Povestea primului discurs. Leadership & Public Speaking

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 29 ส.ค. 2022
 • Acum 20 de ani, eram pe băncile facultății și mă credeam pregătit să înfrunt viața și să-mi croiesc singur un destin fericit. Mizam doar pe excelența academică, nu și pe dezvoltarea personală sau antreprenorială.
  www.MarileCarti.Ro/PublicSpeaking
  Chemat să țin un discurs pentru o audiență de peste 300 de oameni, mi-am observat imediat șovăiala: mâinile îmi transpirau, fruntea asuda, vocea îmi tremura și gândurile mi se învolburau.
  Nu mi-a fost deloc simplu și, la final, am realizat că nici educația primită acasă, nici școala nu m-au pregătit pentru o asemenea situație.
  Atunci, am decis să devin un autodidact și să învăț arta vorbirii pentru publicul larg.
  În doar câțiva ani, ajuns în Occident, mi-am însușit lecțiile unor maeștri și mi-am creat propriul stil de comunicare.
  Am învățat să folosesc umorul, să fiu concentrat pe mesaj, să-mi structurez discursul, să spun povești profunde sau istorii amuzante, fiind capabil să mă adaptez oricărei context atât în limba română, cât și-n limba engleză.
  Știind cum să țin atenți oamenii dintr-o sală plină, am reușit să atrag noi oportunități de creștere în viața mea: am construit echipe, am format tineri lideri ai noilor generații, am vândut cursuri, programe, abonamente și zeci de mii de cărți.
  Trăim azi într-o economie digitală, bazată pe atenție, comunicare și carismă personală. Dacă nu știi să ții mintea ascultătorului fixată pe mesaj, pierzi totul.
  În secolul XXI, câștigătorii nu sunt doar specialiștii unei profesii, ci mai ales experții capabili să comunice entuziast și să convingă cu inteligență, răbdare și zâmbet.
  Iată de ce am creat programul Masterclass unde am condensat special pentru tine două decenii de experiență câștigată pe patru continente.
  La capătul acestui curs care îmbină sursele clasice, moderne și contemporane, vei învăța și tu să-ți exprimi personalitatea, să capeți vizibilitate fără vulgaritate și să crești impactul mesajului tău asupra comunității locale, naționale sau globale.
  Vei dobândi claritate în exprimare, putere de persuasiune, curajul viziunii pe termen lung, dar și o strategie pentru independență financiară.
  Te aștept cu drag într-o frumoasă aventură a descoperirii de sine.

ความคิดเห็น • 3