Dan Dungaciu: Soros VERSUS Trump

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 1 ก.ค. 2020
 • „Suveranitatea statelor trebuie subordonată legii internaționale și instituțiilor internaționale.” Iată filozofia miliardarului George Soros, denigrator șef al președintelui Donald Trump.
  Pentru magnatul specializat în manipularea cursurilor valutare, Donald Trump este un posibil dictator care ne amintește de epoca lui... Adolf Hitler. Să ne gândim puțin: Președintele Trump a cerut diminuarea puterii guvernului federal iar cancelarul Hitler a instaurat dictatura Statului nazist asupra familiei, asupra școlii, asupra Universităților, dar și asupra economiei germane (controlînd industria și producția agricolă).
  Naziștii au dezvoltat nenumărate programe sociale, pentru a cumpăra loialitatea celor mulți. Conservatorii au încurajat spiritul antreprenorial și independența. Donald Trump sprijină Statul israelian. Adolf Hitler a exterminat șase milioane de evrei. Ce contrast ar putea fi mai izbitor?
  Dar să privim mai atent nu doar la cuvintele, ci și la faptele lui George Soros. Ateu declarat, miliardarul socialist a finanțat nenumărate acțiuni propagandistice și tactici de înfierare a oamenilor ancorați în respectul față de familie, proprietate, onoare, cavalerism, patrie și Dumnezeu.
  A investit miliarde de dolari în dezechilibrarea unor raporturi de forțe geopolitice. A fost susținătorul fanatic al lui Barack Obama și Hillary Clinton. În 2016, Soros a pierdut.
  Cu toate acestea, magnatul globalist n‐a încetat să dea bani unor lideri, fundații și programe caracterizat printr‐un mix de anarhism isteric (Rev. Jeremiah A. Wright), colectivism rasist (Black Lives Matter), ethos secularist (Planned Parenthood, implicată în vânzarea de organe a unor copii avortați) sau antiamericanism visceral.
  Pentru că iubește virtutea, miliardarul dorește legalizarea consumului de marijuana. Pentru că res‐ pectă ordinea spontană a pieței, Soros apelează la metode diversioniste și subversive, care mimează angajamentul civic al oamenilor „la firul ierbii” (astro‐turfing). Modelul? Saul Alinsky. Investiția în mobilizarea străzii e, uneori, colosală.
  George Soros urăște noțiunea de identitate și suveranitate națională, memorie culturală sau reprezentare democratică.
  Filozofia lui? Internaționalismul fără frontiere. Devălmășia. Din acest motiv, activiștii Open Society au atacat guvernele de centru‐dreapta din țări precum Albania sau Macedonia. De ce? Pentru că Balcanii reprezintă culoarul critic pentru migrarea refugiaților dinspre Siria către Europa centrală. Desantul lui George Soros la adresa lui Donald Trump are, așadar, o agendă ascunsă.
  ▶️ YOUR SUPPORT FUNDS OUR MISSION: www.patreon.com/Neamtu
  ▶️ Paypal: m.g.neamtu@gmail.com
  ▶️ BANK TRANSFER: Cont IBAN: RO63BTRLRONCRT0281616101 (lei) George Mihail Neamțu
  ▶️ REVOLUT: GB45REVO00997069253192 (IBAN), BIC: REVOGB21, Revolut address: Str. Iuliu Toader; Bl 102, Sc. C, Apt. 26; 310271, Arad, România.
  ▶️ BUY MY BOOK: www.povaralibertatii.ro
  ▶️ RETORICĂ & LEADERSHIP (rezervări curs/coaching): mihailneamtu@gmail.com
  AUDIO:
  🔴 Listen to our podcast on Spotify
  open.spotify.com/show/4ZBWf0C...
  🔴 Listen to our podcast on Soundcloud:
  soundcloud.com/mihail-neamtu
  VIDEO:
  🔴 Subscribe to our TH-cam channel: / @mihailgeorgeneamtu
  SOCIAL:
  🔴 Like us on Facebook: georgemneamtu
  🔴 Follow us on Twitter: mihailneamtu
  *****
  #MihaiNeamțu #VoceaLibertății #RomâniaDeșteaptă

ความคิดเห็น • 212

 • Nevodar Mihai
  Nevodar Mihai 2 ปีที่แล้ว +6

  Domnule Neamțu, vizualizarea acestei înregistrări mă “obligă” să vă transmit felicitările și aprecierile mele.
  Un discurs-interviu genial, un adevărat festin al minții!
  Am avut intenția de a vă scrie încă după primul interviu cu domnul profesor, de asemenea genial, dar am ezitat.
  Vă mulțumesc pentru temele bine selectate, pertinente și pline de seva, pentru personalitățile marcante și pentru faptul că girați cartea conservatoare .
  După cum știți, mă regăsesc cel mai adesea în viziunile dumneavoastră, dar și împărtășesc cu prieteni buni mie idei, concepte și practici pe care le prezentați.
  Vă salut din Cluj, vă urmăresc cu interes, vă felicit și mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc și personal!
  Cu respect și doriri de bine,
  Mihai Nevodar

 • Mircea Ionescu
  Mircea Ionescu 2 ปีที่แล้ว +17

  Din punctul meu de vedere aceasta discutie ar trebui sa ocupe o emisiune la ora de mare auditie la o televiziune serioasa. Personal am inteles foarte multe lucruri despre Trump, Soros si politica globala, bine explicate, profesional construite si cu o mare calitate intelectuala. Jos palaria si felicitari domnule Neamtu! Impecabil, ca de obicei domnul profesor Dungaciu!

