinescu, gastroenterolog și șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, e unul dintre medicii care a continuat să gândească critic în perioada zisei pandemii, un om care și-a păstrat demnitatea și valorile în vremuri în care conformismul ne-a făcut să cedăm drepturi și libertăți fundamentale.
  Am vorbit cu Răzvan despre lipsa modelelor reale din societatea românească, despre nevoia revenirii la un sistem educațional al cărui prim scop să fie formarea de caractere, despre sistemul medical de la noi - cu argumentele și neajunsurile sale -, dar și despre următoarele situații de criză care ni se pregătesc.
  ***
  🌐 Urmărește podcastul #PeDreptCuvânt și pe:
  Site: www.florentintuca.ro/asculta-...
  Instagram: / pedreptcuvant
  Facebook: / pedreptcuvant
  TikTok: / pedreptcuvant
  🌐 Ascultă #PeDreptCuvânt:
  Spotify: open.spotify.com/show/3lpEud0…
  Apple Podcasts: podcasts.apple.com/ro/podcast…
  ***
  SUMAR
  00:00 Intro
  03:15 Startul unui proiect politic
  07:30 Lipsesc respectul și modelele. Sau cum privește Răzvan Constantinescu educația
  19:38 Despre starea sistemului medical românesc: este atât de bolnav pe cât credem? Și care sunt bolile sistemului?
  30:03 Unde este adevărata corupție a sistemului medical românesc
  39:24 Trebuie să luptăm pentru păstrarea legăturii dintre Dumnezeu și om
  41:40 „Dacă tăceam, cred că muream". De ce nu s-a conformat Răzvan Constantinescu în perioada așa-zisei pandemii
  50:50 Înainte de izbăvire, ne așteaptă alte situații de criză. Și, dacă le acceptăm, alte restrângeri de drepturi, sub pretextul noilor crize create
  ***
  Florentin Țuca este jurist, avocat fondator (Managing Partner) al societății de avocați Țuca Zbârcea & Asociații. Este autor al volumelor de eseuri „Gâlceava cu juristul din mine” (Ed. Humanitas, 2014) și „Adevărul în căutare de minister” (Ed. Universul Juridic, 2021). A participat în calitate de lector la numeroase conferințe și forumuri interne și internaționale pe teme actuale din domeniul juridic, organizate de instituţii private sau de către instituții din mediul academic. În anul 2012, a fost desemnat „European Managing Partner of the Year" de publicaţia londoneză The Lawyer.
  ***
  Dreptul de reproducere directă sau indirectă a informațiilor din cadrul podcastului „Pe Drept Cuvânt” este permis cu mențiunea sursei și includerea link-ului către conținutul nostru video.

ความคิดเห็น • 236

 • @pedreptcuvant
  @pedreptcuvant  2 หลายเดือนก่อน +85

  Vă mulțumim că urmăriți acest dialog! Dacă vă place, vă rugăm să-l trimiteți și altor oameni interesați de ideile atinse aici. Mai mult, dacă temele pe care noi și invitații noștri le dezbatem săptămânal vi se par importante, vă invităm să vă abonați la canalul nostru de TH-cam. Pe curând!

  • @alexbughaevsci2007
   @alexbughaevsci2007 2 หลายเดือนก่อน +2

   Poporul american e prima victima a ticalosilor malefici...

  • @whisperofthesea6089
   @whisperofthesea6089 2 หลายเดือนก่อน +6

   Felicitări pt invitații deosebiți, pt subiectele abordate👏
   Înainte de toate, dle Tuca, dumneavoastră sunteti un om deosebit. Felicitări, mult succes in continuare si viață lungă acestui podcast!🙏🇷🇴🕊🤗

  • @elenastelutaoprea2973
   @elenastelutaoprea2973 2 หลายเดือนก่อน +8

   Mulțumim.Sunteti doi oameni verticali și ar fi tare bine să prindem și noi mai mult curaj sau,, să ne dispară mai mult din frică".Prea repede s-a terminat conversația minunată ❤

  • @catalinb8731
   @catalinb8731 2 หลายเดือนก่อน +8

   Da. Asteptam si pe: Radu Baltasiu, Mircea Platon, Cristi Puiu, Virgiliu Gheorghe, Vasile Astarastoae, Gheorghe Piperea, Dragos Aligica, Andrei Darlau

  • @m.d.1249
   @m.d.1249 2 หลายเดือนก่อน +7

   Felicitări pentru integritatea d-voastră ca moderator și pentru subiectele abordate în podcasturi,este clar că avem o agendă exterioară pusă bine la punct, și ce trebuie să se instaleze se va înfăptui,noi nu putem schimba ceva pecetluit,dar nu putem fi adormiți și obedienți în fața minciunii,de aia există oameni ca voi,noi care nu vom accepta cu riscul ca să ni se taie anumite drepturi umane

 • @alexbughaevsci2007
  @alexbughaevsci2007 2 หลายเดือนก่อน +72

  Am urmarit in ,,pandemie,, cu speranta ca nu doar eu vad ca acea actiune este menita unui scop malefic. Doctorul Constantinescu si doctorul Astarastoaie au fost doua stele calauzitoare care m-au facut sa sper ca mai exista speranta in aceasta lume ticaloasa. Doi moldoveni minunati, doi oameni curajosi fara egal. Era de asteptat ca toata tagma medicala sa ia atitudine.... dar, ce sa vezi, lasitate si lipsa de cartacter...

