Witam, człowieku gdzie ty byłeś od ponad dwóch lat, na szczęście wróciłeś do żywych jak te drożdże :), nie rób tego więcej i proszę warz piwa jak dawniej , ps. Whisky też robiłem z Twojego YuTube wyszło OKI, narka
@@AREShurtWarszawa W tekście pod filmem podany jest zakres temperatury fermentacji od 200C do 300C. Ale może te trzecie zero to symbol (20°C - 35°C) ;-)
Paczka gratis
😃
Dzięki za takie filmy , są ważne zwłaszcza dla początkujących żółtodziobów, takich jak ja !!!
Super ze wracacie!
Witam, człowieku gdzie ty byłeś od ponad dwóch lat, na szczęście wróciłeś do żywych jak te drożdże :), nie rób tego więcej i proszę warz piwa jak dawniej , ps. Whisky też robiłem z Twojego YuTube wyszło OKI, narka
PACZKA GRATIS
dzięki tobie więcej wiem o procesach zachodzących w zaczynach pozdrawiam
Paczuszka dotarła pozdrawiam i dziękuję ;)
Paczuszki już się rozeszły, nawet więcej niż to było przewidziane.
Życzę Wszystkim udanych nastawów!
producent cbf drinkit od coobry? :) osobiście jestem zadowolony na pewno lepsze od browin 😊
Bez ściemy, super jakość!
@@AREShurtWarszawa ciekawią mnie ogólnie Black label prestige przez wielu zachwalane czy miałeś z nimi styczność?
Nie miałem i nie będę miał - bo po co?!?
Drożdże można łączyć przy większym natawieniu
Będę musiał przetestować
Do tej pory moi faworyci to
Moskva SpiritFerm i
Cobra 48 21%
ogólnie to są drożdże właśnie producenta coobra i jak wrażenia ? 😊
Paczka Gratis.
I zdrówka przy produkcji..
Paczka Gratis może w końcu się uda ;)
👍
Paczka Gratis
Chyba zakres temperatur fermentacji troszeczkę wybiegł ponad skalę :-)
Gratisy już się niestety skończyły.
Zakres temperatur czemu? Taki jest, te drożdże lubią ciepło, nie grzeją się tak bardzo jak inne turbo.
@@AREShurtWarszawa W tekście pod filmem podany jest zakres temperatury fermentacji od 200C do 300C. Ale może te trzecie zero to symbol (20°C - 35°C) ;-)
A zapomniał bym , paczka gratis też by się przydała :_)
Lepsze od Black Label?
Z całym szacunkiem ale za takie olanie swoich widzów, to nie powinno być 20 tylko 200 sztuk... i to jeszcze z wielkim dopiskiem przepraszamy!
Paczka Gratis, 😀
Paczka gratis.
Paczka gratis
Paczka Gratis
Paczka Gratis.
PACZKA GRATIS
Przesyłka dotarła 🙂 wielkie dzięki!!!!!!!!!!!
Paczka gratis
Paczka Gratis
PACZKA GRATIS
Paczka gratis
Paczka Gratis
PACZKA GRATIS
Paczka gratis
PACZKA GRATIS
Paczka gratis
PACZKA GRATIS
Paczka gratis
PACZKA GRATIS