  • Jokerul
   Jokerul ปีที่แล้ว

   CITESTE COMENTARIUL JOKERULUI DE MAI SUS

 • Elena Lebu
  Elena Lebu 2 ปีที่แล้ว +38

  CORECT,el D.TRUMP nu este politician,el este un iubitor de țară,este pentru națiunea americană👏👏👏👍

 • Lucica Mirza
  Lucica Mirza 2 ปีที่แล้ว +21

  Un dialog la superlativ, care ne ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla pe scena actuala a lumii. Multumim tuturor intelectualilor romani care tin adevarul sus! Altfel nu vom mai avea viitor bun inainte.

  • Doina D
   Doina D 2 ปีที่แล้ว +3

   DOMNUL INVITAT SE REMARCA PRIN TONALITATE FOARTE EXPRESIVA PLACUT LA ASCULTAT TANAR DAR PROFUND MATURIZAT IN CUNOASTERE.

  • Doina D
   Doina D 2 ปีที่แล้ว +1

   CHIIAR DACA TARA ARE SI OM LA SUFLET SI PREGATIRE LA STIINTA DE CE NU SE APRECIAZA MAI INTAI DANSII INTRE EI SA I PUTEM CUNOASTE CA CEI CU SUFLET SAU CEI CU STIINTA SA I SUSTINEM. CA ASTA E SOCIETATEA POPOR ASCULTATOR DAR CREDINCIOS SI ELITE CARE SA CONDUCA IN MUNCA NU IN ASUPRIRE CUM SE PRACTICA.

  • Doina D
   Doina D 2 ปีที่แล้ว

   Cei care sunt parveniti si cocotati in functii publice redusi fiind nu judeca azi ca tot raul li se intoarce. Cei gresitori la Creatorul nostru suntem pedepsiti de cei indraciti . Dar si acestia sunt rasplatiti de diavolii la care slujesc. Istoria o dovedeste an de an. Cititi ...

  • Doina D
   Doina D 2 ปีที่แล้ว

   SUNTEM FIII ACELUIASI CREATOR. NE TRAGEM PRIN NASTERE DI UNUL ADAM.

 • Rodica Constantin
  Rodica Constantin 2 ปีที่แล้ว +10

  Felicitări pt tot ce faceți.Aduceți oameni de talia d-lui profesor, poate se trezește nația.Doamne ajuta!

 • Big Tv One Comedy Production
  Big Tv One Comedy Production 2 ปีที่แล้ว +7

  Multe Salutari, doar cu Dumnezeu & adevarul in nainte, God Bless,, we Love you guys,, Cu drag, Daniel Ganea , Los Angeles..

 • ovidiu caradja
  ovidiu caradja 2 ปีที่แล้ว +5

  Excelentă ediție! Pe când îl invitați și pe dr Sorin Lavric? Multumiri anticipate. PS Prof Dungagiu spală obrazul intelectualității române care, cu câteva excepții, stă pitită din teamă sau din interese oculte (burse, pensii și alte stipendii de tot felul) să iasă în față cu poziții tranșante...

 • angela moldovan
  angela moldovan 2 ปีที่แล้ว +8

  Mă interesează tare mult politica externă. De câte ori am ocazia ascult opiniile acestui domn nu doar deștept ci foaaarte inteligent. Eu îl numesc bibliotecă ambulantă, enciclopedie, sau găsesc alt epitet măgulitor, altă comparație frumoasă/ plăcută, pentru a-l așeza cumva între valorile țării. Dacă România ar fi avut la guvernare ”o mână” de oameni ca Dungaciu, sau chiar Neamțu ( fără a dori neapărat să-i pun pe-aceeași treaptă), ziceam că România nu s-ar găsi aici astăzi, ci mult mai respectată și altfel considerată între celelalte ”țări surori” din U.E. Este o desfătare intelectuală să-l asculți și să-ți dai seama câtă dreptate are! Fac asemenea complimente unui bărbat fiindcă nu mă cunoaște...glumesc, dar sigur mi-ar fi greu ca doamnă, ca femeie, să spun unui bărbat astfel de lucruri, fără ca el să creadă că eventual aș avea vreun interes, de-aceea il complimentez. Felicitări pentru fiecare apariție!

 • Alexandru Ghiuruțan
  Alexandru Ghiuruțan 2 ปีที่แล้ว +7

  Un interviu super. Le așteptăm cu mare interes și pe următoarele.

