Nikdy víc. Komouši celou zemi zplundrovali, totálně zničili zemědělství, o jejich "vztahu" k přírodě a ke kultuře a její historii lepší ani nemluvit . Burani dělali z krásných památek sklady techniky, ubikace pro brigádníky apod. Zničili celá panství, jen kvůli svému buranství. Komunisti nech shoří v pekle, zaslouží si to.
Richard ,lidi museli být skromější,neboť,nic jiného ,jim nezbývalo a nic nebylo a uctíví byli Rudoši tak,že nás terorizovali,na každém kroku.Soudruhu,nelži.
reknu vam to takhle , ja jako clovek znajici stare doby , vam mohu rici ze zahranici ze se mi tento dokument velice libi , je tak autenticky jako nase svetoborna demokracie
Narodil sem se v roce 1947 zprávy jsou pro mě průřez životem i když byla v komentářích zima, tak mě sledování hřálo u srdce děkuji za relace.
Lidé byli k sobě ohleduplnější, slušnější,nezavideli si tolik a mladí ke starším lidem uctivejsi.
Jojo a zavírali se do plynu nebo se navzájem udávali. Bohužel je to jen naše představa. Lidi byli úplné stejní jako teď.
Ten Slovensky moderator v prvních reportážích má zvláštně český přízvuk :D jak kdyby Čech mluvil slovensky :D
To bylo vše normální lidi ,práce, prostředí stále vzpomínám je mi 62 let
Jo Hůrky u Nové Bystřice. Pamatuju si z vyprávění od babičky kolik bylo sněhu a těžko tomu uvěřit že dnes nic...
Aspoň vidieť ako sme žili . Najmä keď keď nás 20 ročný poúčajú ako sme trpeli. 😃
To byla fajn doba ještě opakovat❤❤❤😂❤
V koncentráku?
Nikdy víc. Komouši celou zemi zplundrovali, totálně zničili zemědělství, o jejich "vztahu" k přírodě a ke kultuře a její historii lepší ani nemluvit . Burani dělali z krásných památek sklady techniky, ubikace pro brigádníky apod. Zničili celá panství, jen kvůli svému buranství. Komunisti nech shoří v pekle, zaslouží si to.
Tady byl svět ještě v pořádku. Lidé byli mnohém uctivější a skromnější. Žilo se tak nějak lépe byť bylo všeho poskrovnu.
Ano, lidé umírali v koncentrácích, na hranicích atd..
Richard ,lidi museli být skromější,neboť,nic jiného ,jim nezbývalo a nic nebylo a uctíví byli Rudoši tak,že nás terorizovali,na každém kroku.Soudruhu,nelži.
@@vladimirmodr8253
O jakých letech mluvíte? Konkrétně.
Jasne, zilo sa jednoduchsie, ved si nemusel vlastne rozmyslat. Robil si co ti prikazali a dovolili. Pre hlupakov idealne casy
@richardpso6885 vzhledem ke svým životním zkušenostem, nemohu s vámi souhlasit a přesto z vás nedělám hlupáka.
Lidi byly chudi ale stastnejsi nez dnes! Dnes jsou lidi bohaty jen na venek , ve vnitr jsou chudi.
Především nebyl internet. Metla civilizace. Příchodem internetu započal konec lidstva.
Tunely ve sněhu už nestavíme, přesto je jich, kam se podíváš, i v létě. 🤣
A dokonce se v nich ztrácejí peníze.
Dne sníh děti neznají nebo není
Z reportáže ze sauny musí mít dnešní feministky kopřivku a prchají ke svým psychologům.
Ten moderátor mi připomíná staré bolševické časy 😡
No tak teď je to teda o dost lepší.Samá prodejná k...a
reknu vam to takhle , ja jako clovek znajici stare doby , vam mohu rici ze zahranici ze se mi tento dokument velice libi , je tak autenticky jako nase svetoborna demokracie
jeste jste si nikdy nevsimli ze vse je propaganda ? i ta slavn a demokracie , at zije clovek