Ăștia de la Dealu Mare Tohani au un vin sec alb numit "Zaiafet". L-am găsit din întâmplare și m-a bucurat tare mult "întâmplarea". Nu pot pune poza aici, dar îl închin în cinstea ta. Ești la fel de bun ca vinul vechi. 😀😃
Foarte interesant acest material video am aflat multe lucruri interesante despre istoria prăjiturilor și dulciurilor din Țară nostră și din Europa din secolul XVll-pana în sec.XXI .
Salutare Zaia, spiritul cunoasterii in Romania, am o intrebare si un request daca se poate : Poti sa ne faci un video despre clasificari/ diferente/ avantaje/etc , adica care sunt formele de revolta si protest stradale a oamenilor chiar de-a lungul istoriei ? Ce este o rascoala, o revolta, o revolutie , un razboi civil, mitingul, poti sa spui ceva sumar si despre Revolutia de Catifea si orice alte forme de proteste pe glob normale sau mai ciudate. Care este diferenta dintre o revolutie si un razboi civil, banuiesc ca e mai grav cand se ajunge la razboi civil. Cauzele cred ca sunt generale la toate, nemultumirea oamenilor, dar ce e mai important e clasificarea si o definitie a lor. Poate va ajuta si la scoala pe cineva asta. Multumesc.
Excelent episod! Aștept cu interes clipul pentru bucătăria țărănească românească în caz ca ai resurse și timp! Din cât am citit este fascinant! O zi faină!
Imi pare rau ca nu sunt mai multe butoane de "like". Foarte interesant, o mare placere de urmarit. Am asteptat cu mare interes segmentul dedicat Sandei Marin. Multumim frumos pentru tot. Edit: copil fiind, acum cateva zeci de ani, la noi in piata, in Hunedoara, puteam gasi oricand turta dulce cu oglinda... in forma de inima, binenteles.
Excelent felul in care te documentezi si prezinti informatiile. Nu-mi vine sa cred ca am gasit canalul abia de curand, dar exista un avantaj: binging Zaiafet. De departe cel mai bun canal de youtube romanesc.
alea sunt Cofetarii ? Alea sunt mult si prost. Un fel de TIP TOP 2.0. Doar cineva care n-are termen de comparatie, poate spune ca alea sunt prajituri bune
Mulțumim, Horia! Perfect de ascultat când te pune a ta ca floarea să faci clătite imediat după trezire, în timp ce faci tot posibilul să nu devorezi toate platourile de eclere pe care le-a făcut când dormeai. Deja am halit 10 și făcut 5 clătite. Rație de 2 eclere/1 clătită, win-win!
Interesant conținut şi bine prezentat, ca de obicei, Horică! Aş avea de precizat ceva asupra cuvântului "poamă". Etimologic, el desemnează un fruct anume: strugurele. Ulterior, înțelesul cuvântului "poamă" a fost atribuit, în mod greşit, cuvântului "fruct" (fructe). Confuzia a fost generată, surprinzător, de şcoala românească în perioada comunistă (vezi "cine are carte, are parte", unde "carte" se referă la cartea funciară, nu la ştiința de carte).
Horia, mi-ai creat dependenta de mai mult timp, dar acum comentez prima data ! (Dupa acest content, mintea mi-a fugit catre un dialog cu doamna Doina Rusti, pentru ca mi se pare c-ati fi contemporani in pasiunea pentru cercetare, prin arhive). Multumesc pentru toate informatiile pe care le capat, ascultandu-te.
Buna ziua. Felicitari pentru emisiune. Asi dori insa sa precizez ca berea nu este o bautura alcolica. Este un aliment de baza, cel putin in Bavaria. Sarbatori tihnite tuturor.
Salut, tot zic de ceva timp și nu mi ai raspuns :)). Cred ca ar fi interesant un video și despre Joia Neagra. O poveste care ne-ar ajuta sa ne ferim de asta în viitor. Mai ales ca în viitor poate nu va fi departe de o recesiune a Europei. Un video bine documentat cum te pricepi, ajuta investitorii și mai ales pe consumatori.
Salut,stiu ca nu are legătură cu subiectul videoului,dar tot cred ca este un subiect relevant pentru situația actuală. Puteți sa faceți un video despre Rusia anilor 90' și cum Boris Yeltsin a ajuns și menținut puterea? Și cum asta a influențat mentalul colectiv rus și ascensiunea lui Putin. Mulțumesc anticipat! Spor în ceea ce faceți!!