 • Rodica Alexandru
  Rodica Alexandru 2 ปีที่แล้ว +27

  Donald Tramp este un patriot si toti romini din America il votam pe Donald Tramp si ne rugam pentru el.,

  • Adriana Vanache
   Adriana Vanache 2 ปีที่แล้ว +3

   Si noi ne rugăm ptr dl TRUMP
   Adevarul si Domnul vieții vor triumfa

 • Dan Mihaesi
  Dan Mihaesi 2 ปีที่แล้ว +11

  O noua discutie profunda.Multe salutari din Australia

 • Remus Boca
  Remus Boca 2 ปีที่แล้ว +4

  Un dialog bun de tradus în limba engleză. Ar înțelege astfel și blm-iștii occidentali că România are încă o "majoritate tăcută", nu doar slugoi vocali.

 • cati matei
  cati matei 2 ปีที่แล้ว +23

  Mulțumesc frumos pentru expunerea dvs. prin care mi-ați întărit și mai mult ideea că dl președinte Trump Este creștin și-l iubește pe Domnul Isus pe care și eu îl iubesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze 😇‼️

 • UniverseStudio
  UniverseStudio 2 ปีที่แล้ว +32

  Mihai, nu țin neapărat sa te laud, dar ești aproape unicul care spune adevărul real a tot ce se întâmplă. Ma mir cum de nu te cenzurează astia... ține-o tot asa și Dumnezeu sa te umple de putere!

  • gadalin58
   gadalin58 2 ปีที่แล้ว +2

   Pai de ce nu l-o cenzura oare? O fi de prtea care trebuie .... :)

  • Danel Irimescu
   Danel Irimescu 2 ปีที่แล้ว

   EU sper sa iasa trump dar e varianta americana a lui dancila.

 • Marilu Iovanescu
  Marilu Iovanescu 2 ปีที่แล้ว +15

  Lumea academica gandeste in functie de sponsorizare. Valabil si pentru lumea medicala.
  Follow the money.

 • Delia D
  Delia D 2 ปีที่แล้ว +9

  Excelent dialog! Bravo, Mihail Neamtu! Bravo, Dan Dungaciu!

 • Alina Stoica
  Alina Stoica 2 ปีที่แล้ว +7

  👏👏👏❤🙏

 • Doris Dorina
  Doris Dorina 2 ปีที่แล้ว +5

  Multumim
  Domnului Dungaciu si dumneavosta Neamtu si tuturor invitaților!!👏👏🙏🙏🙏🙏🙏 va urmăresc ori de cite ori aveti emisiune ..

 • Soimu Magdalena
  Soimu Magdalena 2 ปีที่แล้ว

  Mulțumim mult, pentru "stropii de ploaie" ai erudiției și dezbaterilor destepte

 • gabri3ltz
  gabri3ltz 2 ปีที่แล้ว +7

  Cand se va ridica acea majoritate care tace acum...:)

 • The BIBLE in the Schools! (NOT the Religion)
  The BIBLE in the Schools! (NOT the Religion) 2 ปีที่แล้ว +1

  Minutul (44:...):
  CE ESTE ADEVĂRUL?
  A întrebat Pilat din Pont pe YESHUA (Iisus), Cel adus înaintea sa, la judecată...
  YESHUA (Iisus) este CUVÂNTUL
  (TORA/Legea/Învățătura)
  Lui Dumnezeu, întrupat.
  EL ESTE
  ADEVĂRUL !!!!!!!!!!!!!!
  Omenirea a UCIS deja pe Dumnezeu prin PĂCATELE (Fără-de-LEGEA) din trupul, firea noastră;
  ÎL UCIDEM încă, în fiecare zi,
  în noi înșine, prin modul nostru de a trăi, iată!
  NU numai pe cruce, pe dealul Golgota!

 • Gheorghe Azoica
  Gheorghe Azoica 2 ปีที่แล้ว +1

  Salutam pe Dl. Dan e un om nencrezut sinplu si super .

 • Mariana Besleaga
  Mariana Besleaga 2 ปีที่แล้ว +2

  D-le profesor Dungaciu , ati putea sa ne sugerati un sistem functional care sa satisfaca
  omenirea din punct de vedere social si moral ??? Echitabil pentru toti !

 • Vyacheslav Baron
  Vyacheslav Baron 2 ปีที่แล้ว +1

  Va multumesc domnilor pentru informatie.

 • violette damian
  violette damian 2 ปีที่แล้ว +6

  FELICITARI DOMNILOR SI MULTUMESC!