 • @mariao7534
  @mariao7534 2 หลายเดือนก่อน +98

  Un medic vertical, dincolo de orice interese sau consecințe. Una din vocile singulare care au pus frână heirupismului mediatic și sanitar din timpul plandemiei.
  Și eu cred că totul va fi bine, cât timp Bunul Dumnezeu ne trimite mereu voci oneste care să ne atenționeze.

  • @titipavelescu4059
   @titipavelescu4059 2 หลายเดือนก่อน +5

   Într-adevăr, bunul Dumnezeu mai trimite uneori și astfel de voci la momentul oportun pentru a ne atenționa, dar totuși bunul Dumnezeu ne-a mai dotat pe fiecare dintre noi și cu un creier, pe care este de datoria fiecăruia dintre noi, măcar din respect față ce Cel care ni l-a dăruit, să ni-l mobilăm în permanență pentru a putea să fim capabili să ne auto-atenționăm dacă nu va mai exista altcineva care să o poată face. L-ați auzit pe d-l profesor Constantinescu afirmînd că această plandemie a fost parțial un eșec în raport cu obiectivele urmărite de descreierații care au pus-o la cale, eșec datorat în bună măsură unui nivel „soft” al constrîngerilor impuse. Mai apoi, tot d-l Constantinescu a făcut presupunerea -absolut logică, că data viitoare psihopații vor avea lecția învățată, așa că vor lucra cu un șurub mult mai strîns. Iar un șurub mai strîns va însemna în primul rînd o interzicere completă în orice mediu de comunicare publică a persoanelor de genul d-lui doctor Constantinescu. Așa că data viitoare vom fi pe cont propriu, tuturor celor care pînă acum ne-au atenționat, ne-au avertizat, ne-au explicat, le va fi pus pumnul în gură, nimeni nu-i va mai putea auzi. Atunci va trebui să continuăm noi să facem ceea ce ei vor fi constrînși să nu mai poată să facă. Și va trebui să o facem fără internet, pentru că Big Tech în mod sigur va introduce o politică radicală de suprimare a tuturor conturilor care difuzează erezii de la dogmele corectitudinii politice. Data trecută au cenzurat din greu vocile tuturor personalităților publice care s-au ridicat împotriva minciunii oficiale, au suspendat conturile somităților științifice și medicale care au luat atitudine împotriva minciunii și descreierării, au anulat chiar și conturile unui președinte al Statelor Unite aflat în funcție, „cel mai puternic om de pe planetă”. Dar conturile celor „de jos”, ale „conspiraționiștilor”, nu ni le-a blocat nimeni. Și n-am fost puțini, am fost suficienți pentru a ne face auziți de sute de mii, poate chiar milioane de oameni la care vocile cenzurate și interzise ale unor autorități calificate precum d-l Constantinescu n-au putut să ajungă. Și sînt sigur că asta a contat. Din acest motiv, data viitoare nu ne vor mai lăsa șansa asta, vor anula toate conturile tuturor celor care vor mai crîcni, indiferent dacă-i savant sau părerolog de Facebook. Așa că repet, data viitoare (căci sigur va mai exista o dată viitoare), fiecare dintre noi va fi pe cont propriu, pentru el însuși și pentru cei din jurul lui. Va trebui să devenim noi cei care atenționează, avertizează și explică celor din jur, om cu om, față-n față, cum să se ferească de pericol, de minciuni, de dezinformare, de manipulare. Pentru asta este nevoie de o minte limpede și mobilată. Încă mai este timp. Nu prea mult, simt că lucrurile se precipită, dar încă mai este.

  • @mariao7534
   @mariao7534 2 หลายเดือนก่อน

   @@titipavelescu4059 Aveți foarte mare dreptate. În ce mă privește, eu cred că am făcut partea mea, atât cât m-am priceput, dar s-a generat asemenea panică, încât mulți au fost gata să-și pună viața și sănătatea în mâna altora, devenind opaci la cei care cereau prudență.
   Sper că și noi am învățat din lecția aceasta, nu numai ei. Și vom respinge hotărât ideile prefabricate venite din sursă unică. Am văzut și în legătură cu propaganda legată de război și climate change, că oamenii nu mai sunt dispuși să înghită pe nemestecate minciunile oficiale.

  • @tudoritacapsa
   @tudoritacapsa 2 หลายเดือนก่อน

   ​@@titipavelescu4059Corect comentariu! Trebuia pus pe prima pagină. Cine este interesat de viitorul planetei și al semenilor săi se va interesa acum, până nu este prea târziu, din sursa cea mai sigură ce ne-a fost lăsată de însuși Domnul Suveran, Creatorul nostru și al întregului Univers, Biblia!
   Succes tuturor celor ce doresc salvarea din focul minciunilor care duc la multă suferință și moarte! 🙏

 • @mihaelatimandi9103
  @mihaelatimandi9103 2 หลายเดือนก่อน +45

  Un om deosebit! Felicitari pt ca l-ati invitat! Ma bucur ca intra in politica, avem mare nevoie de oameni verticali cu dragoste de tara si de Dumnezeu!

