چرایی تغییر دیدگاه شرکت‌های انحصاری نسبت به نرم‌افزار آزاد

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 20 ส.ค. 2017
  • ارائه شده در جشنواره روز آزادی نرم‌افزار ۱۳۹۵ در تهران
    سایت جشنواره: sfd.fsug.ir/1395/
    اسلایدها: sfd.fsug.ir/1395/images/prese...
    اسلایدشیر: www.slideshare.net/tehsfd/ss-7...
    ارائه‌دهنده: امین خلیقی
    مایکروسافت، فیسبوک، اپل و چندین شرکت دیگر که در گذشته به صورت انحصاری فعالیت می‌کردند امروز به ویژگی‌های نرم‌افزار آزاد پی برده‌اند و اکنون خود بسیاری از محصولات خود را متن‌باز و آزاد کرده‌اند تا جایی که مایکروسافت و فیسبوک و گوگل جزو ۱۰ شرکت برتر در گیت‌هاب هستند و بیشترین کانتریبیوت‌ها را در گیت‌هاب دارند.
    مایکروسافت، برترین شرکت در گیت‌هاب از لحاظ تعداد کانتریبیوت‌ها و دارای یکی از برترین ریپوزیتوری‌های گیت‌هاب فعالیت بسیار خوب و جالبی را در زمینهٔ نرم‌افزار آزاد داشته است. این شرکت در سرویس Azure خود حتی از گنو/لینوکس استفاده کرده است تا بتواند خدمات بهتری را در زمینه سرویس‌های ابری خود به نمایش بگذارد.
    فیسبوک هم در نرم‌افزار آزاد فعالیت بی‌نظیری را به نمایش گذاشته است این شرکت یکی از بهترین فریم‌ورک‌های جاوااسکریپت را به صورت آزاد منتشر کرده است که نام آن React است. همچنین فیسبوک یک ماشین مجازی آزاد را منتشر کرده است که HipHop VM نام دارد و با هم به این ویژگی‌ها خواهیم پرداخت.
    اپل هم برای عقب نماندن از رقبا شروع به فعالیت در حوزه نرم‌افزار آزاد و متن‌باز کرد و زبان برنامه‌نویسی Swift را متن‌باز کرد.
    توییتر نیز یکی از برترین فریم‌ورک‌های موجود برای طراحی وبسایت را عرضه کرده است که نام آن را بسیاری از ما شنیده‌ایم Bootstrap یکی از برترین فریم‌ورک‌ها برای طراحی سایت است که توسط بسیاری از سایت‌های دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    برگزار شده توسط بنیاد دانش آزاد ایران
    مکان برگزاری جشنواره: دانشگاه صنعتی شریف - سالن آمفی‌تئاتر مرکزی
  • วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

ความคิดเห็น • 1

  • @pouriashahba_
    @pouriashahba_ 8 หลายเดือนก่อน

    سلام فعالیت روی یوتویب رو چرا ادامه نمیدید