Românii sunt extraordinari,faptul că Zaiafet și Imi place să mănanc sunt contemporani și ne arată ce nație diversă ca mierea suntem, miere la butoi, *salivă* de albină suntem bă!!
foarte fain documentarul dar deductia ca mimetismul gastronomic e dat de aspiratia de a fi la fel cu cei mai puternici e o aberatie sa nu zic mai mult. motivul e mult mai trivial, nu tre s-o dai in emitere de teorii si altecele. omu a mancat ceva, i-a placut si a vrut sa aiba acasa si ce a prins prin parma si pe unde a mai fost. faci acum o conspiratie si din gastronomie :)))
Felicitari pentru acest video. Foarte interesant. Multumesc. Horia, pentru ca te-am auzit in ce hal te-ai chinuit cu germana, cu precadere cu pronuntia grupului de litere "ch", oroarea majoritatii romanilor, acest "h" se pronunta cam ca "h"-ul din Mihnea, adica "Mihi-nea".
Horia, D-zeu te-a creiat, inventat ca să fii iepurașul nostru de Paște, cu bucuriile și surprizele așteptate, dulciurile pe primul loc, ma înclin cu exaltate felicitări, mulțumiri, bunaciuni spirituale și materiale la toată lumea, va îmbrățișez pe toți, namaste!, 🐇🐰🐇🐰🐇🐰🎟️🎗️🎁🎀🎑🎊🎉🎈💫🤗🤭🙇♂️🙇♀️😅😍🤩💪🧑🧒🤳💯🙏😇
Clip tare bun, delicios, insa asteptam sa vad si marcarea cu #ad. Sunt totusi detalii din istoria gastronomica romaneasca de care ai uitat sau nu a fost marcata de Dr Oetker. Inclusiv familia regala romaneasca a promovat niste retete. Nimic despre Pastorel?
te rog fa un video și despre marile citate ale lumii făcute într o perioada neagra a istoriei umanității dar totuși pline de atâta încărcătură spirituala care le face atât de actuale ..
Nu puteai si tu sa incerci sa le faci in loc sa lasi o imagine cu text in timp ce doar reciti din reteta? Ar fi fost momentu perfect sa inceri retetele
Sunt putin confuz, la 52:38 voiai sa spui secolul 20? dupa aceea ai vorbit despre interbelic si post WW2 si te refereai la perioada ca "secolul trecut". Posibil sa fi inteles eu gresit, si daca asa e, imi cer scuze.
@Zaiafet Apropo, legat de dulceata si preluarea in limba maghiara: La noi la unguri avem 2 cuvinte diferite descriind 2 mancaruri diferite, ambele traducandu-se in romana cu dulceata sau gem. 1.) Lekvar Asta e un gem mai lichid, semnificativ mai tartinabil (usor de intins) si nu atat de dulce 2.) Dzsem Asta e ceea ce romanii numesc dulceata sau gem, mult mai compact (daca rastorni borcanul cu capul in jos, curge incet si greu afara) si mult mai dulce. "Default" e lekvar, deci la retetele de gogosi si prajituri (ca cel din Cluj), cand nu precizeaza explicit la care varianta se refera (Dzsem e termenul colectiv), atunci se subintelege varianta lichida, tartinabila
Mi-a plouat in gura de la inceput pana la final. Ca productar local destul de inrait a Baigliului cu mac si nuca, ma bucur sa vad initiativa celor de la Dr Oetker de a aduna retete mai vechi. Aduc niste varietate binevenita cand te saturi de retetele de pe tiktok.
Intrebarea unui român nedumerit: Sunt castravetii/gogosarii si orice altceva mai punem noi la murat sau la pastrat pentru la iarna(de ex: gemuri, compoturi) o chestie romaneasca? Sau le am preluat din perioada in care am trait in comunism influentati de URSS(la fel cum am preluat sarmalele din perioada de vasalitate fața de otomani)?
Sarea, otetul si zaharul au fost folosite de mii de ani pentru a conserva produsele proaspete. Nu sunt romanesti si in nici un caz de la sovietici. Au evoluat de-a lungul timpului si au aparut variatiuni pe tot globul.