 • @homeconcept5300
  @homeconcept5300 2 หลายเดือนก่อน +75

  Ne bucura inițiativa politica a Dl Doctor Razvan Constantinescu, putem spune ca AVEM CU CINE VOTA, in sfarsit, anul acesta! 🇷🇴
  Astfel de modele trebuie urmate!
  Dl Doctor a dat incredere populatiei in timpul pandemiei, riscandu-si meseria si tot; intr-un astfel de om am toata increderea sa ii acord votul.
  Felicitari pentru intrarea in PPR, si pentru alaturarea cu Mihai Lasca, un luptator- avem nevoie de Patrioti!

  • @JohnnySmith-to7jw
   @JohnnySmith-to7jw 2 หลายเดือนก่อน

   doamne fereste ... ce text comunist din manualul de manipulare ... pentru aceasta replica am oprit la minutul 0:22 caci AI-ul isi face treaba

 • @liviawagner23
  @liviawagner23 2 หลายเดือนก่อน +24

  Ce adevarat a ti spus ,omenirea fara Dumnezeu este o gradina zoologica!😢😢😢

 • @emiliamkg2879
  @emiliamkg2879 2 หลายเดือนก่อน +55

  Un Om,un Medic, un Caracter!❤Dumnezeu să va va binecuvânteze si sa va apere !🙏

 • @user-hy2bs4hr5v
  @user-hy2bs4hr5v 2 หลายเดือนก่อน +31

  Succes Domnule Doctor! O fosta studenta de -a mamei dvs .Asa familie asa om! Domnul doctor provine dintr-😊 o familie de universitari ieseni!❤

 • @danabader9875
  @danabader9875 2 หลายเดือนก่อน +9

  O mare plācāciune in fata profesorului si renumitului doctor Rāzvan Constantinescu, pentru mine de fiecare datā o mare plācere de al vedea si auzi.

 • @monicacrican2723
  @monicacrican2723 2 หลายเดือนก่อน +57

  Minunat invitat!❤
  Rezonez,încă din acea perioadă în care vocea d-nului doctor s-a făcut auzită poate mai mult ca oricând, cu tot ce transmite acest OM.
  Mă bucur de veștile pe care ni le-a dat încă de la începutul conversației și, desigur, l-am dat mai departe.
  Toate cele bune!

 • @os9948
  @os9948 2 หลายเดือนก่อน +10

  Evrika! Acum știu cu cine votez! Slavă Ție, Doamne! Succes!

 • @danieladd6358
  @danieladd6358 2 หลายเดือนก่อน +5

  "MARE OM! MARE CARACTER!"-numai RESPECT-Razvan Constantinescu. "O lume fara Dumnezeu e o gradina zoologica"-cat adevar! Doamne ajuta,intr-un partid mic,dar CURAT,(pt.ca margaritarele nu se gasesc pe toate drumurile)dar cu SANSA de a intra acolo unde ar trebui, sa fie DOAR cei ce au ce spune si face! P.S. Rog gazda,sa vorbeasca la pers.2 pl.cu invitatii,daramite cu un astfel de OM-(fie el POATE si prieten)

 • @ancabalog4495
  @ancabalog4495 2 หลายเดือนก่อน +23

  Domnule Doctor, va urmăresc de 4 ani și pot spune că vă iubesc! Încă 5 persoane ca dvs, ar schimba fața acestei țări.

  • @tudoritacapsa
   @tudoritacapsa 2 หลายเดือนก่อน

   Credeți că este deajuns? Eu nu cred! La câți impotrivitor sunt, ar trebui cel puțin 90% din guvern +legi schimbate, întărite, astfel sa poată fi o conducere bună. În altă ordine de idei ar trebui și 90% dintre cetățeni, dispuși sa le respecte. Și, da, învățământul cu totul revizuit. Acesrea toate nu vor putea fi realizate de oameni, deoarece, sunt foarte mulți de partea răului. Numai Guvernul ceresc a lui Dumnezeu poate face aceste schimbări deoarece, este o conducere perfectă care a demonstrat ascultarea de DOMNUL Dumnezeu, de-a lungul timpului.

 • @gherghinatanase2779
  @gherghinatanase2779 2 หลายเดือนก่อน +2

  Oamenii LUI DUMNEZEUL ,SE CUNOSC DUPA ROADE.BUNUL SFINTUL SI ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PERSONAL SI FAMILIA DVS SI FAMILIARI DVS PE UNDE SE GASESC .AMIN.

 • @rjaaleitstalkingtomandbenn6756
  @rjaaleitstalkingtomandbenn6756 2 หลายเดือนก่อน +6

  Un om cu O mare, un pas ,un drum, un nou început,Doamne ajută!!!

 • @GigiDimofte-cb3nf
  @GigiDimofte-cb3nf 2 หลายเดือนก่อน +12

  D-le dr RĂZVAN CONSTANTINESCU sa fiți binecuvintat de MARELE DUMNEZEU. MAICA DOMNULUI SA VA OCROTEASCĂ 🌹☦️🌹🙏🤞😘🤗

 • @lilianagradinaru9727
  @lilianagradinaru9727 2 หลายเดือนก่อน +11

  Doamne îți mulțumim că mai avem în țară astfel de oameni demni și curajoși. Acum știu cu cine voi vota❤

 • @user-st2wm8nc4p
  @user-st2wm8nc4p 2 หลายเดือนก่อน +9

  Sper sa va ajute Dumnezeu. Aveți nevoie de multa susținere si de o campanie puternică pt a-i invinge pe ticăloșii care ne conduc.

