a z bytov rpg sú byty heimstaden... tí mali aj tzv. fínske domy ( drevené dvojdomy nízkej kvality) a teraz nájomníci dostávajú ponuky typu ,, kúp za 3 milióny alebo vypadni,,! Nechápem, prečo štát nevypovedal platnosť privatizačnej zmluvy, keď nebola splnená podmienka odpredaja bytov nájomníkom...
ubohe akapropagacia aaako museli chudaci ist tam pracovat ze radi prdlačka museli lebo pankharti zozkazali.. ubohe sa čudujem ludomkdo taku hlupu pracu robi aj dnes sa uvedomte to neni praca pre ludi ale pre stroje
To je drsný od začátku až do konce
Normální Česko
Po roku 90, to šlo do kytek a pak všechno rozkradli 😮
👍👍👍
Bol som baník a je mi z tohto ako to dopadlo smutno faral som na Starici a na Doubrave zdar Boh
Pracoval jsem v Ostrave 2 roky na dole Hlubina a Salamoun. Mohl bych o tom vypravet.
A já na Jeremenku.Zdar Búh!
a ja na dole Doubrava
A ja na Švermě
Já na Koblově 1972-93.
A já na Lazy v Orlové 2009-2013 ⚒️
To jsme to trochu přešvihli, s tou socializací. /plně stě stějní jak zelení.
a z bytov rpg sú byty heimstaden... tí mali aj tzv. fínske domy ( drevené dvojdomy nízkej kvality) a teraz nájomníci dostávajú ponuky typu ,, kúp za 3 milióny alebo vypadni,,!
Nechápem, prečo štát nevypovedal platnosť privatizačnej zmluvy, keď nebola splnená podmienka odpredaja bytov nájomníkom...
odprodej bytu nebyla podmínka smlouvy , podmínka byla , že to kupující dalších 5let neprodá.
Jooo..To si ještě horníků adělníků vážili. a kanceářský a ruční práce jako v 2:00 ? Dnes Sci-Fi, a sprosté slovo..
Všechno rozkradli.
9:02 Tí angolskí baníci sú najlepší. Čím "rubali"? Kalachmi vari. Mohli im dať aspoň mínerský kurz, kamaráti, čo robili v bani ho niektorí mali.
a tne začiatok ten prejev keci najvedcieho kkta ktori tam bol lol
ubohe akapropagacia aaako museli chudaci ist tam pracovat ze radi prdlačka museli lebo pankharti zozkazali.. ubohe sa čudujem ludomkdo taku hlupu pracu robi aj dnes sa uvedomte to neni praca pre ludi ale pre stroje
После войны, строительство, индустриализация, сейчас все есть а вы деградируете.