نقد و بررسی فیلم مهربان و مهربانتر | حال بهم زن ترین فیلم سال

แชร์
ฝัง

ความคิดเห็น • 2

  • @babaksobhani1307
    @babaksobhani1307 18 วันที่ผ่านมา

    سلام
    این آقای لانتیموس خودش میدونه کخ دوران فیلم هاش خیلی کوتاه خواهند بود و کم کم دیگه کسی فیلم های ایشون رو شاید مورد توجهش به واسطه موضوعاتی که عمدتا جنسی هستند نپسنده برای همین تند تند داره فیلم می‌سازه تا وقتی که دیگه نتونه .
    وگرنه اون قسمت جنسی رو از فیلم های ایشون بگذارید کنار فیلم شاید یک موضوعاتی رو داشته باشه که بخواهید باهاش بلزی کنید یا تفسیر کنید اما خیلی لاغر هستند اینجور داستان ها معمولا که در یک خط میشه سر و ته فیلم رو توصیف کرد .
    از اون گذشته قوانین و قواعد فیلم سازی میتونن خیلی راحت عوض بشن و طی این تقریبا صد سالی یا بیشتری که از عمر سینما میگذره مدام تغییر کردند و قاعده خاصی ندارند که بخواهیم بگیم باید کارگردان ها ازشون استفاده کنند فقط یو استاندار برای هر ژانر تعریف شده که بیننده میتونه با اونها ارتباط برقرار کنه .
    در طول تاریخ سینما بودند کارگردان های معتبری که گونه ای از تدوین یا حرکت دوربین رو در فیلم های خودشون برای اولین بار اختراع یا به کا گیری کردند مثلا هیچکاک نوع تدوین سریع رو با برش های زیادی که تو بعضی از صحنه ها قرار می‌داد در فیلم هاش استفاده می‌کرد که تا قبل از اون استاندارد نبودند و کسی دنبالشون نمی رفت به سبب مشکل بودن ،یا خود نوع روایتی که کوبریک در فیلم هاش استفاده می‌کرد یا جان فورد که تقریبا نصف قواعد مربوط به فیلم برداری رو اون اولین بار در فیلم هاش استفاده کرده .
    بنابراین نمیشه این ایراد رو از کارگردان گرفت که چرا از این قواعد تخطی کرده آما مانند بسیاری از ا زمون و خطاهای بشری باید دید که آیا این نوع روایت یا نوع تدوین مطلوب تماشاچی هم هست و او هم منظوری رو که کارگردان سعی در به نمایش گذاشتن آن داشته درک کرده است ،متاسفانه فیلم های لانتیموس از نوعی ساختار بدون مرز در نمایش برخوردار هستند که هم در موضوع فیلم ها و هم در نحوه نمایش آنها اغراق فراوانی صورت می‌پذیرد که بیننده گان فیلم هایش رو به دو گروه تقسیم میکنن. یا از فیلم متنفر هستید یا آنرا دوست دارید ،حد وسطی نیست در این بین تفسیر های فلسفی و گاها زیاده روی در مورد فیلم های وی هم کم نیستند که می‌خواهند رنگ و بوی فلسفی به آثار این کارگردان بدهند .
    موفق باشید

    • @Mohammadreza_moradi
      @Mohammadreza_moradi  18 วันที่ผ่านมา

      توضیح کاملی بود
      منظور از قواعد سینما ،الفبای اولیست که باید توی هر فیلمی باشه مثلاً وقتی یک کاراکتر صحبت میکنه نما حتما باید کمر به بالا باشه ،نه اینکه دوربین رو دور کار بزاریم و تصاویر اکستریم لانگ شات بگیریم (به این کار ها نمیگن سبک کارگردانی) اما تغییر زاویه دوربین ،حرکت دوربین ،کات زدن بین نماهای مختلف و در کل دکوپاژ هستش که سبک کارگردان رو میسازه
      این حرکت دوربین هم باید بسیار طبیعی باشه یعنی اگر تماشاگر یک نمایی میبینه ،اون نما رو قبلاً باید بار ها دیده باشه چرا که دوربین در سینما مساویه با چشم انسان
      و در کل ما چیزی به اسم سینمای سورئال نداریم
      حالا کارگردان اون فیلم میخواد دیوید لینچ باشه میخواد لانتیموس باشه