Legumele despre care vorbești se cultiva mai intensiv la noi după anii 50', până la începerea celui de al doilea război mondial cu legumele se ocupau bulgarii și sârbii
Întreaga viața ai visat sa faci acest episod 😂”te prinde pe deplin “acest material .Suntem curioși sa vedem ce ai tăiat la montaj 😅 de ce ai tăiat partea cu degustările ?😑😋 Good job 🍫🍰🍩 .Deși, noi românii nu prea avem Istorie , de nici un fel. 🤷🏻♂️
Sincer, eu as vrea sa mai pot manca prajituri si produse de patiserie facute ca pe vremea comunismului. Un lucru era sigur, frisca era frisca. Cineva mai jos a pomenit de covrigi. Nici covrigii nu mai sunt ce au fost.
Doamneee! Ce surpriza! Sunt patiser de meserie! Munca ta, din acest video, vine ca o caramida la "zidul" meu de cunostinte in materie! Mulțumesc! 🤟🤟
Felicitări,eu sunt brutar de meserie 😂
Simt că acest clip e dedicat grasului din mine. Mulțumesc!
Doamne, unul dintre cele mai frumoase videoclipuri
Nu pot să cred ce dulciuri minunate au făcut românii 😍
Mulțumim Horia, tu ești iepurașul de Paști care ne-ai îndulcit cu acest episod 😂👏🇹🇩
Bine spus
Mi-ai indulcit ziua, multumesc pt efortul depus. Documentare de nota 10. Cu stima!
foarte documentat - multumesc
Felicitări!
O plăcere să te ascult.
Sărbători fericite, sănătate și noroc la toți cei dragi ție.
Ăștia de la Dealu Mare Tohani au un vin sec alb numit "Zaiafet". L-am găsit din întâmplare și m-a bucurat tare mult "întâmplarea". Nu pot pune poza aici, dar îl închin în cinstea ta. Ești la fel de bun ca vinul vechi. 😀😃
Thanks!
Felicitari pentru munca depusa, usor usor se ridica IQ-ul populatiei tarii.
🤣🤣🤣🤣🤣
Duneze când vrea te ia!
Poți să mănânci toate bunătățile din lume!
Doar încã 500 de ani...
@@danielraducanu2441 fiecare pas contează
Ar trebui filmulețe sale să fie prezentate în scoli pt că din păcate prea puține vizualizări. Noile generații vor salamul în muzica nu în mâncare
Foarte interesant acest material video am aflat multe lucruri interesante despre istoria prăjiturilor și dulciurilor din Țară nostră și din Europa din secolul XVll-pana în sec.XXI .
Salutare Zaia, spiritul cunoasterii in Romania, am o intrebare si un request daca se poate : Poti sa ne faci un video despre clasificari/ diferente/ avantaje/etc , adica care sunt formele de revolta si protest stradale a oamenilor chiar de-a lungul istoriei ? Ce este o rascoala, o revolta, o revolutie , un razboi civil, mitingul, poti sa spui ceva sumar si despre Revolutia de Catifea si orice alte forme de proteste pe glob normale sau mai ciudate. Care este diferenta dintre o revolutie si un razboi civil, banuiesc ca e mai grav cand se ajunge la razboi civil. Cauzele cred ca sunt generale la toate, nemultumirea oamenilor, dar ce e mai important e clasificarea si o definitie a lor. Poate va ajuta si la scoala pe cineva asta. Multumesc.
Buna idee!
Super ideea
@♜ 𝐏𝐢𝐧𝐞d by Zaíafet Dute botule de aici.
Excelent episod! Aștept cu interes clipul pentru bucătăria țărănească românească în caz ca ai resurse și timp! Din cât am citit este fascinant! O zi faină!
Imi pare rau ca nu sunt mai multe butoane de "like". Foarte interesant, o mare placere de urmarit. Am asteptat cu mare interes segmentul dedicat Sandei Marin. Multumim frumos pentru tot. Edit: copil fiind, acum cateva zeci de ani, la noi in piata, in Hunedoara, puteam gasi oricand turta dulce cu oglinda... in forma de inima, binenteles.
Am salvat acest video. Multumesc pentru informatiile incantatoare !
Excelent felul in care te documentezi si prezinti informatiile. Nu-mi vine sa cred ca am gasit canalul abia de curand, dar exista un avantaj: binging Zaiafet. De departe cel mai bun canal de youtube romanesc.
