Köszönöm ezt a videót! Aranyat ér, gyerekkoromat idézi. 5-6 Éves voltam ekkor és rengeteget jártunk ezekkel itt Szegeden. És a régi "Old Spice"-os kék buszok is ott vannak....A 90-es vonalán mindig ezekkel jártunk! Jó kis kemény barna műanyag ülések. Mennyit térdeltem ezeken hogy kilássak az ablakon gyerekként. :) Mára rengeteget fejlődött a járműpark. Nagyrészt Mercedes buszok, vadi új villamos, új Ikarus-skoda trolik. Szerintem Szegednek van az egyik legújabb, legjobb járműparkja ma Magyarországon.
Szép volt akkor ott az élet, volt hangzavar rendesen. Viszont ezek mára majdnem nosztalgia járművek. IKARUS 435 mára csak a kecskeméti kocsi (GXT-130) maradt meg, mert az még a feltöltés dátumakor volt 15 éves, azóta 5 év telt el, 1998. novemberében került a Kunság Volánhoz és épp 2013-ban átkerült az említett példány az elővárosi üzemhez, Szegeden ezt a típust már kivonták teljesen. Az 505 és az 502 psz.-ú kocsik lettek nosztolagia trolik, 505 gyári állapotban(vörös fényezéssel és ZIU9 villamos hajtással), 502 az utolsó forgalmi állapotában (zöld-fehér fényezéssel és GANZ hajtással). ZIU9 maradt 1 darab, gyári állapotra visszaépítve (vörös fényezés, lada lámpák, stb..) 9-153 pályaszámon található meg. ZIU-hoz donornak a tanuló 9-147-s kocsit használták, bár lehet azt is megtartották, azt pontosan nem tudom. A Skoda 14Tr, 15Tr típusok viszont még forgalomban vannak T-700 - T709, T-750, viszont nem teljes a számsor mára, mert adtak el belőle Bulgáriába a szólókból (14Tr). A csuklós változatból meg egészen T-600 - T626 közöttig vannak a számok, több cseh városból használtan vásárolva T-611-től a 2004-es évtől kezdve, ahonnan csak a T-617 hiányzik valamilyen gépészeti oknál fogva(15Tr). Az SZKT akkori buszait a TIsza Volán vette át és kézi váltós mivoltuk miatt azonnal a helyközi üzemhez kerültek, középső ajtajaikat befalazták (DUE-850, DUE-861, stb...). Mikor lekerültem Szegedre 2001-ben, akkor már csak pár ráncajtós 280-as volt (ACC-925, AKD-601, BHJ-606, BHJ-909?), 260-as már nem volt forgalomban.
Kuka, vélhetően a 10-14 közti időszakban, mivel akkor olyan volt a cégvezetés, hogy az egészet csődbe akarta volna vinni, aztán most odafönn a nagyfaluban rontja a levegőt az ürge a BKK-nál. 2005 kora tavaszán még ott voltak a telep közepén a "parajosban", mikor náluk jártunk az iskolai keretek között (iskolai keretek alatt a Mars téren levő vasutas szakgimnáziumot értem, volt Bebrits Lajosról és Gábor Dénesről is elnevezve, jelenleg a Szegedi műszaki szakgimnáziumok vezető iskolája). 2005-2006-os tanévben már csak 3db 280T működött, 502, 503, 505, többi mind a parajosban, 500, 501, 504 nem kapta meg a zöld-fehér fényezést a selejtezése előtt.
Nagy kár,hogy nincsen már meg az Ikarus 280.T7,(T7-281).Szerencsére a T6-281-es Pályaszámú Ikarus 280.T6 trolibuszt megvásárolta a Közlekedési Emléktár Alapítvány,remélem minél hamarabb felfogják újítani.
Van még 1993 márciusból és 1996 januárból, valamint 1998 februárból (a T6A2-k átadása). Azt hiszem hogy az ezredforduló előttről ennyi! Egyszer biztos itt lesznek azok is.
Hogyan történt, hogy akkor a 90-es évek végén, a 00-as évek elején ismét speciális botokat használtak az áramgyűjtők vezetékekre helyezésére stb. 2012-ig?
Becsky András Hát nem tudom... Valamikor láttam a 600-ast Szegeden, sőt utaztam is vele. Emiatt is hittem azt, hogy az Ikarus 260T egy többdarabos sorozat. Mivelhogy ugye Szegeden is van. :) De lehet ám, hogy az még valamikor '90-ben történt.
T-281, T-282, örök szerelmeim. Sosem bocsátom meg, hogy elbontották őket. A leggyönyörűbb villanymotor hang, amit valaha is hallottam.
Ez csodálatos 1:28-nál azetedeti ZIU 9-es kotyogós Kompresszor hangja gyönyörű❤❤😍😍. A gyerekkorom idézted fel.
Köszönöm ezt a videót! Aranyat ér, gyerekkoromat idézi. 5-6 Éves voltam ekkor és rengeteget jártunk ezekkel itt Szegeden. És a régi "Old Spice"-os kék buszok is ott vannak....A 90-es vonalán mindig ezekkel jártunk! Jó kis kemény barna műanyag ülések. Mennyit térdeltem ezeken hogy kilássak az ablakon gyerekként. :)
Mára rengeteget fejlődött a járműpark. Nagyrészt Mercedes buszok, vadi új villamos, új Ikarus-skoda trolik. Szerintem Szegednek van az egyik legújabb, legjobb járműparkja ma Magyarországon.