 • Titus Papana
  Titus Papana 2 ปีที่แล้ว +2

  Multumim pentru aceasta complexa oglindă a Americii și a situației actuale!! Locuiesc intr-o suburbie a Los Angeles-ului, și nu-mi vine sa cred ceea ce văd și aud intimplindu-se in jurul meu!! Nu sunt un literat sau tobă de carte dar cred ca am umpic de sens comun și-mi pun întrebarea dacă omul mai vrea să trăiască pe acest pămînt (că gonim spre autodistrugere)și dacă viața mai are valoare in lumea de azi??😮‼️

  • Lotta Love
   Lotta Love 2 ปีที่แล้ว +1

   Titus Papana California, dar mai ales Los Angeles si San Francisco, au devenit un shithole, poate si din cauza ca acolo sunt democratii la putere. De fapt, in SUA, e dovedit deja ca aproape in orice stat/oras din SUA unde "albastrii" conduc, vezi cea mai multa saracie, violenta, mizerie, deopotriva cu drogati si cersetori care dorm pe strazi. Gresesc?

 • Andrei Andrei
  Andrei Andrei 2 ปีที่แล้ว +32

  Am vazut deja video-ul pe facebook, pot sa spun ca Dl. Dungaciu este un fin cunoscator pe teme de politica externa. Este deja a-2-a dezbatere de genul acesta si mi-a placut nespus de mult.Recunosc insa ca pana sa-l urmaresc la dvs. pe canalul de youtube nici nu l-am bagat de seama pe Dl. Dungaciu. Felicitari pentru ceea ce faceti si pentru oamenii pe care ii promovati aici.
  P.S: Cum ar fi sa il vedem pe Steve Bannon si Dl. Dungaciu la o dezbatere video televizata? :D

  • Emil Ghengeaua
   Emil Ghengeaua 2 ปีที่แล้ว +2

   exclus, este mismach, cind easte o desbatere intre persoane de categorii diferite, meciul este un dezastru !

 • Lotta Love
  Lotta Love 2 ปีที่แล้ว +1

  Mi-a placut mult acest interviu, asa ca l-am recomandat si altora;) Aaa, si am cumparat cartea dvs, d-le Neamtu, "FENOMENUL TRUMP".
  Excelent scrisa! Din cate am inteles, sunteti singurul est-european care a avut "tupeul" sa scrie o carte cu mesaj pozitiv la adresa controversatului presedinte, Trump. Felicitari!

 • floarea pop
  floarea pop 2 ปีที่แล้ว +8

  Orice om (bogat sau sarac-cu idei umane prezente) ce s-ar ridica sa inventeze ideologii, metode, sa reinventeze mecanismul economiei,...NU VA REUȘI NIMIC fără a recunoaște CREATORUL.
  Sa recunoaștem starea degradata a umanității, fără valorile puse de Dumnezeu în Omul Adam, pierdute aproape complet. Dar, prin Jertfa Domnului Isus, avem speranța împăcarii cu Tatăl Ceresc. Asta așteptăm prin Împărăția promisa, un timp de educație și ridicare spre perfecțiune... De la mic pana la mare, de la bogat la sărac, toți avem nevoie sa cunoaștem caracterul Tatalui și a Domnului... Ioan 17:3. Vezi mai multe detalii în www.adevarprezent.org

 • Cristi Radulescu
  Cristi Radulescu 2 ปีที่แล้ว +1

  Super emisiune

 • Teodora Plaesu
  Teodora Plaesu 2 ปีที่แล้ว +7

  Foarte interesant! Felicitări!

 • florin manta
  florin manta 2 ปีที่แล้ว +8

  Super tare ! Felicitari !

 • nosphy
  nosphy 2 ปีที่แล้ว +33

  Omul , oricare ar fi, alb, negru, galben, care se rupe de Dumnezeu , de istoria lui, e ca o frunza in vânt , nu mai are fundament. Este o greșeală enorma ca se încearcă sa se schimbe fundamental omul pentru a se încadra intr-un sistem, in loc sa construim continuu un sistem care sa se muleze pe om!

  • Mia Persu
   Mia Persu 2 ปีที่แล้ว +1

   Nu bre, le schimbăm pe amândouă! Omul pentru întâmpinarea societății de care are nevoie! Că doar nu o să abordăm lumea modernă cu omul primitiv ?!

  • Daniela Marian
   Daniela Marian 2 ปีที่แล้ว +7

   @Mia Persu - cu "bre" se exprimă snobii de tărani. Nu construi o societate robotizată. Nu poți transforma omul în robot. Construiești un portativ civilizat, educativ, dar nu unul de cipare a omului. Omul a fost creat de Dumnezeul Luminii Atotputernicul, din pămănt și i-a dat suflu din El. Corpul fiind materie care se descompune repede, suflul este o energie nevazută de om, care nu se descompune niciodată, indiferent de culoarea pielii.