Trebuia sa rogi cofetariile Ana Pan sau Leonidas sa sponsorize acest videoclip! Exceptional!
alea sunt Cofetarii ? Alea sunt mult si prost. Un fel de TIP TOP 2.0. Doar cineva care n-are termen de comparatie, poate spune ca alea sunt prajituri bune
Ce episod simpatic! ❤️
Wow foarte interessant... mersi 😊
Multumim, Zaiafet!
Tocmai ce-am mancat, dar pastram acest video ca desert de dupa!❤️
Mulțumim, Horia! Perfect de ascultat când te pune a ta ca floarea să faci clătite imediat după trezire, în timp ce faci tot posibilul să nu devorezi toate platourile de eclere pe care le-a făcut când dormeai. Deja am halit 10 și făcut 5 clătite. Rație de 2 eclere/1 clătită, win-win!
Tocmai îmi făceam bagajul sa plec în vizită la părinți și uite ca am ce sa ascult pe drum.
Cine putea sa abordeze un astfel de subiect...Zaiafet ❤️❤️❤️
Interesant conținut şi bine prezentat, ca de obicei, Horică! Aş avea de precizat ceva asupra cuvântului "poamă". Etimologic, el desemnează un fruct anume: strugurele. Ulterior, înțelesul cuvântului "poamă" a fost atribuit, în mod greşit, cuvântului "fruct" (fructe). Confuzia a fost generată, surprinzător, de şcoala românească în perioada comunistă (vezi "cine are carte, are parte", unde "carte" se referă la cartea funciară, nu la ştiința de carte).
Mulțumesc pentru munca depusă
Mulțumim frumos! Îmi place!! Felicitări!
Clipul ăsta îmi face poftă de ceva dulce 😁
Multumesc pentru video .. iubesc dulciurile 🥰bravo!
Periezi Dr. Oetker.
Zaiafet egal enciclopedia noastră.Sanatate și bucurii alaturi de cei dragi călătorii de vis va doresc.
Horia, mi-ai creat dependenta de mai mult timp, dar acum comentez prima data ! (Dupa acest content, mintea mi-a fugit catre un dialog cu doamna Doina Rusti, pentru ca mi se pare c-ati fi contemporani in pasiunea pentru cercetare, prin arhive). Multumesc pentru toate informatiile pe care le capat, ascultandu-te.
Super interesant!
Buna ziua.
Felicitari pentru emisiune.
Asi dori insa sa precizez ca berea nu este o bautura alcolica. Este un aliment de baza, cel putin in Bavaria.
Sarbatori tihnite tuturor.
Rege ? Berea nu este o bautura...alcoolica? Dar ce este draga?
Nota 10 + !!
Dulce acest video......
Felicitări!
Horia, felicitari, ai reusit sa imi scazi nivelul glicemiei in sange, merg sa beau un pahar de apa sa imi revin.
Ahhh , jofrele de Capșa ... curcubeu ! 🙏🥂
Ce dor imi era de astfel se subiecte, politica ma indispune, dar istoria de orice fel ma binedispune :)
Salut, tot zic de ceva timp și nu mi ai raspuns :)). Cred ca ar fi interesant un video și despre Joia Neagra. O poveste care ne-ar ajuta sa ne ferim de asta în viitor. Mai ales ca în viitor poate nu va fi departe de o recesiune a Europei. Un video bine documentat cum te pricepi, ajuta investitorii și mai ales pe consumatori.
Salut,stiu ca nu are legătură cu subiectul videoului,dar tot cred ca este un subiect relevant pentru situația actuală. Puteți sa faceți un video despre Rusia anilor 90' și cum Boris Yeltsin a ajuns și menținut puterea? Și cum asta a influențat mentalul colectiv rus și ascensiunea lui Putin.
Mulțumesc anticipat! Spor în ceea ce faceți!!
Am cartea Ecaterinei Comsa. Am gasit-o intr-un anticariat, frumos legata. 😍
Românii sunt extraordinari,faptul că Zaiafet și Imi place să mănanc sunt contemporani și ne arată ce nație diversă ca mierea suntem, miere la butoi, *salivă* de albină suntem bă!!
Dumnezeu când vrea,te ia!
Toate bunătățile din lume n-o să te facă nemuritor!