 • @marcelaslejuc-ve1ll
  @marcelaslejuc-ve1ll 2 หลายเดือนก่อน +27

  Respect și prețuire ! Un Om care trebuie ascultat, susținut și urmat.

 • @gxg247ygjjghfyfgftdrdrd
  @gxg247ygjjghfyfgftdrdrd 2 หลายเดือนก่อน +27

  Super-tare ești “PE DREPT CUVINT”! Încă o rază de lumină ptr acest popor !Da, ROMÂNIA încă mai are oameni valoroși ,să iasă din anonimat și să salvăm ROMÂNIA și nația română ! Curățenie generală în ROMÂNIA ,și pe primul loc ,EDUCAȚIA!!!Va iubim Dnle Doctor Răzvan Constantinescu,și v-am susținut în plandemie !

 • @anisoaraamariei9605
  @anisoaraamariei9605 2 หลายเดือนก่อน +18

  Vă mulțumesc! O persoană deosebită!... Aștept să vă ascult după ce veți ocupa funcția de ministru al sănătății!.... Mult succes!...

 • @user-pe5zj4gp7s
  @user-pe5zj4gp7s 2 หลายเดือนก่อน +8

  Câtă dreptate aveți d-nule doctor , vă mulțumim pt eroismul de care ați dat dovadă și vă urăm ca harul Duhului Sfânt să vă lumineze până în veșnicie !

 • @adrianapopa9532
  @adrianapopa9532 2 หลายเดือนก่อน +38

  Mulțumesc mult domnul doctor , pentru ca ne ați spus adevarul la începutul așa zisei pandemii .
  Am văzut un interviu al d voastră cu d nul Pompiliu Diplan cred in Aprilie 2020 când ne ati dat curaj …. Și ne ati spus adevarul .

  • @cristianniculescu4780
   @cristianniculescu4780 2 หลายเดือนก่อน

   Iunie 2020

  • @user-id7vx9jy3c
   @user-id7vx9jy3c 27 วันที่ผ่านมา

   Da, acel interviu a fost revelator pentru foarte mulți. Pentru mine a fost doar o confirmare a ceea ce știam deja tocmai de aceea am fost foarte bucuroasă că acel interviu a circulat pe rețelele sociale.
   De unde știam? Din protocoalele masonice, din pandemiile anterioare care au fost și ele niște mascarade, din propria logică , etc....

 • @SilviaZlat-qp8zh
  @SilviaZlat-qp8zh 2 หลายเดือนก่อน +8

  Domnule Doctor ați început emisiunea cu un zâmbet fenomenal care nu l-am văzut din 2020 niciodată la dumneavoastră.Acel zâmbet larg demonstrează cît de om bun cu suflet bun sunteți înainte de a fi bineînțeles un doctor care trebuie să-l respectăm și să-l păstrăm exact ca un lucru nestemate.Să ne trăiți mulți ani și să fiți un exemplu pentru absolut toți doctorii.Vă iubesc Domnule Doctor.

 • @m.d.1249
  @m.d.1249 2 หลายเดือนก่อน +12

  Un om pe care l-am admirat din timpul pl..andemiei ,asumat,care se vede clar ca-l are pe Dumnezeu aproape,ca să nu mai spun de capacitățile lui didactice și intelectuale,dar mai presus de toate acestea, văd o înțelepciune ❤

 • @octavianmihaescu5148
  @octavianmihaescu5148 2 หลายเดือนก่อน +12

  De data aceasta dl Dr R C-tinescu, nu ne-a delectat si cu umoru d-sale inconfundabil, omu asta merita sutinut! Tot respectu dar si ptr moderator,

 • @SilviaZlat-qp8zh
  @SilviaZlat-qp8zh 2 หลายเดือนก่อน +6

  Vă rog să mai veniți și să ne redați încrederea pe care acești monștri au încercat să ne-o distrugă

 • @ioandarie3399
  @ioandarie3399 2 หลายเดือนก่อน +10

  Plecaciunile mele in fata dumneavoastra si a Domnului Dumnezeu 🙏🙏🙏

 • @marcelam8346
  @marcelam8346 2 หลายเดือนก่อน +7

  Minunat! Mult respect, domnule doctor! Avem multă nevoie de oameni ca dumneavoastră!

 • @ioanagrad5973
  @ioanagrad5973 2 หลายเดือนก่อน +7

  Un om pe care îl respect și îl admir , mare caracter , din cer vine totul , îi mulțumesc că există 🙏

 • @ungureanulidia2845
  @ungureanulidia2845 2 หลายเดือนก่อน +6

  Felicitări,domnului Răzvan Constantinescu.

 • @teonastanciu1318
  @teonastanciu1318 2 หลายเดือนก่อน +9

  Domnule Doctor, aveti un caracter minunat, frumos! Felicitări! Mulțumim pentru implicarea d-stră!
  Felicitări amândurora!

