Ilves - Sport klassikko 2012 1.liigakarsinta Hakametsä katsomotunnelmia

• เผยแพร่เมื่อ 16 ก.ย. 2024
  • Jääkiekko klassikko : liigan karsinta ottelu 2012 Hakametsässä (pe.23.2.2012) kun koko Vaasa vauvasta vaariin oli saapunut Tampereelle ja opettivat kannustuskulttuuria. Ilves voitti 6-1 kentällä mutta katsomossa Sport 6-0 . Hieno urheilutapahtuma, mistä kiitos Sport fanien, jotka jaksoivat kannustaa loppuun asti.
    Tunnelma hallissa oli leppoisa, peli kun käytännössä ratkesi jo ekassa erässä, joka pelattiin loppuun ensimmäisen tauon jälkeen. Fanien kesken oli hyvä tunnelma. Tamperelaiset olivat lievästi sanottuna hämmentyneitä kun sport-fanit ottivat Hakametsän pyhätön haltuunsa.
    Ottelun hahmo kentällä oli hatullisen tehnyt ilveksen Masi Marjamäki. Maalissa: Miika Wiikman 8+9+13=30 ja sportilla Joni Puurula 5+0+0 ja kolmannen maalin jälkeen Jarno Laitinen 4+6+2=12 . Pelin tuomarit oli Jukka Hakkarainen ja Mikko Kaukokari. Ilveksessä pelasit tuolloin mm. Toni Rajala , Joonas Rask, Niko Peltola, Kai Kantola, Teemu Kesä ja uransa kyseiseen kauteen päätänyt Vesa Toskala. Liigakarsinta