PLICTISITOR ȘI NEINTERESANT!😗☹️😕🥱🥱🥱
Hmmm! Interesant.
foarte fain documentarul dar deductia ca mimetismul gastronomic e dat de aspiratia de a fi la fel cu cei mai puternici e o aberatie sa nu zic mai mult. motivul e mult mai trivial, nu tre s-o dai in emitere de teorii si altecele. omu a mancat ceva, i-a placut si a vrut sa aiba acasa si ce a prins prin parma si pe unde a mai fost. faci acum o conspiratie si din gastronomie :)))
Ponturi bune..
Cel mai mult mi-a plăcut partea cu Capșa.
Noi craiovenii am fost întotdeauna buni bucatari 😁.
Paște fericit tuturor!
Bineînțeles.
OLTENII AU FOST BUNI BUCĂTARI LA MĂMĂLIGĂ ȘI LA TRÂNDĂVEALĂ ȘI LA DORMIT PE EI!😊🇷🇴🥱🥱😂😂😂
@@valentinmagureanu8039 asta o crezi tu ,poate cunoști persoane gresite ,orice padure are uscaturile sale.
Poți sa faci un video atât de lung despre Economie, Bursa, Crypto etc. Ar fi foarte tare.
Felicitari pentru acest video. Foarte interesant. Multumesc.
Horia, pentru ca te-am auzit in ce hal te-ai chinuit cu germana, cu precadere cu pronuntia grupului de litere "ch", oroarea majoritatii romanilor, acest "h" se pronunta cam ca "h"-ul din Mihnea, adica "Mihi-nea".
Eh, e oroarea tuturor, nu doar a romanilor
Horia, D-zeu te-a creiat, inventat ca să fii iepurașul nostru de Paște, cu bucuriile și surprizele așteptate, dulciurile pe primul loc, ma înclin cu exaltate felicitări, mulțumiri, bunaciuni spirituale și materiale la toată lumea, va îmbrățișez pe toți, namaste!, 🐇🐰🐇🐰🐇🐰🎟️🎗️🎁🎀🎑🎊🎉🎈💫🤗🤭🙇♂️🙇♀️😅😍🤩💪🧑🧒🤳💯🙏😇
Un deliciu și-un pofticiu! ❤😋
Ma asteptam ca Horia sa prezinte subiectul asta.
👏👏👏👏
Clip tare bun, delicios, insa asteptam sa vad si marcarea cu #ad. Sunt totusi detalii din istoria gastronomica romaneasca de care ai uitat sau nu a fost marcata de Dr Oetker. Inclusiv familia regala romaneasca a promovat niste retete. Nimic despre Pastorel?
Multumesc Horica 🙂! Delicios video!... insa nu ai pomenit de Djamila...😅
Am o întrebare 00:02?
Că tot vorbeai de mâncare ? Ciocolata 🍫 poiana e originală și Românească?
te rog fa un video și despre marile citate ale lumii făcute într o perioada neagra a istoriei umanității dar totuși pline de atâta încărcătură spirituala care le face atât de actuale ..
Nu puteai si tu sa incerci sa le faci in loc sa lasi o imagine cu text in timp ce doar reciti din reteta? Ar fi fost momentu perfect sa inceri retetele
Sunt putin confuz, la 52:38 voiai sa spui secolul 20? dupa aceea ai vorbit despre interbelic si post WW2 si te refereai la perioada ca "secolul trecut". Posibil sa fi inteles eu gresit, si daca asa e, imi cer scuze.
Mie îmi place placinta
@Zaiafet Apropo, legat de dulceata si preluarea in limba maghiara: La noi la unguri avem 2 cuvinte diferite descriind 2 mancaruri diferite, ambele traducandu-se in romana cu dulceata sau gem. 1.) Lekvar Asta e un gem mai lichid, semnificativ mai tartinabil (usor de intins) si nu atat de dulce 2.) Dzsem Asta e ceea ce romanii numesc dulceata sau gem, mult mai compact (daca rastorni borcanul cu capul in jos, curge incet si greu afara) si mult mai dulce. "Default" e lekvar, deci la retetele de gogosi si prajituri (ca cel din Cluj), cand nu precizeaza explicit la care varianta se refera (Dzsem e termenul colectiv), atunci se subintelege varianta lichida, tartinabila
🙏
Mi-a plouat in gura de la inceput pana la final. Ca productar local destul de inrait a Baigliului cu mac si nuca, ma bucur sa vad initiativa celor de la Dr Oetker de a aduna retete mai vechi. Aduc niste varietate binevenita cand te saturi de retetele de pe tiktok.
