Smagu arti kaip lygus laukas, bet kai reik kalnus ir pakalnes verst, reik ieškot kompromisų, nes dirvožemis nuo durpės per smėlį iki šlynos per lauką kelis kart pasikeičia 😁
Sveikas biški nuvertini newhollanduka gerai jis dirba pirmieji metai su tuo pačių modelių tai pusuntrine priekaba sulinkisia ašim i gan aukšta kalna net nejuto (mėšlą su kaupu vežem).
as tai ne ukininkas. va idomu paklausti paprasto ukininko apie ta arima. ar jis visgi butinas. sake duoda ismokas jei neariat. kokia jusu nuomone apie tai placiau galetumet gal papasakoti. sako cia nuo senu laiku likes toks iprotis. tikrai galima be arimo bet ar tada butina daug chemijos naudoti? ar teisingai suprantu arba ari arba chemija?
Geras video 🚜👍👍👍 sėkmės darbuose
Ačiū ☺️
Labą dieną 👍👍👍👍👍
👋👋👋
sveiki👋👍👍👍
👋👋👋
👍👍👍👍👍👍👍👍
☺️☺️
Jau 10k😅 Sveikinu👍🚜
Ačiū !☺️
Smagu arti kaip lygus laukas, bet kai reik kalnus ir pakalnes verst, reik ieškot kompromisų, nes dirvožemis nuo durpės per smėlį iki šlynos per lauką kelis kart pasikeičia 😁
👍💪😉
☺️
💪👍
Priviet💪✌️🤓
@@mantasvisockas1392 ☺️☺️
Sveikas,kur pirkai led lempas?
I fb parašyk atsakysiu
@@farmerlt būk geras pasidalink kur pirkai 😊 iš anksto dėkojam
Sveikas gyvas, jau pasigedau😂 , galvoju kas nutiko😊?
Ai visokių reikalų,neturėjau laiko montuot 🙂
Nebedaug liko iki 10k👍🇱🇹🚜
3 trūksta 😅
Viena atvesiu prenumeratoriu😅
Pagaliau vidosa ikėliai jau žadėjau rašyt kor dingą😂
Jau nemažai fb rašė kur dingau 🤭😅
😁👌
Gal buliukus pardavinejat?
Parduodam,bet turim kas pastoviai paima ☺️
13 ir 10 pastoviai dingstantys raktai, jo farming 25 jau ratai aplimpa purvu, turiu hosta ukininkaujam su draugais :)
Mano sūnus žaidžia ta farming 25 🙂
Kuriu gamybos metu traktorius?
2010 🙂
Ok
Po kiek pirkai konteinerius?
Po 2tūkst.
Labas kiek arkliu holandas?
Apie 130🙂
Tai pienas lt piena duodat kad nuo kauno atvaziavo?
taip
Aš turiu tokias pirkau iš dojaus agro man gerai šviečia .
Ar ne teks i jogn deer det kinietiskos sausos vebastos kabinai sildyt?
John deer šildo gerai,nebent i Fendt🙂
@farmerlt ai sumaisiau kuriam ten nebeveik 😀
Sveikas biški nuvertini newhollanduka gerai jis dirba pirmieji metai su tuo pačių modelių tai pusuntrine priekaba sulinkisia ašim i gan aukšta kalna net nejuto (mėšlą su kaupu vežem).
Na juk nesakiau,kad blogas 😅,viskas ok,tik reikia saugoti dėže su tokiom priekabom,svarbu iš vietos mažesniu bėgiu važiuot…
Kam pieną parduodat
pienas lt
A pabėgot iš tų aferistu žemaitijos pieno. Sveikinimai!🎉🎉🎉
@@wrcvudis pabėgom🤭🤘🏻
Laba diena. Turiu klausimą: o kada Jūs ilsitės?
Kai numirs😂
Na čia jau sunkiai atsakyti,jeigu kalbam apie atostogas tai nelabai tokių turim…,trūksta aišku to poilsio…🙂
Jeje, 10 13 i 17 rakta y deficits. Anus kap agro plievel dara, biodegradable. Gaun sauls i subėrst. Če y ruopležmuogiu samuokslus priš paprasta žmuogu
Reiktų troselius pareguliuoti dėl atmetimo
Galbūt 🙂
Sveikas gal planuoji uzdet priekinius purvasargius new hollandui geriau atrodytu
Yra planuose kada nors 🙂
butinai nupirk kokius 5 vnt ir tikrai tada rasi visada po ranka 😂
Neužteks 😅😅
Sveikas iš kur pirkai tas lempas traktoriui nes man reikia irgi traktoriui gale geru lempu😅
Parašyk i fb ☺️
as tai ne ukininkas. va idomu paklausti paprasto ukininko apie ta arima. ar jis visgi butinas. sake duoda ismokas jei neariat. kokia jusu nuomone apie tai placiau galetumet gal papasakoti. sako cia nuo senu laiku likes toks iprotis. tikrai galima be arimo bet ar tada butina daug chemijos naudoti? ar teisingai suprantu arba ari arba chemija?
Durpyno negalima arti
Kiekvienas atsirenka žemės dirbimo technologijas,chemijos atsisakius plūgo tikrai reikia daugiau…,išmokos taip yra papildomos uż nearimine.
ar apsimokes pacem seklinti , kiek domejausi nuo simto karviu guonasi biznis kitaip pigiau kviestis
Apsimoka,mes turim visa įrangą☺️
man su 10 rakteliu taip nutiko..na nebra ūkyje.. buvo belike 9-11..🤣🤣 5 tada nusipirkau...
Va geras 🙈😅😅😅
😁👍👍👍👍👍
😊😊😊