 • @flora12321
  @flora12321 2 หลายเดือนก่อน +22

  Îmi place ce văd și ce aud! Ma bucur ca existați ! Sunteți putini! Căutați prin arhive oameni ca voi, cara tipa urla de disperare, și care au nevoie de înțelepciunea lui Răzvan Constantinescu!!!♥️👍👍👍🇧🇪👼Unirea face puterea ! Și timpul zboară, nu trece! Nimic fără Dumnezeu!!! Va iubim și va așteptăm 🙏👍👍👍🍀🌹🇧🇪

 • @rodicamuresan8953
  @rodicamuresan8953 2 หลายเดือนก่อน +6

  Felicitări d-lui dr. Constantinescu, pentru verticalitate, consecvență în credință și atitudine științifică, demnitate și curaj!

 • @doinabizaran7153
  @doinabizaran7153 2 หลายเดือนก่อน +16

  DUMNEZEU să vă binecuvânteze, să fiți sănătos, mare nevoie avem de oameni ca dumneavoastră. De mare folos ne-ați fost în ,,plandemie,,. Așteptam un partid cu adevărat al patrioților. Cu mulțumiri, de la Giurgiu.

 • @olimpiagruianu7356
  @olimpiagruianu7356 2 หลายเดือนก่อน +5

  Mult respect pentru domnul doctor Răzvan o persoană responsabilă și corectă prin tot ceea ce spune

 • @floarevioricaflorea2069
  @floarevioricaflorea2069 2 หลายเดือนก่อน +5

  Felicitări Domnului Doctor.Răzvan Constantinescu. Timișoara

 • @silviarauti2028
  @silviarauti2028 2 หลายเดือนก่อน +7

  MINUNAT! SUPER! EXCELENT! Mulţumim pentru emisiune, iar domnului doctor îi doresc sănătate şi succes!

 • @profirailie4637
  @profirailie4637 2 หลายเดือนก่อน +6

  Toată stima și respectul domnul doctor ! Sănătate și Doamne ajuta

 • @provincialaderomania5314
  @provincialaderomania5314 2 หลายเดือนก่อน +16

  De cand asteptam revenirea dlui. Constantinescu, mare om, mare caracter. Ii si multumesc pentru curajul de-a fi ne aviza aspra covidului ca si manipulare in masa. Sa traiti si sa fiti ocrotit.

 • @danielapopa3885
  @danielapopa3885 2 หลายเดือนก่อน +24

  O lume fara Dumnezeu e o gradina zoologica..o sa tin minte asta :)
  Felicitari , mi-a mers la suflet acest podcast!
  Mai vrem :))
  Deja am share-uit cu prietenii!
  Multumim !

  • @arjunadan3812
   @arjunadan3812 2 หลายเดือนก่อน +3

   E mai rău ca o gradina zoologica, e chiar iadul...

  • @marianabalint3466
   @marianabalint3466 2 หลายเดือนก่อน +1

   ​@@arjunadan3812credeam ca numai eu simțeam asa!

  • @emiliajaszberenyi1074
   @emiliajaszberenyi1074 2 หลายเดือนก่อน +1

   Mai zicea un mare scriitor: Unde nu e Dumnezeu,totul e permis!

  • @arjunadan3812
   @arjunadan3812 2 หลายเดือนก่อน +1

   @@emiliajaszberenyi1074 Nicăieri în Macrocosmos nu e permis absolut orice. Da, totul e cu putință(în anumite condiții), dar nu orice este permis(de Dzeu). Chiar și entitățile infernale sunt limitate în a face rău Creației dumnezeiești, în conformitate cu Legea Karmei(astfel încât nimănui care nu merita, sa nu i se facă ceva rău nemeritat)...

 • @margaretaungureanu2766
  @margaretaungureanu2766 2 หลายเดือนก่อน +13

  Multumim lui Dumnezeu ca mai avem asa medici cu suflet mare si apropiati de omul de rand .Multumesc pentru emisiune si va rog sa il mai invitati pe dl doctor .

 • @anvaasigdea232
  @anvaasigdea232 2 หลายเดือนก่อน +14

  In perioada de trista amintire,a pandemiei in Romania,acest domn doctor a avut un rol important,pentru mine;de prima data de când l-am descoperit,l-am apreciat,l-am inteles ! Am fost alături cu sufletul,la tot ce-a tras in pandemie.
  Un om deosebit domn doctor Razvan Constandinescu!
  Are o educație deosebita,este sincer,e un mare patriot,si-un optimist !
  Are toate calitatile si principiile in care eu încă mai cred!
  Educat ca cei de varsta mea.(eu fiind în '68).
  Ii doresc o viata bună și linistita!
  Sănătate domnule doctor Razvan Constantinescu!
  Chapeau!
  Mulțumesc pentru interviu si dvs.!

 • @lucretiaconstantin4091
  @lucretiaconstantin4091 2 หลายเดือนก่อน +23

  Jos pălăria!!Mai mare dragul sa va ascult!!Felicitari!

 • @adelabruzan9930
  @adelabruzan9930 2 หลายเดือนก่อน +5

  Mi a fost dor de să l ascult pe domnul doctor ❤️

 • @mariarusu4793
  @mariarusu4793 2 หลายเดือนก่อน +5

  Felicitări dn doctor pentru integritate .Slava Domnului că m.ai avem în tara Oameni verticali!

