Rewelacja filmik. 🙂Odnośnie ustawiania sadzarki to ramiona musi być ta sama wysokość i sadzarka ma ustawianie wychylenie koła napędu w lewą i prawą stronę w zależności które koło jest w rządku. Będziesz widział sam że traktor będzie jechał prosto. Pozdrawiam🙂
Ramiona się nie równo ustawiają bo wszędzie luzy,trzeba się i tym zająć i może będzie lepiej.To moje drugie sadzenie dopiero,z czasem rozkminie o co w tym chodzi.Pozdrawiam
Rewelacja filmik. 🙂Odnośnie ustawiania sadzarki to ramiona musi być ta sama wysokość i sadzarka ma ustawianie wychylenie koła napędu w lewą i prawą stronę w zależności które koło jest w rządku. Będziesz widział sam że traktor będzie jechał prosto. Pozdrawiam🙂
Ramiona się nie równo ustawiają bo wszędzie luzy,trzeba się i tym zająć i może będzie lepiej.To moje drugie sadzenie dopiero,z czasem rozkminie o co w tym chodzi.Pozdrawiam
Mam taką samą sadzarkę , pochodzę z Małopolski powiat Brzeski i mam pole na przechyle to ustawianie koła to bardzo dobra sprawa . 😊
Idzie jak ta lala 😊Fajna sadzarka Pozdrawiam Hej!!! 👍👍👍
Ja to bardziej bym powiedział że jakoś idzie,sadzić dobrze sadzi,trzeba we władku luzy na podnośniku pokasować i może będzie lepiej.Pozdrawiam
@@farmpmi e jest dobrze ewentualne na cięgnach przyciągnąć żeby na boki nie goniła poza tym to nie strzelba z tego się nie strzela 👍
Cześć nie jest źle z dłuższym stażem nawet gorzej sadzaa😂👍😉
Ja to zauważyłem że im się człowiek więcej starą żeby było dobrze to wychodzi gorzej,eeee tam,w krzywej też urosnie😉
@@farmpmi Tak dokładnie 👍🤝