  • Rodica Alexandru
   Rodica Alexandru 2 ปีที่แล้ว +2

   nosphy Problema este ca sintem prosti si ne lasam adica o foarte mica minoritate sa conduca o natiune..in Rominia nu aveti ce face ca daca incepeti o revolutie va sting astea cu apa s-au gaze..dar noi avem pistoale nu cred ca este casa fara..albi sint multi politai sint ci noi nu stiu cu cine e armata dar cacati acei de miliardari care mai au vreo doua besini si isi dau pe spate,noi stam si asteptam sa ne bage si un furtun in cur si unu in gura sa umblam cu el pe strada ca asa trebuie.,daca poporul s-ar rascula si armata si politai ar fi cu noi am fi lasati in pace..ei au facut o incercare au reusit destul de bine sa ne tina in casa sa ne puna botnita pe bot..sa ne inumanizeze sa ne raceasca sa ne ferim de cei dragi..si o intimd tot mai lunga sa vada cit le merge si este razboi pe timp de pace..noi ne ascundem ca pipirigi in casa si draci fac cipuri si vaccine ardai focu de vi ca astea ar merita pusi in fata poporului si legati pe rug si dat foc de vi asta merita si dat pe News sa vada toti cei ce isi bat joc de oameni impreuna cu Iohanis si toti cei ce au contribuit la vinzarea padurilor.,la nemti..tara noastra Rominia incepind de la tradatorul de Iliescu restu la fel au contribuit la vinzarea pamintului bucatica cu bucatica..

  • Mia Persu
   Mia Persu 2 ปีที่แล้ว

   @Daniela Marian
   Carevasăzica sunt snoaba doar pentru că sunt de la țară! ? Și dacă e să vorbim despre o lume robotizată, deja am atins - o având o relație cu telefonul mobil. Nu se realizează însă cât de ,,cip" ne este.

 • Stefan Balint
  Stefan Balint 2 ปีที่แล้ว +1

  Excelent. Insist asupra faptului ca si albul este o culoare.

 • Gabriel Tanase
  Gabriel Tanase 2 ปีที่แล้ว +8

  Va doresc multa sanatate si putere.

 • Gheorghe Azoica
  Gheorghe Azoica 2 ปีที่แล้ว +4

  Da frumos mesaj Mihai ,nici un securist na fost arestat ,si cind te gindesti ce rau au facut.

 • CumSăViață
  CumSăViață 2 ปีที่แล้ว

  Super fain !!!

 • daniel Ro
  daniel Ro 2 ปีที่แล้ว +6

  *de ce sunt eliberați interlopii,pușcăriașii de partidele de la putere,..ca să facă afaceri pt partidele respective, iar partidele respective ”să pară fără penali” în funcții publice* th-cam.com/video/K3kXid5qIfk/w-d-xo.html

 • Cristian Cerb
  Cristian Cerb 2 ปีที่แล้ว

  Va rog sa-l informati pe dl.Dungaciu ca acea carte a lui Huntington - Cine suntem? - a fost tradusa si in romana in 2004: facebook.com/jik.leshoog/posts/2644896139101956 Cartea se gaseste si in biblioteca mea personala, desigur. Salutari de la un alt aradean si succes in continuare.

 • Vincent Van Gogh
  Vincent Van Gogh 2 ปีที่แล้ว

  Fără gândire critică nu mai facem deosebirea între bine și rău, ceea ce în termeni psihologici se numește psihoză

 • אלנה נגב
  אלנה נגב 2 ปีที่แล้ว +4

  Domnnilor excelenta abordare nu mi ramine decit sa va urez. DZeu Sa va binecuvinteze dar population Se confrunta din toate timpurile cu monstrrii care pina la urma fost. invinsi de majoritate si cine are un DZeu invinge

 • Viorica Andrian
  Viorica Andrian 2 ปีที่แล้ว +1

  Toate mediile sunt interesante va urmăresc cu drag si imi doresc sa castige trump

 • Mircea Talos
  Mircea Talos 2 ปีที่แล้ว +2

  Aici, in dialogurile cu intelectualii rasati, in disputele cu personalitati din mediul academic, Mihai Neamtu exceleaza. Ce castig ar fi fost pentru Romania un Mihai Neamtu consecvent asezat intr-o miscare politica doctrinar crestina! Ce personalitate politica ar fi devenit d-l Neamtu, daca ar fi avut intelepciunea si rabdarea de a sta cativa ani in preajma Seniorului! Acum, avandu-l alaturi pe universitarul inalt mobilat si carismatic de talie internationala Dan Dungaciu, dialogul este cu totul exceptional. Oricum, cu toate reprosurile mele legate de traseul politic involburat al domniei sale, felicitari Mihai Neamtu!

 • Emilian Badea
  Emilian Badea 2 ปีที่แล้ว

  Multumiri, din Boston, Rodica & Emilian

 • Frank Bon
  Frank Bon 2 ปีที่แล้ว +5

  Ce lume culturala vedeți dv la soros!