 • @marianaiacob9220
  @marianaiacob9220 2 หลายเดือนก่อน +4

  Va multumim mult!
  Felicitari si mult succes in viitor! Dumnezeu sa va ajute!
  Cu mult respect ,ma simt alaturi de d.voastra in tot ce spuneti!

 • @moraruadi4368
  @moraruadi4368 2 หลายเดือนก่อน +12

  Respect și stimă domnului doctor!

 • @feliciafeli805
  @feliciafeli805 2 หลายเดือนก่อน +5

  Toată stima și respectul domnule doctor. Fiți binecuvântat.🤗🙏

 • @albtn4434
  @albtn4434 2 หลายเดือนก่อน +2

  Cu Dumnezeu înainta D-le doctor Răzvan Constantinescu!!! Mulțumim universului și părinților Dvs p/u Omul care sunteți, un model de care societatea românească are mare nevoie!!!Profund respect!!!

 • @firutaoanta7382
  @firutaoanta7382 2 หลายเดือนก่อน +6

  Unde a fost gripa, rinita alergica, viroza respiratorie, pneumonia, în toată perioada restricțiilor? De ce au fost internați pacienții suferinzi de alte afecțiuni în secția Covid, fără a avea simptome de răceală sau gripa, a căror externarea s-a făcut în sacul negru și sicriu fără dreteptul de a beneficia de înmormântare creștinească?

  • @feliciacoman9319
   @feliciacoman9319 20 วันที่ผ่านมา

   Il intrebati pe dl doctor?! Pai el s-a luptat singur pe baricade impotriva acestor minciuni! Se pare ca nu stiti cine este acest OM.

  • @firutaoanta7382
   @firutaoanta7382 20 วันที่ผ่านมา

   Il cunosc pe Dl. Doctor Razvan Constantinescu, cum să nu-l cunos. Cum s-a luptat cu javrele ale de colegi ai dumnealui. Gunoaiele ale trădătoare se credeau stăpânii întregului popor român , nerusinatii.

 • @noradragos1002
  @noradragos1002 2 หลายเดือนก่อน +4

  Dumnezeu să vă ocrotească și să aveți puterea să înmulțiți binele

 • @DoraMuntean-Balog
  @DoraMuntean-Balog 2 หลายเดือนก่อน +3

  Ma bucur ca in România mai sunt OAMENI!

 • @vanesazigmund6328
  @vanesazigmund6328 2 หลายเดือนก่อน +19

  @pedreptcuvant:
  Un interviu ca o rază de soare. Un mod minunat de a-mi începe ziua pentru care vă mulțumesc
  Domnule doctor, foarte mult ați însemnat pentru mine in perioada psihozei colective și va mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut într-un mod atât de firesc!

 • @mariatatianagruia3981
  @mariatatianagruia3981 2 หลายเดือนก่อน +3

  RESPECT MAXIM!ESTE O ONOARE SA-L ASCULT PE DOMNUL DOCTOR!

 • @elenacojocaru271
  @elenacojocaru271 2 หลายเดือนก่อน +5

  Mulțumesc ,respect și prețuire domnule doctor !❤❤❤

 • @Adevarul-hs6tt
  @Adevarul-hs6tt 2 หลายเดือนก่อน +14

  MULȚUMESC PENTRU ACEST INVITAT DRAG MIE! ♥️

 • @gabrieloprea5299
  @gabrieloprea5299 2 หลายเดือนก่อน +11

  Asa este.Extraordinar om.

 • @CeciliaNeda-ny7ol
  @CeciliaNeda-ny7ol 2 หลายเดือนก่อน +9

  Multumesc pentru aceasta emisiune in care am simtit multa iubire si suflet.Cu inima curata si adevar trecem prin viata cu capul sus.Zile binecuvantate si insorite💝💝💝🌿

 • @pamelapop9788
  @pamelapop9788 หลายเดือนก่อน +1

  Respect pentru dv.Domnule Doctor Razvan din pacate putini la numar demni.❤❤

 • @TheTusica
  @TheTusica 2 หลายเดือนก่อน +15

  Respect si admiratie 👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋

 • @marianaduta7791
  @marianaduta7791 2 หลายเดือนก่อน +19

  Multumesc , felicitari si pt. teme ,si pt. invitati !
  Tin f. mult la idenitate si recunoscatoare Cerului ca m - am nascut Romanca si ortodoxa ; Dr. Razvan Constantinescu mi - e f. drag , l - am urmarit si in pandemie , si dupa !
  Voi vota cu partidul domniei sale chiar daca ar avea un procent cu multe 0 - uri in fata , merita :
  ,,Nu te teme , turma mica ", nu ?
  Doamne - ajuta !

 • @vioricacurelet-es6kx
  @vioricacurelet-es6kx 2 หลายเดือนก่อน +14

  Doamne ajuta!

 • @angelicastoica4158
  @angelicastoica4158 2 หลายเดือนก่อน +12

  Bucurie mi-ati facut prin invitarea d-lui dotor.Multumesc.