👍👍👍👍
Bro îl știi pe Horia sîrgay? Cică a luat o pe alătură și îi face concurență Jamliei
Este loc pentru toata lumea
@@shirzadbadry6291 ești un om de omenie
👍👋
❤️😋🙋
Foarte apetisant acest material, dar totuși, nu ai spus nimic despre colivă, această adevărată piatră de temelie a dulciurilor autohtone!
Probabil episodul pe care l-a povestit cu cel mai mare entuziasm. Can you tell?
😁👍
dau bacu si n am invatat nimic
Nici eu :)))
Bravo!
Uita te la episoadele Zaiabac :)))
@@alexflorin9377 cred că e ,,Zaiabook"
😂😂😂😂😂
Aștept istoria băuturilor
M-am ingrăşat cu 17 kg in timp ce urmăream acest material...😁
@Zaiafet Bunica avea o editie re-tiparita / re-editata al cartii de la Cluj, tiparit undeva prin 1875
👍
Intrebarea unui român nedumerit: Sunt castravetii/gogosarii si orice altceva mai punem noi la murat sau la pastrat pentru la iarna(de ex: gemuri, compoturi) o chestie romaneasca? Sau le am preluat din perioada in care am trait in comunism influentati de URSS(la fel cum am preluat sarmalele din perioada de vasalitate fața de otomani)?
Sarea, otetul si zaharul au fost folosite de mii de ani pentru a conserva produsele proaspete. Nu sunt romanesti si in nici un caz de la sovietici. Au evoluat de-a lungul timpului si au aparut variatiuni pe tot globul.
Legumele despre care vorbești se cultiva mai intensiv la noi după anii 50', până la începerea celui de al doilea război mondial cu legumele se ocupau bulgarii și sârbii
Doar eu am mâncat de 3 ori până am văzut episodul ?
Sa ne trăiești, macar 4000 de săptămâni!
Întreaga viața ai visat sa faci acest episod 😂”te prinde pe deplin “acest material .Suntem curioși sa vedem ce ai tăiat la montaj 😅 de ce ai tăiat partea cu degustările ?😑😋 Good job 🍫🍰🍩 .Deși, noi românii nu prea avem Istorie , de nici un fel. 🤷🏻♂️
Romanii nu au istorie????
@@shirzadbadry6291 faptul ca mi-ai pus întrebarea asta dovedește ca trăiești in alta lume .
@@shirzadbadry6291 lasa l..e postac
stiu ca suna ciudat, dar poti sa faci un video despre azov? n-am gasit mai nimic care sa nu fie pro rus si sunt curios
crezi ca ai putea face si videoclipuri mai scurte(15-20 minute)
traiasca regele!
Oare cum a fost perioada cumei în România?
Mi-ai deschis pofta de dulce. Apropo, o istorie a covrigilor nu găsești?
Corecție: La 1849 și-nainte de 1867, nu exista Imp Austro-Ungar, ci doar Imp Austriac sau Habsburgic ;)
Horia dece nu mai faci videori cu vibeul de acum 6 ani
Pentru algoritm!
Sincer, eu as vrea sa mai pot manca prajituri si produse de patiserie facute ca pe vremea comunismului. Un lucru era sigur, frisca era frisca. Cineva mai jos a pomenit de covrigi. Nici covrigii nu mai sunt ce au fost.
Eu am mîncat covrigi din vremea aia,erau extrem de buni.Și pîinea la fel.Mai ales aia neagrâ.
"Ghiulsuiu" se traduce "apa de trandafiri", probabil importat din imperiul otoman!
Ciocolata ROM, destul.
Ahhhh ... De cand voia Horia sa vorbeasca de mancare !
Cine a mai mancat un desert umarind acest video? 😅😊
As adauga "ciubucele".
Sunt sigur ca erai nerăbdător sa filmezi videoclip ul asta :))
De pare totuși că un turc a creat croissant-ul. Se afla in Viena, dar era turc și a creat un desert în forma de semiluna...
Pe vremea respectiva oare erau grasi ca noi?
Ceilalti trebuie sa se teama de natia in care ce mai populara mancare dulce este COLIVA, care se serveste numai la inmormantari.
Ti au intrat septari la subs zafule :)))))