 • cri xcJkr
  cri xcJkr 2 ปีที่แล้ว +9

  nu e soros vs trump e rotschild vs noi restul

 • Maria Nistor
  Maria Nistor 2 ปีที่แล้ว +3

  Da va cistiga ne rugam ptr el sa cistige from USA

 • Florin Bora
  Florin Bora 2 ปีที่แล้ว +7

  foarte bun multumesc

 • Mara S.
  Mara S. ปีที่แล้ว

  Acum la un an de la acest video am trecut deja de alegeri si "paradigma globala" a lui Trump care nu a castigat din pacate. Lupta pentru presedentie nu a fost intre Biden si Trump ci intre democrati si Trump. Determinarea democratilor a fost atat de incrancenata si concentrata pe persoana lui incat partidul republican nu a mai reprezentat nimic in aceasta campanie. Prin alegerea lui Biden a fost demostrata puterea partidului nu a persoanei ca atare care e destul de senila. Daca se vota strict dupa persoana, Biden nu era presedinte acum si alegerile primare au demostrat asta ca de-abia le-a castigat. Acum ca Trump a pierdut focusul s-a schimbat, inca il blameaza pe Trump pentru ceea ce ei considera ca trebuie sa fie blamat cu mai putina vehementa, dar acum vor incet, incet sa minimalizeze supportul populatiei catre partidul republican. Eu cred ca Trump s-a batut pe el insusi. Faptul ca nu a fost macar in ultimele luni de campanie o persoana articulata, s-a pierdut intre cuvinte si sentimente in loc sa fie succint, demagog, sa lamureasca in special femeile care-l votasera cu 4 ani in urma ca el ar putea face o treaba si mai buna dupa toata mascarada de ani cu russian collusion si impeachment. Nu a reusit sa lamureasca masele care-l supportase neasteptat in 2016. Plus multe alte greseli de campanie care nu mai are rost sa le scriu.

 • Sergiu Danalache
  Sergiu Danalache 2 ปีที่แล้ว

  Dupa cum vad libertatea individului si mai ales a celor cu vaza in viata sociala in poziti de interes economic politic artistic ar fi fara sens daca nu se respecta principiile fundamentale de viata de cultura istorie universala a tuturor timpurilor fara aceste atribute care incepand cu mari oameni politici de Imperi care cu ajutorul lor sa ajuns sa avem atata educatie libertate cultura deci fara o constienta a lumi a viieti rationale psihice echilibru mental emotional nu se poate traii se va ajunge la un haos, dezechilobru social universal fara ratiune sau morala spirituala apsoluta adica noi ca oameni avem nevoie de ratiune intr-un cuvant fara Dumnezeu care este ratiunea viata lumina dreptatea dragostea binele frumosul fara el si fara aceste atribute nu exzista ratiune omul trbuie sa fie sublim inteligenta apsoluta aidoma Zeilor

 • Stela Matei
  Stela Matei 2 ปีที่แล้ว

  Stimați domni,vă apreciem,vă admirăm,vă prețuim!Noi oamenii simpli am rezuma această temă ,astfel:Marea CONTROVERSA A ÎNCEPUT ÎN CER ȘI SE VA ÎNCHEIA PE PĂMÂNT!LUMINA NU POATE CONVIEȚUI CU ÎNTUNERICUL, ADEVĂRUL CU MINCIUNA,BINELE CU RĂUL!DUMNEZEU NE VA CONDUCE CU DREAPTA LUI BIRUITOARE ÎN ACEASTĂ BĂTĂLIE FINALĂ,COSTE ACEASTA ORICÂT AR COSTA!PÂNĂ ATUNCI,DUMNEZEU SA I DEA BIRUINȚĂ,PREȘEDINTELUI TRUMP!

 • Daniela Marian
  Daniela Marian 2 ปีที่แล้ว +4

  Masonii știu foarte bine că există Dumnezeu Creatorul. Așa cum există un lider de grup, așa există și Dumnezeu, cel mai puternic peste întregul Univers. Ei vor un control asupra întregii omeniri, să conducă totul de pe pământ. Mizează pe cele scrise de Sfinții Apostoli după Cuvântul Lui Dumnezeu, riscând mânia Lui că va veni și-i va anula.

 • Iulian Ortodox3
  Iulian Ortodox3 2 ปีที่แล้ว +3

  Doamne ajuta Neamului românesc 💙💛❤️

  • Neamtu Adam
   Neamtu Adam 2 ปีที่แล้ว

   ..la Roma , Spania lui Traian , dar nu pe Pämäntul Sf. DACIA !!! ???

 • Hildegard Birk
  Hildegard Birk 2 ปีที่แล้ว

  Mutumesc a fost foarte interesant, eu ma rog ca Presedintele Donald Trump sa fie iara ales in Noiembrie ca presedintele Americii

 • sarmaticus malus
  sarmaticus malus 2 ปีที่แล้ว +2

  Măi nea Dunganciule, dumneata zici că n-ai auzit de conspirația despre care știe toată lumea. Ne vorbești nouă de Karl Popper, Fukuyama, etc. etc. Multă apă de ploaie și puțină esență. Am vrut să vă aud ce puneți. Cred că o să-mi pară rău de acea o oră și ceva cât ține videoclipul ăsta.

 • Ovi Ovi
  Ovi Ovi 2 ปีที่แล้ว

  Pentru tine Mihai ceva special 🙏🏻
  th-cam.com/video/-g4K7N5Lqa4/w-d-xo.html
  Sent from my iPhone

 • Daniel Mihalache
  Daniel Mihalache 2 ปีที่แล้ว +12

  Jos pálária Mihai!
  Esti OM si a fi OM e lucru mare!!