 • @anachiorean1577
  @anachiorean1577 2 หลายเดือนก่อน +5

  Respect și prețuire!❤👏

 • @michaelaelena6983
  @michaelaelena6983 2 หลายเดือนก่อน +3

  Excelent dialog, un plus de argumente si mai ales de bun simt. Sans pareille in jungla internationala a podcast-urilor. Exista oameni de valoare in România, si e bine sa-i cunoastem si sa-i facem cunoscuti. Si sa creem si noi la rândul nostru o rețea benefică, in care crestinismul să translumineze în fiecare profesie; amintesc grupul Oxford cu John Lennox, Alistair Mc Grath, Joseph Boots etc. In Germania Martin Mosebach, neuitatul Ratzinger etc. Sa nu ne fie teama sa fim apologeti, in orice meserie am lucra.

 • @florinvoda9971
  @florinvoda9971 2 หลายเดือนก่อน +2

  Un om cu mult bun simt. Domnul sa-l binecuvanteze.

 • @nonnavalerianonna9919
  @nonnavalerianonna9919 2 หลายเดือนก่อน +2

  Mare adevăr spune D. Dr. Răzvan Constantinescu.

 • @jean-claude9979
  @jean-claude9979 2 หลายเดือนก่อน +8

  De ascultat cu mare interes su apreciere❤

 • @marialucut8295
  @marialucut8295 2 หลายเดือนก่อน +3

  Multumesc frumos pentru emisiune, felicitari!🙏

 • @anipatroi7665
  @anipatroi7665 2 หลายเดือนก่อน +4

  Multă sănătate, Domnul doctor și felicitări pentru tot ce faceți!

 • @anisoarateodor554
  @anisoarateodor554 2 หลายเดือนก่อน +3

  Dumnezeu sà và binecuvànteze 🙏 ❤❤❤

 • @felicia2784
  @felicia2784 2 หลายเดือนก่อน +1

  Să fie într-un ceas bun, vă urmăresc cu drag, Dumnezeu să vă binecuvânteze ❤️🙏🇷🇴

 • @annamariacornescian6025
  @annamariacornescian6025 2 หลายเดือนก่อน +4

  Felicitari pentru extraordinara emisiune! Ma bucul ca d-l Razvan Constantinescu se va implica in politica.Sa Va ajute D-zeu!

 • @TheMariana29
  @TheMariana29 2 หลายเดือนก่อน +2

  Un dialog minunat cu doi oameni minunati 🙂❤

 • @mariakohnert
  @mariakohnert 2 หลายเดือนก่อน +4

  Mult Respect vă datorează Poporul Român ❤ Sînt mândră de Domnia voastrâ Domnule Doctor.

 • @florisin7763
  @florisin7763 2 หลายเดือนก่อน +5

  MULTUMESC PENTRU ACEASTA EMISIUNE SI PENTRU INVITATUL SPECIAL,D-UL DR .RAZVAN CONSTANTINESCU,PE CARE-L FELICIT,PENTRU IMPLICAREA SA SI IN SFERA POLITICII ROMANESTI!❤🎉🙏

 • @MM-cj9wh
  @MM-cj9wh 2 หลายเดือนก่อน +14

  Felicitari ptr emisiune! ❤ Cu siguranta voi alege Partidul dumneavoastra ❤❤❤

 • @gabibela2319
  @gabibela2319 2 หลายเดือนก่อน +12

  Eu lucrez în domeniul curățenie pe hotel și diverse.
  Din Decembrie 2019 se tot vorbea de virusul din China, eu in aceiași perioada am trecut printr-o gripă puternică de abia respiram care m-a ținut toată luna iar șefi de la serviciu nu îmi dădeau permis de a îmi lua vacanta medicala plus ca se făcea glume pe seama a ce se petrecea prin Asia.In Ianuarie 2020 deja gluma a devenit mai groasă și s-au început testările pt colegi care aveau gripă dar angajaților nu se oferea echipament de protecție pt camerele asa zis infectate iar brusc în Martie muncitori au fost trimiși în șomaj tehnic, a urmat știrile care inducea panica și frică, bâlbele experților și coruperea lor care ,brusc apare vaccinul care a divizat lumea în doua,am apucat ca în acesta perioada sa lucrez 2 luni în spital pe bloc operatoriu unde seful ne presa cu vaccinul dar fără sa ne ofere echipament special pt dezinfectarea sălilor declarate cu virus, mi-a dat demisia pe fondul presiunilor pt vaccin și marginalizarea impuse de la serviciu, după care am lucrat la un hotel de 4 stele care făcea curățenie doar cu apa și o cârpă de care găseam.
  Puse pisele de puzzle cap la cap se ajunge la concluzia ca Cunoașterea înseamnă Puterea ,Puterea -Corupe atât timp cât pentru unii totul se rezuma la banii, se cred dumnezei și alerga după faimă.
  Oamenii din tara și peste tot nu realiza cât de mult ideologiile social-politice de natura psihologica propagata prin instrumente economice și mass-media le afectează viața și relațiile interumane cu cei apropiați care ne împarte în diferite extreme de interese.
  Când cei care dețin Cunoașterea cu adevărat ar trebui sa ducă poverile celor slabi și sa ii ajute a evolua.
  Problema romanului ca este inteligent dar ii lipsește unitatea și omenia.

