După pandemie, viziunea NATO asupra viitoarelor pericole globale

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 23 เม.ย. 2020
  • Foarte interesantă remarca lui Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO care spunea că trebuie să fim atenţi ca urgenţa sanitară, evident cea reprezentată de pandemia actuală, să nu se transforme cumva într-o urgenţă de securitate. Desigur, enumera atent sursele de tensiuni binecunoscute, pe listă figurând şi această nesigură graniţă de est NATO/UE, dar este posibil să mai fie şi alte puncte de tensiune într-o listă previzibilă pe timp scurt şi mediu? Aceasta este tema discuţie între Dan Dungaciu, directorul institutului de relaţii internaţionale al Academiei Române şi jurnalistul Cristian Unteanu, pe Adevărul LIVE, începând cu ora 14.
    Citeste mai mult: adev.ro/q9addz

ความคิดเห็น • 9

  • @ancaciobanu90
    @ancaciobanu90 3 ปีที่แล้ว +2

    China ne-a fost un prieten mare ; acum, americanii i-au spus lui Iohannis : ,,trage de buci!" Si Iohannis a zis ,,cit de tare?" Si uite asa, nu mai avem un prieten mare. Dar vom avea un dusman mare mai ales cind isi va da mina cu Rusia impotriva Americii.

  • @JudgmentDay999
    @JudgmentDay999 2 ปีที่แล้ว

    Noi suntem rupti in cur...ce sa faca Romania?😂

  • @florinmanta1
    @florinmanta1 3 ปีที่แล้ว +1

    60% din populatia Chinei traieste cu sub 3 dolari pe zi ! Faptul ca acesti 3 dolari pe zi le ajung si Americanilor nu, nu inseamna ca o duc mai bine ca Americanii, inseamna ca in China calitatea vietii e atat de joasa incat populatia poate trai asa! Valoarea dolarului in diferite tari e data de nivelul de saracie al acelei tari ! Din aceast cauza 3 dollari in China reprezinta o suma cu care se poate trai o zii.

  • @constantinlungu3918
    @constantinlungu3918 3 ปีที่แล้ว +1

    Ca de obicei, Dungaciu vorbește fără să spună ceva.