 • Jon Doe
  Jon Doe 2 ปีที่แล้ว

  Trebuie neaparat tradus in cel putin ENGLEZA.

 • Sorin Diaconescu
  Sorin Diaconescu 2 ปีที่แล้ว

  Profesore daca ba castiga Biden ? EU traiesc aici pt voi este simplu sa comentati.

 • Neamtu Adam
  Neamtu Adam 2 ปีที่แล้ว

  min. 27. Adevärat a zis despre Religie = Intuneric !!!

 • Liviu Suciu
  Liviu Suciu 2 ปีที่แล้ว +2

  Mihai , parca ar fi cutremur la tine acasă , tabloul din spatele tău dădea semne ca e cutremur ?

 • Mihail Neamtu
  Mihail Neamtu  2 ปีที่แล้ว +4

  Vă așteptăm în comunitatea noastră
  www.scoalaneamtu.ro

  • Doina D
   Doina D 2 ปีที่แล้ว +2

   NU MAI VORBITI DE REVOLTE IN STRADA . CE SA CEARA LUMEA CAND CEI CARE SUNT CONDUSI DE ORICE FEL DE SEFIE BATJOCORESTE PE TOATE CAILE CETATEANUL. NUMAI TERIRIZARI CU SERVICIU. CU SPITALELE. CU CALATORIILE. LA ORDINUL NU STIU CUI VINE COVIDUL . NU PE CEI CARE CONDUC. . SARE PE AMARATII NEAMULUI CA SA FIE PEDEPSITI. FACETI VORBE SI ALTII FAPTE. VA VINE RANDUL LA COVID LA LOC COMANDA.

  • Only the TRUTH
   Only the TRUTH 2 ปีที่แล้ว

   !!!!!! Proverbe 9 cu 8-9 !!!!!

 • daniel Ro
  daniel Ro 2 ปีที่แล้ว +5

  *România* , un *Car tras de Boi* th-cam.com/video/BsOS-iJtBRI/w-d-xo.html

  • L * G
   L * G 2 ปีที่แล้ว +1

   Sunt atât de Boi încât nici ei nu-si dau seama că se îndreaptă către PIERZANIE. ..Și noi ...

 • Rodica Alexandru
  Rodica Alexandru 2 ปีที่แล้ว +1

  Sint in America de 30 de ani trebuie sa imi vind casa dar mine as veni acasa..

  • Rampage_Roar
   Rampage_Roar 2 ปีที่แล้ว

   @first name de Nord, Centrala sau de Sud e bine?

 • George TNT
  George TNT 2 ปีที่แล้ว

  De ce socialism comunismul si capitalismul ,,democratic" urasc nationalismul patriotic?!

 • violette damian
  violette damian 2 ปีที่แล้ว +1

  Trump2020

 • DefenceRo
  DefenceRo 2 ปีที่แล้ว +1

  Este gresit tittlul videoclipului.....corect este SOROS VERSUS CRESTINISM...pentru ca toate minoritatile care le sustine au un singur lucru in comun..... NE-CRESTINISMUL(nu sunt crestini)

 • Jokerul
  Jokerul ปีที่แล้ว

  PERFECT SPUS DLE. DUNGACIU!. OMUL TREBUIE SÄ JUDECE SINGUR ... NU SÄ FIE CU CAPUL IN NORI, ADICÄ LA "CEL DE SUS" DE CARE ESTE OBSEDAT mihaineamtzu ! neamtzule, SOROS UN OM FÄRÄ PATRIE ?... CE PROST ESTI , CE-I PATRIA ?...PATRIA ESTE CEVA NOSTALGIC CA FEMEIA PE CARE O IUBESTI, FIE EA MAMA SAU NEVASTA, DAR MAI INTII DE TOATE ASTEA TRÄIESTI CU PICIOARELE PE PÄMINT CARE ESTE "CEL MAI MARE" SI "CUPRINDE TOT" ! ... FRAIER STRICAT CE ESTI !. ESTE UN ADEVÄR CÄ RELIGIA ESTE OPIUM PENTRU POPOR!. IMANUEL KANT A FOST SI MAI BRUTAL IN EXPRIMARE A SPUS CÄ (citez din memorie) : "un popor este cu atit mai dobitoc cu cit credinta lui in dumnezeu este mai mare" CE SPUI DE ASTA neamtzule ?. neamtzule, TE CAM UITI CA VITELUL LA POARTA NOUÄ CIND IL ASCULTI PE dL. DUNGACIU... CE AFFLI ACUM DE LA EL ESTE PESTE CAPACITATEA TA DE INTELEGERE (vezi intelectul ) , TE SIMT DE LA 2000 KM.DISTANTÄ CUM L-AI CONTRAZICE PE DL.DUNGACIU, DAR N-AI CURAJ SI ASTA ESTE UN LUCRU BUN,... ASA CÄ STAI IN BANCA TA IN CONTINUARE ALTFEL DAI DOVADÄ SI DE AROGANTÄ. neamtzuleprostsiidiot VREI SÄ AFLI CORESPONDENTUL LUI WSCHINGTON SAU MAI STIU EU CINE IN AFRICA?... MAAAARE DOBITOC MAI ESTI.! EXCEPTIONALÄ DENUMIRE DLE. DUNGACIU: "TEORIE RELIGIOASÄ" SI "TEORIE NERELIGIOASÄ " , EU LE NUMEAM ALTFEL SI ANUME " ISTORIA RELIGIEI" SI "RELIGIA," CEA DIN URMÄ DE FAPT "TRADITIA"

