Zawieszeniowo bardzo fajny choć nie idealny :) Mocowo na tor idealny dla początkującego a dla wyjadacza to idealny sprzęt na treningi bo mało obsługowy i tani w utrzymaniu.
@@Barys.TikTok jak się popsuje... To nie jest maszyna wyczynowa. Silnik nie jest wysilony.. Ponoć dość twardy. Się okaże mam rfz z takim silnikiem. Wiem jedno że po 8/10 godzinach piłowania po górkach i Polach warto zmieniać olej
Ogólnie jaki wrażenia i opinie po kayo w porównaniu do jakiegoś tam markowego motoyckla? :D
Zawieszeniowo bardzo fajny choć nie idealny :) Mocowo na tor idealny dla początkującego a dla wyjadacza to idealny sprzęt na treningi bo mało obsługowy i tani w utrzymaniu.
Che tipo di olio usi?
Ej ale olej to sie mierzy bez wkrecania bagnetu :D
jakie oznaczenie silnika?
To nie ma tradycyjnego filtra oleju?
jak widać nie :) pewnie są jakieś "ZA" i "PRZECIW"
Co uważasz za tradycyjny?
Jest filtr odśrodkowy.
Jak wygląda utrzymanie tego sprzętu koszt itd czyli wymiana tłoka oleje filtry itd
Ceny teraz tak się zmieniają że nie wiadomo ale w czasie kupowania CAŁY NOWY silnik kosztował ok 3000-3500zł.
Chodzi o koszta co ile motogodz się wymienia części w silniku nie biorąc pod uwagę oleju i filtrów
@@Barys.TikTok jak się popsuje... To nie jest maszyna wyczynowa. Silnik nie jest wysilony.. Ponoć dość twardy. Się okaże mam rfz z takim silnikiem. Wiem jedno że po 8/10 godzinach piłowania po górkach i Polach warto zmieniać olej
Będzie filmik z regulacja zaworów?
tak, przyszły tydzień
@@dziuplagaragebymaverickgpa ile waży ten kayo?? Co tam wbili na tabliczce??
@@mckAow 115kg Tyle podaje producent
Jak się sprawuje T4 ? Ile masz motogodzin ?
muszę cię zmartwić - link
th-cam.com/video/4XfgDkLGPXM/w-d-xo.html
witam,mam pytanie.Da radę założyć tu jakieś koła w typie supermoto?jak tak to zna pan ewentualne wymiary montażowe? pozdrawiam
koła SM pewnie podejdą jakieś ale jakie to nie wiem
Jaki olej lejecie do kayo t4,mogę wlać ipone katana 10w50?
Wg. zaleceń producenta i serwisu to taki jak w 5minucie.
lej od 2t lepszy zryw bedzie mial
Jaki v-max ma ten kayos?
na seryjnej zębatce ok 95km/h a po zmianie tylnej zębatki 110 i na tej pozostanie :)
@@dziuplagaragebymaverickgpa jakie przełożenie ?
@@przecinak2975 40 tył, przód standardowy
@@dziuplagaragebymaverickgpa do którego biegu idzie na koło i jakie miał fabryczne przełożenie ?
@@przecinak2975 1 2.
A fabrycznie miał 46 chyba z Tylu
Nie wolno myc ciepłego silnika 🤦♂️
Przecież był myty zimny. Oglądałeś czy tylko przewijałeś ? :)
Jak się sprawuje T4 ? Ile masz motogodzin ?