se mai pot tine si in cartof doar ca trebuie mutat odata la 4-5 zile din gaura cartofului in care e infipt si apoi reinfipt intr-un loc nou in cartof pt ca gaura in care ii infigem incepe sa se usuce si se usuca si altoiul daca nu e mutat. Iar daca ratezi recoltarea acum, poti astepta si altoii in verde(cu altoi semi lemnificati recoltati atunci pe loc) intre 20 mai - 25 iunie si au cresteri foarte bune ( trec peste iarna lejer)
Amin.
Mulțumim frumos!
Domnul să te binecuvînteze!
Domnul să vă binecuvinteze
Salutare mare de la mare . Interesant altoirea rădăcina sa fie ceva salbatic
La mine în jud Buzău, zona de camp, sunt deja umflați mugurii de cireș la sfarsit de februarie
Nu am știut.
se mai pot tine si in cartof doar ca trebuie mutat odata la 4-5 zile din gaura cartofului in care e infipt si apoi reinfipt intr-un loc nou in cartof pt ca gaura in care ii infigem incepe sa se usuce si se usuca si altoiul daca nu e mutat.
Iar daca ratezi recoltarea acum, poti astepta si altoii in verde(cu altoi semi lemnificati recoltati atunci pe loc) intre 20 mai - 25 iunie si au cresteri foarte bune ( trec peste iarna lejer)
Mulțumesc mult!! Am un prun bun (renglote)dar cam târziu se coc...din care am să iau crenguțe..e ok?
nu mai curatati pomii iarna,, e ca o rana expusa la frig, se vindeca foarte greu, sau daca tot naveti de lucru puneti pasta pe taieturi
eu am altoit cires din martie când seva era foarte bună.. dar prinderile foarte slabe..anul asta o sa încerc din februarie
La frigider se pastreaza mai bine cu ceara, eu asa procedez.
Nu am știut ca în perioada aceasta se recolteaza
Cireșul trebuia tăiat mai târziu , în luna martie.
Eu i-am recomandat încă de la sfârșitul lui Decembrie i-am căpacit și îi țin în frigider sper să fie ok
Acuma nu îngheață, dacă i curatam? Sau numai crengile uscate nu și vârfurile și crengile cu viata.