 • @mirela6309
  @mirela6309 2 หลายเดือนก่อน +3

  Am venit aici de pe Activenews unde cineva recomanda intr un comentariu interviul
  Ma bucur foarte mult sa îl regăsesc pe domnul profesor doctor Răzvan Constantinescu! 😚❤

 • @stefanconstantinescu1576
  @stefanconstantinescu1576 2 หลายเดือนก่อน +4

  Superb❤❤❤

 • @costellazar2602
  @costellazar2602 2 หลายเดือนก่อน +1

  Este de apreciat, sper că o să aveți susținere largă în rândul tuturor oamenilor care vă asculta.

 • @elenapistea2747
  @elenapistea2747 2 หลายเดือนก่อน +2

  Respect maxim,Domnule Răzvan Constantinescu!

 • @auricaherta8812
  @auricaherta8812 2 หลายเดือนก่อน +5

  RESPECT ȘI ADMIRAȚIE !!! DUMNEZEU SĂ VĂ OCROTESCĂ OAMENI FRUMOȘI !

 • @marymany2001
  @marymany2001 2 หลายเดือนก่อน +1

  Doamne ce repede a trecut 🙄, la asa OAMENI si INTELIGENTI si CULTI, as sta ore, as renunta si la somn.
  Imi este dor de OAMENI ca dvs, mi-as dori toti care apar pe la TV sa aiba astfel de atitudine si valori sanatoase. A fost acest podcast ca o gura de aer, cu speranta ca mai sunt OAMENI capabili si dispusi sa se confrunte cu situatia actuala , cu sistemul malefic in care am acceptat sa Traim.
  Multumesc Doamne 🙏🙏🙏 ca mai lasi si OAMENI CU VALORI SANATOASE pe PAMANT.
  Pentru mariile dvs, am doar 3 cuvinte:
  🙏🎩🙏RESPECT💯RESPECT💯 RESPECT🙏🎩🙏
  💖🍀🎩👏👍🎩🍀💖🙏🙏🙏

 • @carmenancab821
  @carmenancab821 20 วันที่ผ่านมา +1

  Mulțumim pentru speranța dată!🙏

 • @nicollezeinicoll5279
  @nicollezeinicoll5279 2 หลายเดือนก่อน +5

  Felicitări pentru emisiune, extraordinar invitat!

 • @corinamiapopa6536
  @corinamiapopa6536 2 หลายเดือนก่อน +5

  Felicitări pentru invitatul special pe care l-,ați avut și pe care,bineînțeles ,am avut si noi următorii ,onoarea sa il vedem si sa il ascultăm -dl.dr Răzvan Constantinescu ! Un OM de mare caracter,inainte de profesionalismul domniei sale ! Vocea dânsului împreună cu cea a d-lui profesor dr.Astărăstoaie ne-a deschis ochii minții in asa zisa "plandemie"( sau plandemență,cum ati mai numit-o dvs.😊) Credca nu am ratat nici o apariție a domniei sale in spațiul publuc sau on-line și mă bucur enorm ca l-am revăzut acum ! Respect maxim și mult succes în toate acțiunile pe care le va intreprinde in viitor ! Sunt convinsă că va avea mulți susținători ! Dumnezeu sa vă binecuvănteze stimate domnule doctor Răzvan Constantinescu !❤

 • @johnnypascal7395
  @johnnypascal7395 2 หลายเดือนก่อน +2

  Felicitari maxime!

 • @marianadragomirescu7164
  @marianadragomirescu7164 2 หลายเดือนก่อน +3

  Pacea Domnului

 • @DD-RO
  @DD-RO 2 หลายเดือนก่อน +3

  Felicitari pentru alegerea invitatului 👌

 • @mariapetris9817
  @mariapetris9817 2 หลายเดือนก่อน +2

  Respect și admirați domnule doctor!

 • @nicolaeciorascu2111
  @nicolaeciorascu2111 2 หลายเดือนก่อน +3

  D-le Dr. ați fost un sprijin pentru noi in pandemie și vă mulțumim pentru asta

 • @user-bo5xi5rw3p
  @user-bo5xi5rw3p 2 หลายเดือนก่อน +3

  Felicitari domnule doctor

 • @Adevarul-hs6tt
  @Adevarul-hs6tt 2 หลายเดือนก่อน +5

  DOMNUL RĂZVAN ♥️🌹♥️🌹

 • @floricahorhocia6871
  @floricahorhocia6871 2 หลายเดือนก่อน +3

  Românii treziți vă odată

 • @nicoletatimos7802
  @nicoletatimos7802 2 หลายเดือนก่อน +2

  Multumesc! Alaturi de voi❤❤

 • @gabrielacoleasa7007
  @gabrielacoleasa7007 2 หลายเดือนก่อน +5

  Va mulțumesc Domnilor!

 • @Ramona_With_Love_22
  @Ramona_With_Love_22 2 หลายเดือนก่อน +7

  Doi oameni extraordinari făra de care nu se poate. Felicitări pentru curaj, calmitate, umor, inteligență și multe alte lucruri. Vă salut cu Hristos a Înviat! pentru că înțelegeți profunzimea. Adevărul întotdeauna triumfă iar oamenii valoroși întotdeauna sunt copiii lui Dumnezeu. Împreună reușim.

 • @marianatalalau9859
  @marianatalalau9859 2 หลายเดือนก่อน +2

  Doamne ajuta!Cu mult interes și mult drag îl ascult pe D l Doctor Răzvan Constantinescu, încă din timpul plandemiei!Va mulțumesc din suflet pentru această emisiune.