 • Minodora Ruschita
  Minodora Ruschita 2 ปีที่แล้ว

  Criza Occidentului a descris-o mai bine Eliade, th-cam.com/video/svjw7RVXzUc/w-d-xo.html

 • Gheorghe Marius Pavel
  Gheorghe Marius Pavel 2 ปีที่แล้ว

  Sunteți de balaceanca , mă scuzați.....

  • Lotta Love
   Lotta Love 2 ปีที่แล้ว

   De ce spui asta?...

 • Adina Panda
  Adina Panda 2 ปีที่แล้ว

  Este enervant ca te tot joci cu titlurile astea, si mai ales ca nu dai atentie interlocutorului.

  • Mihail Neamtu
   Mihail Neamtu  2 ปีที่แล้ว +2

   Mulțumesc pentru feedback. Regret neplăcerea produsă. Este la fel de enervant și că nu înțelegeți cum într-o producție homemade un singur om se ocupă de cercetarea temei, întrebări, generice, comentarii, publicitate. Vă invit să faceți dvs. o producție superioară editorial, filozofic, videografic. Mulțumesc.

  • Adina Panda
   Adina Panda 2 ปีที่แล้ว +1

   @Mihail Neamtu Este de toata lauda cercetarea ta, dar nu are legatura cu comentariul meu.

 • Elena Lebu
  Elena Lebu 2 ปีที่แล้ว +7

  Acest SOROȘ este clar unATEU a recunoscut el,un om fără DUMNEZEU este o pacoste pt el în primul rînd,nu poți să îl admir pt nimic,pot cel mai bun lucru pot să-mi fie milă de el și unde va sfîrși, președintele D.TRUMP ESTE OM UNIC,doresc din toată inima să fie încă 4ani președintele AMERICI,astfel această țară se va prăbuși,știu;creștini adevărați din America îl vor vota în Noiembrie 2020 pe D.TRUMP🙏🙏🙏

  • Rampage_Roar
   Rampage_Roar 2 ปีที่แล้ว

   eu nu cred ca esti romanca

 • Trifan Cristian Constantin
  Trifan Cristian Constantin 2 ปีที่แล้ว +7

  Ar fi de moment un interviu cu dr CĂLIN GEORGESCU, un Om integru cu soluții reale pentru România !!!

 • Neamtu Adam
  Neamtu Adam 2 ปีที่แล้ว +1

  Dalai Lama citat : imi doresc o Lume - färä Religii - care aduc numai Räzboaie !!! ???

 • Romeo Ionescu
  Romeo Ionescu 2 ปีที่แล้ว +1

  populația lumii este în continuă creștere, deci orice deviații care nu duc la procreere sunt neglijabile. Americanii nu sunt înnebuniți de religie și nu are niciun rost să-i obligăm, poate ar fi bine să-i înțelegem. Ce va fi în USA sau UE peste 50 de ani nu putem ști. Așa cum au plecat 2-4 milioane de români, pot veni aici 100.000 de asiatici care să muncească în timp ce noi nu ne dăm jos din par pentru xxxxx. Ce putere avem noi să-i criticăm ? UE și USA are suficientă mâncare, iar lupta pentru libertate și împotriva conducătorilor poate fi interesantă în continuare.

  • Daniela Marian
   Daniela Marian 2 ปีที่แล้ว +1

   Populația lumii este in scădere. Omul modern fuge de respinsabilitate. Mulți copii înseamnă responsabilitate

  • Romeo Ionescu
   Romeo Ionescu 2 ปีที่แล้ว +3

   @Daniela Marian populația scade în Europa, crește vertiginos în Asia și Africa și va substitui scăderea demografică. Omul nu trebuie să-și facă un cârd de copii pe care să nu aibe cu ce-i hrăni ? Aveți idee câți români nu pot oferi 3 mese decente pe zi copiilor ? Că avem 20 % abandon școlar!

 • Emil Ghengeaua
  Emil Ghengeaua 2 ปีที่แล้ว +3

  nu inteleg repetarea fara sens a frazei: " ne place sau nu ne place Donald Trump ", pentru ca nu place doar incultilor, exaltatilor, degradatilor, etc

 • Spider21056
  Spider21056 2 ปีที่แล้ว

  ...Învăţaţi odată să-i pronunţaţi CORECT numele: se scrie "Soros" în maghiară, dar se citește "Șoroș" în română!...