Igazad lehet, csak ezek az egyirányú egyoldali ajtókkal szerelt villamosok egy olyan városban ahol nincs mindenhol hurok. Agybaj!!
Mennyivel kevesebb autó járt akkor a belvárosban. Az a kevés autós pedig nem szart a szabályokra, mint ahogy manapság divat.
Volt autó, de nem annyi, mint most! Manapság mér veszik a vadonatúj űrrakétákat?
Szép volt akkor ott az élet, volt hangzavar rendesen. Viszont ezek mára majdnem nosztalgia járművek. IKARUS 435 mára csak a kecskeméti kocsi (GXT-130) maradt meg, mert az még a feltöltés dátumakor volt 15 éves, azóta 5 év telt el, 1998. novemberében került a Kunság Volánhoz és épp 2013-ban átkerült az említett példány az elővárosi üzemhez, Szegeden ezt a típust már kivonták teljesen. Az 505 és az 502 psz.-ú kocsik lettek nosztolagia trolik, 505 gyári állapotban(vörös fényezéssel és ZIU9 villamos hajtással), 502 az utolsó forgalmi állapotában (zöld-fehér fényezéssel és GANZ hajtással). ZIU9 maradt 1 darab, gyári állapotra visszaépítve (vörös fényezés, lada lámpák, stb..) 9-153 pályaszámon található meg. ZIU-hoz donornak a tanuló 9-147-s kocsit használták, bár lehet azt is megtartották, azt pontosan nem tudom. A Skoda 14Tr, 15Tr típusok viszont még forgalomban vannak T-700 - T709, T-750, viszont nem teljes a számsor mára, mert adtak el belőle Bulgáriába a szólókból (14Tr). A csuklós változatból meg egészen T-600 - T626 közöttig vannak a számok, több cseh városból használtan vásárolva T-611-től a 2004-es évtől kezdve, ahonnan csak a T-617 hiányzik valamilyen gépészeti oknál fogva(15Tr). Az SZKT akkori buszait a TIsza Volán vette át és kézi váltós mivoltuk miatt azonnal a helyközi üzemhez kerültek, középső ajtajaikat befalazták (DUE-850, DUE-861, stb...). Mikor lekerültem Szegedre 2001-ben, akkor már csak pár ráncajtós 280-as volt (ACC-925, AKD-601, BHJ-606, BHJ-909?), 260-as már nem volt forgalomban.
Huhh. Fel kell dolgoznom ezt a sok-sok infót. Az 506, 507-es GVM-ekkel mi lett végül?
Kuka, vélhetően a 10-14 közti időszakban, mivel akkor olyan volt a cégvezetés, hogy az egészet csődbe akarta volna vinni, aztán most odafönn a nagyfaluban rontja a levegőt az ürge a BKK-nál. 2005 kora tavaszán még ott voltak a telep közepén a "parajosban", mikor náluk jártunk az iskolai keretek között (iskolai keretek alatt a Mars téren levő vasutas szakgimnáziumot értem, volt Bebrits Lajosról és Gábor Dénesről is elnevezve, jelenleg a Szegedi műszaki szakgimnáziumok vezető iskolája). 2005-2006-os tanévben már csak 3db 280T működött, 502, 503, 505, többi mind a parajosban, 500, 501, 504 nem kapta meg a zöld-fehér fényezést a selejtezése előtt.
@@danimcflour Azt anno valami nyílt napon fotóztam is ahogy az a 3 ott van kikukázva egymás mellett.
Az Akd601 nem miskolcrol került oda? Miskolcon voltak Akd rendszàmu buszok.
az igen,ik-260-as korai példány egyenes müszerfallal,már akkor is ritkaság volt.
Micsoda verdák!:-)
Annyira szerettem ezt a korszakot
Nagy kár,hogy nincsen már meg az Ikarus 280.T7,(T7-281).Szerencsére a T6-281-es Pályaszámú Ikarus 280.T6 trolibuszt megvásárolta a Közlekedési Emléktár Alapítvány,remélem minél hamarabb felfogják újítani.
Valóban? Van valami friss infód azóta?
Nagyon jó videó, esetleg nincs a szegedi forgalomról több videód?
Van még 1993 márciusból és 1996 januárból, valamint 1998 februárból (a T6A2-k átadása). Azt hiszem hogy az ezredforduló előttről ennyi! Egyszer biztos itt lesznek azok is.
Köszömöm, furcsa látni mennyiben más most a közlekedés...
Why are all the old Eastern European trolleybuses all in one - it's like ZiU-9 everywhere, but they weren't even in sight somewhere!
Hogyan történt, hogy akkor a 90-es évek végén, a 00-as évek elején ismét speciális botokat használtak az áramgyűjtők vezetékekre helyezésére stb. 2012-ig?
😍ikarus 280
Sőt szerintem ebben az időszakban még a BKV 600-as is ott volt. Nem láttátok?
A 600-as akkor a Pongrác telepen állt már forgalomból kivonva. Vagy esetleg lemaradtam valamiről???
Becsky András
Hát nem tudom... Valamikor láttam a 600-ast Szegeden, sőt utaztam is vele. Emiatt is hittem azt, hogy az Ikarus 260T egy többdarabos sorozat. Mivelhogy ugye Szegeden is van. :) De lehet ám, hogy az még valamikor '90-ben történt.
A buszok akkor lenyűgöztek (200 ás család)
спасибо за отличный ролик!!!!!!
НЕ ПРИСЛОНЯТЬСЯ
Go west
Erre jók a pesti trolik...Át kell írni a kocsi számokat,és máris új j járművekké válnak...
Ezek nem pesti trolik voltak…